Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co myślicie o Polsce.

19.09.06, 18:52
    określajcie w 3 epitetach
    Obserwuj wątek
      • Gość: pati Re: co myślicie o Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 18:58

1. brud
        2. smrud
        3. ubostwo

dodala bym kilka innych ale nie chce sie nawet denerwowac!!!
        • poszukiwacz_pracy Re: co myślicie o Polsce. 19.09.06, 19:13
          1 korupcja
          2 złodziejstwo
          3 państwo kolesiów
          • Gość: hose Re: co myślicie o Polsce. IP: 83.151.32.* 19.09.06, 20:34
            1. Bracia blizniaki
            2. Andrzej
            3. Roman
      • Gość: abc Re: co myślicie o Polsce. IP: *.chello.pl 19.09.06, 20:38
        moze w 3 epitetach napiszecie co o sobie myslicie
        • Gość: PATI Re: co myślicie o Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:04
          1. ładna
          2. inteligętna
          3. wykształcona
          PASUJE!!!!??????????
          • Gość: hose Re: co myślicie o Polsce. IP: 83.151.32.* 19.09.06, 21:11
            pati z tą "inteligęcją" to przykozaczylas teraz ;p jeszcze raz ode mnie co mysle
            o polsce:
            1. To moja ojczyzna
            2. Nie znaczy to ze musze polske kochac
            3. Obecny prezydent i rząd nie reprezentuje mnie bo nie glosowalem na nich ;p
            • Gość: pati Re: co myślicie o Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:26
              oj Boze maly blad:)))buhahahhaha hehehehehe dalam czadu:))))))))))))))))))))
              • Gość: ktoś Re: co myślicie o Polsce. IP: *.toya.net.pl 19.09.06, 21:32
                czemu nikt nie napuisał na pierwszym miejscu ze ból młodzieży wynika z
                PRZEGRANEGO POKOLENIA???
                Chodzi tu o okres transformacji :) - o to się rozchodzi. Starzy wyjadacze nam
                zazdroszczą, no i czasy się zmieniły.
                • ozi29 memo 19.09.06, 21:37
                  przepraszam ze spytam ale czego maja nam zazdroscic bezrobocia jak nigdy czy
                  uczelni prywatnych, ktore masowo produkuja tlukow ktorzy w zyciu pracy bez
                  znajomosci nie znajda...??????????
          • Gość: abc Re: co myślicie o Polsce. IP: *.chello.pl 19.09.06, 21:43
            i teraz mi powiedz jak taka ładna inteligentna i wykształcona osoba
            doprowadziła do tego, iz w swojej okolicy ma:

1. brud
            2. smrud
            3. ubostwo
            • Gość: pati Re: co myślicie o Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:49
              ja nie powiedzialam ,że ja tak mam w swojej okolicy! Tylko wyrazilam sie o
              kraju, w którym mieszkam jako ogole... jak bys nie zauwazył/a
              • Gość: abc Re: co myślicie o Polsce. IP: *.chello.pl 19.09.06, 22:28
                kraj w ktorym mieszkasz tworzysz w jakims stopniu ty, teraz jezeli go tak
                postrzegasz to co robisz zeby to zmienic? Zapewne nic, to taka uwaga do
                nazekajacych ludzi...

pozdrawiam ;)
                • Gość: na chwile Re: co myślicie o Polsce. IP: *.acn.waw.pl 19.09.06, 22:53
                  > kraj w ktorym mieszkasz tworzysz w jakims stopniu ty, teraz jezeli go tak
                  > postrzegasz to co robisz zeby to zmienic? Zapewne nic, to taka uwaga do
                  > nazekajacych ludzi...

co robisz żeby zmienić ?
                  tworzysz kraj w którym żyjesz ?
                  śmieszne
                  co może przeciętny nie mający człowiek zrobić aby skorumpowani decydenci podejmujący niewłaściwe decyzje gospodarcze trafili za kraty ?
                  nic
                  przeciętny człowiek nie może zrobić nic, bo nie ma władzy, a władza ma np. immunitety i nawet jak władza zaparkuje w złym miejscu to mandatu nie płaci, a dziecko co poprawiło podpis na legitymacji do biletu miesięcznego trafia na 3 m-ce aresztu (sanki jak to mówią fachowcy z branży)
                  kiedy zwykły urzędnik chce powstrzymać złe i niekorzystne dla ogółu decyzje jest odwoływany

więc 3 określenia:

- absurdalna,
                  - zacofana,
                  - skorumpowana,

gdyby nie korupcja, to zapewne decydenci podejmowali by inne decyzje , i wówczas przymiotnik "biedna" by znikł

na zacofanie się nic nie poradzi, dalej są osoby co uważają, ze "kondon" to grzech, a w inny otwór nie wolno

absurdalna, bo tutaj czasem można odnieść wrażenie , ze prawa matematyki, fizyki, ekonomii, socjologii nie działają tak jak w innych krajach (lewica zamiast być socjalna, jest liberalna i wypracowuje zysk, prawica zamiast wzmacniać gospodarkę tworzy rozwiązania socjalne, liberałowie głosują za ograniczeniami, a postkomuna podpisuje ustawy finansujące kościół, gdy wzrasta dochód firmy, pracodawca obniża zarobki i zatrudnienie (znam z autopsji) długo by wymieniać absurdy)

• Gość: pati Re: co myślicie o Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:21
                    Przepraszam ale czy Ty wogole widzisz co sie w naszym wspanialym rzadzie
                    dzieje.... Glupek Giertych, imbecyl Leper, Kaczki- ktore obie juz sa na
                    najwyzszych stanowiskach, jedynie Ziobro wyglada mi na czlowieka
                    wykształconego bo reszta tj. PREZYDENT NIE POTRAFI SIE WYSLOWIC,A lEPER TO JUZ
                    SZKODA SLOW NAWET!!!!!!!!Czlowieku co ty wogole mowisz...
                • Gość: pati Re: co myślicie o Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 07:38
                  no niestety nie mam takiej wladzy jak kaczusie czy inne gady z rzadu...
                  • Gość: na chwile Re: co myślicie o Polsce. IP: *.acn.waw.pl 20.09.06, 17:03
                    > no niestety nie mam takiej wladzy jak kaczusie czy inne gady z rzadu...

kaczusie przynajmniej coś robią
                    jest trochę aresztowań i troche niewłaściwych osób usuniętych
                    akurat oni robią w przeciwieństwie do poprzedników, wiem bo sam z "rządu" jestem i zapewne jak nieuczciwi i skorumpowani nie storpedują dalszych działań, to jeszcze trochę osób za kratkami się znajdzie
                    nie da się budować kraju bez "smrodu, głodu i ubóstwa" z nieucziwymi ludźmi, bo oni dbają tylko o siebie i opisany przez Ciebie "bród, smród ubóstwo" jest efektem ich jachtów, samolotów, mercedesów, chronionych willi,

jak w gospodarce jest "100 X" środków, a "ktoś" z tego bierze "90 X" to dla pozostałych zostaje przysłowiowe nic
      • Gość: pati Re: co myślicie o Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:51
        a tak na marginesie to wpisales/as sie do owego watku aby sie pokłócic z
        kims???, jezeli tak to odpusc sobie...
        • Gość: hose Re: co myślicie o Polsce. IP: 83.151.32.* 19.09.06, 22:08
          Rozumiem ze w polsce nie jest jak w raju. Rozumiem ze na zachodzie lepsze
          perspektywy. Wiem ze drogi nie takie dziurawe jak u nas. Wiem ze zarobki wieksze
          niz w polsce. Wiem ze standard zycia wyzszy. Ale powiem temu komus kto napisal
          ze jest brud smrod i ubostwo ze brud smrod i ubostwo znajdziesz wszedzie.
          Wystarczy tylko chodzic w miejsca gdzie smrodu i brudu niema ;p przynajmniej ja
          tak robie i nie powtarzam za kims tego co uslyszalem ze polska to brud syf i
          takie takie.. owszem wiele rzeczy mi nie odpowiada ale uogolnianie ze kupa lezy
          wszedzie to lekka przesada. Pozdrawiam optymistow :)
          • nupik Re: co myślicie o Polsce. 20.09.06, 17:18
            1.biedna
            2.smutna
            3.jakas mimo wszystko prawdziwa
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka