codename77 14.10.07, 18:22 dla wszystkich i o wszystkim. ot tak, żeby nie zaśmiecać innych wątków. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pracownik_technicoloru Re: hyde park 14.10.07, 21:12 Re: Program TIPS obserwator-2003 09.10.07, 21:40 Odpowiedz Wysoki Managemet gra tak, jak im każe jeszcze wyższa CENTRALA i trzęsą portkami jak nie zrobią wyniku. Czy zauważyliście jaką karierę zrobiło w firmie to słowo-klucz. Lubia, oj lubią się nim posługiwać, odmieniać przez wszystkie przypadki i powoływać na CENTRALĘ gdy logicznych argumentów brak. Zwłaszcza niedouki z CS! Re: Program TIPS 12kufli 09.10.07, 22:59 Odpowiedz obserwator-2003 napisał: > Zwłaszcza niedouki z CS! :))))) nie ma to jak zakonczenie dnia z bananem na gebie :)))) no ale moze nie generalizujmy tak bardzo. fakt ze wiekszosc tam wyzej sra niz dupe ma ale sa tez normalni i douczeni ;) Odpowiedz Link
fluid-flow Re: hyde park 21.10.07, 11:45 A ja chciałbym w tym miejscu pożegnać się z Kasią Kisiel, która w piątek zakończyła współpracę z Tech. Kasiu, życzę Ci samych sukcesów w nowym miejscu pracy!! Odpowiedz Link
obserwator-2003 Re: hyde park 21.10.07, 20:56 fluid-flow napisał: > A ja chciałbym w tym miejscu pożegnać się z Kasią Kisiel, która w > piątek zakończyła współpracę z Tech. Kasiu, życzę Ci samych sukcesów > w nowym miejscu pracy!! się dołaczam do życzeń dla Kasi! Odpowiedz Link
12kufli Re: hyde park 22.10.07, 11:50 ja rowniez dolaczam sie do zyczen dla Kasi :) najlepszego na 'nowej drodze zycia' ;) Odpowiedz Link
nesca123 Re: hyde park 27.10.07, 12:29 Re: Księga gości stamperoza 26.10.07, 18:31 Odpowiedz ja też już jestem , to świetna zabawa , można obsmarować komuś dupe,i powiedzieć prawdę !!! Można, i to całkiem nieźle :) Teraz wszyscy oczekują odwetu ze stron osób już obsmarowanych. Będzie gorąco :P Odpowiedz Link
hotbed Re: hyde park 28.10.07, 00:09 nesca123 napisała: > Re: Księga gości > stamperoza 26.10.07, 18:31 Odpowiedz > > ja też już jestem , to świetna zabawa , można obsmarować komuś > dupe,i powiedzieć prawdę !!! > > > > Można, i to całkiem nieźle :) > Teraz wszyscy oczekują odwetu ze stron osób już obsmarowanych. > Będzie gorąco :P Nie ma to jak przywalic komus z partyzanta, net sie do tego swietnie nadaje, co innego tak oko w oko, bo wtedy mozna by oberwac w oko, a tak buzka nie naruszona, tylko jak sobie spojrzec w lustro? Odpowiedz Link
nesca123 Re: hyde park 28.10.07, 08:59 Tak, internet to jest coś, dzięki niemu można wykreować z siebie zupełnie inną osobę. Łatwiej się prowadzi dyskusję, nie trzeba patrzeć ludziom w oczy. Z jednej strony dobrze, można bez oporów wyrzucić z siebie wszystko. Niestety, z drugiej strony wygląda to troszkę gorzej, brak zahamowań może doprowadzić do tego że nie będziemy panowali nad swoją wypowiedzią. Tak z innej beczki, czytał ktoś to?? www.money.pl/forum/temat,1,49213,0,40,0,strona.html Odpowiedz Link
hotbed Re: hyde park 28.10.07, 09:11 nesca123 napisała: > Tak, internet to jest coś, dzięki niemu można wykreować z siebie zupełnie inną > osobę. Łatwiej się prowadzi dyskusję, nie trzeba patrzeć ludziom w oczy. Z > jednej strony dobrze, można bez oporów wyrzucić z siebie wszystko. Niestety, z > drugiej strony wygląda to troszkę gorzej, brak zahamowań może doprowadzić do > tego że nie będziemy panowali nad swoją wypowiedzią. > > Tak z innej beczki, czytał ktoś to?? > www.money.pl/forum/temat,1,49213,0,40,0,strona.htmla Dyskusja, dyskusja, ale osobiste wycieczki w formie jaka widac, to lekkie przegiecie Odpowiedz Link
nesca123 Re: hyde park 28.10.07, 10:35 Oo, widzę że już się "tam" od dawna sypią twoje posty :) Ja od wczorajszego dnia posiadam link, chwilowo obserwuję ten chaos. Odpowiedz Link
sap_er Re: hyde park 16.12.07, 07:22 Sezon się kończy i na forum jakby od razu spokojniej. Pewnie to nie ma związku, ale tak jakoś mi się to skojarzyło. Mam nadzieje, że ktoś jaszcze to czyta, więc pozdrawiam całą brygadę C Odpowiedz Link
prairiewind Re: hyde park 16.12.07, 09:45 a o czym tu gadac. kazdy kto mial cos do powiedzenia,co go bolalo, co mial na watrobie ,to powiedzial. ile razy mozna walkowac to samo. mysle, ze jednak cos zmienilo sie na lepsze. niewiele, ale jednak. takie mam odczucia. przynajmniej na produkcji. zrobilo sie jakby nudniej ale spokojniej. i chyba o to chodzi w pracy. mniej jest czepiania sie gory, produkcja jak szla tak idzie. podobno od stycznia ruszamy z HDDVD. zawsze to jakies nowe doswiadczenie . moze byc ciekawiej, bo od czasu xboxa niczego nowego nie mielismy. pozdrowienia ze zm.A Odpowiedz Link
dziennikarzumcs Re: hyde park 31.08.17, 19:20 Naprawa laptopa? Doświadczeni fachowcy? Serwis laptopów w Krakowie - TEDENET www.tedenet.pl Odpowiedz Link