Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CV Nikt nie czyta

25.09.06, 12:44
    CV ląduję w niszczrce lub w koszu. Natychmiast.

Rekrutacja to fikcja!!!!!
    Obserwuj wątek
      • iberia30 Re: CV Nikt nie czyta 25.09.06, 13:04
        najwiekszydeszczowiec napisał:

> CV ląduję w niszczrce lub w koszu. Natychmiast.
        >
        > Rekrutacja to fikcja!!!!!

napisal sfrustrowany bezrobotny......
        • Gość: izz Re: CV Nikt nie czyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:21
          iberia30 napisała:

> najwiekszydeszczowiec napisał:
          >
          > > CV ląduję w niszczrce lub w koszu. Natychmiast.
          > >
          > > Rekrutacja to fikcja!!!!!
          >
          > napisal sfrustrowany bezrobotny......
          >
          >

Napisala chamska "robotna" ktora jak straci prace to moze frustracje
          zrozumie...Moze..?

• iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 13:59
            Gość portalu: izz napisał(a):

> Napisala chamska "robotna" ktora jak straci prace to moze frustracje
            > zrozumie...Moze..?

wkurzaja mnie tacy malkontenci jak autor watku.Stad moja odp taka a nie inna.
            To tak jakbys napisal, ze Xksinski to zlodziej-jak juz komus sie stawia zarzut
            i chce sie o tym podyskutowac to chyba logiczne jest, ze nalezy napisac cos
            wiecej niz swoja subiektywna opinie, nie sadzisz wasc?

Tobie widze, ze tez baaardzo przeszkadza, ze w tej "durnej, zlodziejskiej"
            Polsce sa ludzie ktorzy maja normalna prace i nie dosc, ze nie narzekaja to
            jeszcze jest zadowoleni.
            • Gość: izz Re: CV Nikt nie czyta????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:03
              iberia30 napisała:

> Gość portalu: izz napisał(a):
              >
              > > Napisala chamska "robotna" ktora jak straci prace to moze frustracje
              > > zrozumie...Moze..?
              >
              > wkurzaja mnie tacy malkontenci jak autor watku.Stad moja odp taka a nie inna.
              > To tak jakbys napisal, ze Xksinski to zlodziej-jak juz komus sie stawia
              zarzut
              > i chce sie o tym podyskutowac to chyba logiczne jest, ze nalezy napisac cos
              > wiecej niz swoja subiektywna opinie, nie sadzisz wasc?

Sądze, ze jakikolwiek malkontent bylby z autora watku- to nie zmienia faktu, ze
              twoja wypowiedz byla chamska. Ty po prostu nie szanujesz ludzi.

>
              > Tobie widze, ze tez baaardzo przeszkadza, ze w tej "durnej, zlodziejskiej"
              > Polsce sa ludzie ktorzy maja normalna prace i nie dosc, ze nie narzekaja to
              > jeszcze jest zadowoleni.
              >

Tak? A gdzie tak napisałam?

Straszny jad z Ciebie wypływa, wez sie nad soba zastanow...
              • Gość: xx Re: CV Nikt nie czyta????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:31
                > > Gość portalu: izz napisał(a):

> twoja wypowiedz byla chamska. Ty po prostu nie szanujesz ludzi.

> > Tobie widze, ze tez baaardzo przeszkadza, ze w tej "durnej, zlodziejskiej
                > "
                > > Polsce sa ludzie ktorzy maja normalna prace i nie dosc, ze nie narzekaja
                > to
                > > jeszcze jest zadowoleni.
                > >
                >
                > Tak? A gdzie tak napisałam?
                >
                > Straszny jad z Ciebie wypływa, wez sie nad soba zastanow...

Kilkakrotnie przeczytałem wypowiedź "iberia30" i nie dopatrzyłem sie ani chamstwa ani "wypływającego jadu", czego nie można powiedzieć o twoich wypowiedziach!!
                Nadmieniam, że nie jestem "iberia30" ani jej nie znam.
                • Gość: izz Re: CV Nikt nie czyta????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:35
                  :)))
                  Swietnie, to pokaz mi jeszcze te moje chamskie wypowiedzi :)))

Twoje chamstwo Liberio wynika z faktu, ze wysmiewasz bezrobotnych,
                  krytykujesich malkontenctwo i wyrazasz sie o nich przesmiewczo.
                  Moze jak zostaniesz bezrobotna to zrozumiesz jak to jest nia byc. Bezrobotni
                  maja prawo byc sfrustrowani i moga to wyrazic na forum. A ze Tobie to
                  przeszkadza...kolejny fakt zle swiadczacy o Tobie :)
                  pozdrawiam :)
                  • iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 14:45

> Twoje chamstwo Liberio

iberia jak juz analfabeto....

>wynika z faktu, ze wysmiewasz bezrobotnych,

gdzie ja kogos wysmialam???Naprawde naucz sie czytac ze zrozumieniem i nie
                    czytaj miedzy wierszami tam gdzie nie ma takiej potrzeby.

> krytykujesich malkontenctwo i wyrazasz sie o nich przesmiewczo.

owszem malkontentom mowie nie, zwlaszcza tym bez argumentow.

> Moze jak zostaniesz bezrobotna to zrozumiesz jak to jest nia byc.

zycz innym a bedzie Ci zyczone -znasz?

>Bezrobotni maja prawo byc sfrustrowani
                    tego nie kwestionuje ale niech napisze czemu uwaza, ze CV nikt nie czyta?

>i moga to wyrazic na forum. A ze Tobie to
                    > przeszkadza...kolejny fakt zle swiadczacy o Tobie :)
                    ?????
                    • Gość: izz Re: CV Nikt nie czyta????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:49
                      iberia30 napisała:

> Gość portalu: izz napisał(a):
                      >
                      >
                      > > Twoje chamstwo Liberio
                      >
                      > iberia jak juz analfabeto....

No i sama tym wyzwiskiem potwierdzilas moja teze, ze jestes chamska :))

ps. a o odmianie przez przypadki slyszalas? Nie? To do szkoly.

>
                      > >wynika z faktu, ze wysmiewasz bezrobotnych,
                      >
                      > gdzie ja kogos wysmialam???Naprawde naucz sie czytac ze zrozumieniem i nie
                      > czytaj miedzy wierszami tam gdzie nie ma takiej potrzeby.

Ton twoich wypowiedzi jest przesmiewczy. A uwagi chamskie.

>
                      > > krytykujesich malkontenctwo i wyrazasz sie o nich przesmiewczo.
                      >
                      > owszem malkontentom mowie nie, zwlaszcza tym bez argumentow.
                      >
                      > > Moze jak zostaniesz bezrobotna to zrozumiesz jak to jest nia byc.
                      >
                      > zycz innym a bedzie Ci zyczone -znasz?

Mnie wyzywasz od analfabetow, zarzucasz, ze nie czytam ze zrozumieniem, a sama
                      nie potrafisz czytac :) dziecino, gdzie ja Ci zycze utraty pracy, no gdzie??
                      Nie odrozniasz załozenia od zyczenia? dziwnbe, ze w ogole masz pracez takim
                      poziomem IQ.

>
                      > >Bezrobotni maja prawo byc sfrustrowani
                      > tego nie kwestionuje ale niech napisze czemu uwaza, ze CV nikt nie czyta?

Kwestionujesz piszac, ze wkurza Cie malkontenctwo tym samym odbierajac im prawo
                      do niego.

>
                      >
                      > >i moga to wyrazic na forum. A ze Tobie to
                      > > przeszkadza...kolejny fakt zle swiadczacy o Tobie :)
                      > ?????
                      >
                      >

I szczerze mowiac nie mam ochoty wdawac sie wiecej w dyskusje z Toba. To
                      ewidentna strata czasu.
                      • iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 14:54

> iberia30 napisała:
                        > No i sama tym wyzwiskiem potwierdzilas moja teze, ze jestes chamska :))

od kiedy slowo analfabeta jest wyzwiskiem????

> ps. a o odmianie przez przypadki slyszalas? Nie? To do szkoly.

taaa....jak sie nie ma argumentow....

> Ton twoich wypowiedzi jest przesmiewczy. A uwagi chamskie.

jak juz ktos wczesniej zauwazyl jest to Twoje subiektywne odczucie....

> Mnie wyzywasz od analfabetow, zarzucasz, ze nie czytam ze zrozumieniem, a
                        sama nie potrafisz czytac :) dziecino, gdzie ja Ci zycze utraty pracy, no
                        gdzie??

a widzisz?punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, proste.

> Nie odrozniasz załozenia od zyczenia? dziwnbe, ze w ogole masz pracez takim
                        > poziomem IQ.

i tu kolejny TWOJ chamski tekst.

Zegnam.
                        • Gość: omatkoboska Re: CV Nikt nie czyta????? IP: 85.195.123.* 25.09.06, 15:04
                          iberia30 napisała:

> > ps. a o odmianie przez przypadki slyszalas? Nie? To do szkoly.
                          >
                          > taaa....jak sie nie ma argumentow....

hahahahahah
                          nie slyszalas o przypadkach?
                          Do szkoly,popieram!!
                          • iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 15:12
                            Gość portalu: omatkoboska napisał(a):

> iberia30 napisała:
                            >
                            > > > ps. a o odmianie przez przypadki slyszalas? Nie? To do szkoly.
                            > >
                            > > taaa....jak sie nie ma argumentow....
                            >
                            >
                            > hahahahahah
                            > nie slyszalas o przypadkach?
                            > Do szkoly,popieram!!

tak, i jeszcze zapomnialas/zapomniales zwrocic mi uwage, ze pisze bez polskich
                            znakow....
                            • Gość: omatkoboska Re: CV Nikt nie czyta????? IP: 85.195.123.* 25.09.06, 15:16
                              ty faktycznie znerwicowany oszolom jestes 8-O
                              • iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 15:20

> ty faktycznie znerwicowany oszolom jestes 8-O

i kto tu kogo obraza......?
                          • snajper55 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 15:15

> hahahahahah
                            > nie slyszalas o przypadkach?
                            > Do szkoly,popieram!!

A co mają przypadki do zamiany Iberii na Liberie ? Czytać nie umiesz ? To do
                            szkoły marsz !

S.
              • iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 14:47

> Sądze, ze jakikolwiek malkontent bylby z autora watku- to nie zmienia faktu,
                ze twoja wypowiedz byla chamska. Ty po prostu nie szanujesz ludzi.

w ktorym miejscu???
                Moze dla ciebie jest dyskusja bicie piany albo stwierdzenie nie bo nie-dla mnie
                nie jest.

> Tak? A gdzie tak napisałam?

tak wynika z twojego postu, takie mam wrazenie.

>
                > Straszny jad z Ciebie wypływa, wez sie nad soba zastanow...

w ktorym miejscu??????SPojrz moze w lustro zanim kogos bezpodstawnie
                skrytykujesz.
                • Gość: izz Re: CV Nikt nie czyta????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:50
                  miłego dnia :)
            • Gość: izz Re: CV Nikt nie czyta????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:06
              A tak na marginesie zadna to nowosc, ze wiele CV ląduje w koszu. Nie wiem, na
              jakiej planecie zyjesz, ze tego nie wiesz. Widac, ze dawno pracy nie szukalas.
              Dostalabys kopa, to MOZE by cos do Ciebie dotarlo.

Tymczasem jednak zamiast pracowac-siedzisz sobie na forum praca na koszt
              pracodawcy.
              • iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 14:51

> A tak na marginesie zadna to nowosc, ze wiele CV ląduje w koszu. Nie wiem, na
                > jakiej planecie zyjesz, ze tego nie wiesz.

rozumiem, iz wiesz to z autospji bo sama te cv do okraglego segergatora
                wrzucasz, tak???

>Widac, ze dawno pracy nie szukalas.
                owszem mialam to szczescie, ze nie bylam bez pracy co nie oznacza, ze nie
                mialam zstycznosci z bezrobociem-moj ojciec dosc dlugo szukal pracy.

> Dostalabys kopa, to MOZE by cos do Ciebie dotarlo.

to jest wlasnie chamska wypowiedz.

> Tymczasem jednak zamiast pracowac-siedzisz sobie na forum praca na koszt
                > pracodawcy.

Co cie to obchodzi??????Zale doopke sciska czy jak?Nie twoj interes.
                • Gość: izz Re: CV Nikt nie czyta????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:53
                  dziewczyno, wez sie do roboty albo cos na uspokojenie, zamiast siac
                  nienawiscia.
                  milego dnia :)
                  • iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 14:55

> dziewczyno, wez sie do roboty albo cos na uspokojenie, zamiast siac
                    > nienawiscia.

????? i kto to pisze? buahahahahaha
                    > milego dnia :)
                    no moj jest mily -pomijajac pseudodyskusje z anonimem takim jak TY.
      • Gość: nie roman Re: CV Nikt nie czyta IP: *.rzeszow.mm.pl 25.09.06, 14:17
        yes, yes, yes.
      • noteb najwazniejsze jest zdjecie... 25.09.06, 14:36
        pamietam jak kiedys moj kolega, z ktorym pracowalem w pokoju dostal 2 CV od
        kadrowej (o, przepraszam - z HR Department) z poleceniem wybierz sobie ktora
        mamy zatrudnic Ci do pomocy

jak zostalismy sami; kolega popatrzyl, poczytal i powiedzial - niech bedzie ta,
        tej LEPIEJ Z OCZU PATRZY...
        • Gość: Andrzej Re: najwazniejsze jest zdjecie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:48
          W mojej firmie też była rekrutacja ale jej wyniki były ustalone już na poczatku.
      • Gość: Wyzyskiwana Re: CV Nikt nie czyta IP: *.drama.pl 25.09.06, 23:06
        dlatego nie wysyłam tylko dzwonie, mówię o sobie, i jak się umawiam to je ze
        sobą przywoże, wtedy czytają przy mnie, aż miło patrzeć :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka