najwiekszydeszczowiec 25.09.06, 12:44 CV ląduję w niszczrce lub w koszu. Natychmiast. Rekrutacja to fikcja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: CV Nikt nie czyta 25.09.06, 13:04 najwiekszydeszczowiec napisał: > CV ląduję w niszczrce lub w koszu. Natychmiast. > > Rekrutacja to fikcja!!!!! napisal sfrustrowany bezrobotny...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izz Re: CV Nikt nie czyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:21 iberia30 napisała: > najwiekszydeszczowiec napisał: > > > CV ląduję w niszczrce lub w koszu. Natychmiast. > > > > Rekrutacja to fikcja!!!!! > > napisal sfrustrowany bezrobotny...... > > Napisala chamska "robotna" ktora jak straci prace to moze frustracje zrozumie...Moze..? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 13:59 Gość portalu: izz napisał(a): > Napisala chamska "robotna" ktora jak straci prace to moze frustracje > zrozumie...Moze..? wkurzaja mnie tacy malkontenci jak autor watku.Stad moja odp taka a nie inna. To tak jakbys napisal, ze Xksinski to zlodziej-jak juz komus sie stawia zarzut i chce sie o tym podyskutowac to chyba logiczne jest, ze nalezy napisac cos wiecej niz swoja subiektywna opinie, nie sadzisz wasc? Tobie widze, ze tez baaardzo przeszkadza, ze w tej "durnej, zlodziejskiej" Polsce sa ludzie ktorzy maja normalna prace i nie dosc, ze nie narzekaja to jeszcze jest zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izz Re: CV Nikt nie czyta????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:03 iberia30 napisała: > Gość portalu: izz napisał(a): > > > Napisala chamska "robotna" ktora jak straci prace to moze frustracje > > zrozumie...Moze..? > > wkurzaja mnie tacy malkontenci jak autor watku.Stad moja odp taka a nie inna. > To tak jakbys napisal, ze Xksinski to zlodziej-jak juz komus sie stawia zarzut > i chce sie o tym podyskutowac to chyba logiczne jest, ze nalezy napisac cos > wiecej niz swoja subiektywna opinie, nie sadzisz wasc? Sądze, ze jakikolwiek malkontent bylby z autora watku- to nie zmienia faktu, ze twoja wypowiedz byla chamska. Ty po prostu nie szanujesz ludzi. > > Tobie widze, ze tez baaardzo przeszkadza, ze w tej "durnej, zlodziejskiej" > Polsce sa ludzie ktorzy maja normalna prace i nie dosc, ze nie narzekaja to > jeszcze jest zadowoleni. > Tak? A gdzie tak napisałam? Straszny jad z Ciebie wypływa, wez sie nad soba zastanow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: CV Nikt nie czyta????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:31 > > Gość portalu: izz napisał(a): > twoja wypowiedz byla chamska. Ty po prostu nie szanujesz ludzi. > > Tobie widze, ze tez baaardzo przeszkadza, ze w tej "durnej, zlodziejskiej > " > > Polsce sa ludzie ktorzy maja normalna prace i nie dosc, ze nie narzekaja > to > > jeszcze jest zadowoleni. > > > > Tak? A gdzie tak napisałam? > > Straszny jad z Ciebie wypływa, wez sie nad soba zastanow... Kilkakrotnie przeczytałem wypowiedź "iberia30" i nie dopatrzyłem sie ani chamstwa ani "wypływającego jadu", czego nie można powiedzieć o twoich wypowiedziach!! Nadmieniam, że nie jestem "iberia30" ani jej nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izz Re: CV Nikt nie czyta????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:35 :))) Swietnie, to pokaz mi jeszcze te moje chamskie wypowiedzi :))) Twoje chamstwo Liberio wynika z faktu, ze wysmiewasz bezrobotnych, krytykujesich malkontenctwo i wyrazasz sie o nich przesmiewczo. Moze jak zostaniesz bezrobotna to zrozumiesz jak to jest nia byc. Bezrobotni maja prawo byc sfrustrowani i moga to wyrazic na forum. A ze Tobie to przeszkadza...kolejny fakt zle swiadczacy o Tobie :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 14:45 Gość portalu: izz napisał(a): > Twoje chamstwo Liberio iberia jak juz analfabeto.... >wynika z faktu, ze wysmiewasz bezrobotnych, gdzie ja kogos wysmialam???Naprawde naucz sie czytac ze zrozumieniem i nie czytaj miedzy wierszami tam gdzie nie ma takiej potrzeby. > krytykujesich malkontenctwo i wyrazasz sie o nich przesmiewczo. owszem malkontentom mowie nie, zwlaszcza tym bez argumentow. > Moze jak zostaniesz bezrobotna to zrozumiesz jak to jest nia byc. zycz innym a bedzie Ci zyczone -znasz? >Bezrobotni maja prawo byc sfrustrowani tego nie kwestionuje ale niech napisze czemu uwaza, ze CV nikt nie czyta? >i moga to wyrazic na forum. A ze Tobie to > przeszkadza...kolejny fakt zle swiadczacy o Tobie :) ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izz Re: CV Nikt nie czyta????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:49 iberia30 napisała: > Gość portalu: izz napisał(a): > > > > Twoje chamstwo Liberio > > iberia jak juz analfabeto.... No i sama tym wyzwiskiem potwierdzilas moja teze, ze jestes chamska :)) ps. a o odmianie przez przypadki slyszalas? Nie? To do szkoly. > > >wynika z faktu, ze wysmiewasz bezrobotnych, > > gdzie ja kogos wysmialam???Naprawde naucz sie czytac ze zrozumieniem i nie > czytaj miedzy wierszami tam gdzie nie ma takiej potrzeby. Ton twoich wypowiedzi jest przesmiewczy. A uwagi chamskie. > > > krytykujesich malkontenctwo i wyrazasz sie o nich przesmiewczo. > > owszem malkontentom mowie nie, zwlaszcza tym bez argumentow. > > > Moze jak zostaniesz bezrobotna to zrozumiesz jak to jest nia byc. > > zycz innym a bedzie Ci zyczone -znasz? Mnie wyzywasz od analfabetow, zarzucasz, ze nie czytam ze zrozumieniem, a sama nie potrafisz czytac :) dziecino, gdzie ja Ci zycze utraty pracy, no gdzie?? Nie odrozniasz załozenia od zyczenia? dziwnbe, ze w ogole masz pracez takim poziomem IQ. > > >Bezrobotni maja prawo byc sfrustrowani > tego nie kwestionuje ale niech napisze czemu uwaza, ze CV nikt nie czyta? Kwestionujesz piszac, ze wkurza Cie malkontenctwo tym samym odbierajac im prawo do niego. > > > >i moga to wyrazic na forum. A ze Tobie to > > przeszkadza...kolejny fakt zle swiadczacy o Tobie :) > ????? > > I szczerze mowiac nie mam ochoty wdawac sie wiecej w dyskusje z Toba. To ewidentna strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 14:54 Gość portalu: izz napisał(a): > iberia30 napisała: > No i sama tym wyzwiskiem potwierdzilas moja teze, ze jestes chamska :)) od kiedy slowo analfabeta jest wyzwiskiem???? > ps. a o odmianie przez przypadki slyszalas? Nie? To do szkoly. taaa....jak sie nie ma argumentow.... > Ton twoich wypowiedzi jest przesmiewczy. A uwagi chamskie. jak juz ktos wczesniej zauwazyl jest to Twoje subiektywne odczucie.... > Mnie wyzywasz od analfabetow, zarzucasz, ze nie czytam ze zrozumieniem, a sama nie potrafisz czytac :) dziecino, gdzie ja Ci zycze utraty pracy, no gdzie?? a widzisz?punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, proste. > Nie odrozniasz załozenia od zyczenia? dziwnbe, ze w ogole masz pracez takim > poziomem IQ. i tu kolejny TWOJ chamski tekst. Zegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omatkoboska Re: CV Nikt nie czyta????? IP: 85.195.123.* 25.09.06, 15:04 iberia30 napisała: > > ps. a o odmianie przez przypadki slyszalas? Nie? To do szkoly. > > taaa....jak sie nie ma argumentow.... hahahahahah nie slyszalas o przypadkach? Do szkoly,popieram!! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 15:12 Gość portalu: omatkoboska napisał(a): > iberia30 napisała: > > > > ps. a o odmianie przez przypadki slyszalas? Nie? To do szkoly. > > > > taaa....jak sie nie ma argumentow.... > > > hahahahahah > nie slyszalas o przypadkach? > Do szkoly,popieram!! tak, i jeszcze zapomnialas/zapomniales zwrocic mi uwage, ze pisze bez polskich znakow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omatkoboska Re: CV Nikt nie czyta????? IP: 85.195.123.* 25.09.06, 15:16 ty faktycznie znerwicowany oszolom jestes 8-O Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 15:20 Gość portalu: omatkoboska napisał(a): > ty faktycznie znerwicowany oszolom jestes 8-O i kto tu kogo obraza......? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 15:15 Gość portalu: omatkoboska napisał(a): > hahahahahah > nie slyszalas o przypadkach? > Do szkoly,popieram!! A co mają przypadki do zamiany Iberii na Liberie ? Czytać nie umiesz ? To do szkoły marsz ! S. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 14:47 Gość portalu: izz napisał(a): > Sądze, ze jakikolwiek malkontent bylby z autora watku- to nie zmienia faktu, ze twoja wypowiedz byla chamska. Ty po prostu nie szanujesz ludzi. w ktorym miejscu??? Moze dla ciebie jest dyskusja bicie piany albo stwierdzenie nie bo nie-dla mnie nie jest. > Tak? A gdzie tak napisałam? tak wynika z twojego postu, takie mam wrazenie. > > Straszny jad z Ciebie wypływa, wez sie nad soba zastanow... w ktorym miejscu??????SPojrz moze w lustro zanim kogos bezpodstawnie skrytykujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izz Re: CV Nikt nie czyta????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:50 miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izz Re: CV Nikt nie czyta????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:06 A tak na marginesie zadna to nowosc, ze wiele CV ląduje w koszu. Nie wiem, na jakiej planecie zyjesz, ze tego nie wiesz. Widac, ze dawno pracy nie szukalas. Dostalabys kopa, to MOZE by cos do Ciebie dotarlo. Tymczasem jednak zamiast pracowac-siedzisz sobie na forum praca na koszt pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 14:51 Gość portalu: izz napisał(a): > A tak na marginesie zadna to nowosc, ze wiele CV ląduje w koszu. Nie wiem, na > jakiej planecie zyjesz, ze tego nie wiesz. rozumiem, iz wiesz to z autospji bo sama te cv do okraglego segergatora wrzucasz, tak??? >Widac, ze dawno pracy nie szukalas. owszem mialam to szczescie, ze nie bylam bez pracy co nie oznacza, ze nie mialam zstycznosci z bezrobociem-moj ojciec dosc dlugo szukal pracy. > Dostalabys kopa, to MOZE by cos do Ciebie dotarlo. to jest wlasnie chamska wypowiedz. > Tymczasem jednak zamiast pracowac-siedzisz sobie na forum praca na koszt > pracodawcy. Co cie to obchodzi??????Zale doopke sciska czy jak?Nie twoj interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izz Re: CV Nikt nie czyta????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:53 dziewczyno, wez sie do roboty albo cos na uspokojenie, zamiast siac nienawiscia. milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: CV Nikt nie czyta????? 25.09.06, 14:55 Gość portalu: izz napisał(a): > dziewczyno, wez sie do roboty albo cos na uspokojenie, zamiast siac > nienawiscia. ????? i kto to pisze? buahahahahaha > milego dnia :) no moj jest mily -pomijajac pseudodyskusje z anonimem takim jak TY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie roman Re: CV Nikt nie czyta IP: *.rzeszow.mm.pl 25.09.06, 14:17 yes, yes, yes. Odpowiedz Link Zgłoś
noteb najwazniejsze jest zdjecie... 25.09.06, 14:36 pamietam jak kiedys moj kolega, z ktorym pracowalem w pokoju dostal 2 CV od kadrowej (o, przepraszam - z HR Department) z poleceniem wybierz sobie ktora mamy zatrudnic Ci do pomocy jak zostalismy sami; kolega popatrzyl, poczytal i powiedzial - niech bedzie ta, tej LEPIEJ Z OCZU PATRZY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: najwazniejsze jest zdjecie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 17:48 W mojej firmie też była rekrutacja ale jej wyniki były ustalone już na poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyzyskiwana Re: CV Nikt nie czyta IP: *.drama.pl 25.09.06, 23:06 dlatego nie wysyłam tylko dzwonie, mówię o sobie, i jak się umawiam to je ze sobą przywoże, wtedy czytają przy mnie, aż miło patrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś