Dodaj do ulubionych

Miałem Sen

13.07.09, 20:51
Śniło mi się że gliwice wyglądały tak jak na tych obrazkach

i34.tinypic.com/168tspe.jpg
i36.tinypic.com/8xmxr8.jpg
i38.tinypic.com/2akbdqs.jpg
i35.tinypic.com/serceo.jpg
niestety w rzeczywistość nie jest tak różowa a szkoda
Obserwuj wątek
    • Gość: end Re: Miałem Sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 23:01
      I dokladnie tak by wygladaly, albo lepiej, gdyby 18 lat temu nie zagniezdzil sie
      w nich Frankiewicz
      • proso2 silly end jak zwykle 13.07.09, 23:10
        > I dokladnie tak by wygladaly, albo lepiej, gdyby 18 lat temu nie
        zagniezdzil si
        > e
        > w nich Frankiewicz

Napisz kochanie, kto się miał zagnieździć? Przez 18 lat nikt nie
        znalazł lepszego kandydata. Taka jest gliwicka rzeczywistość. Próba
        referendum wykazała, że w Gliwicach jest kilka tysięcy psów
        ogrodnika. Jeszcze nie było przypadku, żeby psy ogrodnika odnowiły
        kamienice. One czekają, aż się komus powinie noga, żeby wykazać,
        czemu same są bezczynne.
        • sss9 Re: co za nieostrożność wielonickowca. :) 13.07.09, 23:22
          pr51, proso2 kochający Opole... :D
          • Gość: kibic Re: co za nieostrożność wielonickowca. :) IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.09, 09:38

> pr51, proso2 kochający Opole... :D

Ten 'rozweselający' sie na FG klonowy troll, chyba sie ze swoją ambicją tutaj zaharuje:-)
            • pr51 trele kibica o trollu 14.07.09, 13:04
              Jak następnym razem napiszesz coś inteligentnego, to może
              podyskutujemy.
            • sss9 Re: co za nieostrożność wielonickowca. :) 14.07.09, 18:39
              Gość portalu: kibic napisał(a):

>
              > > pr51, proso2 kochający Opole... :D
              >
              > Ten 'rozweselający' sie na FG klonowy troll, chyba sie ze swoją ambicją tutaj
              > zaharuje:-)

facio jest ambitny i ma sporo niezagospodarowanego czasu i sporo nicków. tyle
              różnych forów miast i miasteczek obskakuje każdego dnia od świtu do nocy. można
              powiedzieć: tytan trollingu. :)
              • pr51 sss9 tytan trollingu 14.07.09, 20:41
                > można
                > powiedzieć: tytan trollingu

Ta bzdura wyszła ci bardzo wdzięcznie.
              • Gość: kibic Re: co za nieostrożność wielonickowca. :) IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.09, 23:37
                sss9 napisał:

> facio jest ambitny i ma sporo niezagospodarowanego czasu i sporo nicków. tyle
                > różnych forów miast i miasteczek obskakuje każdego dnia od świtu do nocy. można
                > powiedzieć: tytan trollingu. :)

Zauważyłeś, ze jest już tak wyczerpany swoim rżnięciem głupa na tym forum, ze
                zniesmaczony twoim celnym trafieniem w jego pustak, powtarza za tobą jak echo
                w pustaku:-)
                • pr51 kibic i jego pustak 15.07.09, 07:30
                  Zgłoś się, jak ponownie włączysz do akcji swój móżdżek. Kapujesz?
                  • Gość: kibic pustak pr 51 szuka kolesia IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.09, 10:03
                    Pustak nie licz na mój. Poproś twoich kamratów klonowych, to może cuś dopasujesz. Kapujesz?
                    • pr51 kibicujących mi głupków nie brakuje 15.07.09, 14:08
                      Zgłoś się, jak ponownie włączysz do akcji swój móżdżek. Kapujesz?
                      • Gość: kibic Re: kibicujących mi głupków nie brakuje IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.09, 20:34
                        To widać czytając twoje pierdoły tutaj:-)
                        Kolega ich tu parę wymienił, a ja dodam: produkuj sie trollu tak dalej, to ci
                        konarów na twoim drzewie zabraknie;-)
                        • pr51 kibic zgłosił się na ochotnika jako głupek 15.07.09, 23:12
                          Moje gratulacje. Załapałeś się do czołówki.
                • sss9 Re: co za nieostrożność wielonickowca. :) 16.07.09, 16:22
                  echo, to popularna tu forma lizania ran przez wiecznie bitych. stosuje ją
                  opserfer/pr51/proso2/gilus/gość/faar... nic nie poradzę, taką mają Karmę. :)
        • Gość: end Re: silly end jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 23:24
          Za to Frankiewicz dzien i noc kamienice dewastuje taborem tirow ze swoich
          zaprzyjaznionych firm. To co sie dzieje w Gliwicach to permanentny STAN WOJENNY
          na wszystkich frontach. Frankiewicz wypowiedzial wojne mieszkancom,
          kamienicom,szkolom,szpitalom, przychodniom lekarskim,parkom, drzewom itd.
          Niech sie modli o referendum, bo jak nie referendum to będą TACZKI z metą w
          Klodnicy.
          • Gość: kokardek Re: silly end jak zwykle IP: *.kokarda.pl 14.07.09, 00:13
            widze że pokazałeś zdjęcia wiednia musze przyznać bardzo ładne tak samo jak gliwice w twoim śnie i na starych widokówkach.zauważyłem te duże podobieństwo do centrum katowic szczególnie na pierwszym i czwartym zdjęciu
            • Gość: end Re: silly end jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 00:59
              W centrum Berlina tez znajduje sie kilka kamienic identycznych jak te na rogu
              Zwyciestwa i Wyszynskiego, ale w stanie jak ze sennych marzen-
              czysciutkie, pod oknami pieknie utrzymane dorodne drzewa (zdaje sie akacje),
              sciezka rowerowa i sunące wolniutko czyste samochody osobowe, kawiarenki ze
              stolikami na zewnatrz, sklepiki spozywcze a nieopodal park
              • Gość: gość Re: silly end jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 07:17
                Nie wiem z czego wynika taka sytuacja? W Gliwicach brud, kamienice zaniedbane,
                trochę więcej jednosezonowych klombów przez dwa miesiące letnie. Inna kultura??
                Inne spojrzenie na własność??? Inne pieniądze?
                A przecież włodarze naszego miasta chełpią się wręcz jakie to Gliwice są bogate
          • pr51 rozweselające brednie silly enda 14.07.09, 08:04
            > Za to Frankiewicz dzien i noc kamienice dewastuje taborem tirow ze
            swoich
            > zaprzyjaznionych firm

Masz jeszcze więcej takich rozweselających idiotyzmów w zanadrzu?

> Frankiewicz wypowiedzial wojne mieszkancom

Ciekawa wojna, jak się ktoś wypina tyłem do otoczenia. Masz fantazję
            silly endzie.
            • bereklon Re: rozweselające brednie silly enda 14.07.09, 17:13
              no w porównaniu z miastami albanii albo indii to rzeczywiście gliwice wyglądają bardzo bogato
              • pr51 Re: rozweselające brednie silly enda 14.07.09, 20:43
                > > > Za to Frankiewicz dzien i noc kamienice dewastuje taborem
                > > > tirow ze swoich zaprzyjaznionych firm

> > Masz jeszcze więcej takich rozweselających idiotyzmów w
                zanadrzu?

> no w porównaniu z miastami albanii albo indii to rzeczywiście
                gliwice wyglądają
                > bardzo bogato

Widzę, że odważnie stanąłeś do konkursu na rozweselające idiotyzmy.
                Kto następny?
    • Gość: fijat Re: Miałem Sen IP: *.sikornik.net 20.07.09, 09:11
      racja - po gliwickich ulicach jeszcze jezdza maluchy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka