bereklon 13.07.09, 20:51 Śniło mi się że gliwice wyglądały tak jak na tych obrazkach i34.tinypic.com/168tspe.jpg i36.tinypic.com/8xmxr8.jpg i38.tinypic.com/2akbdqs.jpg i35.tinypic.com/serceo.jpg niestety w rzeczywistość nie jest tak różowa a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: end Re: Miałem Sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 23:01 I dokladnie tak by wygladaly, albo lepiej, gdyby 18 lat temu nie zagniezdzil sie w nich Frankiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
proso2 silly end jak zwykle 13.07.09, 23:10 > I dokladnie tak by wygladaly, albo lepiej, gdyby 18 lat temu nie zagniezdzil si > e > w nich Frankiewicz Napisz kochanie, kto się miał zagnieździć? Przez 18 lat nikt nie znalazł lepszego kandydata. Taka jest gliwicka rzeczywistość. Próba referendum wykazała, że w Gliwicach jest kilka tysięcy psów ogrodnika. Jeszcze nie było przypadku, żeby psy ogrodnika odnowiły kamienice. One czekają, aż się komus powinie noga, żeby wykazać, czemu same są bezczynne. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: co za nieostrożność wielonickowca. :) 13.07.09, 23:22 pr51, proso2 kochający Opole... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: co za nieostrożność wielonickowca. :) IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.09, 09:38 > pr51, proso2 kochający Opole... :D Ten 'rozweselający' sie na FG klonowy troll, chyba sie ze swoją ambicją tutaj zaharuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 trele kibica o trollu 14.07.09, 13:04 Jak następnym razem napiszesz coś inteligentnego, to może podyskutujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: co za nieostrożność wielonickowca. :) 14.07.09, 18:39 Gość portalu: kibic napisał(a): > > > pr51, proso2 kochający Opole... :D > > Ten 'rozweselający' sie na FG klonowy troll, chyba sie ze swoją ambicją tutaj > zaharuje:-) facio jest ambitny i ma sporo niezagospodarowanego czasu i sporo nicków. tyle różnych forów miast i miasteczek obskakuje każdego dnia od świtu do nocy. można powiedzieć: tytan trollingu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 sss9 tytan trollingu 14.07.09, 20:41 > można > powiedzieć: tytan trollingu Ta bzdura wyszła ci bardzo wdzięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: co za nieostrożność wielonickowca. :) IP: *.dip.t-dialin.net 14.07.09, 23:37 sss9 napisał: > facio jest ambitny i ma sporo niezagospodarowanego czasu i sporo nicków. tyle > różnych forów miast i miasteczek obskakuje każdego dnia od świtu do nocy. można > powiedzieć: tytan trollingu. :) Zauważyłeś, ze jest już tak wyczerpany swoim rżnięciem głupa na tym forum, ze zniesmaczony twoim celnym trafieniem w jego pustak, powtarza za tobą jak echo w pustaku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kibic i jego pustak 15.07.09, 07:30 Zgłoś się, jak ponownie włączysz do akcji swój móżdżek. Kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic pustak pr 51 szuka kolesia IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.09, 10:03 Pustak nie licz na mój. Poproś twoich kamratów klonowych, to może cuś dopasujesz. Kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kibicujących mi głupków nie brakuje 15.07.09, 14:08 Zgłoś się, jak ponownie włączysz do akcji swój móżdżek. Kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: kibicujących mi głupków nie brakuje IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.09, 20:34 To widać czytając twoje pierdoły tutaj:-) Kolega ich tu parę wymienił, a ja dodam: produkuj sie trollu tak dalej, to ci konarów na twoim drzewie zabraknie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 kibic zgłosił się na ochotnika jako głupek 15.07.09, 23:12 Moje gratulacje. Załapałeś się do czołówki. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: co za nieostrożność wielonickowca. :) 16.07.09, 16:22 echo, to popularna tu forma lizania ran przez wiecznie bitych. stosuje ją opserfer/pr51/proso2/gilus/gość/faar... nic nie poradzę, taką mają Karmę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: silly end jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 23:24 Za to Frankiewicz dzien i noc kamienice dewastuje taborem tirow ze swoich zaprzyjaznionych firm. To co sie dzieje w Gliwicach to permanentny STAN WOJENNY na wszystkich frontach. Frankiewicz wypowiedzial wojne mieszkancom, kamienicom,szkolom,szpitalom, przychodniom lekarskim,parkom, drzewom itd. Niech sie modli o referendum, bo jak nie referendum to będą TACZKI z metą w Klodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokardek Re: silly end jak zwykle IP: *.kokarda.pl 14.07.09, 00:13 widze że pokazałeś zdjęcia wiednia musze przyznać bardzo ładne tak samo jak gliwice w twoim śnie i na starych widokówkach.zauważyłem te duże podobieństwo do centrum katowic szczególnie na pierwszym i czwartym zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: silly end jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 00:59 W centrum Berlina tez znajduje sie kilka kamienic identycznych jak te na rogu Zwyciestwa i Wyszynskiego, ale w stanie jak ze sennych marzen- czysciutkie, pod oknami pieknie utrzymane dorodne drzewa (zdaje sie akacje), sciezka rowerowa i sunące wolniutko czyste samochody osobowe, kawiarenki ze stolikami na zewnatrz, sklepiki spozywcze a nieopodal park Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: silly end jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 07:17 Nie wiem z czego wynika taka sytuacja? W Gliwicach brud, kamienice zaniedbane, trochę więcej jednosezonowych klombów przez dwa miesiące letnie. Inna kultura?? Inne spojrzenie na własność??? Inne pieniądze? A przecież włodarze naszego miasta chełpią się wręcz jakie to Gliwice są bogate Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 rozweselające brednie silly enda 14.07.09, 08:04 > Za to Frankiewicz dzien i noc kamienice dewastuje taborem tirow ze swoich > zaprzyjaznionych firm Masz jeszcze więcej takich rozweselających idiotyzmów w zanadrzu? > Frankiewicz wypowiedzial wojne mieszkancom Ciekawa wojna, jak się ktoś wypina tyłem do otoczenia. Masz fantazję silly endzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Re: rozweselające brednie silly enda 14.07.09, 17:13 no w porównaniu z miastami albanii albo indii to rzeczywiście gliwice wyglądają bardzo bogato Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: rozweselające brednie silly enda 14.07.09, 20:43 > > > Za to Frankiewicz dzien i noc kamienice dewastuje taborem > > > tirow ze swoich zaprzyjaznionych firm > > Masz jeszcze więcej takich rozweselających idiotyzmów w zanadrzu? > no w porównaniu z miastami albanii albo indii to rzeczywiście gliwice wyglądają > bardzo bogato Widzę, że odważnie stanąłeś do konkursu na rozweselające idiotyzmy. Kto następny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fijat Re: Miałem Sen IP: *.sikornik.net 20.07.09, 09:11 racja - po gliwickich ulicach jeszcze jezdza maluchy. Odpowiedz Link Zgłoś