Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

4tys brutto + premie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:13
    taka kwote podano mi w odpowiedzi na moje ogloszenie o prace. napisal do mnie
    szef jeden firmy i podal ze za tyle szuka kierownika jakosci. zostala
    zatrudniona.ale.. na rozmowie kwalif. powiedzialam im ze nie mam w tym
    konkretnego doswiadczenia wiec na okrese pobny zostalam specjalista ds
    jakosci, za duuuzo mniejsza suma(sama taka podalam, a te 4tysiaki to dla
    osoby z doswiadczeniem ja w tym nie mam doswiadczeia duzoego a oni z mojego
    ogloszenia wywnioskowali ze mam dosw.)niedlugo koncze okres probny i wiem ze
    bede specjalista ds jakosci a nie kierownikiem (i dobrze) ale ile powinnam
    dostac lu ile zazadac skoro na samym poczatku podali mi 4tys?? moja sugestia
    to 3000-3200. prosze o jakies wskazowki, rady..
    Obserwuj wątek
      • Gość: janeczka Re: 4tys brutto + premie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 23:21
        acha, i jeszcze zapomnialam dodac ze do tej pracy specjanie przeprowadzilam sie
        ok 200km, mieszkam sama wiec utrzymanie tez drozsze.chyba powinni mi to troche
        wynagrodzic i wziascpod uwage.?
        • Gość: mariooo Re: 4tys brutto + premie IP: *.icpnet.pl 29.10.06, 08:05
          teraz to "musztarda po obiedzie". o stawke walcz sie jak zostajesz zatrudniona
          i raczej ie powinno sie czekac na podwyzke po okresie probnym. owszem zdarzja
          sie ale i tak lepiej wychodzic z wyzszego pulapu
        • krzysztofsf Re: 4tys brutto + premie 29.10.06, 09:53
          Gość portalu: janeczka napisał(a):

> acha, i jeszcze zapomnialam dodac ze do tej pracy specjanie przeprowadzilam sie
          >
          > ok 200km, mieszkam sama wiec utrzymanie tez drozsze.chyba powinni mi to troche
          > wynagrodzic i wziascpod uwage.?

Wynagradzac i brac pod uwage beda (o ile wogole beda..., ) twoja prace w minionym okresie - sprawnosc, sumiennosc, oszczednosci jakie miala dzieki tobie firma - jesli sa takowe (oszczednosci) dobrze przygotowac przy negocjowaniu stawki ich zestawienie - np. ile wiecej kursow tym samym taborem stalo sie mozliwe dzieki temu, ze cie zatrudnili, ile wiecej masy towarowej teraz przerzucaja itp. 0 i to w przeliczeniu na zlotowki - np. 100 tys miesiecznie oszczednosci dla firmy - w zwiazku z tym prosisz o tyle i tyle wiecej pensji dla siebie.
          • krzysztofsf Re: 4tys brutto + premie 29.10.06, 09:54
            Jakosc a nie logistyka - czyli musisz z twojej dzialki przygotowac dane - ale juz wiesz o co chodzi.
            • Gość: janeczka Re: 4tys brutto + premie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 12:58
              mam zamiar powiedziec i przygotowac takie dane itd, ale nie sadze ze musztarda
              po obiedzie. znam sporo przypadkow takich podwyzek a w sumie nie znam zadnego
              zeby po okresie probnym gdzie nie ma sie jeszcze jasno postawionych obowiazkow
              i owpowiedzialnosci, nie podniesiono rowniez wyagrodzenia. jezeli tak jest to
              chyba tylko zdesperowani sie na to godza. na samym poczatku tzn na rozmowie
              podkreslilam ze to tlyko na okrs probny, podam ile chcialabym dostac i dlaczego
              tak sie cenie, znam 2 jezyki oni i tak dadza mi tyle ile beda chcieli ale warto
              powalczyc o swoje, dosc chowania sie za mur bezrdanosci.
              • Gość: mariooo Re: 4tys brutto + premie IP: *.icpnet.pl 29.10.06, 22:04
                jasne walcz, ja tez wlasnie zmieniam prace ale juz dowiedzialem sie ze po
                okresie probnym nie mam co liczyc na podwyzke - moze dlatego ze sie cenie(tak
                jak ty) i od razu wywalczylem 7000brutto?? a moze dlatego, ze miesiac po moim
                okresie probnym sa coroczne podwyzki pracy?? nie wiem. ale wiem ze warto sie
                cenic - m.in. dla tego dostalem ta prace:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka