Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 13:31
    No i chyba się stało! Miałam różnych pracodawcó ale zawsze było ok. Czasem
    jakies stresy ale kto ich nie przezywa... A teraz? Moja szefowa rani mnie do
    krwi. Wiecznie ma jakies pretensje ktore wyraza w taki sposób że od razu
    odechciewa się pracowac. JEstem tu bo chce podwyzszyc swoje kwalifikacje a ta
    praca umozliwia mi zdobycie potrzebnego dosiwiadczenia.
    Schudlam, słabo spie, stresuje sie gdy tylko widze jej numer na komorce. A
    pracuje dopiero dwa miesiące (okres probny). Wiem ze ona mnie tu zatrudni bo
    ma problem z kadrami (wszyscy uciekaja).
    JEstem podlamana. Niby sobie tłumacze ze musze tu byc zeby zdobyc jeden zapis
    w CV. Ale marzy mi sie spokojna praca od ktorej nie boli mnie zołądek!
    Czy jest taki pracodawca? Szukam Go i chetnie stąd ucieknę dając wiele w
    zamian za dobrą atmosfere pracy.
    Obserwuj wątek
      • absolwencina Re: Mobbing 07.12.06, 15:05
        szukaj po prostu innej pracy;
        • Gość: v Re: Mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:32
          ja sie w ten sposob nabawilam powaznych chorob zoladka - stres wyniszcza -
          jesli nie traktuja Cie tak jak bys tego oczekiwala-zrezygnuj-po co sie meczyc?
      • Gość: Ja Re: Mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:34
        Absolutnie nie przedłużaj umowy po okresie próbnym. Będzie jeszcze gorzej. Ona
        się nie zmieni, a Ty możesz zrobić sobie naprawdę poważną krzywdę. Wiem, bo
        sama przez to przechodziłam. Skończyło się silną nerwicą. Nie warto.
        • Gość: .................. Re: Mobbing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:49
          Już zaczynam powoli przeglądac ogłoszenia w sprawie pracy. Postanowiłam tez ze
          porozmawiam z nią i powiem wprost że nie chcę byc tak traktowana. W sumie to
          sie nie oje ze mnie wywali wiec wiem ze mam spore szanse cos wynegocjowac.
          Jakos sie trzymam. JEstem w o tyle dobrej sytuacji że ona jest daleko i tylko
          telefonicznie mnie tak załąmuje. Osobiscie widuje ją raz w miesiacu na 3
          godziny wiec jakos to przetrwam. Ale nienawidze tej baby. Dzis znow cos sie
          czepiala a ton ma jak ksieżniczka jakaś!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka