fikus72
15.11.13, 00:59
Po raz kolejny nie wypłacono nadgodzin w terminie za przepracowany czas ponad obowiązującą normę czasu pracy!! Nie wypłacono również dodatku za pracę w godzinach nocnych! Za to wprowadzono "w tabelkę" ograniczenie godzin nadliczbowych !!
Uważacie pracowników CZG za debili !? Nie dajecie etatów do "fabryk" a każecie robić na czas !? To pokażcie nie przez 2 min. a przez 8 godzin jak to się robi ! Ciężko ? No widzisz H , K i S-3 !!
Zapłacicie za błędy ludzi z własnej kieszeni ? Oczywiście że nie !! Bo macie ich w d...e !
"Tresurka" i cierpliwość ludzi kiedyś się kończy (dzisiaj akurat moja , idę jutro do PIP i Prokuratury-a tutaj akurat PKO BP właśnie "Was" wystawi na cel, jak zawsze ... :):) !!!!
Mam dość żebrania od Pracodawcy pieniędzy za Moją PRACĘ !! Jak ktoś chce brać kasę za "tabelki" to niech sam sobie na to zapracuje;, Leszcze !!!
I pytanko do związków... Nowy Regulamin wprowadzony od Września łamany przez Pracodawcę a Państwo co? Panie Przewodniczący ...O... !?Ciężko być między młotem a kowadłem , prawda ?! Więc trzeba w końcu się zadeklarować ... Albo A , albo B albo CZG !