Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

akwizytor i telemarketer to ludzie którzy

IP: *.4web.pl 23.12.06, 21:33
    kradną coś co jest najcenniejsze - CZAS. Trzeba się oderwać od zajęć i odebrać
    telefon, otworzyć drzwi, wysłuchać praniomózgobełkotu i spławić leszczyka w
    plastikowym gajerku.
    Tym ludziom mówimy NIE !!! Przestańcie nas okradać z czasu !!!
    Obserwuj wątek
      • krzysztofsf Re: akwizytor i telemarketer to ludzie którzy 23.12.06, 21:48
        Gość portalu: uczciwy człowiek napisał(a):

> kradną coś co jest najcenniejsze - CZAS. Trzeba się oderwać od zajęć i odebrać
        > telefon, otworzyć drzwi, wysłuchać praniomózgobełkotu i spławić leszczyka w
        > plastikowym gajerku.
        > Tym ludziom mówimy NIE !!! Przestańcie nas okradać z czasu !!!

Odkad bedac bezrobotnym probowalem roznegoi rodzaju akwizycji, staram sie byc uprzejmy i mily dla tych osob.

Zapewniam cie, ze nie wybierali takich prob zarobkowania z zamilowania.
        • Gość: Każdy chce żyć... Re: akwizytor i telemarketer to ludzie którzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 22:47
          A w życiu jak to w zyciu, raz lepiej raz gorzej.Nigdy nie wiesz co jeszcze
          przyjdzię ci robić...
      • Gość: $$$ asertywność, Kolego, asertywność IP: *.eu.org 24.12.06, 10:44
        każdy Cyryl ma swoje metody. Ja mam takie:

- na akwizytorów - otwieram drzwi, i obojętne co zacznie mówić, to mówię" "nie,
        dziękuję, żaluzje już mam" i zamykam drzwi. Na drzwiach bramy wisi kartka,
        informująca o tym, że akwizytorom, domokrążcom i innemu ścierwu wchodzącemu bez
        zezwolenia grozi seria bolesnych kopniaków.

- na telemarkieterów - odbieram rozmowę, i nie przerywając jej, odkładam
        telefon/słuchawkę do szuflady, i robię swoje dalej. Sami się rozłączają.
      • iberia30 Re: akwizytor i telemarketer to ludzie którzy 24.12.06, 13:13
        no coz taka praca.Chronicznie nie cierpie jednych i drugich qale do szewskiej
        pasji dorprowadzaja mnie ci, ktorym mowi sie NIE, dziekuje a ten dalej
        swoje..wrrr.
        • Gość: Jacco Re: akwizytor i telemarketer to ludzie którzy IP: 62.29.133.* 24.12.06, 22:06
          Mylicie pojęcia.Każdy handlowiec (PH) to akwizytor.Musi znaleźć sklep,punkt
          usług itd. który kupi od niego towar,usługę itp.Domokrążca to co
          innego.Zazwyczaj (zawsze?) sprzedaje g..o.Ale ja szanuje każdego kto chce
          uczciwie zarobić.Pzdr.
          • aniiatka Re: akwizytor i telemarketer to ludzie którzy 26.12.06, 23:15
            Tez sie zawsze krzywilam i niecierpliwilam widzac akwizytora badz slyszac w
            sluchawce nowosci o promocjach. ALE odkąd byłam zmuszona sama isć do pracy a
            wielkiego wyboru nie miałam - lądując wlasnie w takiej robocie zaczelam szanować
            ciezka robote tych ludzi! Co wy myslicie ze oni dla przyjemnosci to robią! A
            musza byc mili i z usmiechem na twarzy oferować produkty choc im sie juz zygac
            chce od tego a musza sie cackać z klientami zeby miec na zycie!!!!
      • truten.zenobi bo nie umiesz powiedzieć "nie" 27.12.06, 07:30
        i przerwac rozmowy na samym jej początku....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka