Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chcę być stewardessą!:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 15:11
    Witam wszystkich!
    Pewnie nie mnie jednej marzy się zawód stewardessy:) tak więc jeżeli ktoś z
    was mógłby mi udzielić informacji dotyczących tego zawodu( jak on wygląda w
    praktyce)byłabym bardzo wdzięczna.Najbardziej interesują mnie informacje typu:
    w jakim stopniu należy znać język angielski aby przejśc rekrutacje(czy są moze
    gdzieś na necie testy z rekrutacji z ubiegłych lat?)i jak wygłąda ta praca w
    praktyce?(czy można pracować w polskiej bazie np.we wrocławiu aby nie musieć
    emigrować na stałe za granice? Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje.Z
    góry dzięki pozdrawiam:)
    Obserwuj wątek
      • marghot Re: Chcę być stewardessą!:) 15.01.07, 15:27
        j.angielski w stopniu dobrym - sa testy; + testy z geografii; sprawnościowe,
        pływanie - dużo zalezy od danej linii lotniczej
        najczęsciej praca poza polską
      • marghot Re: Chcę być stewardessą!:) 15.01.07, 15:29
        dużo info znajdziesz za pomocą gugli
        www.google.com/search?hl=pl&rls=SUNA%2CSUNA%3A2005-45%2CSUNA%3Aen&q=cabin+crew%2Btests&lr=
        • Gość: amelia Re: Chcę być stewardessą!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 15:57
          Wiele informacji zyskałam dzięki googlom.Wiem jakie linie rekrutuja jakie są
          mniej więcej wymagania,naczytałam się wiele na forach na temat rekrutacji w
          róznuch liniach ale chciałabym sprawdzić czy z moim średniozaawansowanym
          angielskim sie nadaje i czy jest mozliwaośc pracy dla jakislini lotniczych ale w
          bazie wyjściowej we wroclawiu bo nie chcialabym tym swoim marzeniem przewrócić
          swojego zycia osobistego do góry nogami.
        • Gość: amelia Re: Chcę być stewardessą!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 16:00
          Marghot a skąd ty posiadasz te cenne informacje:)?Jesteś stewardessą czy mamy
          podobne marzenia:)?
      • iberia.pl Re: Chcę być stewardessą!:) 15.01.07, 19:12
        komu sie marzy temu sie marzy, to bardzo ciezki kawalek chleba wbrew pozorom,
        polecam lekture:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=711&w=54457824&a=54457824
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=711&w=28937421&a=32936501
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11044&t=1168884706976

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka