Gość: gschab IP: *.limes.com.pl 21.11.01, 09:16 Gdzie jest RIFUN i SCZURB? - co się z Wami dzieje, gdzie dalsze części opowiadanych przez Was historii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Spisek 21.11.01, 10:09 Znikniecie dwoch bohaterow forum to niewatpliwie spisek masonow i cyklistow z Gazety. Takie historie zmuszaja do myslenia, a spiskowcy daza do tego, zeby oglupic nasz narod (wtedy latwiej nim sterowac). A tak naprawde to zastanawiajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: Gdzie jest RIFUN i SCZURB? IP: *.abo.wanadoo.fr 21.11.01, 10:35 SzczurB nie zginie : podal adres swojej strony, na ktorej znajdziecie jego opowiesci. (szukac w watku "Pan Zbyszek i ...") Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Do RIFUNA 21.11.01, 11:37 Zakończ swoją historię. Wszyscy na to czekamy. Z nadzieją coraz mniejszą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Do RIFUNA IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.11.01, 12:47 No cóż, Rifun zapewne szuka nowej pracy z dostepem do internetu.... Za to my mamy teraz pole do popisu - moze będziemy wymyślać możliwe "ciągi dalsze" losów Rifuna? Odpowiedz Link Zgłoś
szczurbiurowy Re: Gdzie jest RIFUN i SCZURB? 21.11.01, 13:34 Jestem, jestem, jeszcze żyję, ale jest czwarty kwartal i w mojej branzy to jest 50 % obrotu rocznego. Muszę się ścigać żeby jakoś zarobić na uniwersalny środek płatniczy, wegiel do kozy i prund do laptopa. A w ogole to w najbliższym czasie zmieniam dizajn sajtu www.szczurbiurowy.republika.pl/ Jakby ktoś się podjął zrobić banner animowany do bannermanii to miałby moją szczurzą wdzięczność (nie dozgonną, bo to za dużo, ale zawsze. Mogę na przykład dać link do jego strony - mam teraz okolo 200 wejść dziennie) Pozdro Szczur Biurowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Gdzie jest RIFUN i SCZURB? IP: *.limes.com.pl 11.12.01, 09:26 Gdzie jesteście? Już dosyć długo czekam na dalszy ciąg Waszych opowieści, a tu nic. Nie róbcie nam tego i piszcie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Gdzie jest RIFUN i SCZURB? IP: 192.168.2.* 27.12.01, 17:41 No i koniec...A już myślałam, że wreszcie poznam całą historię Buraka (o, sorry- buraka).Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Gdzie jest RIFUN i SCZURB? 31.03.02, 14:16 chyba temat powraca... szczur biurowy nieaktualizuje nawet swojej stronki :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mick Re: Gdzie jest RIFUN i SCZURB? IP: *.inet.com.pl 13.04.02, 11:24 Oj, chyba na dobre nas opuscili? Odpowiedz Link Zgłoś
erie Re: Gdzie jest RIFUN i SCZURB? 24.04.02, 12:47 Gość portalu: Mick napisał(a): > Oj, chyba na dobre nas opuscili? a ja mysle ze dogadali sie w jakims wydawnictwie i niestety nie moga publikowac w sieci ciagu dalszego ze zrozumialych wzgledow pzdr Odpowiedz Link Zgłoś