Gość: piotrcierpisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:00 powidzcie mi czy wszystkie fryzjerki wyjechały z krakowa.Pytanie takie ponieważ poszukuje do zakładu fryzjerek i stażystek a tu zero odpowiedzi na ogłoszenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0tdr0 Re: fryzjerstwo 04.03.07, 20:42 Fryzjerek w tym kraju jest jeszcze sporo. Ale brak naiwniaczek, ktore nabralyby sie na darmowe staze i inne prace "za frajer". Chcesz miec pracownika- zaplac mu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrcierpisz Re: fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 14:12 35% od utargu to mało bez odliczania farb i lakierów?zakład rozkrecony tylko dwie fryzjerki mi odchodza bo sa w ciąży pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrcierpisz Re: fryzjerstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 14:14 a stażystki u mnie sa na tej zasadzie zatrudniane nie licze na żadne dofinansowania z urzedu pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: fryzjerstwo IP: 217.96.34.* 05.03.07, 14:19 Ustal stala pensje, jaka Ci sie kalkuluje na podstawie dotychczasowych przychodow. Bo procent od utargu moze byc bardzo rozny i to moze odstraszac kandydatki do pracy (a malo ktora interesuje robienie rozbudowanego biznesplanu w celu zatrudniania sie na probe). Ponadto, jesli okreslisz wyplate w ogloszeniu o prace- np. w pasie lub urzedzie pracy (i bedzie ona godna zainteresowania) to na pewno Ci sie chetne znajda. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś