Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

staże i praktyki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:06
    nieznalazłam takiego wątku na forum więc postanowiłam takowy założyć.

chodzi mianowicie o to, że wszyscy dzielą się informacjami na temat pracy w
    określonych firmach. a ja bym chciała uzyskać informacje o tym gdzie warto
    odbyć prakykę lub staż.

podzielcie sie swoimi doświadczeniami na ten temat. gdzie odbywaliście
    praktykę(staż), jaka atmosfera, jakie obowiązki, czego się nauczyliście, czy
    otrzymywaliście jakies wynagrodzenie, itp.

z góry dzięki za informacje i wpisy w tym wątku.

p.s. sorki za błędy :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: george_sand Re: staże i praktyki IP: *.icpnet.pl 26.03.07, 14:48
        jestem z poznania,w srode bede miala odpowiedz czy przyjeto mnie na praktyki
        studenckie(bezplatne-na platne chociaz czesciowo trudno sie dostac uprzedzam ;/)
        do mnie na uczelnie do biura karier-ciekawa praca i jak powiedziala dzis na
        spotkaniu moja przelozona bedziemy sie starac o dofinansowanie z ue no i nie
        bede parzyla tylko kawy a to wazne bo nie dosc ze trudno o praktyke platna to
        jeszcze czesto sie parzy przyslowiowa kawe,jak jestes z poznania to mam tez
        wiecej info na temat praktyk studenckich(na mojej uczelni to obowiazek),o
        stazach tez cos wiem na jednym w 2003 roku bylam pozdrawiam ola gg 7641666
        napisz to pogadamy
        • Gość: stażystka Re: staże i praktyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 15:08
          jestem spod Wrocławia :)

byłam na rocznym stażu w jednym z banków i naprawde byłam po nim zadowolona.
          staż płatny z UP. i wcale nieparzyłam kawy. ale uczyłam się obsługi klienta,
          procedur bankowych, produktów bankowych, itp. poznałam ciekawych ludzi i
          pracowałam w fajnej atmosferze.
          a teraz szukam kolejnych praktyk i dołuje mnie trochę fakt, że w większości
          trzeba być na 3 roku studiów (ja jestem na 2).

• Gość: f. Re: staże i praktyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 16:23
        też jestem zainspirowany dzisiejszym artykułem w Gazecie Praca o stażystach
        zarabiajacych po 3 tyś. złotych...

chyba otworze atlas i poszukam tej polski na mapie, warto tam pojechać skoro
        jest tak pięknie...:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka