Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    10.04.07, 12:26
    mieszkam w Pruszkowie, ukończyłem liceum ekonomiczne i obecnie studiuje zaocznie ekonomię, czy w moim regionie zamieszkania, mogę liczyć na jakąs pracę tymczasową?
    w jakim zawodzenie najłątwiej o taką pracę?
    Obserwuj wątek
      • katarzyna.misiek Re: Pruszków 10.04.07, 15:22
        Myślę, że nie powinien Pan narzekać na brak ofert :) oczywiście wszystko zależy
        od tego, jakie konkretnie prace tymczasowe Pana interesują.
        Specyfiką prac tymczasowych jest ich sezonowość. W okresach urlopowych czy też
        zintensyfikowanej pracy, wiele osób może znaleźć pracę w charakterze pracowników
        fizycznych, których zadaniem jest np. obsługa taśm produkcyjnych czy wykładanie
        towarów w sklepach. Nie oznacza to wcale, ze pracownik tymczasowy jest
        oddelegowany jedynie do prac na najniższych stanowiskach. Ma również szansę
        otrzymania pracy w dużych organizacjach jako pomoc w dziale, pracownik obsługi
        recepcji czy specjalista.
        Jeśli jest Pan zainteresowany podjęciem się tego rodzaju pracy, zachęcam do
        bezpośredniego kontaktu z Agencjami Pracy Tymczasowej (adresy APT działających
        na terenie Warszawy i okolic, znajdzie Pan w internecie);po zapoznaniu się z ich
        aktualnymi ofertami, powinien Pan znaleźć dla siebie coś interesującego, z
        właściwą i oczekiwaną lokalizacją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka