grzesko211 10.04.07, 12:26 mieszkam w Pruszkowie, ukończyłem liceum ekonomiczne i obecnie studiuje zaocznie ekonomię, czy w moim regionie zamieszkania, mogę liczyć na jakąs pracę tymczasową? w jakim zawodzenie najłątwiej o taką pracę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna.misiek Re: Pruszków 10.04.07, 15:22 Myślę, że nie powinien Pan narzekać na brak ofert :) oczywiście wszystko zależy od tego, jakie konkretnie prace tymczasowe Pana interesują. Specyfiką prac tymczasowych jest ich sezonowość. W okresach urlopowych czy też zintensyfikowanej pracy, wiele osób może znaleźć pracę w charakterze pracowników fizycznych, których zadaniem jest np. obsługa taśm produkcyjnych czy wykładanie towarów w sklepach. Nie oznacza to wcale, ze pracownik tymczasowy jest oddelegowany jedynie do prac na najniższych stanowiskach. Ma również szansę otrzymania pracy w dużych organizacjach jako pomoc w dziale, pracownik obsługi recepcji czy specjalista. Jeśli jest Pan zainteresowany podjęciem się tego rodzaju pracy, zachęcam do bezpośredniego kontaktu z Agencjami Pracy Tymczasowej (adresy APT działających na terenie Warszawy i okolic, znajdzie Pan w internecie);po zapoznaniu się z ich aktualnymi ofertami, powinien Pan znaleźć dla siebie coś interesującego, z właściwą i oczekiwaną lokalizacją. Odpowiedz Link Zgłoś