Gość: angel.nl IP: *.gls-germany.com 02.05.07, 12:31 Mój mąż chciałby rozpocząć prace w DE ROOY w Żarach w firmie transpotowej...czy którys z was wie cos na temat tej fimry. Prosze o jakiekolwiek informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pomocny De Rooy Poland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 23:00 Jak wpiszesz w google frazę "De Rooy Poland" to trafisz na forum na jakimś portalu transportowym. Jest tam troszkę o tej firmie niepochlebnych rzeczy jak i pochlebnych, z tym że tych pierwszych więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Van der Rydzyk Re: De Rooy Poland IP: *.pop.e-wro.pl 06.05.07, 10:36 Najpierw na wstępie zorientuj się co to są nadgabaryty, jakie są sposoby mocowania pasami, itd. Bo jak ci zaczną spadać z lohry pojazdy to będzie klops. Obyś nie jezdził na Niemcy(BAG)bo możesz pewne rzeczy przypłacić więzieniem i utratą prawka. GL & HF Odpowiedz Link Zgłoś
faziorka12 Re: DE ROOY POLAND-pytania? 16.02.18, 19:11 Zarobki sa dobre nic pozatym jeżeli chcesz mieć meza do go nie puszczaj do tej firmy wiem co mowie to burdel nie firma tez jest to powinno tobie wystarczyć Odpowiedz Link Zgłoś
faziorka12 Re: DE ROOY POLAND-pytania? 16.02.18, 19:13 Zadzwon do mnie to wszytko tobie powiem o tej firmie 729547882 Odpowiedz Link Zgłoś
faziorka12 Re: DE ROOY POLAND-pytania? 16.02.18, 19:14 729547881 ten numer zadzwon dla dobra waszego małżeństwa Odpowiedz Link Zgłoś