Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca na statkach-hotelach

IP: *.gze.pl 31.05.03, 17:06
    Czy ktos moze orientuje sie do kogo nalezy zwracac sie w celu zasiegniecia
    wiecej informacji na temat pracy na statkach-hotelach?? Rozmawialam ostatnio
    z czlowiekiem z Princess Cruises a on odeslal mnie do polskiego
    przedstawicielstwa, tylko ze takowego znalezc nie moge...
    Bede wdzieczna za wszelkie informacje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Iwona Re: praca na statkach-hotelach IP: *.dhcp212-198-230.noos.fr 03.06.03, 21:12
        sprobuj crewing@polcrewing.com.pl
        poza tym jest taka firma w Gdyni bodajze, ale namiary zostawilam w Polsce,
        poszukaj, z tym, ze na ten rok skonczyli juz rekrutacje w maju; powinni byc w
        jakiejs panoramie firm;
        powodzenia
        Iwona
      • Gość: hinka Re: praca na statkach-hotelach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 16:29
        Słyszałam, że do pracy na statku trzeba mieć duże doświadczenie. Mówię na
        przykład o kelnerowaniu...
        A jakie w ogóle są inne stanowiska dla "zwykłych śmiertelników" chcących tam
        podjąć pracę? Powiedzcie
      • Gość: loona Re: praca na statkach-hotelach IP: *.matrixx.waw.pl / 192.168.0.* 07.09.03, 17:39
        podciagam wątek do góry, bo też jestem zainteresowana, może coś wiecie o pracy
        na statkach, gdzie szukać itp.
      • Gość: moni Re: praca na statkach-hotelach IP: *.rury.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 21:24
        do poczytania o liniowcach i jak tam jest. zajrzyjcie pod
        linki-adresy wiekszosci firm. co do polskich
        przedstawicieli to nie wiem. moze niech ktos z wybrzeza
        sie dowie.

www.jobmonkey.com/cruise/
        • Gość: pracus Re dziewczeta chcecie doopy dawac to piszcie IP: *.proxy.aol.com 08.09.03, 07:01
          na zachodzie to nie wstyd
      • Gość: kasik Re: praca na statkach-hotelach IP: *.step.com.pl / 192.168.2.* 08.09.03, 09:19
        Moze sie przydadza?
        Pozdrawiam i zycze szczescia:)funiek9.webpark.pl/praca1.html
      • Gość: kasik Re: praca na statkach-hotelach IP: *.step.com.pl / 192.168.2.* 08.09.03, 09:44
        Jeszcze jeden adresik:www.einavigations.com
      • Gość: renata Re: praca na statkach-hotelach IP: *.bondi.pl 01.10.03, 18:00
        to kampania o ktora pytasz wlasnie chyba na dniach konczy rekrutowanie osob
        chetnych- oni sie oglaszaja zawsze w gazecie wyborczej jak robia nabor. znam te
        statki i wiem o co chodzi. od razu mowie ze trzeba wywalic 2500 zl na szkolenia
        wewnetrzne kkonczace sie egzaminem wewnetrzym a pozniej sie siedzi w domu i
        czeka na telefon z kampanie ze masz pakowac walizke i za 5 dni wyjazd- bilet na
        ciebie czeka na lotnisku- moze to przerazajace ale to normalna sprawa dla
        ludzi plywajacych na statkach. podstawowa rzecz to dobra znajomopsc jezyka
        angielskiego bo wysylaja na egzamin do szkoly berlitz i sprawdzaja no i do tego
        trzeba miec doswiadczenie na statku typu cruise lub ferry czyli hotelowe statki
        lub spore doswiadczenie w np. kelnerowaniu na ladzie- takie sa warunki. choc z
        drugiej strony ich warunki czyli przedstawiociela w polsce sa tez zalerzne od
        ilosci chetnych- czyli im wiecej osob dzwoni i dowiaduje sie tym wyzsze wymogi.
        oczywiscie trzeba liczyc sie z wyjazdem od razy na 10 mikesiecy i plywanie po
        calym swiecie. zaloga z calego swiata i n ie ma opieprzania bo wywalaja do
        domu. kasa? standardowo na poczatku jakies 500 dolcow na miesiac ale na takich
        statkach tak czesto zmienia sie zaloga ze mozna bez problemow awansowac. moj
        kumpel robi jako kelner trzeci kontrakt i zarabia teraz 2500 dolcow za miesiac.
        powodzenia. pisze bo znam ich dobrze- zreszta sama jutyro chyba do n ich sie
        zglosze
        • Gość: scheik Pytanie Do Renaty: praca na statkach-hotelach IP: *.75.56.199.brzesko56.ptc.pl 16.12.03, 21:07
          Czesc Renatko Chcieli bysmy uzyskac wiecej informacji na temat szkolenia i
          egzaminów na czym polegają egzaminy na co najbardziej zwracają uwage na
          rekrutacji ile godzin tygodniowo sie pracuje czy jest mozliwosc zejscia na lod
          zeby cos zwiedzic:) czy kazdy pracownik ma od początku wyznaczoną swoją prace
          czy po jakims czasie przybywa mu dodatkowa bez awansu i w tym samym
          wynagrodzeniu

POZDROWIONKA OD DWÓCH PRZYSTOJNIAKÓW :)
      • Gość: kenja Re: praca na statkach-hotelach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.03, 09:26
        cześć:-)moja koleżanka właśnie wypłynęła a mój kumpel się wybiera:-)podaje Ci
        adres stronki i numer telefonu do agencji w Gdyni:-) Ship Personal Courses
        www.princess.com, tel. w Gdyni +58 622 32 88, rekrutacja ma być w styczniu,
        więc najlepiej dzwoń już teraz:-) jakbyś miała jeszcze jakieś pytania albo
        chciała kontakt z kims kto już się w to bawi to jestem uchwytna na gg 1964138
        (czasem oficjalnie niewidoczna :-));-) życzę powodzenia, pozdrawiam:-)

• bluela Re: praca na statkach-hotelach 22.12.03, 21:33
        Uwaga na ubezpieczenia i przepisy prawa pracy! Te statki są często porejetrowane
        na jakieś egzotyczne kraiki typu Wyspy Dziewicze etc. i obowiązuje na nich prawo
        tych "państw".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka