Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ile zarabia programista?

IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.07, 18:28
    student ostatniego roku studiow licencjackich, z poltorarocznym
    doswiadczeniam i bardzo dobra znajomoscia srodowiska .NET i jezykow C#, PHP,
    SQL, i podstawami C/C++,Java,Flash. tak plusminus, bardzo potrzebuje
    orientacyjnych zarobkow.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mapo Re: ile zarabia programista? IP: *.icpnet.pl 04.06.07, 20:54
        No właśnie, ile? dopisz jakie miasto i jaką uczelnie kończysz. Z opisu (studia
        licencjackie) wynika, iż nie jest to politechnika.
      • haiaw7 Re: ile zarabia programista? 05.06.07, 00:07
        ja nie widze żadnego doświadczenia, I rok - 2000zł brutoo, po 2 latach 3000zł
        potem na pojdziesz na starszego programiste ( to trwa 5 lat) to do 3500-4000
        max, Łódź.
        • Gość: kropt Re: ile zarabia programista? IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.07, 01:10
          przy rocznym doswiadczeniu, 2500 na dzien dobry, po 3 miesiacach 3000, potem w
          miare nabierania doswiadczenia wiecej, docelowo 10000, mowie o kwotach "na
          reke"....
          • Gość: ja Re: ile zarabia programista? IP: *.net.autocom.pl 07.06.07, 11:52
            to zalezy gdzie, jedni biorą pierwsza lepsza ofertę i po studiach zarabiaja 2500
            i pracują przez agencję pracy tymczasowej, inni bezpośrednio składają dokumenty
            do firmy i jeszcze na studiach na dzień dobry dostają 3000+ bdb. socjal+ premia,
            podwyżka po jakimś czasie
            • Gość: ja Re: ile zarabia programista? IP: *.net.autocom.pl 07.06.07, 11:53
              netto oczywiście

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka