Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte

05.06.07, 16:01
    nie dawno skończyłem studia, rekrutacja w Deloitte trwała tylko miesiąc (od
    testów do podpisania umowy). Cieszę się bardzo bo to BIG4. Mam pytanie, czy
    rzeczywiscie nie bedę miał czasu na zycie osobiste???
    Obserwuj wątek
      • Gość: karol-inka Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte IP: *.icpnet.pl 05.06.07, 16:20
        gratuluje!!:) mozesz napisac cos wiecej o rekrutacji??zarobkach jakie daja na
        start.tez koncze studia i zaczelam szukac pracy ale ta wielostopniowa rekrutacja
        mnie przeraza;)
        • enclave25 Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte 05.06.07, 17:23
          pewnie...tak juz wspomnialem, w moim przypadku rekrutacja trwała miesiąc, co
          wydaję mi się bardzo krótko. najpierw testy: werbalny, analityczny, z
          angielskiego, czyli tak jak w innych firmach. Potem Assessment Center: 4
          godziny: test z rachunkowosci, zadanie grupowe, indywidualna prezentacja
          (częściowo po angielsku), test na spostrzegawczość i test psychologiczny.
          Potem ostatni etap to rozmowa z managerem. Jesli chodzi o zarobki to mnie
          bardzo satysfakcjonują jak na pierwszą pracę: 4800 brutto.
          • Gość: xyz Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte IP: *.chello.pl 05.06.07, 18:38
            nie zdales testu z czytania ze zrozumieniem umowy: zwolniony...
            • Gość: LLC Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte IP: *.icpnet.pl 05.06.07, 23:35
              Gratuluje!! Natomiast niektórzy chyba są tu zazdrośni, patrz wyżej :).
              Pozdrawiam!!
          • Gość: Rafik Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte IP: *.magma-net.pl 06.06.07, 08:21
            To niezłe pieniądze na początek dostałeś. Ja mam nadzieję, że może za parę lat
            dojdę do takiego poziomu zarobków :)
            A co do pytania o życie osobiste, to z tego co słyszałem to praca w tej firmie
            niestety wymaga poświęcenia tego życia. Praca, praca i jeszcze raz praca. W
            sumie jakby podzielić zarobki na ilość godzin to może nie będzie tak
            rewelacyjnie? Hmmm popracujesz, to zobaczysz. Życzę powodzenia :)
            • Gość: red Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte IP: *.pl 14.06.07, 16:02
              a w jakim dzile bedzisz pracowac?
      • Gość: lutek Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte IP: *.umcs.lublin.pl 20.06.07, 13:25
        Pewnie miałes rozmowę z niejakimi gabrielą buchtą(busztą) lub małgorzatą purtą.
        • annulina Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte 20.06.07, 13:49
          Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!! Też właśnie skończyłam studia i zarobki w mojej
          pierwszej pracy są mniejsze :(
      • Gość: karol Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte IP: *.chello.pl 20.06.07, 18:13
        gratuluje swietnej posady. domyslam sie, ze jestes jednym z nielicznych:) a
        mozesz zdracic po jakiej jestes uczelni i jakie miales wczesniejsze
        doswiadczenie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka