enclave25 05.06.07, 16:01 nie dawno skończyłem studia, rekrutacja w Deloitte trwała tylko miesiąc (od testów do podpisania umowy). Cieszę się bardzo bo to BIG4. Mam pytanie, czy rzeczywiscie nie bedę miał czasu na zycie osobiste??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karol-inka Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte IP: *.icpnet.pl 05.06.07, 16:20 gratuluje!!:) mozesz napisac cos wiecej o rekrutacji??zarobkach jakie daja na start.tez koncze studia i zaczelam szukac pracy ale ta wielostopniowa rekrutacja mnie przeraza;) Odpowiedz Link Zgłoś
enclave25 Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte 05.06.07, 17:23 pewnie...tak juz wspomnialem, w moim przypadku rekrutacja trwała miesiąc, co wydaję mi się bardzo krótko. najpierw testy: werbalny, analityczny, z angielskiego, czyli tak jak w innych firmach. Potem Assessment Center: 4 godziny: test z rachunkowosci, zadanie grupowe, indywidualna prezentacja (częściowo po angielsku), test na spostrzegawczość i test psychologiczny. Potem ostatni etap to rozmowa z managerem. Jesli chodzi o zarobki to mnie bardzo satysfakcjonują jak na pierwszą pracę: 4800 brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte IP: *.chello.pl 05.06.07, 18:38 nie zdales testu z czytania ze zrozumieniem umowy: zwolniony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLC Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte IP: *.icpnet.pl 05.06.07, 23:35 Gratuluje!! Natomiast niektórzy chyba są tu zazdrośni, patrz wyżej :). Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte IP: *.magma-net.pl 06.06.07, 08:21 To niezłe pieniądze na początek dostałeś. Ja mam nadzieję, że może za parę lat dojdę do takiego poziomu zarobków :) A co do pytania o życie osobiste, to z tego co słyszałem to praca w tej firmie niestety wymaga poświęcenia tego życia. Praca, praca i jeszcze raz praca. W sumie jakby podzielić zarobki na ilość godzin to może nie będzie tak rewelacyjnie? Hmmm popracujesz, to zobaczysz. Życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte IP: *.pl 14.06.07, 16:02 a w jakim dzile bedzisz pracowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte IP: *.umcs.lublin.pl 20.06.07, 13:25 Pewnie miałes rozmowę z niejakimi gabrielą buchtą(busztą) lub małgorzatą purtą. Odpowiedz Link Zgłoś
annulina Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte 20.06.07, 13:49 Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!! Też właśnie skończyłam studia i zarobki w mojej pierwszej pracy są mniejsze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: dostałem moja pierwszą pracę w Deloitte IP: *.chello.pl 20.06.07, 18:13 gratuluje swietnej posady. domyslam sie, ze jestes jednym z nielicznych:) a mozesz zdracic po jakiej jestes uczelni i jakie miales wczesniejsze doswiadczenie??? Odpowiedz Link Zgłoś