Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.aster.pl 08.06.07, 14:22
    Czy ktoś moze wie jaka jest atmosfera, zarobki w tym banku?
    Obserwuj wątek
      • Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:40
        no jeszcze chyba nikt nie wie.
        ruszają za jakiś czas.
        • Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 17:48
          Gość portalu: michał napisał(a):

> no jeszcze chyba nikt nie wie.
          > ruszają za jakiś czas.

Co ty powiesz, jakim cudem w takim razie od roku mam kredyt w tym banku i
          swobodnie korzystam z ich infolinii??
          • Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:03
            w uk?
            media.prnews.pl/index.php/hsbc_wejdzie_na_rynek_detaliczny_w_drugiej_polowie_roku,display,28420
            • Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:05
              a jakim uk????

Idz do karennotebook, oni wspolpracuja z HSBC (i zapewne nie tylko oni), biorac
              od nich kompa na raty, splacasz kredyt w HSBC, siedziba w warszawie, tel 022
              314 04 00

• Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:07
                company.yellowpages.pl/Polska/mazowieckie/Warszawa/7769/index.html
                ten bank od dawna dziala w Polsce i ma sie dobrze.
                • Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:14
                  tak zgadzam sie z Tobą! ale działają pod marka www.beneficial.pl/.
                  Lecz domniemałem, że autorowi chodzi o nowo tworzoną sieć detaliczną HSBC.
                  A tej jeszcze nie ma.

• Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:19
                    jak nie ma jak jest jak wol:

HSBC Bank Polska S.A.

Adres: Plac Marszałka Piłsudskiego 2, Metropolitan III p,
                    00-073 Warszawa

HSBC bank POlska, nie zaden beneficjal kredyt.
                    Beneficjal kredyt jest i owszem, Beneficial Kredyt to pion bankowości
                    detalicznej HSBC Bank Polska S.A.. ale sam bank jak widac w linku ma nazwe:
                    HSBC Bank Polska S.A.

Wiec jak najbardziej bank HSBC Polska juz istnieje.
                    • Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:23
                      W 2003 roku HSBC rozpoczął działalność na rynku bankowości detalicznej pod
                      marką Beneficial Kredyt. W 2004 roku został oficjalnie zarejestrowany jako HSBC
                      Bank Polska SA. Centrala Banku mieści się w Warszawie.

Doinformuj sie, zamiast ferment siac i bzdury pisac jak z tymi zarobkami
                      podawanymi w LM. BO zle na tym wychodzisz.

Link do zrodla:
                      www.inwestycje.pl/banki/elita_finansow_we_wroclawiu;4151;0.html
                      • Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:25
                        czepialski jesteś:)
                        może to i dobrze, ale czytanie ze zrozumieniem szwankuje.
                        • Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:26
                          jak juz to czepialska :)

To fakt, czytanie ze zrozumieniem u ciebie szwankuje :)
                          • Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:28
                            "Lecz domniemałem, że autorowi chodzi o nowo tworzoną sieć detaliczną HSBC.
                            A tej jeszcze nie ma."
                            szybka jesteś:)))
                            • Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:30
                              Gość portalu: michał napisał(a):

> "Lecz domniemałem, że autorowi chodzi o nowo tworzoną sieć detaliczną HSBC.
                              > A tej jeszcze nie ma."

Jak nie ma jak w 2003 roku HSBC rozpoczął działalność na rynku bankowości
                              detalicznej pod marką Beneficial Kredyt.

Facet, ty faktycznie masz problemy ze zrozumieniem tekstu.
                              Ale co tam, najlepiej to sie uprzec jak osiol i udowadniac swoje racje, nie?
                              Nawet kiedy sie jej nie ma.
                              Zenada.
                              • Gość: . dopisek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:31
                                A w 2004 roku został oficjalnie zarejestrowany jako HSBC Bank Polska SA.
                                czyli swiadczy uslugi detaliczne od 2004 roku pod nazwa HSBC.

Kropka.
                                Ugryz sie w tylek a nie masz racji :)
                            • Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:31
                              ok, jestem skłony przyznać Ci racje, ale nie usiłujesz zrozumieć mojej
                              argumentacji.
                              A do tego nie rozstrzygnąłem władczo, że mam racje!!
                              Czytaj mój pierwszy post w tym wątku.
                              • Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:32
                                ok widzę, że poziom pikuje ostro w dół wiec sie wyłączam.
                                • Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:34
                                  Uhm od razu napisz: ok, nie potrafie sie przyznac do bledu, nie potrafie
                                  przyznac racji kobiecie, wiec uciekam stad w poplochu hahaha :)
                              • Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:33
                                Ale rozumiem.
                                Ty twierdzisz ze HSBC dziala na rynku polskim ale jako beneficjal.
                                A ja Ci przytoczylam linka gdzie jest info, ze tak bylo do 2004 roku. Bo juz w
                                2004 roku zarejestrowali oficjalna nazwe (w sektorze detalicznym) na HSBC bank
                                polska.
                                • Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:41
                                  no dobra zostałem jeszcze troszkę:)
                                  już przyznałem Ci racje:)) w jednym z wcześniejszych mojich postów.
                                  pozdrawiam
                                  nawet nie wiem jak masz na imię mądra nieznajoma.
                                  • Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:47
                                    :P
                                    ale Michal to bardzo ladne imie :P
                        • Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:28
                          a tak w ogole to nie czepialska tylko swiadoma pewnych faktow.
                          A ty nie i do tego wprowadzasz ludzi w blad.
                          jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.

I nawet do bledu sie przyznac nie potrafisz, tylko odkrecasz kota ogonem i
                          probujesz odwrocic uwage od swojej niekompetencji-mnie oskarzajac o czepialstwo.
                          haha a to dobre, mam niby przyznac ci racje kiedy jej nie masz?
                          wolne zarty :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka