Gość: karta IP: *.aster.pl 08.06.07, 14:22 Czy ktoś moze wie jaka jest atmosfera, zarobki w tym banku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:40 no jeszcze chyba nikt nie wie. ruszają za jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 17:48 Gość portalu: michał napisał(a): > no jeszcze chyba nikt nie wie. > ruszają za jakiś czas. Co ty powiesz, jakim cudem w takim razie od roku mam kredyt w tym banku i swobodnie korzystam z ich infolinii?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:03 w uk? media.prnews.pl/index.php/hsbc_wejdzie_na_rynek_detaliczny_w_drugiej_polowie_roku,display,28420 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:05 a jakim uk???? Idz do karennotebook, oni wspolpracuja z HSBC (i zapewne nie tylko oni), biorac od nich kompa na raty, splacasz kredyt w HSBC, siedziba w warszawie, tel 022 314 04 00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:07 company.yellowpages.pl/Polska/mazowieckie/Warszawa/7769/index.html ten bank od dawna dziala w Polsce i ma sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:14 tak zgadzam sie z Tobą! ale działają pod marka www.beneficial.pl/. Lecz domniemałem, że autorowi chodzi o nowo tworzoną sieć detaliczną HSBC. A tej jeszcze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:19 jak nie ma jak jest jak wol: HSBC Bank Polska S.A. Adres: Plac Marszałka Piłsudskiego 2, Metropolitan III p, 00-073 Warszawa HSBC bank POlska, nie zaden beneficjal kredyt. Beneficjal kredyt jest i owszem, Beneficial Kredyt to pion bankowości detalicznej HSBC Bank Polska S.A.. ale sam bank jak widac w linku ma nazwe: HSBC Bank Polska S.A. Wiec jak najbardziej bank HSBC Polska juz istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:23 W 2003 roku HSBC rozpoczął działalność na rynku bankowości detalicznej pod marką Beneficial Kredyt. W 2004 roku został oficjalnie zarejestrowany jako HSBC Bank Polska SA. Centrala Banku mieści się w Warszawie. Doinformuj sie, zamiast ferment siac i bzdury pisac jak z tymi zarobkami podawanymi w LM. BO zle na tym wychodzisz. Link do zrodla: www.inwestycje.pl/banki/elita_finansow_we_wroclawiu;4151;0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:25 czepialski jesteś:) może to i dobrze, ale czytanie ze zrozumieniem szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:26 jak juz to czepialska :) To fakt, czytanie ze zrozumieniem u ciebie szwankuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:28 "Lecz domniemałem, że autorowi chodzi o nowo tworzoną sieć detaliczną HSBC. A tej jeszcze nie ma." szybka jesteś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:30 Gość portalu: michał napisał(a): > "Lecz domniemałem, że autorowi chodzi o nowo tworzoną sieć detaliczną HSBC. > A tej jeszcze nie ma." Jak nie ma jak w 2003 roku HSBC rozpoczął działalność na rynku bankowości detalicznej pod marką Beneficial Kredyt. Facet, ty faktycznie masz problemy ze zrozumieniem tekstu. Ale co tam, najlepiej to sie uprzec jak osiol i udowadniac swoje racje, nie? Nawet kiedy sie jej nie ma. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . dopisek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:31 A w 2004 roku został oficjalnie zarejestrowany jako HSBC Bank Polska SA. czyli swiadczy uslugi detaliczne od 2004 roku pod nazwa HSBC. Kropka. Ugryz sie w tylek a nie masz racji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:31 ok, jestem skłony przyznać Ci racje, ale nie usiłujesz zrozumieć mojej argumentacji. A do tego nie rozstrzygnąłem władczo, że mam racje!! Czytaj mój pierwszy post w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:32 ok widzę, że poziom pikuje ostro w dół wiec sie wyłączam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:34 Uhm od razu napisz: ok, nie potrafie sie przyznac do bledu, nie potrafie przyznac racji kobiecie, wiec uciekam stad w poplochu hahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:33 Ale rozumiem. Ty twierdzisz ze HSBC dziala na rynku polskim ale jako beneficjal. A ja Ci przytoczylam linka gdzie jest info, ze tak bylo do 2004 roku. Bo juz w 2004 roku zarejestrowali oficjalna nazwe (w sektorze detalicznym) na HSBC bank polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:41 no dobra zostałem jeszcze troszkę:) już przyznałem Ci racje:)) w jednym z wcześniejszych mojich postów. pozdrawiam nawet nie wiem jak masz na imię mądra nieznajoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:47 :P ale Michal to bardzo ladne imie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bank HSBC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:28 a tak w ogole to nie czepialska tylko swiadoma pewnych faktow. A ty nie i do tego wprowadzasz ludzi w blad. jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj. I nawet do bledu sie przyznac nie potrafisz, tylko odkrecasz kota ogonem i probujesz odwrocic uwage od swojej niekompetencji-mnie oskarzajac o czepialstwo. haha a to dobre, mam niby przyznac ci racje kiedy jej nie masz? wolne zarty :) Odpowiedz Link Zgłoś