airis1983 Praca w supermarkecie nie jest najgorsza... 26.01.08, 19:53 ...pod warunkiem, że jesteś kierownikiem. Co do Eniro to zgadzam się w 100% - zrezygnowałam po pierwszej (ponieważ jest tam kilka etapów) rozmowie kwalifikacyjnej, bo już było wiadomo o co tam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz2983 Re: Praca Najgorsza 17.04.08, 10:58 CallCenter - przyjemniej pracowac w ZOO z malpami niz klientami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowianczka akwizycja w każdej odmianie IP: *.lodz.msk.pl 26.04.08, 20:45 Akwizycja w każdej odmianie. I nieważne, czy jest to domokrążca wyglądający na bezdomnego pukającego do drzwi mieszkańców blokowisk, czy też jest to odstrzelony w garnutur przedstawiciel handlowy wożący się wypasionym "ałtkiem", czy też student dzwoniący do Bogu ducha winnych ludzi w ramach modnego telemarketingu. Chodzi o to samo - namolne wciskanie ludziom towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Praca Najgorsza IP: *.spokonet.com 04.05.08, 15:18 najgorsza praca jest u pracodawcy który nie przestrzega kodeksu pracy - liczy się dla niego tylko kasa !a pracownik to niewolnik !!! podobno niewolnictwo zniesiono dawno,dawno temu ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paparazi Re: Praca Najgorsza IP: *.chello.pl 28.06.08, 01:25 www.fcl.mojeforum.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piottrus Re: Praca Najgorsza IP: *.chello.pl 04.08.08, 11:26 PRACA W POLSCE TO SYF GLOWNIE DLATEGO ,ZE JEST BRAK SZACUNKU ,GLODOWE PENSJE I CIAGLE PRZEKRETY Z ZATRUDNIENIEM !!!! A KTO MIESZKA W TYCH DUZYCH DOMACH ,JEZDZI TYMI PAROLETNIMI LIMUZYNAMI ???? NIKT INNT JAK NASI PRACODAWCY (czyt. wyzyskiwacze) ONI ZAPLACĄ CI TYLE ILE MUSZA ,POWTARZAM TYLE ILE MUSZĄ ,PONIEWAZ NIE MAJA OBOWIAZKU ZAPLACIC WIECEJ !!! PIER**E TE STUDIA ,PIER***E TEN KRAJ ,WYJEŹDZAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEX Re: Praca Najgorsza IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.08, 22:04 Najgorsza praca jest w Klinice Medycznej Lux Med w call center lub w obsłudze klienta. Płaca mało, wyzysk totalny!!! system pracy 12h, noce, upierdliwi ludzie.Firma stawia obecnie na ilość a nie na jakość:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez znaczenia Re: Praca Najgorsza IP: *.chello.pl 04.08.08, 22:22 najgorsza to taka, że jak rano wstajesz i pomyślisz gdzie jedziesz to Ci się chce żygać (cokoliwiek byś miał nie robić) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Acp Pharma IP: 212.180.181.* 13.08.08, 17:16 A co to jest?? Jak z tą firmą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Praca Najgorsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.08, 14:17 pracy szukam juz 3 miesiac chamy muślą ze pojdę za 1000-1500 zł netto do pracy szukaja tylko frajerów . Ja z wyższym wykształceniem kilkuletnim stażem itd co to jest wyzysk ja chce pracowac godnie Z kąd ta srednia krajowa się wzięła Chamy tylko chcą sie dorobić na krzywdzie ludzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeigeist Re: Praca Najgorsza Farmacol IP: *.toya.net.pl 22.09.08, 12:33 Uwaga pracownicy Farmacolu! Pracuje w Farmacolu w dziale ..... Strasznie nie lubie takiego wyzysku i poniewierania człowiekiem jakie ma miejsce właśnie w tej firmie,na tym magazynie. Od kilku dni przysłuchiwałam sie kierownictwu i moge powiedziec ,ze chca sie za Was wziąść .....chociaz nie wiem dlaczego za Was jesli jestescie najmniej winni calej tej sytuacji jaka ma miejsce w tej firmie... Poprostu tyle slyszalam i przekazuje dalej :] Uwaga na tego łysego w okularach-bardzo niemily facet i chyba bierze sie to stad ,ze ktos mu do kolyski podkladal granaty ..... :D To jest czlowiek bez rozumu,a mozna to stwierdzic po 15 min rozmowy z nim! Jedyne co potrafi to ku.wować na wszystkich wokolo ! Co chcialam powiedziec to napisalam ,a reszta zostala powiedziana w watkach poprzednich. pozdrawiam,trzymcie sie i nie dajcie sie tej bandzie zlodzieji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fARM Re: Praca Najgorsza Farmacol IP: 81.210.69.* 24.09.08, 22:12 Farmacol to syf...najlepszy jest R.B posłuszny piesek mamusi B.K.....napiszcie co nowego wymyslił B.R bo podobno ostatnio nowe jego przemyslenia nie przynosly efektow...ludzie sie zwalniaja a L.N nic nie umie zalatwic....nie mówiąc o Ja. Prz stary ciu.....a kasa moze jest ale tylko dla swoich oszukuja ludzi dalej...kolega mi mwowil ze mu nie wypłacili za dwa dni ktore tam wytrzymal...uciekł z tego kołchozu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3-miasto Re: Farmacol IP: *.limes.com.pl 07.10.08, 12:05 W GW - Trójmiasto zamieścili ogłoszenie o pracy w Farmacol. Byłem ciekawy ile firma płaci, bo ich ankieta w Exelu zawiera pytania niespotykane: rozbudowana rubryka dyspozycyjność (dni tygodnia godziny, nocki), stan cywilny. W wyszukiwarkę wpisałem Farmacol zarobki i cudowny google:) zaprowadził mnie do tego forum. Dziękuję wszystkim, którzy ostrzegali w co się można władować pracując w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 888 Re: Farmacol IP: *.spokonet.com 08.10.08, 19:32 to co przeczytałeś to tylko namiastka tego co się naprawde dzieje w tej firmie , robocop miałby problem sprostać oczekiwaniom niektórym kierownikom tej firmy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Farmacol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 11:58 czy mógłby się wypowiedzieć coś więcej ktoś z Gdańska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Farmacol IP: *.omi.pl 24.10.08, 18:00 Farmacol w Katowicach to największy syf jaki moze byc a kierowcnictwo to banda krętaczy ,oszustów ...ciulają jak tylko mogą.Ludzi mają za debili a sami nie sa wart niczego .Dajcie spokój mam nadzieję ,ze ten zakład im szybko zamkną a ich wyrzucą bo to koszmarne co oni robia z ludzmi ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Re: Farmacol IP: 81.210.69.* 26.10.08, 17:42 a ja się zwolniłem w zeszłym juz roku po -nastu latach pracy w tej ... firmie (w miejsce kropek niech każdy sobie wpisze co mu przychodzi do głowy ;). Ludzie!!!!! Wreszcie odżyłem. Zachodzę tyko w głowę przez jaką głupotę siedziałem dobrowolnie w tym więzieniu. Chyba jednak człowiek ma coś z masochisty. Teraz mam rewelacyjną pracę, lepsze zarobki, a przede wszystkim atmosfera - bez porównania. F- col przy mojej obecnej pracy to jak zamierzchłe lata 50-te komunizmu ze Stalinem w tle. Jedyne co sobie mogę pogratulować że jednak rozum mi wrócił. Pozdro dla wszystkich byłych towarzyszy niedoli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doświadczona Re: Farmacol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 20:48 Nie pracowałam długo w Farmacolu,bo zbyt wiele nieprawidłowości tam zauważyłam.Mogę potwierdzic następujące zarzuty: 1.Starzy pracownicy mają mniejszą podstawę niż nowi 2.Nadgodziny nie są płacone 3.Błędy mają wszyscy i nie wiedzą za co 4.Problemy z dostaniem urlopu 5.Ciągła rotacja pracowników,rekrutacja pracowników poprzez agencje pracy i ogłoszenia "na okrągło' 6.Wieczne opier... pracowników za byle co,nawet jak pomylił się kierownik to pracownik jest winien 7.Straszenie zwolnieniami nawet starszych pracowników 8.Najważniejsza jest wydajnośc,norma,która została podwyższona,aby zabrac pracownikom premię 9.Załoga nie jest zła,chociaż jest tu kilka wrednych małp i lizusów,ale w każdej pracy tacy się znajdą.Ludzie są wystraszeni groźbami zwolnień,a w pogoni za wyrobieniem normy sami robią bałagan. 10.Wózki z paletami przeciskają się poprzez stanowiska pracy i tylko kwestią czasu jest,kiedy taki wózek załadowany przejedzie komuś przez stopy. Ogólnie mówiąc to ciężka harówka za marną płacę,w nerwowej atmosferze.Spokojniej jest,gdy kierownik idzie do domu.W efekcie nikt nie chce pracowac w dzień,tylko w nocy. I chce jeszcze ktoś tam pracowac? Odpowiedz Link Zgłoś
kayahhh Re: Praca Najgorsza 08.10.08, 19:59 jesli KTOKOLWIEK KIEDYKOLWIEK zamierza podjac prace w BENETTONIE czy tez w CINDIRELLI ( w Lublinie) to STANOWCZO ODRADZAM!!!! na wolontariat sa inne znacznie dogodniejsze miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walderek Re: Praca Najgorsza IP: *.chello.pl 22.01.09, 09:53 Jestem kontrolerem biletów w autobusach, wczesniej pracowałem m.in. w tartaku(ciężka fizyczna robota), w hipermarkecie czy w ochronie i uważam, że najgorsza praca to bycie kanarem, szczególnie jeśli nie robisz tego z zamiłowania, z jednej strony kiedy musisz spisać osobę która wydaje się uczciwa i ci jej szkoda, a z drugiej kiedy trafiasz na jakiegoś debila, który jest złapany kolejny raz i ciągle wciska ci jakiś kit, albo jeszcze takiego co cie wyzywa albo próbuje pobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lt Re: Praca Najgorsza IP: *.echostar.pl 22.01.09, 09:56 Listonosz. Brak normowanych godzin pracy (w poniedziałki to norma o 7 do 22),ciężkie torby, duża odpowiedzialność, zarobki rzędu pracy na kasie (chyba że ma się coś z końcówek). Masakra Odpowiedz Link Zgłoś
m-al Re: Praca Najgorsza 22.01.09, 10:48 wiecie jaka jest najgorsza praca?? praca w ośrodku pomocy rodzinie na przyjmowaniu wniosków.. masakra. zero szacunku, ta swoista klientela, którą stanowią ludzie różnego statusu społecznego(wbrew pozorom) jednak mają jedną wspólną cechę - brak zahamowań w stosunku do pracowników. MOgą człowieka nazwyzywać, napluć w twarz a Ty masz siedzieć za biurkiem i jeszcze się uśmiechać..praca wykańczająca psychicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Praca Najgorsza IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.01.09, 10:12 wiecie co mi zrobili? zalozyli podsluchy i nie tylko..na prywatnej posesji... z domu zrobili zrobiono cyrk - a zrobili to ludzie ktorzy mieli dostep do takich wlasnie jak na tym blogu informacji. Przeszlam przez szpitale, pozwalniali moich krewnych z pracy, bylam zastraszana. Okradano nas na wszelkie sposoby...Bylam zmuszona wyjechac,zmienic miejsce zamieszkania zerwac moje uwielbiane relacje miedzyludzkie... Znacie takich ludzi, ktorzy uzywaja takich wlasnie sposobow aby zastraszyc i zmuszac do niewlasciwego zachowania, milczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farmacol Re: Praca Najgorsza IP: *.toya.net.pl 29.06.09, 19:59 FARMACOL Katowice! Ludzieee zwolnilem sie !!! Nareszcie! Mialem cos napisac od siebie ale zacytuje inna wypowiedz: "Farmacol w Katowicach to największy syf jaki moze byc a kierowcnictwo to banda krętaczy ,oszustów ...ciulają jak tylko mogą.Ludzi mają za debili a sami nie sa wart niczego .Dajcie spokój mam nadzieję ,ze ten zakład im szybko zamkną a ich wyrzucą bo to koszmarne co oni robia z ludzmi ...." dziekuje za uwage i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Praca Najgorsza IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.01.09, 10:56 ja mam najgorsza prace... health care assistant. Doskonale sobie zdaje sprawe z ogolnych opinii o tejze pracy. ogladam... cudze majtki... Nigdy nie wiedzialam co ludzie zrobia, jak dowiedza sie ile zarabiam...teraz dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Praca Najgorsza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 15:04 Health Care Assistant to salowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Praca Najgorsza IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.01.09, 11:04 NIE ZDAWALAM SOBIE SPRAWY ZE KTOS PRZEGLADAL MOJA PRYWATNA KORESPONDENCJE, SPRAWDZAL ILE ZARABIAM ITD. NIE MOGLAM ZNALESC PRACY. DOSZLO DO TEGO ZE SPARWDZANO MOJE EMAILE. TO KARYGODNE NARUSZANIE PRYWATNOSCI. I ZDARZA SIE TO CZASEM. LUDZIE PO PROSTU WYSYLAJA SOBIE EMAILE, I CZASEM SIE SPRAWDZAJA, OCENIAJA ITD. A POTEM SA W SZOKU ZE NIE ZNAJDA PRACY... BO KTOS DOWIEDZIAL SIE PRZYPADKIEM JAKIE NOSZA SPODNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Praca Najgorsza IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.01.09, 11:22 wiesz z a co zwolnili mnie z pracy? "Ktos" dowiedzial sie ze mam klopoty, zaczeto sprawdzc moje prywatne rzeczy - -spodnie... za spodnie wylecialam z pracy. za to, ze je nareperowalam i za to ze bylam z oraz za to ze ogolnie "myslacy" ze mnie czlowiek i nie mialam ochoty na to na co mieli inni ludzie. Nie chce klamac i udawac ze wszystko jest ogolnie w porzadku kiedy nie jest i kiedy wiem jak zwalniali ludzi z pracy - jak nami manipulowano w duzej firmie, czego nie mozna bylo nie zauwazyc..nic mnie nie obchodzi z jakich powodow naruszono moja prywatnosc... tego nie da sie wybaczyc,- co robia ludzie w polsce-/.. ja po prostu nie chce takich ludzi spotykac... choc wciaz sie z nimi komunikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyzwolona Re: Praca Najgorsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 21:26 MAX ICE & COFFE to jest najgorsze miejsce pracy, chesz się przekonać to sie tam zatrudnij Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Praca Najgorsza 15.05.09, 11:28 Przeczytałam te komentarze o Farmacolu i krew mnie zalewa. Ciekawe czy nadal tak tam jest, podejrzewam że niewiele się zmieniło. Najbardziej mi ciśnienie podniosło to, że pierd....na PiP nic z tym nie robi, bo siedzą tam skorumpowane k....wy, które za paczkę kosmetyków są w stanie dupy dać. Co to za chory kraj, gdzie dla pracownika nie robi się absolutnie nic. I ci ludzie maą spokojne sumienia?? Pieprzone urzędasy, żyjące w poprzedniej epoce, myślą gnoje ze my jesteśmy dla nich, a nie odwrotnie. Siedzą tacy i czują się bezkarni. Prokuratura też się tym nie zajmie, bo to takie same skorumpowane badziewne instytucje jak te wsyzskie PiPy i inne gówna. Czemu w tym kraju tak jest, że cię traktują jak zawracającego dupę petenta? Tu nigdy nie będzie normalnie. Korupcja, łapówki i wielkie dno. Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: Praca Najgorsza 11.11.09, 20:51 najgorsza praca to taka za ktora nie placa. Nie pisze tu o naiwniakach na wolortianiacie ale o takich jak ja co zostaja zatrudnieni na umowe cywilna ustna , sami podpisujac stos papierow a nie dostajac zadnego. Czlowiek uczy sie na bledach. Odpowiedz Link Zgłoś
papfol Re: Praca Najgorsza 23.10.15, 20:37 Ten hotel zalega poniżej ZA właściciela Poza tym w basenie .... g...o Ale pewnie zdrowe pływa, na zapytanie o możliwość badania składu wody zero odpowiedzi Pan prezes ma coś do ukrycia poza brakiem kompetencji swojego "prawiczka" Pozdrawiam Pana pismaka ... Silesian Pharma sp.z o.o - Dlugi.info - odzyskaj swoje pieniądze www.dlugi.info/wierzytelnosc/283822/Silesian-Pharma-sp.z-o.o Własność Cefarm Białystok www.cefarm24.pl/ Firma wyłudziła kwotę ponad 30 tyś złotych od producenta , mam dowody ,potwierdzenia , kopię zamówień , firma jest oszustem ,wysyła pogróżki od pseudo prawnika, proszę o kontakt wszystkich oszukanych , wiemy że jest ich wielu , złożymy pozew zbiorowy oraz doniesienie o zorganizowanej grupie przestępczej. Członkowie grupy to : Długaj Artur Karol Członek Rady Nadzorczej Mroczek Krzysztof Członek Rady Nadzorczej Nowak Bartosz Rafał Członek Rady Nadzorczej Szyroki Joachim Norbert Członek Rady Nadzorczej Piekarz Ryszard Marek Członek Zarządu Kirker Kamil Klaudiusz Członek Zarządu Długajczyk Marek Adam Prokurent Szwenk Adrian Prokurent Kaszowicz Barbara Maria Wiceprezes Odpowiedz Link Zgłoś
malezja77 Re: Praca Najgorsza 18.11.15, 21:05 Sodexo Prestige Polska -9 miesięcy pracy, dwoje dzieci w tym młodsze poniżej 3 lat w dziesiątej godzinie pracy przysłano mi zamówienie, nie miałam tego, zaproponowałam coś innego, szefowa zgodziła się, po dwóch dniach dostałam upomnienie z wpisem do akt za nieprzygotowanie zamówienia. Moje odwołanie zostało odrzucone. Na koniec miesiąca miałam 240 godzin przepracowanych w ciągu miesiąca, limit 180 nadgodzin przekroczyłam w trzecim miesiącu pracy. Pracując od godziny 3.00 - 17.00 czasami/ często dłużej nie byłam w stanie nadążyć z zamówieniami. Zwolniono mnie z art 100 ust.2 par.1 za przekroczenie godzin pracy. ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś