z3aga 23.08.07, 13:23 Czy ktoś pracuję już jako Kierownik? Jakie są zarobki i poziom planów sprzedażowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miki Re: praca w DB Kredyt IP: 80.54.174.* 24.08.07, 05:21 Ja pracuję trezci miesiąc, zarobki kierownika są ok a plany sprzedażowe do wyrobienia co nie znaczy ze są małe. Nikt nie płaci za nicnierobienie. Atmosfera bardzo przyjazna. Polecam. A jakie miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
z3aga Re: praca w DB Kredyt 24.08.07, 13:33 K-Koźle. Ja obecnie pracuję w innym banku i zastanawiam się nad ofertą. Czy kierownik też ma plan? Natomiast jeśli chodzi o zarobki to jaki przedział brutto? Ja byłam już kilka dni temu na pierwszej rozmowie przeprowadzonej przez Krakowski Instytut Technologii- proszę o info ile jest etapów i kiedy dzwonili z informacją, że masz tę pracę Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: praca w DB Kredyt IP: 80.54.174.* 28.08.07, 09:32 Ile sie zarabia Ci nie powiem, powiem Ci za to że pracowałam w banku i przeszłam do DB bo mam lepsze warunki-dużo lepsze. Plany sprzedażowe są na oddział. Kierownik też podpisuje umowy ale jego zadanie to bardziej akcje sprzedazowe, itp. Etapy rozmów są trzy-KIT i potem dwie rozmowy z bankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: praca w DB Kredyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 14:24 haha przeciez dobrze wiesz ze nikt TObie na to pyteni nie odpowie :) TAJEMNICA BANKOWA Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf. Re: praca w DB Kredyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 10:01 a jak wygląda rekrutacja na stanowisko Doradcy klienta tez 3 etapy? Odpowiedz Link Zgłoś