Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zarabianie przez internet

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 07:26
    Witam! Znacie może jakieś SPRAWDZONE WIARYGODNE strony internetowe które umożliwiają pracę w domu przez internet??? CHodzi mi o takie które już przetestowaliscie i macie 100 % pewności że to nie oszuści czy czyściciele kont :-) Poproszę o link czy cos.. pozdrawiam :-D
    Obserwuj wątek
      • Gość: annakatarzyna Re: Zarabianie przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 07:28
        ja również szukam takiego rozwiazania...jesli ktos ma jakies
        wiadomosci to niech nam pomoże :)))
      • Gość: ona Re: Zarabianie przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 08:50
        do niedawna funkcjonowało cxoś takiego jak pisanie wypracowań za pieniądze.. jaden ta oferta została anulowana... zarobiłam na tym 200 zł... szkoda... i teraz też poszukuję ZAUFANEJ oferty
        • Gość: Lizus Re: Zarabianie przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:20
          smieszni jestescie?????

rownie dobrze mogliscie napisac: szukam kogos kto da mi pieniadze za
          nic.
          • Gość: annakatarzyna Re: Zarabianie przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:59

a ty nie jesteś smieszny??? chyba bardziej niż my skoro nie
            wierzysz, że tak też można zarabiać!!!
          • Gość: DAMIAN [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 14:20
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Damian Re: Zarabianie przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 11:09
        a jakieś strony z pisaniem wypracowań.. czy np. umieszczniem w bezpłatnych portlach ogłoszeń - zleconych przez jakiś serwis?? i wiecie chodzi mi o sprawdzone i pewne firmy... a słyszeliści może coś o EuroBarre??
        • Gość: Dorcia tylko nie Eurobarre, litości IP: *.aster.pl 25.08.07, 14:03
          Wpisz do wyszukiwarki, a przekonasz się, że ten syf pojawia się z
          częstotliwością kila razy w tygodniu, jacyś nawiedzenie spamerzy
          zakładają durne wątki i liczą na jeleni!!!!!!!
          • Gość: Damian Re: tylko nie Eurobarre, litości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 16:19
            aha to nie wiedziałem....liczyłem na to... a możesz coś zaproponować?
            • Gość: Dorcia Niestety pustka w głowie:( IP: *.aster.pl 25.08.07, 21:02
              • Gość: annakatarzyna Re: Niestety pustka w głowie:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 21:32
                Damian chyba nie istnieje taka praca w internecie :( ja tez mialam
                nadzieję ale chyba czas ja opuścić ...
                • Gość: damin Re: Niestety pustka w głowie:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 07:50
                  najważniejsze to nie tracić nadziei :D
      • snajper55 Re: Zarabianie przez internet 26.08.07, 13:21
        Niestety, większość to zwykłe naciąganie. Na przykład paski z reklamami.
        Obiecują zarobek, a naprawdę jesteś w stanie uciułać kilka groszy dziennie.
        Zwykle kasę wypłacają dopiero gdy uzbierasz większą kwotę, na przykład 60 zł. A
        na taką oszałamiającą sumę możesz liczyć dopiero po 2 - 3 latach oglądania
        reklam. Tak działa na przykład eurobarre.

S.
      • Gość: K Re: Zarabianie przez internet IP: *.elb.vectranet.pl 26.08.07, 15:02
        Może to nie zarobek, ale takie "dorobienie sobie". A mianowicie wypełnianie
        ankiet w internecie. Jest to całkiem przyjemne. Często znane firmy
        przeprowadzają ankiete przed wprowadzeniem nowego produkty itp wiec nie jest to
        specjalnie nudne. Niestety ankiety przychodzą raczej rzadko (średnio jedna na
        tydzien za ok 5-10 zł). Ale zawsze coś :)
        • Gość: damian Re: Zarabianie przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 19:28
          szkoda... kurcze ale będę nadal szukać... moze coś, gdzieś ... :-D
        • mlody-xxl Re: Zarabianie przez internet 09.09.07, 17:48
          A gdzie mógłbym dostać możliwość wypełniania takich ankiet za pieniądze?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka