Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Apotex

IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.09.07, 10:31
    Zaproszono mnie na rozmowę na przedstwiciela medycznego (region woj.
    dolnoślaskie). Proszę o jakieś rady czy warto pracować w tej
    firmie,jak wyglada tam praca, jakie wynagrodzenie , jak wyglada
    rekrutacja itd.. Podpowiedzcie coś :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: piotr Re: Praca w Apotex IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.09.07, 17:44
        ja też chciałem o to zapytać , czy ktoś mógłby coś powiedzieć na temat firmy
        Apotex? Chodzi mi szczególnie o proces rekrutacyjny i o atmosferę panującą w
        firmie. Z góry dziękujemy :))))
        • Gość: Gosciu Re: Praca w Apotex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 19:38
          I co byliscie na romowie? Jak wyglada? Pracujecie tam?
      • Gość: ja Re: Praca w Apotex IP: 82.160.117.* 04.10.07, 22:50
        Ja byłem tylko na rozmowie. Nie zadzwonili ale nawet gdyby to i tak bym się nie
        zdecydował. W moim przypadku (aplikowałem na stanowisko przedstawiciel medyczny)
        chodziło, mówiąc wprost, o korumpowanie lekarzy. Pani fajnie to nazwała:
        "promocja leków wśród lekarzy".
        Zapytałem się głupio czy firma zapewnia jakieś "materiały promocyjne" i inne
        gifty. Usłyszałem, że na początku nie i trzeba liczyć na swój "dar
        przekonywania", potem tak. Dla mnie h..owa robota - wciskać się w kolejkę między
        stare babki i przekupywać lekarzy prezentami żeby wypisywali na receptach leki
        Apotexu.
        • Gość: soon Re: Praca w Apotex IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.10.07, 16:06
          ja byłam na drugim spotkaniu, ale do współpracy nie zostałam zaproszona, te trzy
          Panie w komisji wzbudziły we mnie ambiwalentne odczucia... no cóż nie mówię tego
          dlatego, że nie otrzymałam angażu tylko dlatego, że jeśli firma ma jasne zasady
          to przedstawia je na pierwszej rozmowie, ja po drugim spotkaniu wiedziałam
          jeszcze mniej niż po pierwszym, nie zapytano nawet o oczekiwania finansowe, tak
          naprawdę nie wiedziałam jakich cech szukają w potencjalnym kandydacie, bo trudno
          było to rozszyfrować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka