pacjent21 11.10.07, 11:24 błagam pomóżcie. zanim zacznę swoja wymarzona prace muszę jeszcze zaliczyć tzw. test thomsona. Co wiecie na jego temat, co to właściwie jest ten test, czy ktoś z Was miał z nim do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawełek Re: test thomsona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 11:30 ja to przechodziłem. ogólnie koszmar. na 100 mozliwych pkt zdobylem 3! nikt nie zdobyl wiecej niz 6 !! a zeby dostac prace trzebab bylo miec ponad 75 podobno. ogolna masakra Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent21 Re: test thomsona 11.10.07, 11:31 ale jak wygląda taki test, jakich spodziewac sie pytan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: test thomsona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 11:49 pytania były jakieś z kosmosu. nie rozumielismy nawet pytan, a kazda odpowiedz byla podobna i nie wiadomo bylo o co w niej chodzi. nawet nie wiem co ci poradzic z czego sie przygotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent21 Re: test thomsona 11.10.07, 11:58 powiedz chociaż czy to były psychologiczne pytania czy bardziej typowe dające obraz wiedzy o kandydacie. Nic nie mogę na temat tego testu znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: test thomsona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 13:18 nie dotyczyły wiedzy - wtedy wiadomo po prostu sie nauczysz i ktos zdasz. wtedy tez penie ja bym nie mial 3 punktow. no ale to byly jakies psychologiczne, nie wiadomo o co w nich chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent21 Re: test thomsona 12.10.07, 12:20 Czy ktoś jeszcze wie coś na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent21 Re: test thomsona 17.10.07, 15:01 czy ktoś z Was wie gdzie mogę znaleźć przykładowe pytanie do tego testu?. Przyda sie taka wiedza pewnie nie tylko mi ostatnio podobno jest to bardzo modny test w procesie rekrutacji Odpowiedz Link Zgłoś
cfaniakmiodowy Re: test thomsona 17.10.07, 15:39 Prawdopodobnie chodzi ci o Thomas International. Więcej informacji znajdziesz na stronie www.slg.com.pl/thomas_method.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thompson Re: test thomsona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 15:50 cfaniakmiodowy to debil !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent21 Re: test thomsona 18.10.07, 16:40 jutro wszystko sie wyjaśni. trzymajcie za mnie kciuki.... Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent21 Re: test thomsona 25.10.07, 20:58 no i nie taki diabeł straszny jak go malują. Jeszcze jedna rozmowa i będzie wszystko wiadomo. Najważniejsze ze test przeszedł pomyślnie...tego obawiałam sie najbardziej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka Re: test thomsona 25.10.07, 21:07 I w końcu jak wyglądał ten test? Jakiego typu pytania to były? Co miały za zadanie sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent21 Re: test thomsona 26.10.07, 12:55 podam przykładowe pytania jak tylko wrócę do domu. co miały sprawdzić? nie wiem może to czy mówisz prawdę; wiele pytań sie powtarzało ale inaczej były sformułowane. acha a potem i tak odpowiadałaś na pytania zadane przez rekrutującego. Odpowiedz Link Zgłoś