Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ile wpisujecie brutto?

IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.07, 17:19
    W ankiecie rekrutacyjnej do pracy w Auchan jest pytanie ile oczekuje zarabiac
    brutto. Jaką kwote wpisujecie? Czy wogóle powinno sie wpisaywac? Zalezy mi na
    pracy w tym markecie, dzieci odchowane, trzeba isc chcąc nie chcąc do pracy.
    Czy jak napiszę 1500zł brutto, nie okaze sie za wiele? Nie wiem co wpisac,
    oczywiscie chciałabym jak najwięcej zarabiac...
    Obserwuj wątek
      • Gość: sxo wpisz minimum 2000 IP: *.icpnet.pl 12.10.07, 18:17
        wpisz minimum 2000. 1500 to bardzo mało, to prawie minimalna pensja.
        • 0tdr0 Re: wpisz minimum 2000 12.10.07, 18:28
          W Auchan i tak na wiekszosci stanowisk placa do 1200 zl brutto. Wpis w rubryce
          nie ma i tak nic do rzeczy. Jest po to, zeby sprawic wrazenie, ze wysokosci
          pensji nie jest i tak dyktowana centralnie.
          • Gość: issana Re: wpisz minimum 2000 IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.07, 18:43
            Dzieki za odp. Jeśli wpis nie ma nic do rzeczy, to po co pytają? Mogli by
            odpuścic to głupie pytanie, skoro i tak się nie będa sugerowac odpowiedzią.
            1200zł, to nie duzo, na ręke pewnie bedzie z 800zł?
            • Gość: damian Re: wpisz minimum 2000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 19:15
              daj sobie spokoj z ta praca napewno znajdziesz sobie taka co netto
              1500zl bedzie.Pozdrawiam
            • mijo81 Re: wpisz minimum 2000 12.10.07, 21:11
              Po to żeby nie zapraszać na rozmowy ludzi którzy wpiszą sobie za
              wiele
              • taki_i_owaki Re: wpisz minimum 2000 13.10.07, 08:25
                otoz to: szukaja niewolnika, im mniej wpiszesz tym wieksza szansa na
                zatrudnienie, jak juz ktos wczesniej napisal, jak podasz 1200brutto to prace
                masz raczej w kieszeni, a wpisz 1000brutto, to na drugi dzien juz bedziesz
                pracowac.

KL Auchan - arbeit ... (tudziez kazdy inny podobny market)
              • taki_i_owaki Re: wpisz minimum 2000 13.10.07, 08:25
                otoz to: szukaja niewolnika, im mniej wpiszesz tym wieksza szansa na
                zatrudnienie, jak juz ktos wczesniej napisal, jak podasz 1200brutto to prace
                masz raczej w kieszeni, a wpisz 1000brutto, to na drugi dzien juz bedziesz
                pracowac.

KL Auchan - arbeit ... (tudziez kazdy inny podobny market)
      • Gość: qbas Re: ile wpisujecie brutto? IP: *.004.c83.petrotel.pl 13.10.07, 20:19
        Złożyłem ankiete w Auchan. Chciałem sobie troche dorobić. W ich
        ankiecie napisałem, że chciałbym zarabiać 1500 zł brutto i
        wysłałem................ i do tej pory ciszaaaaaaaaa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka