Dodaj do ulubionych

koordynatorki amatorki

09.08.11, 16:01
Koordynatorki to najbardziej zakłamane osoby w Technicolorze Jako pracownik za zlecenia usłyszałam od nich takie słowa jakie przeciwnicy zwierząt wypowiadają do psów Obserwowałam także jak chłopaki ze zlecenia za jeden uśmiech mogą robić co chcą w firmie Koordynatorki wiedzą że falszem mogą przykryć wszystkie uchybienia w pracy Współczuję tylko ich bliskim( o ile tacy istnieją) bo nie wierzę że zakłamanie zostawiają w pracy
Obserwuj wątek
    • laci83 Re: koordynatorki amatorki 09.08.11, 20:03
      Gdy widzi ktoś z "góry" te koordynatorki amatorki to nagle zmieniają ton i treść Ktoś powinien je skamerować i ten burdel który robią w Technicolorze też
    • demonn-inc Re: koordynatorki amatorki 10.08.11, 20:47
      Ciekawe czy Ty byś była milutka jakby co chwilę z byle pierdą ktoś do Ciebie przylatywał. Opanuj się. Te dziewczyny naprawdę mają mnóstwo roboty i większość osób uważa że wykonują ją dobrze. Pozdro dla koordynatorek
      • laci83 Re: koordynatorki amatorki 10.08.11, 22:20
        Sama siebie pozdrawiasz:-) Można i tak;-) Takie jesteście i ktoś powinien to głośno powiedzieć, żeby ostrzec innych Dużo ludzi się skarży i coraz częściej poruszany jest temat zbiorowego pozwu o mobbing
      • mroweczka128 Re: koordynatorki amatorki 11.08.11, 14:11
        koordynatorki mają dużo roboty ALE wykonują tylko część i to źle! wystarczy zajść znienacka żeby się o tym przekonać chyba że picie kawy to ciężka praca? robią wszystko na odwal ! zapytać je o cokolwiek nie ma sensu bo nie udzielą mądrej odpowiedzi tylko tak że następnym razem odechce się pytać!w dodatku kazda koordynatorka odpowiada co innego;| nie widziałam nigdy jak przychodzą ludzie z byle pierdą:|
        • pazio90 Re: koordynatorki amatorki 16.02.12, 10:33
          Jak tak czytam wasze wypowiedzi to zastanawiam sie czy mowimy o tej samej firmie...
          na kntrakcie pracowalem od czerwca 2010 do lutego 2011 i nigdy nie czulem sie mobbingowany.
          Dodam ze pracowalem na drukarni. Co do koordynatorek to nigdy nie mialem z nimi problemow,
          • swiadek-naoczny Re: koordynatorki amatorki 16.02.12, 20:42
            a ja doświadczyłam tego na własnej skórze i widziałam inne przypadki! Tobie się nie dziwię bo chłopaki mają luz. Żeby nie było to cześć dziewczyn traktują normalnie ale dla większości są okropne! widziałam przypadek dziewczyny którą za nieodpowiednie obuwie wygoniły na osiem godzin na deszcz Najpierw zaproponowały jej jakieś ogromne buciory żeby ją ośmieszyć Lały się ze śmiechu jak przymierzała. Nie chciała wejść w nich na hale,żeby się w nich nie zabić to zawołały ochronę, żeby ją zabrali bo się awanturuje. Było wtedy naprawdę bardzo zimno Musiała stać pod bramą bo nie zabrała pieniędzy, żeby wrócić na własną rekę Pracownicy ochrony widzieli Pracowników na samym początku przestrzega się aby nie zabierali cennych przedmiotów ani pieniędzy Dziewczyna potem chorowała To było dawno,ale od tego czasu nic się nie zmieniło! Te same koordynatorki nadal krzywdzą! są bardzo wyrafinowane i stwarzają fałszywe pozory!
            • melanikax Re: koordynatorki amatorki 17.02.12, 20:01
              Hej Witam Długo zastanawiałam się czy przyjechać do Technicoloru do pracy gdyż słyszałam dużo złych opinii o pośredniczkach. Jednak zdecydowałam sie poprzyjeżdżać w wakacje W 2010 roku było całkiem, całkiem dlatego zostałam na dłużej lecz w 2011 popsuli się ze wszystkim Organizacja do d.... a i człowieka nie uszanują
              • denis3 Re: koordynatorki amatorki 18.03.13, 08:43
                Czy koordynatorki też są wymieniane co sezon?
      • morihanah Re: koordynatorki amatorki 12.10.16, 11:18
        To może by tak przeszkolić nową kadrę, ani ryja pruć co chwila...???
      • morihanah Re: koordynatorki amatorki 12.10.16, 11:21
        Może w takim razie, skoro obowiązki "liderki" tak uwierają - zrobić przeszkolenie nowej kadry, zamiast pruć ryja co chwilę...??? Buraki to mało powiedziane.
    • maro20001 Re: koordynatorki amatorki 21.11.13, 10:14
      Mysle ze nie dosc ze sa falszywe i zaklamane to co nie ktore chetne na numerek poza kamerami wielkiego brata i takie zrobia dla ciebie wszystko lepsze stanowisko i mila obsluga
      • echinaceaa Re: koordynatorki amatorki 25.11.13, 21:09
        A może ktoś napisać jakie teraz sa koordynatorki? Bo kiedys pracowałam, i mnie ciekawi. I która pracuje z którą.
        • paulina2015 Re: koordynatorki amatorki 22.07.15, 17:22
          nic się ponoć nie zmieniło. cały czas traktują ludzi gorzej niż KARALACHY, chęłpią się że mają stanowisko i władze. ale podobno to ten ich powalony szef Wilk jest jeszcze gorszy i one takie są bo on tak chce
          • pawelmro Re: koordynatorki amatorki 07.09.15, 12:58
            MOze cos wiecej o tym Wilku? Kto to jest?
    • morihanah Re: koordynatorki amatorki 12.10.16, 11:19
      strażniczki z obozu pracy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka