elcia23 25.10.07, 19:13 Prosze podpowiedziec mi jak wyglada rekrutacja w WBK? JAkie sa pytania? PYtam bo mam przystąpić do konkursu... Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swaj Re: Rekrutacja w WBK 30.10.07, 21:26 polecam wejść i poszperać na ich stronie www - sami dają wskazówki jak należy się przygotować do rozmowy - pod tym względem pełen profesjonalizm. Co do pracy - zależy na jakim stanowisku i z jaką przeszłością - ja szedlem pełen nadziei po 10 latach pracy w spółkach z kapitałem zagranicznym a teraz czuję się u zielonych jak 1/100000 w trybie maszyny... liczy się tylko góra a Ty masz z 10 lat na stanie się kierownikiem. także uwaga bo ja jestem po 3 tyg zdesperowany i szukam nowej pracy. na razie oczywiście pracuję bo za coś rodzinę muszę wyżywić. Odpowiedz Link Zgłoś
tessa.h Re: Rekrutacja w WBK 06.11.07, 16:32 Rewelacyjny pracodawca, pracownik jest jak święta krowa. Muszą o ciebie dbać, motywować i zachęcać do pracy. Taka jest kultura organizacyjna. Rozmowę nie jest tak trudno przejść, twój ewentualny przełożony to raczej delikatny człowiek, ale uważaj na tzw partnera biznesowego. To wredne typy zwane w organizacji aniołami śmierci (oprócz rekrutacji również zwalniają ludzi). Będą pytali jak sobie wyobrażasz pracę w banku, dlaczego zdecydowałaś się właśnie na ten bank, jak sprzedasz swój pierszy produkt (zakładam, że startujesz do Oddziału a nie CWB)Na twarzy musisz mieć uśmiech i być opanowana.A po dostaniu się do organizacji jest tak jak napisał mój poprzednik Odpowiedz Link Zgłoś