Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zwrot podatku Anglia

• doradca_euro-tax Re: zwrot podatku Anglia 19.06.11, 14:59
        zamknięty
        Gość portalu: kathrina3410 napisał(a):

> nie dajcie się naciągnąć na rozliczenia online jak poniżej. Siedzi koleś na for
        > ach różnych i wali ściemę, że "my z żoną". Kiepski PR moi drodzy. im chodzi o z
        > ebranie kasy "z góry" wystawią jakieś liche druki, które trzeba samemu wysłac d
        > o urzędu i dalej radź sobie sam. Lipa! to już lepiej skorzystać z jakiejś dobre
        > j firmy rozliczeniowej.

Witam,
        jestem podobnego zdania jak Pani, bezpieczniejszym i pewniejszym mi wydaje się jest skorzystanie z usług firmy, która pobiera opłatę dopiero od kwoty uzyskanego zwrotu, czyli po zakończeniu całej procedury. I może być wtedy mowy o nie wywiązaniu się z warunków umowy.

Pozdrawiam,
        • Gość: fryt Re: zwrot podatku Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 00:39
          zamknięty
          jakiej wysokości macie prowizje?
          jakie dokumenty są potrzebne do rozliczenia podatku z uk?
          • doradca_euro-tax Re: zwrot podatku Anglia 01.07.11, 01:37
            zamknięty
            Gość portalu: fryt napisał(a):

> jakiej wysokości macie prowizje?

Witam,
            rozliczenie zwrotu podatku z Wielkiej Brytanie przez euro-tax.pl wiąże się z opłatą w wysokości 15% netto od kwoty uzyskanego zwrotu ale nie mniej niż 55funtów.

Pozdrawiam,
          • doradca_euro-tax Re: zwrot podatku Anglia 01.07.11, 01:38
            zamknięty
            > jakie dokumenty są potrzebne do rozliczenia podatku z uk?

Witam,

do rozliczenia podatku angielskiego potrzebne są następujące dokumenty:

P45 lub P60, jeśli ich Pan nie posiada to wystarczy nam ostatni payslip, czyli rozliczenie otrzymywane wraz z cotygodniową wypłatą.

Pozdrawiam,
            • Gość: fryt Re: zwrot podatku Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 00:50
              zamknięty
              i ile trwa takie rozliczenie?
              • doradca_euro-tax Re: zwrot podatku Anglia 19.07.11, 02:11
                zamknięty

> i ile trwa takie rozliczenie?

Witam,
                rozliczenie podatku z Wielkiej Brytanii to średnio czas 4 do 6 miesięcy,
                pozdrawiam,
                • rose71 Rozlicze za 200 ZL brutto:UK/Irladnia/Holandia 24.08.11, 21:16
                  zamknięty
                  Rozliczam za 200 zl brutto z krajow: UK/Irlandia/Holandia.
                  Jezeli jest ktos zainteresowany,prosze pisac na maila
      • Gość: menel Re: zwrot podatku Anglia IP: *.gorzow.mm.pl 29.08.11, 09:34
        zamknięty
        Ja ostatnio korzystałem z usług firmy, MaxTax, i jestem bardzo zadowolony, wszystko szybko, sprawnie i bezproblemowo. Bardzo polecam!
        Sprawdźcie sami:www.maxtax.eu
      • fistofnation Re: zwrot podatku Anglia 29.08.11, 10:09
        zamknięty
        Ja ostatnio korzystałem z usług firmy, MaxTax, i jestem bardzo zadowolony, wszystko szybko, sprawnie i bezproblemowo. W sumie nie ma się o co martwić, podczas współpracy z nimi. Bardzo polecam!
        Sprawdźcie sami:www.maxtax.eu
      • doradca_euro-tax Zwrot podatku z Anglii w 7 dni z Euro-tax.pl 18.10.11, 19:14
        zamknięty
        Witam,
        chciałbym przedstawić Państwu rewolucyjną ofertę Euro-tax.pl.

Jeśli pracowali Państwo w Holandii lub w Wielkiej Brytanii w latach 2006-2011 to Euro-tax.pl oferuje Państwo uzyskanie zwrotu podatku w terminie 7 dni !!!

Średni zwrot szacowany jest na poziomie ok.3tyś zł, a opłata za usługę wyłącznie po odzyskaniu podatku.

W ramach tej akcji pieniądze znajdą się na Państwa koncie w ciągu 7 dni !!!! (dot. Holandii i Wielkiej Brytanii)

W celu uzyskania dalszych informacji oraz nawiązania kontaktu z naszymi doradcami wystarczy wypełnić formularz na stronie ZWROT PODATKU W 7 DNI !!! a nasi konsultanci oddzwonią do Państwa.

Jestem do Państwa dyspozycji jeśli pojawią się niejasności lub pytania w zakresie zwrotu podatku.
        • Gość: Bill Re: Zwrot podatku z Anglii w 7 dni z Euro-tax.pl IP: *.teleton.pl 19.10.11, 10:50
          zamknięty
          Witam,
          Ja ostatnio korzystałem z ofert firmy KDF-podatki. I nawet Szybko poszło. Zobacz sobie na stronie www.kdf-podatki.pl
        • doradca_euro-tax Zarezerwuj swoją nagrodę 13.12.11, 01:09
          zamknięty
          Witam,
          Mam przyjemność przedstawić Państwu najnowszą ofertę Euro-tax.pl. Jest to akcja promocyjna „Zarezerwuj swoją nagrodę”.
          Każda osoba, która już wcześniej korzystała z naszych usług i kolejny raz pracowała za granicą, ma do odebrania podatek i ponownie podpisze umowę z Euro-tax.pl otrzyma wybrany przez siebie prezent.
          Skorzystaj z usług Euro-tax.pl, a otrzymasz jedną z tysięcy nagród!
          Zarezerwuj swoją nagrodę już teraz za pośrednictwem strony internetowej konkurs.euro-tax.pl.
          Aby wziąć udział w Akcji należy wybrać jedną z pięciu nagród oferowanych przez Organizatora na stronie konkurs.euro-tax.pl oraz wypełnić formularz z danymi osobowymi. Nasi konsultancji skontaktują się z Państwem, a po podpisaniu umowy z Euro-tax.pl otrzymają Państwo od nas zarezerwowaną wcześniej nagrodę.

Zapraszam do skorzystania z nowej promocji Euro-tax.pl „Zarezerwuj swoją nagrodę”.
          Pozdrawiam,
          • doradca_euro-tax.pl "Regionalny Lider Innowacji i Rozwoju 31.12.11, 00:44
            zamknięty
            Witam,

Z przyjemnością chciałbym poinformować Państwa, że w roku 2011 po raz drugi Grupa Kapitałowa Euro-tax.pl S.A. otrzymała tytuł "Regionalnego Lidera Innowacji i Rozwoju" w kategorii: dynamicznie rozwijająca się firma, w podkategorii: firma średnia.

Pozdrawiam,
            • doradca_euro-tax Polecaj i zarabiaj - Euro-tax.pl 21.04.12, 23:15
              zamknięty
              Witam,

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów Euro-tax.pl, którzy wzięli udział w akcji Polecaj i zarabiaj, przygotowaliśmy profesjonalną platformę do polecania znajomych.

Jest ona dostępna pod linkiem: www.polecaj.euro-tax.pl

Należy zarejestrować się w systemie, utworzyć własne konto i można łatwo i pewnie polecać
              znajomych. Konto składa się z trzech zakładek: - POLEĆ ZNAJOMEGO, - ROZLICZENIA, - TWÓJ PROFIL.

Wysyłając ten link znajomym na GG, przez maila lub umieszczając na portalach społecznościowych zwiększasz swoją szanse na zarobek. Twój link jest unikalny i każdy, kto po kliknięciu w niego wypełni formularz kontaktowy zostanie przypisany Tobie jako osoba polecona. W ten sposób poszerzasz kanały dotarcia do swoich znajomych.

Korzyści z nowego programu do polecania:
              1. Otrzymasz mailowe komunikaty o zmianie statusu sprawy znajomego;
              2. Jeśli należy Ci się wynagrodzenie z tytułu polecenia – zobaczysz to na swoim koncie;
              3. Możesz polecać nie wiedząc o tym – wystarczy, że prześlesz znajomym link partnerski na GG, mailem lub umieścisz go na portalu społecznościowym. Każdy kto kliknie w link i wypełni formularz zostanie zapisany jako Twój znajomy! Teraz poszerzyły się możliwości polecania i zarabiania większych pieniędzy!
              4. Możesz w każdej chwili zalogować się na swoje konto i sprawdzić statusy interesujących Cię poleceń;
              5. Każde Twoje polecenie otrzymuje indywidualny kod, który z awsze możesz podać kontaktując się z nami.

Jeżeli masz dodatkowe pytania w sprawie aplikacji www.polecaj.euro-tax.pl – prosimy o kontakt pod numerem telefonu: 71 774 6 820 lub mailem: marketing@euro-tax.pl.

Pozdrawiam,
      • Gość: Roman1982 Re: zwrot podatku Anglia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 18:49
        zamknięty
        Zwrot podatku ZA DARMO. To jest możliwe na www.tax-pol.pl/formularz_friends.php/?kod=taxpol
      • euro-punkt.pl Re: zwrot podatku Anglia 14.12.12, 10:10
        zamknięty
        Witam. Europejskie Centrum Podatkowe (euro-punkt) pobiera opłatę w wysokości 39 funtów netto- płatność na końcu. W zakres naszych usług wchodzi również wypełnianie wszelkich formalności, takich jak: pomoc w uzupełnianiu i kompletowaniu niezbędnych dokumentów. Pozdrawiam
      • Gość: Zabyszek Re: zwrot podatku Anglia IP: 46.115.39.* 01.03.13, 10:04
        zamknięty
        Odradzam ci rozliczanie się samemu - ja raz próbowałam i ścigali mnie z US, więc lepiej to komuś zlecić. Teraz korzystam z firmy TAX Consulting - fajne jest u nich to, że mają niską prowizję i pobierają ją dopiero gdy otrzyma się zwrot. Jakby co to tu masz ich stronkę zwrotpodatku.pl/anglia-uk.php
      • Gość: ochroniarz09 Re: zwrot podatku Tax Consulting IP: *.64k.pl 05.03.13, 12:29
        zamknięty
        Ja również pracuję w Anglii i jeśli chodzi o zwrot to korzystam z usług zwrotpodatku.pl i to od paru ładnych lat. Polecili mi znajomi, którzy długo szukali porządnej firmy. Tak więc szczerze mogę ich polecić .
      • Gość: samosia Re: zwrot podatku Anglia IP: *.64k.pl 05.03.13, 12:53
        zamknięty
        Ja wolałabym jednak skorzystać z profesjonalistów, żeby niepotrzebnych poprawek nie było, bo to tylko przedłuża wszystko. Moi znajomi wiem, że korzystają z zwrotpodatku.pl i nie narzekają, ponoć mają małą prowizję więc się opłaca.
      • Gość: KM Re: zwrot podatku Tax Consulting IP: 91.231.117.* 05.03.13, 23:56
        zamknięty
        I wysłałaś im orginały p45 serio? ja sie boje po co im orginały nie moze byc ksero?
      • Gość: www.i-tax.eu www.i-tax.eu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.13, 22:31
        zamknięty
        Zwrot podatku z pracy za granicą nigdy jeszcze nie był tak prosty (10 minut nie wychodząc z domu) i tak tani (119zł) . Rozwiązania niespotykane dotąd w Polsce. W łatwy i szybki sposób, za pomocą Serwisu www.i-Tax.eu , można odzyskać podatek z Holandii i Wielkiej Brytanii. Sprawdź na www.i-tax.eu
      • xerx_9 Re: zwrot podatku Anglia 18.03.13, 10:35
        zamknięty
        skorzystaj z Tax Consulting na pewno ci pomogą, działają na rynku już od 2000 roku. tutaj ich znajdziesz zwrotpodatku.pl/anglia-uk.php
      • Gość: masterx7 Re: zwrot podatku Anglia IP: *.promax.media.pl 08.04.13, 00:26
        zamknięty
        Firma Tax Consulting się tym zajmuje, mają niską kwotę za usługi, gdyż pobierają zaledwie 5,5%, podczas gdy inne firmy od 7% w górę. Poczytaj ich opinie
        zwrotpodatku.pl/opinie.php
        • rose71 Re: zwrot podatku Anglia 06.05.13, 15:05
          zamknięty
          Nauczcie sie sami rozliczac podatki, to naprawde nic trudnego. Nie placcie posrednikom!

twojzwrotpodatkowzzagranicy.blogspot.com/
      • marcin_doradca Euro-tax.pl 01.05.13, 08:50
        zamknięty
        Witam,

Jesteśmy największą polską firmą zajmującą się doradztwem w zakresie zwrotu podatku oraz innych usług związanych z legalną pracą za granicą.
        Do tej pory pomogliśmy odzyskać ponad 100 mln zł podatków dla ponad 100 tysięcy Polaków pracujących poza granicami Polski. I wierzymy, że uda nam się pomóc jeszcze większej liczbie osób.

Zapraszam do odwiedzenia strony internetowej Euro-Tax.pl - w nowej odsłonie.
        Znajdą tam Państwo wszelkie niezbędne informacje o wymogach, przepisach i sposobach rozliczenia podatków zagranicznych. Oraz szczegółową ofertę Euro-Tax.pl doradztwa w zakresie zwrotu podatku oraz innych usług związanych z legalną pracą za granicą.

Niezmiennie pozostaję do Waszej dyspozycji.

Pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka