marci23 13.05.08, 23:26 czy wie ktoś o bp print na ul.mińskiej w warszawie,nie podobała mi się rozmowa kwalifikacyjna,czy to kolejna firma wyzyskująca pracowników? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qopu Re: drukarnia bp print IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.08, 00:19 Dają bardzo często ogłoszenia w Wyborczej. Albo rotacja albo nie wiedzą czego chcą albo się rozwijają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: drukarnia bp print IP: *.itvp.pl 15.05.08, 10:43 Mialem tam przyjemnosc pracowac :) przez pewien okres czasu... Co tam sie wyrabialo z pracownikami ........ Nie polecam pracy w tej firmie. Fluktuacja pracownikow na poziomie 90% w ciagu 3 lat. Pensje na poziome 2000-2500 brutto dla szeregowych pracownikow. Ogolny brak profesjonalizmu i mozliwosci rozwoju zawodowego. Wyzysk na max-a Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTA Re: drukarnia bp print IP: 213.17.160.* 06.10.09, 09:43 ZGADZAM SIĘ Z PRZEDMÓWCĄ. PRACUJE TAM MOJA MAMA. JEST TO FIRMA WYZYSKUJĄCA PRACOWNIKÓW. OBIECUJĄ PŁACE NA PEWNYM POZIOMIE ALE NA TYM KONIEC. Odpowiedz Link Zgłoś
nokiae51 Re: drukarnia bp print 03.08.08, 19:42 Jeśli chcesz pracy za darmo w niedzielę to zapraszam.Płaca za nadgodziny nie istnieje to temat TABU. Odpowiedz Link Zgłoś
nokiae51 Re: drukarnia bp print 03.08.08, 19:55 zapomniałem o pracy w święta i to we wszystkie praca dla emerytów i przestraszonych ale prezes jaki turniej w tenisa urządza dla polityków biznes pełną parą kwitnie dostań się na introligatornię- czasy czarnych kodeks pracy mają w du..e sprawy w sądzie załatwiają polubownie lepiej dostać połowę za nadgodziny jak sprawa ma trwać lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolina Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 22:18 To piszecie to nic ja pracuje w drukarni gzie oprócz tych wszystkich spraw o których piszecie to rejestrują wszystkich na najniższa możliwą stawkę, obrażają, wyzywają , łamią przepisy PIP i BHP totalny mobbing, Może kiedyś napiszę o którą drukarnię chodzi. Myślę że powinna powstać lista takich drukarni. PISAĆ!!!!! Dają łapówki wszystkim kontrolom i nikt im nic nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: drukarnia bp print IP: 213.17.160.* 06.10.09, 09:48 Justa Do nokiae51. Święta racja. Premie zabrane a truniej ze śmietanką.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky Re: drukarnia bp print IP: 213.77.7.* 01.09.08, 13:20 bp print ma duże problemy... nie polecam!!!!! odradza stanowczo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: drukarnia bp print IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.08, 14:43 Jedna z firm, która permanentnie daje ogłoszenia w Wyborczej. Musi mieć spory rabat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niedzielny:) Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 17:24 Ja tam pracowałem na intoligatorni przez parę lat. Wydział do zajeb.... się. Kierownicy olewajacy totalnie pracowników, brak szacunku dla ludzi tam pracujacych, SZanowne kierownictwo introligatorni ma weekendy oraz święta wolne podczas gdy szeregowy pracownik "powinien" pracować 24/7. Brak zapłaty za nadgodziny, co najlepsze bramki na karty magnetyczne wyłaczane są na soboty i niedziele podczas gdy ludzie normanle są w pracy. W niedziele idzie produkcja Newsweek'a. Z poważaniem były pracownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość niedzielny:) [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 17:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 16:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moo Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 19:40 Dowidzenia Panie Zenonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kyrka Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 09:44 Witam wszystkich zaplątanych w BP PRINT. Powiedzcie czy coś się zmieniło albo zmienia w ostatnim czasie w firmie? Idzie ku dobremu czy raczej szans na to nie ma? Ciekawi mnie to bo ostatnio mam nikły kontakt z firmą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darger Re: drukarnia bp print IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.09, 16:41 A co wy wiecie? ja zawsze dostaje premie. a w weekendy mam nawet samochod szefa. wiec zamiast gadac pracoj nie gadac glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf6 Re: drukarnia bp print IP: *.eranet.pl 24.10.08, 05:01 nawet nie myślcie o pracy tam ten zakład upada. Jeśli prezes chodzi i wyłącza światła na hali:), a z braku pieniędzy zabiera premie całemu zakładowi. Pracownicy traktowani są jak murzyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: drukarnia bp print IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.08, 19:56 Doba ma za mało godzin żeby zaspokoić pracodawcę co do czasu spędzonego w pracy,najlepiej nie wychodzić z zakładu za psie pieniądze.Praca soboty niedzielę i wszystkie święta bez wyjątku.Wszystkie opinnie poprzedników są zgodne z prawdą. Ta firma to kierat jak już w niej pracujesz notoryczny stres i jedna wielka niewiadoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: drukarnia bp print IP: *.centertel.pl 01.12.08, 09:48 mialo byc tak pieknie, ale łajzy zamkneli Zielonke i cala załoga poszla na "zielona trawke". Tak sie nie robi panie prezesie. Watpie aby ktokolwiek wrocil tam jak bedziecie potrzebowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: drukarnia bp print IP: *.xdsl.centertel.pl 06.12.08, 19:39 Najgorsza firma w jakie dotychczas pracowałem...A pracowałem w kilku... Panie Praśniewski nie postępuje się tak z ludźmi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TM Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 12.02.10, 01:04 A pamiętacie przeprowadzkę z Ogrodowej, jeszcze pod logiem BMG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woju Re: drukarnia bp print IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 20:55 a ja tez na zielonej trawce, i obiecywali duzo. ale nie mieli wyjscia- i uwarzam, ze dobrze ze ktoś sie postawil Hejdelbergom ale wielki żal jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziony Re: drukarnia bp print IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 09:27 ja rozumie ze niemcy zrobili bpprint w jajo dając złą maszynę. ALE TO MY CIERPIMY, BO NIE MA PRACY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhh Re: drukarnia bp print IP: *.xdsl.centertel.pl 10.12.08, 22:59 Co mnie obchodzą rozrachunki między firmami... Trzeba to było jakoś to ludziom wytłumaczyć,zebrać,powiedzieć...Uważam że tak się nie robi... A poza tym to maszyny były francuskie"Goss"... HEIDELBERG je tylko serwisował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: drukarnia bp print IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 16:06 Ja sie zgadzam z Maćkiem- powinni pogadć i wyjaśnic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też były Re: drukarnia bp print IP: *.eranet.pl 20.12.08, 21:43 zgadzac się latwo, Mackowi też łatwo się wymądrzać, bo ma już inną robotę cwaniaczek. szukał już pracumjąc, więc niech nie narzeka i nie kwęka.wielki pokrzywdzony. narzekac możemy my, co na śwęta zostaliśmy bez roboty wesołych swiąt - mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawiedziony Re: drukarnia bp print IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.08, 11:26 No własnie. Mędrek. pamiętam, jak kombinowal już ze trzy miesiące temu. Pewnie wiedział, ze te maszyny to gó...... i nie będzie pracy. A teraz pierwszy mądry, będzie pouczał. A ja co dzieciakom mam dać na Mikołaja? Tam, gdzie chciałem przejść też zwalniają, anie przyjmują. Żadnych tam wesołyvch świąt!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: drukarnia bp print IP: *.centertel.pl 29.12.08, 12:52 ziomki musimy sie złozyc i odkupimy do nich te maszyny. Zrobimy 4- brygadowke i bedziemy klepac czasopisma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 19.02.09, 17:35 maszyny są jak każde inne. to dobry pomysł odkupić i samemu drukować bez finansowych gierek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 20:22 Brak pieniędzy na wypłaty a sponsoruje się Turniej Tenisowy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 12.01.09, 17:13 tak, jak każda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sur Re: drukarnia bp print IP: *.xdsl.centertel.pl 15.01.09, 21:57 Pozdrawiam wszystkich.... Głowa do góry... Szukałem i znalazłem... Zero nocek zero świąt...osiem godzin i do domu....:)))Tylko że też w poligrafii... Ale na szczęście tylko składam takie maszyny...Buziaczki dla wszystkich... Era dziadka się powoli kończy... uwierzcie mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: introl Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 01:29 panie leonard praśniewski tak się nie postępuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek leśny Re: drukarnia bp print IP: *.gprs.plus.pl 24.01.09, 17:25 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek leśny Re: drukarnia bp print IP: *.gprs.plus.pl 24.01.09, 17:39 Zgadzam się z poprzednimi postami, Ta firma chyli się ku upadkowi. Najgorsze jest to ,że cały czas produkcja jest i ludziom wmawia się że nie ma pieniędzy, premii juz nie ma kilka miesięcy i nie zapowiada się żeby kiedykolwiek wróciła. W takim wypadku do kwietnia nie zostanie tam dużo ludzi, wszyscy to oleją, bo za coś trzeba żyć. Za kilka tygodni zabraknie tam ludzi do pracy, nie ma innej mozliwości. Natomiast z zewnątrz wygląda to całkiem super. Mercedes za 600 tys zł i Jaguar Cabrio za 420 tys zł. stoją sobie pod zakładem a ludziom się wmawia że jest kryzys. Jak widać prezesom się powodzi, szkoda że tylko im. Resztę mają gdzieś. ALe z czasem sami będą musieli stanąć do maszyny i drukować :) Dlatego uciekajcie stamtąd póki jeszcze czas, bo ten okręt tonie. NIedługo wejdzie tam komornik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sPROŚNIA Re: drukarnia bp print IP: 213.17.181.* 06.03.09, 13:03 FRMA OSZCZEDZA DO TEGO STOPNIA NA PRACOWNIKACH ,ZE OD DWOCH MIESIECY NIE MA ZATYCZEK DO USZU. WYZYSK, SMRÓD, KIŁA I MOGIŁA... BRAKUJE TYLKO GWAŁTÓW NA PRACOWNIKACH... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATRAKCYJNY KAZIMIE Re: drukarnia bp print IP: 213.17.181.* 06.03.09, 13:06 a ja bardzo lubie pania ANIE z MAGAZYNU. pozdro, buziaczki :*:*:*:*:**:*:* love Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: drukarnia bp print IP: *.centertel.pl 10.03.09, 22:11 Fajne są laski w biurze. Szczególnie jedna taka wysoka z duzym cycem, nie pamietam imenia. Podoba mi sie tez archiwistka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do piotra Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 11.03.09, 19:20 Rozumiem ze to zart o tych laskach w biurze- one sa wyjatkowo nie wygledne :) Ile ty masz lat piotr ze ci sie podobaja? 60 czy 16? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: drukarnia bp print IP: *.acn.waw.pl 11.03.09, 20:04 Pan Piotr powinien zabrać się do pracy a nie oglądać za kobietami w biurze. Generalnie to dość chamskie, zeby pisać o kimś per duży cyc, ale co to wymagać od dolnego pokładu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 11.03.09, 20:11 Po pierwsze nie ma sie za kim ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: drukarnia bp print IP: *.acn.waw.pl 11.03.09, 20:15 To nie chodzi o oglądanie się inteligencie tylko o chamskie sformułowanie, ale coż poziom odpowiednio niski :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sur Re: drukarnia bp print IP: *.xdsl.centertel.pl 11.03.09, 20:39 O czym Wy piszecie...Ustalmy jedno czy ten "górny pokład" coś sobą reprezentuję???? Ni cześć ni dzień dobry ani też pocałuj w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: drukarnia bp print IP: *.acn.waw.pl 11.03.09, 20:50 Tylko chamskie tekstu kto rozpoczął?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość.... Re: drukarnia bp print IP: *.xdsl.centertel.pl 12.03.09, 20:06 Myślał by kto.... Bułkę przez bibułkę a ............ ręką. Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: error Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 13.03.09, 08:36 stare babsztyle w tym bp princie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: drukarnia bp print IP: *.centertel.pl 15.03.09, 20:29 narzekacie, narzekacie a w biurze piękne kobiety są ( i przepraszam za ten "cyc" - chodziło mi oczywiscie o piersi ktore macie pierwsza klasa :), takie dojrzałe... oj za eserką podokazywalibysmy :)))) no i nie kłóccie sie, to ludzka rzecz opisywac piękno na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do poirt Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 17.03.09, 21:37 przeciez one sa stare... te w biurze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W AUCIE Re: drukarnia bp print IP: 213.77.7.* 27.03.09, 10:29 BĘDĘ BRAŁ CIE W AUCIE... CIE ... EHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praaaśnnieee... Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 28.03.09, 15:49 ja w bp princie pije balantajsa, kazdy tu wie ze jestem krolem maszyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freework Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 11:21 Chyba sztablarki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamUK Re: drukarnia bp print IP: 193.195.124.* 09.04.09, 16:57 Hejka-widze ze ciekawe forum powstalo-nie ma co? Co slychac Pani archiwistko? Jak tam SUR ciagnie w BP Print? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregorySUR Re: drukarnia bp print IP: 81.210.21.* 01.02.10, 16:48 adam, bez nas to już nie te czasy co kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: drukarnia bp print IP: *.gprs.plus.pl 28.03.09, 20:25 Tytuł nadający się do serwisu Opisy GG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: drukarnia bp print IP: *.xdsl.centertel.pl 05.04.09, 20:29 Witam wszystkich.... Zwolniłem się z bp printu w listopadzie.... czy coś się tam zmieniło.....? A może polepszyło???? Jak firma daje sobie radę z kryzysem???? Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihaha Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 22:07 W maju mamy podwyżki oraz premie A jak nie to grzyb i pa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wanhuj Re: drukarnia bp print 10.04.09, 10:16 Szkoda że tak póżno ale lepiej póżno niż wcale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 16:14 firma szuka do pracy w Wielką Sobotę na trzy zmiany i w Lany Poniedziałek na trzy zmiany jak nie będzie ludzi to jak powiedział prezes zamknie zakład Co na to ci co dali towar na kreskę. Jak prezes tak ludkom tłumaczy to firma upada MOŻNA LICZYĆ TYLKO NA EMERYTÓW Z MASZYN DRUKUJĄCYCH ONI ....ZAWSZE POMOGĄ Odpowiedz Link Zgłoś
wanhuj Re: drukarnia bp print 10.04.09, 23:14 PIERDU PIERDU I TAK PRACUJĄ W ŚWIĘTO. NAJWIĘCEJ TO MAJĄ DO GADANIA MASZYNIŚCI TO OD NICH ZALEŻY A RESZTA TO TYLKO SŁUCHA I DUPA Z TEGO JEST . NIE ROZUMIEJĄ LUDZIE ŻE FIRMA TO NIE PRAŚNIEWSKI CZY TAM GIERUNG FIRMA TO LUDZIE A WIDZĘ ŻE TAM ICH NIE MA. MOŻNA WYCIĄGNĄĆ WNIOSKI ŻE DOSTALI JAKĄŚ KASĘ NA BOKU MASZYNIŚCI. WESOŁYCH ŚWIĄT DLA LUDZI Z BP. SPRINTU. A I BYM ZAPOMNIAŁ FIRMA NIEŹLE ZAROBIŁA W 2008 ROKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: drukarnia bp print IP: *.acn.waw.pl 11.04.09, 17:16 słuszna racja,niema jednosci w zakladzie premi nie placąod pól roku ale co tam maszynista z cerutiego czy srukloni sie zejdzie dziad z góry huknie do roboty.... tak panie prezesie przepraszmy juz robimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: drukarnia bp print IP: *.acn.waw.pl 11.04.09, 17:20 tak panie prezesie my niechcemy zaplaty bedziemy pracowac za darmo....lubu,dubu lubu dubu niech zyje nam pan prezes przepraszam panie prazesie ze nie spiewalem w zeszlym tyg mialem zwolnienie lekarskie.niech zyje mam prezes naszego zakladu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freework Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 22:27 My dostaliśmy po parę zyla a że z wasz dupy ?? Wasza sprawa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.X Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 12.04.09, 15:52 jasne takir glupoty to mozesz gadac u siebie w domu... jak dostaliscie to powiec kto niby taki dostal hajsy za prace w sobote... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: drukarnia bp print IP: 80.51.246.* 14.04.09, 11:48 slyszal ktos ze od maja otwieraja zielonke i beda nas prenosic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freework Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 10:24 Otworzyć to oni sobie mogą ale kibel na centralnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Re: drukarnia bp print IP: 80.51.246.* 15.04.09, 10:36 albo kibel na wschodnim bo blisko maja. Ale bez kitu maja otwierac zielonke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freework Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 11:18 Raczej nie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciborpala Re: drukarnia bp print IP: 80.51.101.* 15.04.09, 11:41 gadu gadu ale ten brak premii to naprawde ludziom doskwiera nie wiem jak wy ale ja dlugo juz tak ne wytrzymam i chyba trzeba bedzie sie pozegnac z LEosiem i spolka mimo wszystko szkoda bo pare milych wspomnien mam z tej pracy dobre zbyty byly czasami ale coz zbytami nie nakarmii sie rodziny a dlugi rosna... Mimi wszystko mam nadzieje ze w maju sie polepszy jak nie to trzeba sie katapultowac z tamtad bo lepiej juz nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freework Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 23:57 Panowie nikt nie karze wam dymać w tym pie...iku !!! zajebisty nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnn Re: drukarnia bp print IP: *.xdsl.centertel.pl 16.04.09, 22:34 A wracając do maszynistów... to co nie którzy to rzeczywiście tacy figo fago.... trochę w kapciach resztę nago... Przydupa...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIK Re: drukarnia bp print IP: *.acn.waw.pl 21.04.09, 17:56 NIKT TAM WAS NIE TRZYMA NA SILE DROGA WOLNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr Re: drukarnia bp print IP: *.xdsl.centertel.pl 22.04.09, 19:38 Dobrze że was trzyma.... GUMOWE UCHO....!!!! Kiedyś i wam się ukróci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 12:19 Witam wszystkich zaplątanych w BP PRINT. Powiedzcie czy coś się zmieniło albo zmienia w ostatnim czasie w firmie? Idzie ku dobremu czy raczej szans na to nie ma? Ciekawi mnie to bo ostatnio mam nikły kontakt z firmą:) Odpowiedz Link Zgłoś
darger Re: drukarnia bp print 07.06.09, 16:49 witam serdecznie. nie rozumiem waszego podejscia do tej dobroczynnej firmy ktora tak wiele dla was zrobila. Wszyscy dostalismy premie. tylko chcecie zrujnowac ta firme. jestescie bezwdzieczni za wasze cudowne miejsca pracy. ja sie w firmie czuje jak w domu spedzam wygodnie ponad 8 godzin i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek Re: drukarnia bp print IP: *.centertel.pl 17.08.09, 21:04 witam, co tam slychac w firmie? Polepszylo sie troche? Pozdr. wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: drukarnia bp print IP: 213.77.7.* 19.08.09, 14:57 jest super, jest słońce, jest ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: drukarnia bp print IP: 62.233.129.* 03.09.09, 16:03 no to gratulacje :) cieplo i slonce jest wszedzie w Polsce! a kto tam jeszcze sie trzyma? Zenon? Wołodia? Krzysiek? W studio jakies zmiany byly - slyszalem... ja juz jakis czas temu sie przerzucilem do innej firmy. teraz spokoj, 8 h dziennie (przerwa na obiadek), bez sobot, niedziel, bez nocnych telefonow i opier...lania przez (wielkich) prezesow... kasa lepsza i zdrowiej dla czlowieka :) rzuccie jakiegos newsa - co u was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 05.09.09, 14:58 drukuja sie fajne gazetki a golymi babeczkami wiec jest na co patrzec ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 07:31 Witam, jestem Ciekawy co tam u was slychac. Rotoman jeszcze kreci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 12.09.09, 11:33 co teraz na nim drukuja? Rotoman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 21:35 czesc, jaka jest sytuacja w firmie? jak odchodzilem 3 lata temu bylo niezle; cos sie zmienilo na lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timberland Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 05.10.09, 20:10 jest super po prostu sielanka pęsje premie nagrody wyróżnienia słowem bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 14:43 jak tam eserka,dziala jeszcze? co tam na offsecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sur Re: drukarnia bp print IP: *.xdsl.centertel.pl 21.10.09, 20:33 cześć.... mam pytanie ... Zielonka ruszyła??? pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starzec Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 19:27 ruszyla tylko sprzedali gossy i postawili lithomany, narazie nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxx Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 26.10.09, 10:17 ale ktos tutaj piepszy bzdury premi niema i nie bedzie wiec z czego sie cieszyc hehe dukarnia zaraz padnie bo wiekszosc gazet z niej odchodzi do innych drukarni wiec niech ja zamkna na patyk i kazdy bedzie mial spokuj z ta jebnieta firma .... PS. prezesi to tylko potrafia cpac KOKS a nie prowadzic firme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 14:47 co ty gadasz?????/ja nie narzekam, 4kola biore do lapki i duzo sie nie narobie. Pozdrawiam Prezesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 28.10.09, 19:25 nie wiem po co te wypowiedzi jak tu jest dobrze skoro kazdy wie jak jest!!!jest do D U P Y !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 19:18 moze jestes takim dobrym pracownikiem ze dali ci najnizsza pensje, ale mi i kilku innym chlopakom jest tu dobrze, wspomniana czworka to i tak za malo za taka robote no ale jest kryzys wiec nie ma co wymagac, popraw sie a moze otrzymasz wiecej. Pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 07.11.09, 21:11 Nikt z pracujacych w tej firmie dobrze sie o niej nie wypowiada, preze4s nie zaplacił skladek zus a potem potracił to z wynagrodzen. pieknie. a 4 kół to nikt tam nie ma. Brawo panie prezesie- sam sie wypowiadasz na forum? madrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 18:24 bo nikt nikomu nie chce sie narazic, i nikt nikomu prawdy nie powie co do zarobkow, a prezesem nie chcialbym byc bo mnie to nie kreci. Takze staraj sie a bedzie ci dane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FF Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 11.11.09, 10:28 zal mi ciebie słuzbisto.. ciekawe ze ci co pierdza w stolki w biurze maja premie a na produkcji (ktorzy pracuja na ich premie) NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 11:29 witam, niezle forumsie utworzylo. Mozna sie duzo dowiedziec o firmie. Kiedys tu robilem , dawne czasy... Pzodro dla maszynistow z rotomana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eks- rotoman Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 03.01.10, 08:37 czesc ! jak tam rotoman? :D co teraz drukujecie Panowie? POZDRO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do eks Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 13:10 siemka, rotoman daje czadu. Wszelkie usterki usuniete, nic sie nie psuje. Tylko jechac. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: drukarnia bp print IP: 62.233.129.* 04.01.10, 15:04 Jechać, haha! Tylko dokąd? Tym wózkiem niedaleko się dojedzie! Ale Panowie Prezesi nie wiedzą o co chodzi bo się nie znają, a słuchają tylko tych, którzy im łatwo wchodzą w d..ę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawny pracownik Re: drukarnia bp print IP: *.opera-mini.net 29.04.14, 23:32 Unipromskie to były czasy, gorzałke na nocnych zmianach się popijało, dziewczyny z introligatorni w szatni na górze się zapinało:) u Jasia na warsztacie kiełbaske na grilu się piekło, a i kasa była dobra. Pozdrawia dawny pracownik rotomana i harrisa:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cerutka Re: drukarnia bp print IP: *.48-79-b.business.telecomitalia.it 16.01.10, 21:06 w tej firmie pracuja sami desperaci i nieudacznicy ktorzy nie potrafia lub nie chca poprawic swojego bytu i popie...ja swiatek piatek i niedziela za damski ch... sory za brak polskiego edytora tekstu nara bawcie sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eserka Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 19:41 ale za to mamy niezle pensje, a ty sie lenisz i za grosze pracujesz. Czyli kto ma lepiej????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotoś Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 21:23 godocie, godocie a my tu najlepij mamyk, i sie z tego cieszymyk. Zarobki tez niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciborpala Re: drukarnia bp print IP: 80.51.101.* 05.02.10, 10:45 grunt ze wode wali sie juz praktycznie na legalu i zabawa trwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotos Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 14:28 i to mi sie podoba, tak trzymajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 11.02.10, 12:10 A co powiecie o kierownictwie? :D Pan Oleński troche częściej się uśmiecha? Czy dalej naburmuszony?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 15:47 Ms Oleeński może się i uśmiecha,ale mam pytanko czy Zielonka coś tworzy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: drukarnia bp print IP: *.warszawa.mm.pl 28.03.10, 21:40 taaaaaaak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 14.03.10, 15:23 Siemano , co teraz na rotomanie drukujecie? pozdro dla Was chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopaki Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 19:24 troche tego jest m.in: twoj weekend, wamp, i jakies tam smarowy. Jest co czytac. Pozdro dla jarka od chlpoakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 16.03.10, 17:59 taa i moze jeszcze ckm i playboy? pozdro chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonard Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.10, 20:50 Wesołych Świąt dla wszysttkich pracownikow drukarni. Trzymajcie sie, bedzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 15:31 dzieki, dzieki ale co dalej bedzie? prosimy o szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEMOL Re: drukarnia bp print IP: *.chello.pl 30.04.10, 21:37 dzieki, dzieki ale co dalej bedzie? prosimy o szczegóły GDZIE WYPLATA ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.10, 20:28 Brak pieniędzy na wypłaty a sponsorują Turniej Tenisowy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciborpala Re: drukarnia bp print IP: 80.51.101.* 12.05.10, 09:01 Jakby byl porzadek i byloby posprzatane to kasa bylaby na czas :) sami jestescie sobie winni. A tak to za wyplaty tenisek i imprezka bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 07:13 no i co sie tam u was dzieje? pozdraowienia dla janka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: drukarnia bp print IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 22:08 co słychac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cerutkia nr1 Re: drukarnia bp print IP: *.49-151.net24.it 17.07.10, 21:48 widać po stronce internetowej jaka to wyśmienita firma ja robie w Niemczech na linotypie 2400 euro plus cały socjal na hali klima żeby papier nie tańczył obiadek naspoje wszystko w porządku a nie jakiś burdel w bp. wiecznie awarie na ceruttce i wifagu jeszcze rotoman jako tako pa pa dymajcie za free Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: drukarnia bp print IP: *.acn.waw.pl 29.08.10, 20:07 Pozdrawiam wszystkich z galwano .Pierdolcie wszystkich rzadzacych.Panowie naprawde w tym kraju sa firmy normalne .Acw... Prasniewski pod prokura ,za fundusz socjalny i cala reszte. Odpowiedz Link Zgłoś