Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co robic gdy nudy w robocie?

IP: 38.99.105.* 01.06.08, 17:23
    ja tam wole pograc w sapera, otworzyc youtube lub strone ze starymi grami na wr.pl

a jak wy radzicie sobie z tym?

gienek
    Obserwuj wątek
      • veritas1 a ja takich jak ty wywalam z roboty 01.06.08, 23:12
        Bo nie po to sie idzie do pracy zeby ogladac pierdoly na Youtube. Rozumiem ze
        ten watek to prowokacja niedorozwinietego nastolatka, ale na wszelki wypadek
        ustosunkowuje sie jak najbardziej na serio. Jesli w pracy siedzisz na youtube,
        grasz w gierki i jeszcze z niej nie wyleciales, to znaczy ze twoj szef to
        ostatnia niedorajda i zasluzyl sobie na takich pracownikow.
        • Gość: dyrektor mialem tu takich i mieli opr w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 19:47
          lapalem raz takich jak grali sobie w pewnom gre multiplayer-czytaj-
          multiplajier, to powiedzialem szefowi zeby zobaczyl przez specjialny
          program co robioą na monitorze okazuje sie ze przeklinali na starego-
          (szefa) ze on sie wkur*** i ich z pracy doslownie na kopach
          wywalil. :) nieradze takim wogole przyhodzic o podanie do pracy dla
          ich wlasnego dobra
      • naprawdetrzezwy Nie wiem. 01.06.08, 23:55
        Nigdy w życiu się nie nudziłem.
        • Gość: do veritas Re: Nie wiem. IP: 195.205.135.* 02.06.08, 09:51
          Weź człowieczku śmieszny na wstrzymanie. Są prace gdzie jak nie ma zleceń ani
          jak klient nie dzwoni i nie przychodzi to nie ma co robić po prostu. Też tak
          często mam. Kiedy już zrobię co do mnie należy tzn. poumawiam się, odbiorę
          pocztę, wyślę korespondencję to jeśli nikt się nie zjawia w biurze ani mailowo
          nie zgłasza zapotrzebowania na ofertę to siedzę i się przysłowiowo nudzę,
          chociaż ja i tak się nie nudzę bo organizuję sobie czas, przeczesuję net w
          poszukiwaniu ciekawych artykułów , uczę się języka, czytam książkę, udzielam się
          na forach. Nie moja wina że np. klientów mało - ja z mojej strony robię wszystko
          na 100% gdy tylko jest rzeczywiście co robić, gdy nie ma wtedy pozwalam sobie na
          zajęcie się tym co mnie interesuje.
          • Gość: noxxxman do Veritas IP: 195.205.135.* 02.06.08, 09:51
          • Gość: noxxxman Do Veritas IP: 195.205.135.* 02.06.08, 09:53

Weź człowieczku śmieszny na wstrzymanie. Są prace gdzie jak nie ma zleceń ani
            jak klient nie dzwoni i nie przychodzi to nie ma co robić po prostu. Też tak
            często mam. Kiedy już zrobię co do mnie należy tzn. poumawiam się, odbiorę
            pocztę, wyślę korespondencję to jeśli nikt się nie zjawia w biurze ani mailowo
            nie zgłasza zapotrzebowania na ofertę to siedzę i się przysłowiowo nudzę,
            chociaż ja i tak się nie nudzę bo organizuję sobie czas, przeczesuję net w
            poszukiwaniu ciekawych artykułów , uczę się języka, czytam książkę, udzielam się
            na forach. Nie moja wina że np. klientów mało - ja z mojej strony robię wszystko
            na 100% gdy tylko jest rzeczywiście co robić, gdy nie ma wtedy pozwalam sobie na
            zajęcie się tym co mnie interesuje.
          • naprawdetrzezwy Niskie IQ? 02.06.08, 12:06
            Gość portalu: do veritas napisał(a):

> Są prace gdzie jak nie ma zleceń ani
            > jak klient nie dzwoni i nie przychodzi to nie ma co robić po
            prostu.

I jaki to ma związek z tym, że ja się nigdy nie nudzę?
            Bo przecież jedo z drugim nie ma nic wspólnego.
            • Gość: noxxxman Re: Niskie IQ? IP: 195.205.135.* 02.06.08, 14:20
              To też napisałem, że ja nie odczuwam nudy nigdy bo zawsze się czymś zajmę -
              niekoniecznie związanym z pracą zawodową.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka