Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chcę założyć serwis internetowy... Jaka nazwa?

18.06.08, 10:01
    Chcę założyć... Zresztą w temacie jest, miałaby to być internetowa gazeta,
    kilka ciekawych rzeczy w niej, generalnie o rzeczach o których się nie mówi.
    Pisana przez internautów. Opracowywana i co miesiąc, bądź co tydzień wydawana
    w formie newslettera, czekam na propozycje, może nazwy, może współpracy, może
    inwestycji. Jak widzicie taki projekt?
    Obserwuj wątek
      • silver.london cichosza 18.06.08, 10:42
        wiem jaka nazwa, ale głośno nie powiem ;-)
        • ernestresch Re: cichosza 18.06.08, 12:17
          mało cenzuralna? hehe... To musi być coś raczej takir... no właśnie nie wiem,
          projekt cały gotowy... a nazwy niema, a to dziwne.
          • snajper55 Re: cichosza 18.06.08, 14:21
            ernestresch napisał:

> projekt cały gotowy... a nazwy niema, a to dziwne.

Powiem więcej, to wielce podejrzane. ale o tym chyba lepiej nie mówić...

S.
      • kinokio81 Re: Chcę założyć serwis internetowy... Jaka nazwa 18.06.08, 12:45
        Jeśli prosisz kogoś o wymyślenie odpowiedniej nazwy, to powinieneś mu zapłacić za pomysł i to niemałe pieniądze.

Co do samego pomysłu na serwis pisany przez internautów - już jest taki serwis, wiadomosci24.pl .
      • snajper55 Mam propozycję nazwy. 18.06.08, 14:23
        To ONI nami rządzą !

S.
        • Gość: jimmy Re: Mam propozycję nazwy. IP: *.manc.cable.ntl.com 18.06.08, 15:17
          a moja to:

mamtowdupie.pl
          • ernestresch Re: Mam propozycję nazwy. 18.06.08, 20:09
            Ale czemu wy we wszystkim widzicie przekręt? Ten serwis miałby mówić nie tylko o
            newsach czy tym co się dzieje w rządzie, tematy działów tego czasopisma to
            przykładowo: 1990-wczoraj, dziwni ludzie i ich dziwne historie, historie z
            prowincjonalnego miasteczka i inne, kilkanaście działów, gdzie każdy mógłby się
            pokazać, co myśli o przeszłości, teraźniejszości i o tym kto i co nam podaje,
            jasne? A mimo że pomysł ma już trochę, to nadal pomysłu na nazwę niema.
            Musiałaby być taka jakaś. Niesamowita. I pociągająca. Czekam na odpowiedzi na
            forum, a najchętniej na mail ernestresch@gmail.com
            • snajper55 flakizolejem.pl ? /nt 19.06.08, 03:07
              ernestresch napisał:

> Ale czemu wy we wszystkim widzicie przekręt? Ten serwis miałby mówić nie tylko
              > o
              > newsach czy tym co się dzieje w rządzie, tematy działów tego czasopisma to
              > przykładowo: 1990-wczoraj, dziwni ludzie i ich dziwne historie, historie z
              > prowincjonalnego miasteczka i inne, kilkanaście działów, gdzie każdy mógłby się
              > pokazać, co myśli o przeszłości, teraźniejszości i o tym kto i co nam podaje,
              > jasne? A mimo że pomysł ma już trochę, to nadal pomysłu na nazwę niema.
              > Musiałaby być taka jakaś. Niesamowita. I pociągająca. Czekam na odpowiedzi na
              > forum, a najchętniej na mail ernestresch@gmail.com
              • gryfia Nazwij... 19.06.08, 08:14
                Aktualne mydlo i powidlo.

• ernestresch Re: Nazwij... 19.06.08, 13:18
                  Amip.pl :) Hehehe... kto wie kto wie... Szukamy dalej, jest jeszcze jeden albo i
                  dwa pomysły, ale wymagają oooolbrzymich nakładów finansowych, albo ja nie wiem
                  co i jak co tez jest możliwe:)
                  • portobello_belle Re: Nazwij... 19.06.08, 16:06
                    www.babilon.pl

:)
                    • ernestresch Re: Nazwij... 20.06.08, 20:54
                      Juz lepiej:) Hmmm... no to głupie, nazwa powinna się znaleźć od razu a tu...
      • Gość: adwords "www.nastepna.ch..nia.pl" IP: *.chello.pl 20.06.08, 22:03
        .
        • ernestresch Re: "www.nastepna.ch..nia.pl" 21.06.08, 20:34
          dobra mam juz nazwę hehehehhehehehe....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka