and_nowak A co z kastratami? Stomią? 24.06.08, 17:22 Czy kastrat opowiada o swojej niepłodności? Czy posiadacz stomii (worka na kał, po operacji jelita grubego) opowiada o swojej przypadłości, paraduje np. w kąpielówkach? Są różne WSTYDLIWE przypadłości, a homoseksualizm jest jedną z nich. Jeżeli homoseksualista NIE CHCE się ujawniać, to niech go jakiś Biedroń do tego nie przymusza! I niech Biedroń nie udaje: przepisami NIE DA SIĘ wyplenić uśmieszków, niemądrych komentarzy itd. Przecież w ten sam sposób komentuje się kolejną żonę rozwodnika, brzuch grubasa, "wymiona" cycatej pani itd. Nie mówię, że to mądre ALE POWSZECHNE. TO LEŻY W NATURZE LUDZKIEJ. Oczywiście poziom dowcipów i ich uciążliwość to kwestia kultury, ale znowu - żadne prawo nie zastąpi kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc USA Re: CHORE IP: 67.130.145.* 24.06.08, 17:24 to co czytam nie miesci sie wglowie, to znaczy ze wy w Polsce w pracy nie mowicie ze macie zony, ze macie dzieci ze macie partnerow ze macie psy, koty, ze chodzicie do klubow, ze chodzicie do kosciola, to wszystki ukrywacie <TO JEST CHORE) Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Re: CHORE 24.06.08, 18:09 Piszesz po polsku, więc nie udawaj takiego amerykańca. Akurat to w Polsce (szerzej: Europie) chętniej dzielimy się informacjami nt. życia prywatnego. W USA (bywałem) jest raczej moda na nieopowiadanie o jakichkolwiek szczegółach z życia prywatnego. Może to po trosze wynika z "political correctness" ? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: A co z kastratami? Stomią? 24.06.08, 17:25 and_nowak napisał: > Czy posiadacz stomii (worka na kał, po operacji jelita grubego) opowiada o > swojej przypadłości, paraduje np. w kąpielówkach? A co nie może? Może. I nawet powinien jak ma ochotę. Przejmowanie się półmózgami, dla których stomia to coś wtydliwego nie ma sensu. > Są różne WSTYDLIWE przypadłości, a homoseksualizm jest jedną z nich. Jasne biedny homofobie. > Oczywiście poziom dowcipów i ich uciążliwość to kwestia kultury, ale znowu - > żadne prawo nie zastąpi kultury. O to to. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: A co z kastratami? Stomią? 24.06.08, 18:05 > A co nie może? Może. I nawet powinien jak ma ochotę. Przejmowanie > się półmózgam i, dla których stomia to coś wtydliwego nie ma sensu. nie no jasne; demonstrowanie stomii a jeszcze lepiej obrazowanie przypadłości po przez publiczne demonstrowanie zawartości worka jest powszechnym zwyczajem i wszyscy ci "esteci" (cudzysłów nieprzypadkowy) którzy nie chcą zawartości takiego worka oglądać zasługują na łatkę pt; "stomiofobów"... p.s. tak na marginesie; wiesz co oznacza słowo "homofob" którego tak radośnie używasz? To zlepek dwóch słów ukuty przez pedałów w celu etykietowania tych co to zachowali, mimo wszechobecnej gejowskiej propagandy, ślady samodzielnego myślenia. Homo znaczy człowiek a phobia - stany lękowe u neuropatów. Krótko mówiąc to słowo oznacza lęk przed człowiekiem... A teraz zastanów się (to naprawdę nie boli Unhappy) jakie zastosowanie to słowo może znaleźć u ludzi, którzy zwyczajnie nie lubią jak im się wciska politycznie poprawny kit... Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: A co z kastratami? Stomią? 24.06.08, 18:12 swan_ganz napisał: > > A co nie może? Może. I nawet powinien jak ma ochotę. Przejmowanie > > się półmózgam i, dla których stomia to coś wtydliwego nie ma sensu. > nie no jasne; demonstrowanie stomii a jeszcze lepiej obrazowanie > przypadłości po przez publiczne demonstrowanie zawartości worka jest > powszechnym zwyczajem i wszyscy ci "esteci" (cudzysłów > nieprzypadkowy) którzy nie chcą zawartości takiego worka oglądać > zasługują na łatkę pt; "stomiofobów"... Acha... do pójścia na plażę ze stomią już przeszedłeś do publicznego demonstrowania zawartości worka. No napisz jeszcze coś smiesznego :) > p.s. tak na marginesie; wiesz co oznacza słowo "homofob" którego tak > radośnie używasz? To zlepek dwóch słów ukuty przez pedałów w celu > etykietowania tych co to zachowali, mimo wszechobecnej gejowskiej > propagandy, ślady samodzielnego myślenia. Homo znaczy człowiek a > phobia - stany lękowe u neuropatów. Krótko mówiąc to słowo oznacza > lęk przed człowiekiem... A teraz zastanów się (to naprawdę nie boli > Unhappy) jakie zastosowanie to słowo może znaleźć u ludzi, którzy > zwyczajnie nie lubią jak im się wciska politycznie poprawny kit... Nie muszę się nad tym zastanawiać. To co owo słowo oznacza nie musi w żaden sposób wynikać z tego w jaki sposób powstało :) Homofobia to irracjonalny strach (obawa) przed człowiekiem. W tej dyskusji akurat - homoseksualistą :) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz tak czy siak do mnie to słowo nie pasuje.... 24.06.08, 19:09 > Homofobia to irracjonalny strach (obawa) przed człowiekiem. ale do ciebie (o ile jesteś pedałem) już znacznie bardziej.. A wiesz dlaczego tak myślę? Bo to przecież was - homików- cechuje lęk przed kobietami (to też człowiek, tak? :D) a nie mnie bo ja stawiam im dzielnie czoło :-) Uwierz, że Twój lęk przed nimi, Unhappy nie ma absolutnie żadnego racjonalnego umocowania w rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: tak czy siak do mnie to słowo nie pasuje.... 24.06.08, 19:14 swan_ganz napisał: > > Homofobia to irracjonalny strach (obawa) przed człowiekiem. > ale do ciebie (o ile jesteś pedałem) już znacznie bardziej.. Nie. Nie jestem gejem :) Co do reszty to znajdź jakiegoś geja i ci wytłumaczy, że geje nie boją się kobiet :) Ja byłbym niewiarygodny... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: tak czy siak do mnie to słowo nie pasuje.... 24.06.08, 19:26 > Nie. Nie jestem gejem :) czy to oznaczy, że jesteś jakimś "przechrztem" który żyje w myśl zasady;"żeby życie miało smaczek raz dziewczynka - raz chłopaczek"? Tacy są najgorsi.... :-) > Co do reszty to znajdź jakiegoś geja i ci wytłumaczy, że geje nie > boją się kobiet :) Ja byłbym niewiarygodny... no jak to nie boją się skoro się boją? Przecież już dawno udowodniono, że za powstanie zespołu homoseksualnego u człowieka odpowiadają błędy wychowawcze jakich doświadczył w dzieciństwie (np; widok matki lejącej ojca) Jedym słowem; gdyby homiki nie bały się kobiet to rżneliby je z dużą przyjemnością jaka jest i była udziałem naszym i naszych przodków od wieków. Od wieków było bowiem tak, że prawdziwi mężczyźni brali kobiety nie pisząc wierszy; udawali się do nich posługując prozą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: tak czy siak do mnie to słowo nie pasuje.... 24.06.08, 19:33 swan_ganz napisał: > > Nie. Nie jestem gejem :) > > czy to oznaczy, że jesteś jakimś "przechrztem" który żyje w myśl > zasady;"żeby życie miało smaczek raz dziewczynka - raz chłopaczek"? > Tacy są najgorsi.... :-) Wtedy miałbym orientację biseksualną. > > Co do reszty to znajdź jakiegoś geja i ci wytłumaczy, że geje nie > > boją się kobiet :) Ja byłbym niewiarygodny... > > no jak to nie boją się skoro się boją? Przecież już dawno > udowodniono, że za powstanie zespołu homoseksualnego u człowieka > odpowiadają błędy wychowawcze jakich doświadczył w dzieciństwie (np; > widok matki lejącej ojca) Udowodniono? To bardzo ciekawe bo z tego co ja wiem ludzie w białych kitlach ciągle się na ten temat kłócą. > Jedym słowem; gdyby homiki nie bały się kobiet to rżneliby je z dużą > przyjemnością jaka jest i była udziałem naszym i naszych przodków od > wieków. Od wieków było bowiem tak, że prawdziwi mężczyźni brali > kobiety nie pisząc wierszy; udawali się do nich posługując prozą :-) Cóż. Patrzenie dalej własnego nosa może być trudne. Ale zawsze warto próbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: tak czy siak do mnie to słowo nie pasuje.... IP: 194.181.183.* 25.06.08, 16:04 Jestes tak prymitywny, ze wlasciwie komentujac to co piszesz ublizam sama sobie... To niesamowite, ze Ty i Tobie podobni nie potrafia pojac, ze ktos kto nie jest gejem potrafi zobaczyc w osobie kochajacej inaczej po prostu drugiego czlowieka - zdolnego do wyzszych uczuc, emocji - takiego jak kazdy inny (oprocz Ciebie i Tobie podobnym). Nikt nie kaze Wam gejow kochac i szukac ich towarzystwa, chwalic tego co robia. Chodzi po prostu o zwykle ludzkie zrozumienie. Latwo jest potepiac i pokazywac paluchem - trudniej przelamac sie i wyciagnac reke. Caly czas mylicie demonstrowanie orientacji seksualnej ze zwykla mozliwoscia udzielenia sie w rozmowie z kolegami bez obawy, ze uslyszy sie obrzydliwe komentarze podobne do tych z tego forum. Czy naprawde do tego stopnia brakuje Wam wyobrazni, ze nie mozecie postawic sie na miejscu takiej osoby? Co zrobilibyscie gdyby chodzilo o Was? Caly ten kraj huczy zasrana katolicka gadka o milosci, papiezu i jezusku, ale jak macie okazje te wszystkie piekne teorie wdrozyc w zycie, to jakos nie bardzo. Lepiej ziac nienawiscia i bluzgac jadem i pogarda. Po co? Nie takim jak Wy naprawiac ten swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz brawo Lola.... 25.06.08, 17:35 skoro umiesz już czytać i pisać to teraz czas na naukę samodzielnego myślenia... Chętnie Ci w tym pomogę o ile jesteś ładną kobietą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: brawo Lola.... IP: 194.181.183.* 25.06.08, 17:42 Za ladna i za madra dla kogos takiego jak ty. Ale teraz przynajmniej juz wiemy jakiego organu ty uzywasz do myslenia. I zaczynam rozumiec dlaczego tak kiepsko ci to idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan Re: brawo Lola.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 18:54 > Za ladna i za madra szczerze i całkiem poważnie mówiąc Lola; bardzo wątpię w to co napisałaś bo to co Ty z siebie tu wydalasz to ani to mądre ani ładne. I jedyne czego te Twoje wypowiedzi dowodzą to faktu, że masz w domu TVN 24 i wierzysz bezkrytycznie w to co Ci tam pokazują :-) Gdybyś rzeczywiście była choć mądra to we potrafiłabyś zrozumieć to co czytasz ale nie załamuj się tą moją krytyką bo (pozostając w zgodzie z Twoimi poglądami) nie ma się co przejmować krytyką mohera.... Przecież Ty jesteś Wielki Świat nieprzemakalny na katolicko - rydzykowe (bo to chyba jedno i to samo dla takich jak Ty ludzi) przekonania.... Powodzenia Lola w walce o miłość i demokrację :-) Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Bez wyzwisk proszę! 24.06.08, 18:05 Posiadacz stomii MOŻE, ale NIE CHCE opowiadać o swoich przypadłościach. Możesz sobie opowiadać o "przejmowaniu się półmózgiem", ale stomicy NIE CHCĄ się ujawniać. Wstydzą się. USZANUJ ICH DECYZJĘ. >> Są różne WSTYDLIWE przypadłości, a homoseksualizm >> jest jedną z nich. > Jasne biedny homofobie. Co mam ci odpisać? Że masz stomię zamiast mózgu? Dlaczego twierdzisz, że jestem homofobem? Ja stwierdziłem, że homoseksualizm jest czymś WSTYDLIWYM, to znaczy, że jego "nosiciele" wstydzą się ujawniać. Czy tak nie jest? Czy stwierdzenie tego FAKTU jest objawem homofobii? Naucz się odróżniać znaczenie słów: "wstydliwy" nie oznacza "godzien potępienia", czy "niegodny", albo "niewłaściwy". Oznacza brak chęci obnoszenia się z tym. Wstydliwa może być bezpłodność, odbyty wyrok, bycie ofiarą gwałtu, stomia, wreszcie homoseksualizm. Wszystko to (poza wyrokiem) jest w pewnym sensie neutralne. Czy może jestem homofobem, gwałtofobem i stomiofobem? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Bez wyzwisk proszę! 24.06.08, 18:09 and_nowak napisał: > Posiadacz stomii MOŻE, ale NIE CHCE opowiadać o swoich przypadłościach. Możesz > sobie opowiadać o "przejmowaniu się półmózgiem", ale stomicy NIE CHCĄ się > ujawniać. Wstydzą się. USZANUJ ICH DECYZJĘ. O, to ty jesteś rzecznikiem osób ze stomią. Ciekawe. > >> Są różne WSTYDLIWE przypadłości, a homoseksualizm > >> jest jedną z nich. > > Jasne biedny homofobie. > > Co mam ci odpisać? Że masz stomię zamiast mózgu? Co chcesz. Cokolwiek co ci przyniesie ulgę +D > Dlaczego twierdzisz, że jestem homofobem? Bo wypisujesz bzdury n/t homoseksualizmu. > Ja stwierdziłem, że homoseksualizm jest czymś WSTYDLIWYM, to znaczy, że jego > "nosiciele" wstydzą się ujawniać. Czy tak nie jest? Nie jest. To, że wstydzą się ujawniać nie oznacza,że jest wtydliwy. W środowiskach w których homofobi się wstydzą swojej przypadłości homoseksualiści nie mają problemu z ukrywaniem sowjej orientacji. > Czy stwierdzenie tego FAKTU jest objawem homofobii? Nie odróżniasz własnej opinii od faktów. > Wstydliwa może być bezpłodność, odbyty wyrok, bycie ofiarą gwałtu, stomia, > wreszcie homoseksualizm. Nie. Homoseksualizm nie jest niczym wstydliwym. Jego wstydliwość to wyłącznie twoje urojenia :D > Wszystko to (poza wyrokiem) jest w pewnym sensie > neutralne. Czy może jestem homofobem, gwałtofobem i stomiofobem? Durniem. O ileż prościej :) Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Prosiłem. Sam jesteś durniem. 24.06.08, 18:20 unhappy napisał: > O, to ty jesteś rzecznikiem osób ze stomią. Ciekawe. Nie, to przecież ty wiesz lepiej - oni chcą nosić swoje worki na wierzchu! Nie rozumiesz słowa "wstydliwy", mimo tłumaczeń nie rozumiesz. Używasz obelg, co świadczy, że nie dorosłeś do dyskusji. "Wstydliwy" fakt/cecha właśnie oznacza, że ktoś się wstydzi go ujawnić. I to nie jest moja opinia, tylko FAKT. FAKTEM jest również, że homoseksualiści - I NIE TYLKO ONI - nie garną się do ujawniania swojej odmienności. Nie odpowiedziałeś na żaden z argumentów, jedynie podważyłeś znaczenie słowa wstydliwy. Odsyłam do słownika, ale uważaj - tam też mogą być durnie i homofoby. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Prosiłem. Sam jesteś durniem. 24.06.08, 18:23 and_nowak napisał: > unhappy napisał: > > O, to ty jesteś rzecznikiem osób ze stomią. Ciekawe. > Nie, to przecież ty wiesz lepiej - oni chcą nosić swoje worki na wierzchu! To jest ICH sprawa. Nie twoja, nie moja. > Nie rozumiesz słowa "wstydliwy", mimo tłumaczeń nie rozumiesz. Używasz obelg, c > o > świadczy, że nie dorosłeś do dyskusji. Tak mi przykro :) > Nie odpowiedziałeś na żaden z argumentów, jedynie podważyłeś znaczenie słowa > wstydliwy. Odsyłam do słownika, ale uważaj - tam też mogą być durnie i homofoby Jak podasz jakieś argumenty to się zastanowię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc USA Re: ad nowak IP: 67.130.145.* 24.06.08, 20:33 kolego political corectness w USA dotyczy unikania rozmow w miejscu pracy nt polityki i pogladow politycznych, wszystko inne jest gadane, to co piszecie na tym forum swiadczy ze ludzi w Polsce nie intersuja sie innymi , tutaj tak , jezeli zaczniesz mowic o sobie to ludzie w normalny zaczna mowic o sobie. Wmiejscu pray wUSA nikt nie ukrywa ze jest gejem ,co nie znaczy ze demondtruje to, tylko jak ktos sie spyta czy jestez zinaty to facet opdpowiada , nie, ale mam significant one ,co oznacza ze jest z facetem, po prostu nikt z tego nie robi zadnej sprawy, nie rozumiem dlaczego w Polsce sie ukrywaja, byc gejem to tak samo normalne jak byc Zydem , Murzynem czy Polakiem bialym katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: ad nowak IP: 91.64.92.* 24.06.08, 22:28 Jeszcze ze dwa pokolenia i polska tez bedzie normalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borygo Re: ad nowak IP: *.olsztyn.mm.pl 16.07.08, 21:44 > kolego political corectness w USA dotyczy unikania rozmow w miejscu > pracy nt polityki i pogladow politycznych, wszystko inne jest > gadane, to co piszecie na tym forum swiadczy ze ludzi w Polsce nie > intersuja sie innymi , tutaj tak , jezeli zaczniesz mowic o sobie to > ludzie w normalny zaczna mowic o sobie. Wmiejscu pray wUSA nikt nie > ukrywa ze jest gejem ,co nie znaczy ze demondtruje to, tylko jak > ktos sie spyta czy jestez zinaty to facet opdpowiada , nie, ale mam > significant one ,co oznacza ze jest z facetem, po prostu nikt z tego > nie robi zadnej sprawy, nie rozumiem dlaczego w Polsce sie ukrywaja, > byc gejem to tak samo normalne jak byc Zydem , Murzynem czy Polakiem > bialym katolikiem. Dlaczego bo by go wykończyli psychicznie lol. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Re: Prosiłem. Sam jesteś durniem. 24.06.08, 22:02 unhappy napisał: > To jest ICH sprawa. Nie twoja, nie moja. Pewnie że ich. Tylko że znakomita większość wybiera milczenie. I ty nie chcesz tego przyznać. W ogóle pie*przysz od rzeczy, przypinasz łatki homofoba, obrażasz. Nie mam zamiaru udowadniać, że nie jestem wielbłądem, nie mam zamiaru udowadniać, że to co napisałem zawiera treść. Twój bełkot ich nie zawiera, idź sobie na dworzec, tam znajdziesz miłego chłopca. Takie fora są za trudne dla twoejgo poziomu. Pozdrowienia dla mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: Prosiłem. Sam jesteś durniem. IP: 91.64.92.* 24.06.08, 22:20 i widziesz malutki mylisz sie . jestes homofobem (swoja droga glupia nazwa). Wstydliwosc gejow tworza takie tepaki jak ty . W holandii czy niemczech nikt sie nie musi wstydzic tego ze "woli chlopcow" . Rzeczpospolita mocherowa to inny wymiar cywiilzacji Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Re: Prosiłem. Sam jesteś durniem. 24.06.08, 22:39 Marcus, sam jesteś malutki. Mylisz obserwację faktu z poglądami. Ja widzę, że geje się ukrywają, ale to nie z mojego powodu. Masz jakiś dowód na to, że mam na to wpływ? Ja, albo "tacy jak ja"? Stwierdzenie, że istnieje jakieś zjawisko, nie oznacza stosunku pozytywnego, czy negatywnego do tego zjawiska. Mnie po prostu ukrywanie się gejów nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: Prosiłem. Sam jesteś durniem. 25.06.08, 14:33 "Niezależnie od tego, czy postrzegać postawy homofobiczne jako nieugruntowane przesądy, czy jako uprawnione opinie moralne, mają one znaczący wpływ na sytuacje społeczną mniejszości seksualnych, a także na polityczną debatę wokół ich praw obywatelskich. Homofobia skutkuje także represjami i przemocą okazywaną wobec przedstawicieli mniejszości seksualnych, jak i również jej skutkiem jest poniżanie gejów i lesbijek poprzez obraźliwe wypowiedzi skierowane pod ich adresem. Zdarzenia te mogą mieć zarówno charakter indywidualny, organizacyjny jak i państwowy. Jak podają statystyki FBI w samych USA w 2004 roku 15,6% zgłoszonych zbrodni nienawiści było motywowanych odmienną orientacją seksualną ofiar. W większości ofiarami tych ataków byli geje[21]. Jedną z nich był Matthew Shepard, amerykański student zamordowany przez rówieśników. Według sondażu ze stycznia 2007 wykonanego na zlecenie Uni Europejskiej 59% Polaków uważa, że dyskryminacja ze względu na orientację seksualna jest rozpowszechniona w kraju. Jednocześnie 41% jest zdania, że zwiększyła się w ciągu ostatnich pięciu lat ( w obu przypadkach ankietowali mogli udzielić kilku odpowiedzi)[22]. [...] Według raportu Komisji Europejskiej „Schoolmates” w polskich szkołach z agresją fizyczną i psychiczną lub niechęcią wobec osób homoseksualnych lub uznanych za homoseksualne spotkało się 80% uczniów i nauczycieli. Z osamotnioniem lub wykluczoniem innych w szkole z powodu podejrzeń o bycie gejem spotkało się 44,4% badanych. Zdaniem KE polscy uczniowie prezentują najniższy poziom wiedzy na temat homoseksualizmu. Powszechne są stereotypy, że homoseksualizm to przejściowy okres w rozwoju młodego człowieka (tak myśli 35% badanych)[26][27]. Statystyki potwierdzają wyższy poziom samobójstw wśród nastoletnich gejów i lesbijek. Jako powód notuje się "wrogie i potępiające otoczenie, słowną i fizyczną przemoc, odrzucenie i izolacje przez rodzinę i rówieśników"[28]." Faktycznie, mnie też ich ukrywanie nie dziwi. Gdyby groziło mi pobicie lub znieważanie też pewnie wolałbym się ukrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Prosiłem. Sam jesteś durniem. 24.06.08, 22:27 and_nowak napisał: > unhappy napisał: > > To jest ICH sprawa. Nie twoja, nie moja. > Pewnie że ich. Tylko że znakomita większość wybiera milczenie. I ty nie chcesz > tego przyznać. Tak. A to sobie ciekawie uroiłeś. Ale w tym momencie dyskutujesz już nie ze mną a ze swoimi urojeniami. Na zdrowie :) > W ogóle pie*przysz od rzeczy, przypinasz łatki homofoba, obrażasz. Straszne. Chyba się rozpłaczę. To ty pie* od rzeczy. Ale na zdrowie. Ja tylko na takie cymbalstwo nie będę się zgadzał. > Nie mam > zamiaru udowadniać, że nie jestem wielbłądem, nie mam zamiaru udowadniać, że to > co napisałem zawiera treść. No byłoby ci trudno. > Twój bełkot ich nie zawiera, idź sobie na dworzec, > tam znajdziesz miłego chłopca. O proszę. Kolejny półgłów-specjalista od zdalnej detekcji orientacji. > Takie fora są za trudne dla twoejgo poziomu. Tak tato. Już sobie stąd idę :D > Pozdrowienia dla mamusi. Dziękuję. Przekażę przy okazji najbliższego święta Zmarłych. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Re: Prosiłem. Sam jesteś durniem. 24.06.08, 22:50 unhappy napisał: > Tak. A to sobie ciekawie uroiłeś. Nie przenoś swoich urojeń na innych. Na szczęście twoja choroba nie jest zaraźliwa. ;-) > Straszne. Chyba się rozpłaczę. To ty pie* od rzeczy. > Ale na zdrowie. Ja tylko na > takie cymbalstwo nie będę się zgadzał. A popłacz sobie. Bo znowu argumentem jest "to ty nie masz racji". Głębokie, jak twój ... po wizycie na dworcu ;-) > O proszę. Kolejny półgłów-specjalista od zdalnej > detekcji orientacji. Lepsze to, niż wykrywanie homofobów. Zważuwszy, że w każdym wątku na forum jest "unhappy", to coś jednak musi być na rzeczy. Może to nie ty jesteś gejem, tylko twój chłopak? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan Re: Prosiłem. Sam jesteś durniem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 23:00 > Może to nie ty jesteś gejem, tylko twój chłopak? teraz to odpadłem :-) Masz we mnie fana Panie Nowak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gent76 Niech sie ukrywaja IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 24.06.08, 20:24 bo wiekszosc rzadzi, a w nturze wiekszosc to hetero. Nie jestem homofobem, nie boje sie homoseksualistow, po prostu nie lubie manifestowania homoseksualnosci, dla mnie to nieestetyczne i niesmaczne. Nie chodzi o udawanie, ze tego nie ma, w kazdym spoleczenstwie jest odsetek homoseksulistow, chodzi o sprzeciw w probie stawiania znaku rownosci w prawach hetero- i homoseksualistow. Niech sie kryja, jak bylo do tej pory, a nie wmawiaja, ze dzieci w rodzinach homoseksualnych moga sie rozwijac tak jak w rodzinach naturalnych. My, heteroseksualisci, pozwalajac im na wiecej wystawiamy sie na ryzyko absurdalnych ograniczen, ktore moga w nas uderzyc, jak np. zakaz publicznego zwracania sie przez dziecko do rodzicow per 'mamo' lub 'tato', bo mogloby to byc przykre dla ich rowiesnikow, ktorzy mja opiekunow tej samej plci. Tak zaczyna sie dziac na Zachodzie. Zeby bylo jasne: nie chodzi o pastwienie sie nad homoseksualistami, takimi ich uksztatowala natura i srodowisko, ja nie odmawiam im miejsca w spoleczenstwie, tylko zwracam uwage, ze zakres tolerncji, ktorego sie oni domagaja moze obrocic sie przeciw nam. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Niech sie ukrywaja 24.06.08, 20:54 Gość portalu: gent76 napisał(a): > bo wiekszosc rzadzi, a w nturze wiekszosc to hetero. LOL Rządy większość z punktu widzenia orientacji seksualnej. > Nie jestem homofobem, nie > boje sie homoseksualistow, po prostu nie lubie manifestowania > homoseksualnosci, dla mnie to nieestetyczne i niesmaczne. Twoje prawo. > Nie chodzi o > udawanie, ze tego nie ma, w kazdym spoleczenstwie jest odsetek > homoseksulistow, chodzi o sprzeciw w probie stawiania znaku rownosci w prawach > hetero- i homoseksualistow. Obydwie orientacje są równoprawne. > Niech sie kryja, Czyli jednak jesteś homofobem. Wiesz co. Niech takie żałosne typki jak ty się kryją. Będzie więcej dobra na świecie. > My, heteroseksualisci, pozwalajac im na wiecej > wystawiamy sie na ryzyko absurdalnych ograniczen, ktore moga w nas uderzyc, > jak np. zakaz publicznego zwracania sie przez dziecko do rodzicow per 'mamo' > lub 'tato', Bredzisz. Dawno wymyśliłeś tą głupotę z zakazem? Ma ci to pomóc w czymś? > bo mogloby to byc przykre dla ich rowiesnikow, ktorzy mja > opiekunow tej samej plci. Tak zaczyna sie dziac na Zachodzie. Zorientuj się jak wyglądają fakty bo na razie bierzesz udział w debilnej propagandzie homofobów. > Zeby bylo jasne: > nie chodzi o pastwienie sie nad homoseksualistami, takimi ich uksztatowala > natura i srodowisko, ja nie odmawiam im miejsca w spoleczenstwie, tylko > zwracam uwage, ze zakres tolerncji, ktorego sie oni domagaja moze obrocic sie > przeciw nam. Jasne. A w lecie będzie padał śnieg, ryby zaczną latać jako ptaki a żaby zaczną spiewać piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf jest jedna orientacja nieuku IP: *.broker.com.pl 24.06.08, 23:24 reszta to dwiacje nie rób ludziom wody z mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: jest jedna orientacja nieuku 24.06.08, 23:27 Gość portalu: asdf napisał(a): > reszta to dwiacje Bzdury :) > nie rób ludziom wody z mózgu Patrząc na ciebie i tobie podobnych to nie ma najmniejszego sensu nawet próbować - źródlana od dawna wam chlupocze między uszami :) Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: Niech sie ukrywaja 25.06.08, 13:28 Gość portalu: gent76 napisał(a): > Niech sie kryja, jak bylo do tej pory, a nie > wmawiaja, ze dzieci w rodzinach homoseksualnych moga sie rozwijac tak jak w > rodzinach naturalnych. oni nic nie muszą wmawiać. organizacje psychologów same to potwierdzają. "Many lesbian, gay, bisexual, and transgendered people are parents. In the 2000 U.S. Census, for example, 33 percent of female same-sex couple households and 22 percent of male same-sex couple households reported at least one child under the age of 18 living in the home. [...] Common methods of LGBT parenting are adoption, donor insemination, foster parenting, and surrogacy, as well as parenting by a mother or father who was previously in a heterosexual relationship. As of 2005, an estimated 270,313 children in the United States live in households headed by same-sex couples. [2] [...] Gay and lesbian parenting enjoys broad support from medical experts. Organizations that have officially supported adoption by same-sex couples include the American Psychological Association, the Child Welfare League of America, the American Bar Association, the American Psychiatric Association, the National Association of Social Workers, the North American Council on Adoptable Children, the American Academy of Pediatrics, the American Psychoanalytic Association, and the American Academy of Family Physicians.[3] The American Psychological Association states in its Resolution on Sexual Orientation, Parents, and Children (adopted July 2004): there is no scientific evidence that parenting effectiveness is related to parental sexual orientation: lesbian and gay parents are as likely as heterosexual parents to provide supportive and healthy environments for their children"; and "research has shown that the adjustment, development, and psychological well-being of children is unrelated to parental sexual orientation and that the children of lesbian and gay parents are as likely as those of heterosexual parents to flourish."[1] Similarly, Children's Development of Social Competence Across Family Types, a major report prepared by the Department of Justice (Canada) in July 2006 but not released by the government until forced to do so by a request under the Access to Information Act in May 2007,[4] reaches this conclusion: The strongest conclusion that can be drawn from the empirical literature is that the vast majority of studies show that children living with two mothers and children living with a mother and father have the same levels of social competence. A few studies suggest that children with two lesbian mothers may have marginally better social competence than children in traditional nuclear families, even fewer studies show the opposite, and most studies fail to find any differences. The very limited body of research on children with two gay fathers supports this same conclusion.[5]" I już, dzieci z 'takich' rodzin są takie same jak wszystkie inne. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Niech sie ukrywaja IP: 194.181.183.* 25.06.08, 16:11 Ale po co sie trudzisz - te glaby nie umieja pewnie po angielsku, bo sie wychowywali w Moherowku, gmina Frustracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0e Re: Niech sie ukrywaja IP: 82.160.130.* 26.06.08, 08:23 niestety pewnie tak, kiedyś będę musiał to wszystko przetłumaczyć i wrzucić gdzieś na sieć, to może chociaż na przyszłość niektórzy głupot nie będą powtarzać Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Minimum 85 proc. dlubiacych w nosie tez to ukrywa 24.06.08, 20:41 w pracy!!Moze dla nich tez jakas kampania andyskryminacyjna? Absurdy homopropagandy sa juz coraz bardziej smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: Minimum 85 proc. dlubiacych w nosie tez to uk IP: 91.64.92.* 24.06.08, 22:11 Pewnie zydzi w czasie okupacji tez przesadzali . na cholere sie ukrywali ? Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: Mocne porównanie, ale bez sensu. 25.06.08, 14:45 "Według raportu KPH oraz Lambda Warszawa o sytuacji osób homo- i biseksualnych w Polsce, opublikowanego 4 kwietnia 2007 roku 17,6% badanych osób o orientacji homo- i biseksualnej doznało w ciągu ubiegłych dwóch lat jakiejś formy przemocy fizycznej (jednak aż w 85,1% przypadków policja nie została powiadomiona o zdarzeniu), 51% doświadczyło w podanym czasie przemocy psychicznej, w tym 75% zaczepek słownych lub agresji słownej[25]. Według raportu Komisji Europejskiej „Schoolmates” w polskich szkołach z agresją fizyczną i psychiczną lub niechęcią wobec osób homoseksualnych lub uznanych za homoseksualne spotkało się 80% uczniów i nauczycieli. Z osamotnioniem lub wykluczoniem innych w szkole z powodu podejrzeń o bycie gejem spotkało się 44,4% badanych. Zdaniem KE polscy uczniowie prezentują najniższy poziom wiedzy na temat homoseksualizmu. Powszechne są stereotypy, że homoseksualizm to przejściowy okres w rozwoju młodego człowieka (tak myśli 35% badanych)[26][27]." Faktycznie, bez sensu te porównanie. W końcu AŻ TAK źle nie mają, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Berlina BMW, Deutsche Bank , czy Mercedes firmy gdzie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.06.08, 21:25 mozna oficjalnie powiedziec ze sie jest gejem i nikt nie robi z tego wielkiego wydarzenia. Tam 20 % pracownikow to geje i co wy na to ???. Wywalic taka Polsce z Unii za szykanowanie homo. Wspolczuje gejom w Polsce.. to jak gleboki wschod... Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Re: BMW, Deutsche Bank , czy Mercedes firmy gdzie 24.06.08, 22:04 Generalnie poruszyles dobry temat. Lepiej dla polakow bylo by gdybsmy mogli wystapic juz z uni. Ale nie sadze zeby nam pozwolono. Wiec tym bardziej nikt nas nie wyjebje. czy ze zwiazku socjalistycznych republik radzieckich wyrzucano? wiec dlaczego ze zwiazku socjalistycznych republik europyejskich mieliby to robic. nie sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: BMW, Deutsche Bank , czy Mercedes firmy gdzie IP: 91.64.92.* 24.06.08, 22:08 a szkoda . unia z bialorusia i kuba bardziej by wam pasowala Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: BMW, Deutsche Bank , czy Mercedes firmy gdzie 24.06.08, 22:32 Gość portalu: Marcus napisał(a): > a szkoda . unia z bialorusia i kuba bardziej by wam pasowala Z ta Kubą to uważaj, bo to UE ma konkretne plany co do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: BMW, Deutsche Bank , czy Mercedes firmy gdzie IP: 194.181.183.* 25.06.08, 16:13 Raany, zawsze sie zastanawialam skad sie biora takie jolopy i frustraci jak ty. Moze teraz sie dowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: BMW, Deutsche Bank , czy Mercedes firmy gdzie 24.06.08, 22:31 Gość portalu: z Berlina napisał(a): > mozna oficjalnie powiedziec ze sie jest gejem i nikt nie robi z tego wielkiego > wydarzenia. Tam 20 % pracownikow to geje i co wy na to ???. Ja nic na to. Nadal mało mnie interesuje, co, kto, komu i gdzie wtyka. > Wywalic taka Polsce z Unii za szykanowanie homo. Gdyby to była droga do wywalenia nas z unii, to od jutra zaczynam dyskryminować homosiów. Niestety nie jest. > Wspolczuje gejom w Polsce.. to jak gleboki wschod... A mieszkasz w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan bredzisz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 22:58 > mozna oficjalnie powiedziec ze sie jest gejem i nikt nie robi z > tego wielkiego wydarzenia. w Polsce też można oficjalnie (to znaczy jak? ) powiedzieć, że jest się homikiem i myślę, że niewielu to będzie interesowało bo w Polsce liczy się twoje kompetencje w wykonywanej pracy a nie twój wygimnastykowany zwieracz....Może sobie być wielodzietnym hetero a jak będziesz antypatycznym oblechem to wylecisz z roboty szybciej niż zdążysz zacytować abecadło... Nie słyszałem by kogoś z pracy zwolniono tylko dlatego, że dokonał on jakiegoś coming out-u. > Tam 20 % pracownikow to geje i co wy na to ???. skąd wiesz jaki jest procent homików w DB ? Z tego co wiem (a mam sporo wspólonego z niemieckimi firmami) tamtejsza konstytucja (podobnie zresztą jak ta nasza) zabrania pytania pracowników o ich preferencje seksualne, poglądy polityczne czy religijne... Tego tam robić nie wolno a jak czegoś w Niemczech robić nie wolno to się tego czegoś tam nie robi. Taki naród.... :-) > Wywalic taka Polsce z Unii za szykanowanie homo. Gdyby była gwarancja, że rzeczywiście nas wyrzucą za szykanowanie pedałów to jutro strzelę w japę pierwszego spotkanego na ulicy z głośnym okrzykiem :"a masz zboczeńcu!!!" Niestety - to chyba bezcelowy trud... Reasumując; bredzisz jak jakaś stara przekupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halibut A ja nie wiem czy to ma sens to ujawnianie w pracy IP: *.chello.pl 24.06.08, 21:27 Jestem gejem, pracuje w dosc tzw. tolerancyjnej instytucji, bo w naukowej. Nie przyznaje sie, ze jestem gejem nie ze strachu tylko z tego powodu,ze wiekszosc ludzi by tego jakos nie "ogarnela" w moim przypadku, a poza tym nikt by tego nie zrozumial jakos. Jestem przeciwnikiem jakiegolwiek wnoszenia prywatnych spraw do pracy. Drazni mnie tylko, ze o swoim chlopaku czasem owszem i mowie, ale jest to "ona" :( Niestety.. Trzeba wiec pracowac najpierw nad podejsciem spoleczenstwa do homoseksualizmu, ze my geje jestesmy ulepieni z tej samej gliny co i inni z wyjatkiem milosci do osob swojej plci. Pozniej dopiero bym sie wzial za bary za tzw. egzekucje przepisow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: A ja nie wiem czy to ma sens to ujawnianie w IP: 91.64.92.* 24.06.08, 22:05 No i dupa . moj szef jest gejem i jakos nikomu to nie przeszkadza . Przynajmiej zadna sekretarka nie oskarzy go o molestowanie czy mobbing Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz [...] 24.06.08, 22:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: A więc 85 proc. gejów jest świadomych nieprzy IP: 91.64.92.* 24.06.08, 22:22 Pewnie wiekszosc z nich czytala moralnosc pani dulskiej Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Efektem wymiotnym na widok praktyk homoseksualnych 24.06.08, 22:40 natura ostrzega nas abyśmy sami tego nie robili. Jak napisane było na rysunku Mleczki gdzie hipopotam wskoczył z tyłu na żyrafę: "Obywatelu, nie p..dol bez sensu!" Bo to wbrew naturze. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Efektem wymiotnym na widok praktyk homoseksua 24.06.08, 22:45 wlodzimierz.ilicz napisał: > Bo to wbrew naturze. Dlaczego Greenpeace milczy? Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: Efektem wymiotnym na widok praktyk homoseksua 25.06.08, 12:14 wlodzimierz.ilicz napisał: > Bo to wbrew naturze. en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_animals O, jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula 85 proc. gejów ukrywa swoją orientację w miejsc.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 22:52 ludzie z natury nie są tolerancyjni i już Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Ludzie, opamietajta sie ! 24.06.08, 23:02 A po jakiego grzyba ktokolwiek ma afiszowac sie w miejscu pracy swoimi preferencjami seksualnymi ? Czemu mialoby to sluzyc ? Jezeli ktos jest tokarzem, strazakiem, albo kreslarzem, to po kiego komu wiedziec o jego zyciu plciowym ? Chociaz czasami okreslenie swej plciowosci byloby celowe. Co mam na mysli ? Otoz nie oddalbym zwlok swego bliskiego do zakladu pogrzebowego, gdzie wsrod obslugi znajduja sie nekrofile. Nie chcialbym, aby moj maloletni wnuczek pojechal na oboz pod opieka druha- pedofila. To tylko takie luzne uwagi. Mieszkam w Nowym Jorku i juz mnie nie bawia parady homoseksualistow obojga plci. Co tym ludziom jest ? Nie ma parady ludzi heteroseksualnych, bo byloby za nudno. Niedlugo beda paradowac ludzie z kozami, owcami i dalmatynczykami. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ludzie, opamietajta sie ! 24.06.08, 23:22 eastsider napisał: > A po jakiego grzyba ktokolwiek ma afiszowac sie w miejscu pracy > swoimi preferencjami seksualnymi ? Czemu mialoby to sluzyc ? > Jezeli ktos jest tokarzem, strazakiem, albo kreslarzem, to po kiego > komu wiedziec o jego zyciu plciowym ? Ad mortem defecatum: jeśli powiesz koledze w pracy, że żona dała ci w pysk to ów kolega posiadł informację o twoim życiu płciowym w sensie którego dotyczy ten wątek. Kapewu? > Chociaz czasami okreslenie > swej plciowosci byloby celowe. Co mam na mysli ? Otoz nie oddalbym > zwlok swego bliskiego do zakladu pogrzebowego, gdzie wsrod obslugi > znajduja sie nekrofile. Nie chcialbym, aby moj maloletni wnuczek > pojechal na oboz pod opieka druha- pedofila. Yes! Yes! Yes! Kolejny wątek spełniony - ale trzeba było długo czekać!!! > To tylko takie luzne > uwagi. Mieszkam w Nowym Jorku i juz mnie nie bawia parady > homoseksualistow obojga plci. A jak cię jeszcze bawiły to co na nich robiłeś? > Co tym ludziom jest ? > Nie ma parady ludzi heteroseksualnych, bo byloby za nudno. > Niedlugo beda paradowac ludzie z kozami, owcami i dalmatynczykami. Tia... zoofilia. Kolejny cymbał do kolekcji :D Odpowiedz Link Zgłoś
wolf69 Re: Ludzie, opamietajta sie ! 25.06.08, 07:58 W internecie znalazłem artykuł na temat homoseksualizmu. Jak wiemy homoseksualizm wykreślono z listy chorób po głosowaniu (sic!). Ale co jest najbardziej zadziwające za wykreśleniem z listy chorób opowiadało się tylko ok. 58% głosujących , a co ważne , część z nich jak np.profesor psychiatrii Robert Spitzer teraz uważa , że decyzja ta była ...zbyt pochopna! Czyli można przypuszczać , że przy ponownym głosowaniu, znowu gejów i lesbijki wpisano by na listę ludzi chorych pod względem psycho- seksualnym? Skoro prawie połowa (!!!) naukowców była przeciwko wykreślaniu homoseksualizmu z listy chorób, to czy możemy z taką wielką pewnością być za tezą , że gej czy lesbijka to człowiek zdrowy pod względem psycho-seksualnym? Przecież naukowcy głosujący za pozostawieniem homoseksualizmu na liście chorób mieli swoje naukowe argumenty nie do podważania (skoro zdecydowano się na głosowanie). Skoro raz homoseksualizm był chorobą, teraz nie jest , to czy można zakładać , że wraz z rozwojem nauki za pewien czas znów będziemy nazwyać homoseksualistę człowiekm chorym pod względem psycho- seksualnym? Oto ten artukuł: Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiązali homoseksualizm z zaburzeniami neurotycznymi. Pierwszy zdefiniował go jako kompleks niższości, a drugijako psychiczny infantylizm. Doktor Bieber, który opiekował się wieloma gejami, stwierdził, że nie spotkał wśród nich ani jednego przypadku normalnej relacji miedzy synem a ojcem. Homoseksualiści zwykle mają poczucie wrażliwości typowe dla neurotyków i są bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekają na samotność, depresję i brak stabilności w kontaktach międzyludzkich. Aż 60 proc. "dobrze przystosowanych społecznie" gejów korzystało z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej - wykazały badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA). Zdaniem wielu holenderskich psychologów, to znak, że źródło niepokojów tkwi nie w otoczeniu, ale we wnętrzu osoby. Pim Fortuyn, zamordowany w ubiegłym roku lider partii populistycznej w jednym ze ostatnich wywiadów powiedział, że homoseksualizm jest dla niego jak zniewolenie, a cena za ten wybór to straszliwa samotność. 1973 roku Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne usunęło hasło "homoseksualizm" z "Podręcznika zaburzeń psychicznych", za decyzją tą opowiedziało się 58 proc. członków tej instytucji. Jednym z największych zwolenników wykreślenia homoseksualizmu z rejestru zaburzeń był wówczas doktor, dziś zaś profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odżegnał się on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdził, że oświadczenie ATP było zbyt pochopne i nie poprzedzone należytymi badaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Ludzie, opamietajta sie ! 25.06.08, 08:10 wolf69 napisał: > W internecie znalazłem artykuł na temat homoseksualizmu. Jak wiemy > homoseksualizm wykreślono z listy chorób po głosowaniu (sic!). Cóz - jak rzep psiego ogona będziesz się czepiał choć cienia szansy, że twoje dyskryminowanie innych ludzi na podstawie orientacji seksualnej nie jest tylko prymitywnym uprzedzeniem ale ma NAUKOWE podstawy. Nie mój drogi - fakty są jakie są a ty pozostaniesz homofobem :) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Howg 25.06.08, 09:54 > Nie mój drogi - fakty są jakie są a ty pozostaniesz homofobem :) ... i koniec dyskusji bo Unhappy wygłosił dogmat... A z dogamatmi się nie dyskutuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: Ludzie, opamietajta sie ! 25.06.08, 12:13 wolf69 napisał: > część z nich > jak np.profesor psychiatrii Robert Spitzer teraz uważa , że decyzja > ta była ...zbyt pochopna! prof. Spitzer, na podstawie którego badań z 2000r. wielu konserwatystów wywnioskowało, że jest to kolejny dowód na "uleczalną chorobę" sam, po krytyce jego metodologii na różnych podstawach przez innych naukowców, w roku 2005 dystansował się od twierdzenia, że jego badania dają jednoznaczne wyniki. Polecam przestudiowanie poniższego opracowania, rozbiera metodologię i "sukcesy" "terapeutów" na kawałki: www.religioustolerance.org/hom_spit.htm > Czyli można przypuszczać , że przy ponownym głosowaniu, znowu gejów > i lesbijki wpisano by na listę ludzi chorych pod względem psycho- > seksualnym? Niestety dla ciebie nie. "A 2002 peer-reviewed study found that 88% of participants failed to achieve a sustained change in their sexual behavior and 3% reported changing their orientation to heterosexual. The remainder reported either losing all sexual drive or attempting to remain celibate, with no change in attraction. Some of the participants who failed felt a sense of shame and had gone through conversion therapy programs for many years. Others who failed believed that therapy was worthwhile and valuable. Of the 8 respondents (out of a sample of 202) who reported a change in sexual orientation, 7 worked as ex-gay counselors or group leaders.[45]" > Skoro raz homoseksualizm był chorobą, teraz nie jest , to czy można > zakładać , że wraz z rozwojem nauki za pewien czas znów będziemy > nazwyać homoseksualistę człowiekm chorym pod względem psycho- > seksualnym? Nie. Czemu? Bo ciągle cytujesz zdania marginesu psychiatrów, powtarzam marginesu, twierdzących że jest to choroba. Te teorie były wysuwane mniej więcej 70 lat, jeszcze za czasów Freuda. W raz z rozwojem komputerów, medycyny i genetyki pojawiły się natomiast możliwości poszukiwania źródeł biologicznych, i takie właśnie coraz częściej się pojawiają! " Male homosexuality as hyper-masculine There is evidence of a correlation between sexual orientation and traits that are determined in utero. Williams et al. (2000) found that finger length ratio, a characteristic controlled by prenatal hormones, is different in people of distinct sexual orientations.[1] Another study by McFadden in 1998 found that auditory systems in the brain, another physical trait influenced by prenatal hormones is different in those of differing orientations, likewise the suprachiasmatic nucleus of homosexual men was found by Swaab and Hopffman to be larger in homosexual men than in heterosexual men, [2], the suprachiasmatic nucleus is also known to be larger in men than in women [3]. Gay men have also been shown to have higher levels of circulating androgens [1] and larger penises [2], on average, than straight men. Gay men have more older brothers on average, a phenomenon known as the fraternal birth order effect. It has been suggested that the greater the number of older male siblings the higher the level of androgen fetuses are exposed to . Male homosexuality as feminine or hypo-masculine In a 1991 study, Simon LeVay demonstrated that a tiny clump of neurons of the anterior hypothalamus—which is believed to control sexual behavior and linked to prenatal hormones—was on average more than twice the size in heterosexual men when contrasted to homosexual men. Initially he could not rule out that this may be due to AIDS since all of his homosexual male subjects had died from it before the autopsies were performed. However in 2003 scientists at Oregon State University announced that it replicated his findings in sheep. Female homosexuality Girls with congenital adrenal hyperplasia (an autosomal recessive condition which results in high androgen levels during fetal development) have more masculinized sex role identities and are more likely to have a homosexual sexual orientation as adults than controls (Dittmann et al. 1990ab, 1992; Zucker et al., 1996; Hines et al., 2004). An alternative explanation for this effect is that the fact that girls with this condition are born with masculinized external genitalia leads their parents to raise them in a more masculine manner which then influences their sexual orientation as adults. However, the degree to which the girls' genitals are masculinized does not correlate with their sexual orientation, suggesting that prenatal hormones are the causal factor, not parental influence." Polecam poczytać o maskulinizacji mózgu w trzecim miesiącu ciąży... > Oto ten artukuł: > Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiązali homoseksualizm z zaburzeniami > neurotycznymi. Pierwszy zdefiniował go jako kompleks niższości, a > drugijako psychiczny infantylizm. > > Doktor Bieber, który opiekował się wieloma gejami, stwierdził, że nie > spotkał wśród nich ani jednego przypadku normalnej relacji miedzy > synem a ojcem. "nie widziałem osoby ze zdrowym sercem" - powiedział kardiolog. > Homoseksualiści zwykle mają poczucie wrażliwości typowe dla > neurotyków i są bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekają na > samotność, depresję i brak stabilności w kontaktach międzyludzkich. > Aż 60 proc. "dobrze przystosowanych społecznie" gejów korzystało z > pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej - wykazały badania > naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA). tylko, że równie dobrze można odwrócić ten argument. jeżeli np. ojciec mówi, że jesteś pedałem i nic z ciebie nie będzie to chyba logiczne że dziecko wyrośnie skrzywione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blair widząc co pan Maleszka robił w tej Gazecie wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 23:17 kto tworzy linię światopoglądową tegoż dziennika - łącznie z kwestią gejowską Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: widząc co pan Maleszka robił w tej Gazecie wi 24.06.08, 23:23 Gość portalu: blair napisał(a): > kto tworzy linię światopoglądową tegoż dziennika - łącznie z kwestią > gejowską Pedał Stefan Męczybuła i jego lesbijska siostra Stefania Dziwnodupska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek 85 proc. gejów ukrywa swoją orientację w miejsc... IP: *.ds6.agh.edu.pl 25.06.08, 00:01 Ja jestem hetero i nie muszę ukrywać mojej orientacji bo nikt mnie o to nie pyta. Tylko że pracę niestety mam taką w której się pracuje i nie ma czasu na plotkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umba umba Grzebać w kale to wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 00:46 Ubeckaja gazieta biadoli nad losem gejów (czytaj pacewiczów). To chyba normalne, że ktoś lubiący grzebać w kale nie bardzo ma ochotę opowiadać o tym publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
greenpiss Wiedza o takich praktykach byłaby pożyteczna 25.06.08, 01:48 Można by innym pracownikom wyznaczyć osobną toaletę, żeby się czymś nie pozarażali. Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Nieszczesliwy w raju 25.06.08, 03:14 W tej chwili na wiadomy tamat sa zamieszczone 173 komentarze. W tym 23 zamiescil niejaki " unhappy ". Gdybym mial taki balagan w glowie, jak ten osobnik, tez bym szczesliwy nie byl. A przynajmniej nie z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Nieszczesliwy w raju 25.06.08, 08:08 eastsider napisał: > W tej chwili na wiadomy tamat sa zamieszczone 173 komentarze. > W tym 23 zamiescil niejaki " unhappy ". Gdybym mial taki balagan w > glowie, jak ten osobnik, tez bym szczesliwy nie byl. Dzięki matołku za darmową psychoanalizę nicka :D Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Nieszczesliwy w raju 25.06.08, 09:57 on nie zrobił ci żadnej psychoanalizy... On ci wyraźnie współczuje bałaganu emocjonalnego w którym przyszło ci żyć. Nie czujesz tego? Dziwne... A mówi się, że geje mają podwyższony poziom wrażliwości...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janspruce Re: Nieszczesliwy w raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 11:35 Dlaczego admin puszcza plazem posty tego dewianta? Przeciez on w co drugim poscie wyzywa wszystkich od matolow i durniow! Na tym polega pedalskie rownouprawnienie - pedaly moga wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Nieszczesliwy w raju 25.06.08, 11:38 Gość portalu: janspruce napisał(a): > Dlaczego admin puszcza plazem posty tego dewianta? Może admin sam jest dewiantem. To na pewno spisek dewiantów przeciwko takim normalnym jak ty :) > Przeciez on w co > drugim poscie wyzywa wszystkich od matolow i durniow! Na tym polega > pedalskie rownouprawnienie - pedaly moga wiecej! Aż szkoda, że nie jestem pedałem - skoro oni mogą więcej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan Re: Nieszczesliwy w raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 11:44 > Aż szkoda, że nie jestem pedałem - skoro oni mogą więcej :D ty może i nim nie jesteś ale czy twój chłopak może powiedzieć to samo o sobie? A widzisz.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: Nieszczesliwy w raju 25.06.08, 11:56 argumentum ad personam w przypadku braku argumentów - typowe dla konserwatystów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Za każdym razem jak gej umiera na AIDS... IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.06.08, 05:33 ... klaszczę w ręce i wznoszę toast! Odpowiedz Link Zgłoś
madze.faka Nieprawidlowe klaskanie. 25.06.08, 08:00 Gość portalu: Gość napisał(a): > ... klaszczę w ręce..." Nawet klaskac nie umiesz poprawnie. Klaszcze sie w dlonie :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Za każdym razem jak gej umiera na AIDS... IP: 194.181.183.* 25.06.08, 16:46 Wynik katolickiego wychowania w milosci do blizniego... brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
ciota3 Pelna jawnosc. 25.06.08, 07:52 Ja jestem w 15% niczego nieukrywajacych. Wszyscy wiedza, ze jestem gejem. I nikomu to dotychczas nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf69 Re: Pelna jawnosc dla dewiantów! 25.06.08, 07:56 Uczucia i zachowania homoseksualne są nabyte. Najczęściej w wieku dorastania. Przyczyn jest wiele. Większość homoseksualistów ma zaburzony kontakt z ojcem lub matką, lub obojgiem naraz. Do tego dochodzi relacja dojrzewającego dziecka z otoczeniem, w którym może dojść do poczucia niższości z powodu swojej płci albo niemożliwości wypełnienia typowych ról, jakie się z nią wiążą. Chłopak, który nie uczestniczy w „chłopięcych" zabawach, może przez pół życia grać rolę błazna, byle by tylko uzyskać akceptację rówieśników. Pod maską „duszy towarzystwa" może kryć się dramat „nienależenia", jak określa to holenderski psycholog. Inną przyczyną może być traumatyczne przeżycie, jak kontakt homoseksualny. Ale także litowanie się nad sobą i tendencja do tworzenia sobie iluzji na swój temat i otaczającego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
madze.faka Uwarunkowania genetyczne. 25.06.08, 08:07 Ciekawe co powoduje, ze facet rodzi sie heteroseksualny? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Pelna jawnosc dla dewiantów! 25.06.08, 08:11 wolf69 napisał: [ciach] Witamy specjalistę seksuologa na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz oczywiście , że masz rację; to nie żadna genetyka 25.06.08, 10:03 tylko zespół neuroz powoduje homoseksualizm... Gdyby to geny decydowały o pedalstwie to już dawno to zjawisko zniknełoby z naszego życia. Natura sama by rozwiązała ten problem eliminując zły (bo nie skuteczny) kod genetyczny. Tak, tak; natura jakoś olewa political correctness :-) Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: oczywiście , że masz rację; to nie żadna gene 25.06.08, 12:03 a kto mówi o genach? obecnie wszystkie dowody wskazują na odmienną maskulinizację mózgu w trzecim miesiącu ciąży: en.wikipedia.org/wiki/Prenatal_hormones_and_sexual_orientation >Natura sama by rozwiązała ten problem eliminując zły (bo nie > skuteczny) kod genetyczny. en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_animals No patrz, wśród zwierząt też ta "choroba psychiczna" występuje. Czy to znaczy, że zwierzęta się "zaraziły" nią? tata je źle wychowywał? czy może naczytały się za dużo propagandy homo? > Tak, tak; natura jakoś olewa political correctness :-) tak tak, natura olewa, ale twoją "anty-poprawność polityczną". tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan to mówisz, że za tą patologię odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 12:29 maskulinizacja mózgu, tak? No cóż - skoro nie da się was wyleczyć stosują nieinwazyjne techniki psychoanalizy to nie ma wyjścia i trzeba wam robić lobotomię... Właź na stół... :-) Przynajmniej po zabiegu nie będziesz produkował takich spotów... pl.youtube.com/watch?v=CmYVq2QK1zg Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: to mówisz, że za tą patologię odpowiada 25.06.08, 12:39 lobotomię? a czemu nie od razu komory gazowe? wyjdzie taniej i szybciej...? > i trzeba wam robić lobotomię... > Właź na stół... :-) No no mając umiejętność detekcji orientacji przez internet wszędzie zrobiłbyś karierę. Teraz jeszcze powiedz mi jakiego koloru mam skarpetki, to zapewne pokrewna umiejętność. Jestem za prawem nazistów do demonstrowania. To znaczy, że jestem gejem-nazistą? LOL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan Re: to mówisz, że za tą patologię odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 16:06 > a czemu nie od razu komory gazowe? wyjdzie taniej i szybciej...? zgłupiałeś? Przecież nikt nie chce was zabijać bo niby czemu społeczeństwo miałoby chcieć to zrobić? Społeczeństwo chce wam tylko pomóc wyciągając w waszą stronę przyjazną dłoń tyle, że wy tą dłoń odrzucacie.... > Jestem za prawem nazistów do demonstrowania. To znaczy, że jestem > gejem-nazistą? Nie. To znaczy, że ktoś inny dokonał już u ciebie lobotomii... Cholera - znowu się spóźniłem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0e Re: to mówisz, że za tą patologię odpowiada IP: 82.160.130.* 26.06.08, 08:18 > Przecież nikt nie chce was zabijać widzę, że podtrzymujesz swoje umiejętności zdalnego wykrywania orientacji. myślę, że powinieneś tą technikę gdzieś opisać. przyszłość w świecie nauki - zapewniona. > Społeczeństwo chce wam tylko pomóc nie społeczeństwo, tylko grupka takich żałosnych frustratów jak ty. > wyciągając w waszą stronę przyjazną dłoń zachęcanie do lobotomii to ta "przyjazna dłoń"? > To znaczy, że ktoś inny dokonał już u ciebie lobotomii gadaj se co chcesz, masz do tego prawo. niestety libertyni zawsze byli krytykowani przez różnych konserwatywnych oszołomów i widzę, że dzieje się to nadal. powiem tak: grupa tobie podobnych ciągle się kurczy. przyswój to sobie. za 20 lat grupa "obrońców moralności" będzie stanowić mniejszość - ale nie martw się, pozwolimy wam robić parady :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borygo Re: oczywiście , że masz rację; to nie żadna gene IP: *.olsztyn.mm.pl 16.07.08, 22:01 > tylko zespół neuroz powoduje homoseksualizm... > Gdyby to geny decydowały o pedalstwie to już dawno to zjawisko > zniknełoby z naszego życia. Natura sama by rozwiązała ten problem > eliminując zły (bo nie skuteczny) kod genetyczny. > Tak, tak; natura jakoś olewa political correctness :-) Jesteś w błędzie jakoś chorób genetycznych nie wyeliminowała. Homo są byli i będą skoro Bóg (natura-to dla czytelników gazety) ich stworzyła to miała jakiś cel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borygo Re: Pelna jawnosc dla dewiantów! IP: *.olsztyn.mm.pl 16.07.08, 21:56 > Uczucia i zachowania homoseksualne są nabyte. Najczęściej w wieku > dorastania. Przyczyn jest wiele. Większość homoseksualistów ma > zaburzony kontakt z ojcem lub matką, lub obojgiem naraz. Do tego > dochodzi relacja dojrzewającego dziecka z otoczeniem, w którym może > dojść do poczucia niższości z powodu swojej płci albo niemożliwości > wypełnienia typowych ról, jakie się z nią wiążą. Chłopak, który nie > uczestniczy w „chłopięcych" zabawach, może przez pół życia grać rolę > błazna, byle by tylko uzyskać akceptację rówieśników. Pod > maską „duszy towarzystwa" może kryć się dramat „nienależenia", jak > określa to holenderski psycholog. Inną przyczyną może być > traumatyczne przeżycie, jak kontakt homoseksualny. Ale także > litowanie się nad sobą i tendencja do tworzenia sobie iluzji na swój > temat i otaczającego świata. > Kiedyś robili badania wśród homoseksualistów czy gdyby istniał lek na homoseksualizm skorzystaliby z niego. Co ciekawe jak dobrze pamiętam większość skorzystałaby z tej możliwości. No i nie mogę jeszcze zrozumieć tej nienawiści do homoseksualistów płci męskiej. Do żeńskiej jest jakaś tam tolerancja w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocosty Bo praca jest od pracowania. IP: 62.233.165.* 25.06.08, 08:08 No, chyba że tą pracą jest dom uciech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Mają się czego wstydzić, więc się ukrywają. IP: 92.20.154.* 25.06.08, 08:30 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
36krzysiek 85 proc. gejów ukrywa swoją orientację w miejsc.. 25.06.08, 09:39 Niezależnie od orientacji seksualnej nie widzę potrzeby opowiadania o swoim życiu prywatnym w pracy. Osobiste pytania ucinam natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
jarus16 Najwyrażniej nie ma czym się chwalić... 25.06.08, 10:19 Choroba jak to choroba, każdego może dopaść. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Najwyrażniej nie ma czym się chwalić... 25.06.08, 10:28 > Choroba jak to choroba, każdego może dopaść jasne; choroba dopaść może każdego choć akurat homoseksualizm jest taką neurozą na którą osoby z już ukształtowaną osobowością są jakby zaszczepieni. Tym niemniej homoseksualizm jest problemem społecznym i ja tam bym homoseksualistów leczył przymusowo tak jak obowiązkowo leczy się inne choroby typu gruźlica czy syfilis :-) Odpowiedz Link Zgłoś
n0e2008 Re: Najwyrażniej nie ma czym się chwalić... 25.06.08, 12:07 "leczyłbyś przymusowo"? a jakby się nie udało wyleczyć to co? do komory? "A 2002 peer-reviewed study found that 88% of participants failed to achieve a sustained change in their sexual behavior and 3% reported changing their orientation to heterosexual. The remainder reported either losing all sexual drive or attempting to remain celibate, with no change in attraction. Some of the participants who failed felt a sense of shame and had gone through conversion therapy programs for many years. Others who failed believed that therapy was worthwhile and valuable. Of the 8 respondents (out of a sample of 202) who reported a change in sexual orientation, 7 worked as ex-gay counselors or group leaders." O widzisz, niestety nie da się tego wyleczyć. A więc do komór co? Zapisz się do jakiejś partii fanów pana z wąsikiem i możesz wszem i wobec głosić twoje promowanie "normalności". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Najwyrażniej nie ma czym się chwalić... IP: 194.181.183.* 25.06.08, 16:50 Ja bym przymusowo leczyla takich zalosnych frustratow jak ty. Ty to dopiero masz neuroze... z nienawisci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Najwyrażniej nie ma czym się chwalić... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 13:37 Dokładnie: choroba i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrtt Re: Najwyrażniej nie ma czym się chwalić... IP: 85.232.250.* 16.07.08, 16:56 Jeśli ktoś sie czegos wstydzi to jego problem. Np. Jesli ktoś uprawia sex z mułem lub koniem co tydzien w wolnych chwilach i przekonany jest o tym ze to miłe zajecie a kobyła z która to robi jest pełna zachwytu raczej sie nie bedzie z tym obnosił,choc tak juz ma ze lubi koniki. Proste. Nie ma czym sie chwalic ani nie ma powodu do tego zeby o tym mówic w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Najwyrażniej nie ma czym się chwalić... IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 16.07.08, 17:13 I co podnieciłeś się ? pozatym to nie choroba. I właśnie dlatego nienawidze polski ! zero tolerancji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Najwyrażniej nie ma czym się chwalić... IP: *.Red-88-1-78.dynamicIP.rima-tde.net 16.07.08, 19:30 No ciebie dzieciaczku jak widać dopadła...Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poz Re: Najwyrażniej nie ma czym się chwalić... IP: *.echostar.pl 16.07.08, 21:44 To Ty masz łeb chory. Całe halo ma swoje źródło właśnie przez homofobów jak autor tego postu...i zeby nie było ze bronie swoich-ja jestem heterosex. Odpowiedz Link Zgłoś
jarus16 85 proc.chorych na hemorojdy lub syfilis. 25.06.08, 10:26 nie opowiada o tym w miejscu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
mojekontolalala Re: 85 proc.chorych na hemorojdy lub syfilis. 26.06.08, 09:07 > nie opowiada o tym w miejscu pracy. widocznie "oni" nie mają innych tematów, pewnie rozmowy w pracy z homo by wyglądały tak (h- homo, x-hetero) x - fajny mecz wczoraj był, nie? h- a ja jestem homo i jestem z tego dumny x- a nasz bramkarz dobrze broni h- ładnie mi sie spodnie opinają ? x- no dobra, nie chcesz gadać o meczu, a lubisz jakieś gry, ja ostatnio grałem w SOF3 h- a mój chłopak mi mówi żebym kolczyk sobie w sutku zrobił x- kurde to jakie gry lubisz h- no wiadomo, że "męskie", ach jak ja bym teraz chciał, bo jestem gejem i jestem z tego dumny x - a jaką masz karte graficzną, pójdzie u ciebie SOF3? h - a co mnie obchodzi karta graficzna, ja jestem gejem, a ty mnie nie doceniasz, wy mnie nie szanujecie, ale masz fryzure, powinieneś zmienić koszule, trochę rozpiąć byłbyś seksi kurde czy to o to im chodzi ? bo jak oglądam te dymy wokół "parady" to odnosze wrażenie że im przeszkadza coś co my nazywamy "życiem prywatnym" a co oni by chcieli "demonstrować" i chodzić z transparentami zamiast zajmować sie jak inni sobą nawzajem u mnie w pracy jak sie rozmawia to o: - polityce czasem - grach komputerowych - samochodach - piłce nożnej może gej nie ma innych tematów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0e Re: 85 proc.chorych na hemorojdy lub syfilis. IP: 82.160.130.* 26.06.08, 09:30 pytanie brzmi: dlaczego utożsamiasz aktywistów związanych z Biedroniem z całością homoseksualistów? to tak jakby mówić, że wszechpolacy to jedyni reprezentanci prawicy. parady to przede wszystkim promocja polityków lewicy. taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan 85 proc. gejów ukrywa swoją orientację w miejsc... IP: 81.210.209.* 28.06.08, 05:16 ...uczcie się tolerancji której tak bardzo pragniecie wygłaszając własne poglądy...często sprzeczne z naturą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero w 100% 85 proc. gejów ukrywa swoją orientację w miejsc... IP: *.tktelekom.pl 01.07.08, 23:09 to nie jest choroba debilu poczytaj o tym a dopiero wtedsy zabieraj głos publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola 85 proc. gejów ukrywa swoją orientację w miejsc... IP: *.master.pl 02.07.08, 12:09 No tak osoby ktore sa nietolerancyjne boja sie homoseksualistow ,bo mysla ze jak oni leca na panienka badz faceta to homoseksualisci tez tak robia...moze ktos powinnie im wytlumaczuc ze sa tez i tacy ale watpie by bylo ich tylu ile jest natretnych hetero ktorzy niejednokrotnie sa paskudni i potrafia niezle napsuc krwi komus w pracy.Geje i lesbijki to tez ludzie i mowica o swoich partnerach,partnerkach nie powinni tego ukrywac,bo krzywdza tym siebie i osoby ktore kochaja! Odpowiedz Link Zgłoś