Gość: kamila IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.10.03, 19:49 Ciekawi mnie, ile zarabia nauczyciel nauczania poczatkowego w szkole lub przdszkolu we Włoszech. Czy ktos ma doswiadczenia z tym zwiazane? I jak wygląda rok szkolny, czy podobnie jak u nas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Linn Re: NAUCZYCIEL WE WLOSZECH IP: *.dialup.tiscali.it 21.10.03, 09:33 Zarobkow nie znam. Generalnie rok szkolny jest krotszy. Rozpoczecie uzaleznione od regionu. Mn. wiecej na polnocy zaczynaja wczesniej, na poludniu pozniej / ostatnie szkoly pod koniec wrzesnia /. Mn. wiecej, gdyz ostatnio niektore regiony poludniowe zaczely wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucila Re: NAUCZYCIEL WE WLOSZECH IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 18:28 Do poprzedniej wypowiedzi chciałam jeszcze dodać, że krótszy rok szkolny rekompensowany jest dłuższym tygodniem nauki - jest to sześc dni w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: NAUCZYCIEL WE WLOSZECH IP: *.dialup.tiscali.it 22.10.03, 09:35 Nie wszyscy chodza do szkoly w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: NAUCZYCIEL WE WLOSZECH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 10:09 nie wiem jak we wloszech ale w grecji poczatkujacy zarobi 600 eur Odpowiedz Link Zgłoś