Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Administrator floty

IP: *.chello.pl 03.11.08, 19:09
    Witajcie

Czy ktoś z Was orientuje się jak kształtują się zarobki na w/w
    stanowisku? Pracuję na takowym od 8 miesięcy, woj. wielkopolskie,
    duża firma handlowa, mam "pod sobą" ok. 250 aut. Jestem sama w
    dziale. Zarabiam ok. 2500 netto plus roczna premia w wysokości
    miesięcznego wynagrodzenia. Czy wg Was są to adekwatne zarobki? Mam
    wrażenie, że na takim stanowisku zarabia się lepiej.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Aga
    Obserwuj wątek
      • Gość: ewka Re: Administrator floty IP: *.chello.pl 03.11.08, 19:13
        ja i jeszcze 2 osoby mamy pod opieką 1600 sztuk także nie narzekaj...
        • Gość: Agnieszka Re: Administrator floty IP: *.chello.pl 03.11.08, 21:43
          Ja nie narzekam, tylko pytałam czy te zarobki odzwierciedlają realia
          rynkowe.

Aga
          • Gość: ewka Re: Administrator floty IP: *.chello.pl 04.11.08, 06:59
            niestety nie...
            • Gość: Agnieszka Re: Administrator floty IP: *.chello.pl 04.11.08, 19:26
              Tzn. za niskie czy za wysokie? Jeśli za niskie, ile wg Ciebie
              powinny wynieść? Nie mam żadnego punktu odniesienia.

Aga
              • Gość: barti Re: Administrator floty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 22:15
                Witam.Ja pracuję w malopolsce też zarządzam flotą 250 aut(plus
                logistyka),zarabiam 2500netto,uważam że powinienem zarabiac więcej
                ale nie ma na to szans,za pół roku skącze studia i szukam pracy!
                • Gość: Tom Re: Administrator floty IP: *.stk.vectranet.pl 16.11.08, 10:27
                  Jeśli teraz masz 2500 to ile będziesz mieć jak już "skączysz"
                  studia?:)
                  Kto Cię przyjął do pracy i po co?
                  Jak dla mnie robiąc takie błędy nie zasługujesz nawet na te 2500.

• Gość: bart Re: Administrator floty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 20:05
                    g...o ci do tego!nieznajomy kolego!!!
                    • Gość: Tom Re: Administrator floty IP: *.gprs.plus.pl 16.11.08, 20:43
                      Może i g... mi do tego ale powiedz- nie czujesz obciachu waląc takie
                      byki?:)
                      • Gość: bart Re: Administrator floty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 20:43
                        wiesz kolego pewnie w twoim życiu znalazłbym więcej obciachu niż w
                        mojej pisowni!!
                        • Gość: Tom Re: Administrator floty IP: *.gprs.plus.pl 17.11.08, 22:17
                          Nie wiem czy byś znalazł, ale jak czytam to co napisałeś, to za
                          każdym razem się w głos śmieję, a śmiech to zdrowie:)

A tak na poważnie- robienie takich błędów to żenada kompletna.
                          Napisz, jaka to szkoła wyższa tak "dobrze" kształci.

Dobra rada- zanim wyślesz swoje CV, daj najpierw koledze/koleżance
                          do sprawdzenia:)
                          • Gość: bart Re: Administrator floty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 22:33
                            żenada jest za każdym razem gdy patrzysz pewnie w lustro i tu cie
                            boli,bo ja pisownię moge poprawic a ty swojej gęby juz nie!!!
                            • Gość: Tom Re: Administrator floty IP: *.stk.vectranet.pl 20.11.08, 08:09
                              Swojej "gęby" poprawiać nie muszę- wyglądam całkiem dobrze.
                              A śmiech z twojego "skączenia" jest bezcenny;)
                              Nie daj się prosić, napisz co to za "uczelnia" kształci takich
                              orłów?:)
      • Gość: gruby Re: Administrator floty IP: *.resetnet.pl 16.11.08, 12:12
        Ja jako drugorzedny programista mam 2200 netto wiec mysle, ze na Twoim stanowisku, na ktorym nie trzeba zbytnio wytezac umyslu 2500 netto to godne zarobki.
      • Gość: klik Re: Administrator floty IP: *.elk.mm.pl 21.11.08, 20:10
        Dwóch frajerów pomyliło chyba miejsce na ,,dyskusję''.
        • Gość: Agnieszka Re: Administrator floty IP: *.chello.pl 21.11.08, 21:25
          Może ktoś jeszcze się wypowie? :-)

Pozdrawiam
          Aga
          • Gość: M. Re: Administrator floty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 16:05
            Ja mam 30 sztuk aut ciężarowych + 30 sztuk naczep + rozliczanie czasu pracy
            kierowców + ewidencja tarcz tachografu i danych z tachografów oraz kart
            cyfrowych + informatyka + telefonia komórkowa i zarabiam 2000zł na rękę. Co do
            pensji Administratorów Flot niestety w Polsce jest taka przeciętna więc patrząc
            na nasz kraj zarabiasz ok ale cały zachód opiera się na Fleet Managerach i tak
            np. w Wlk. Brytanii Fleet Manager w Policji zarabia ok 35 tyś GBP rocznie.
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka