Gość: asik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 13:29 Co wy na to? Pracuję w maleńkiej firemce. Zarabiam 1550 netto. Nigdy nie miałam podwyżki. Teraz zasadnicze pytanie 1550 netto to jest w ogóle mało czy dużo??? Czy może ani mało ani dużo??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dei Re: Chyba za mało zarabiam... IP: 195.75.207.* 28.11.08, 13:47 jaki sie nazywa twoje stanowisko i jaki masz zarek obowiazkow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Chyba za mało zarabiam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 13:56 jestem niby "specjalistą" Zajmuję sie kontaktem z klientami, partnerami firmy, reklamą w prasie, organizacją zebrań ,spotkań, wyjazdów, pocztą, czasami finansami czy budżetem i w ogóle wszystkim co szefuńcio każe. Tylko podkreślam że to nie firma ale mała firemka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Chyba za mało zarabiam... IP: *.artronik.net 28.11.08, 14:37 Czyli jesteś `gońcem`. Kwalifikacji żadnych to to nie wymaga umiejętności tymbardziej , średniointeligentny szympans sobie poradzi (żart ;) ) Zakres jaki podałeś - aż za dużo dostajesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
t_oja Re: Chyba za mało zarabiam... 28.11.08, 15:42 Gość portalu: asik napisał(a): > jestem niby "specjalistą" > Zajmuję sie kontaktem z klientami, partnerami firmy, reklamą w > prasie, organizacją zebrań ,spotkań, wyjazdów, pocztą, czasami > finansami czy budżetem i w ogóle wszystkim co szefuńcio każe. > Tylko podkreślam że to nie firma ale mała firemka A chodzisz do sklepu kupować szefuńciowi papierosy, picie, gazetę (prawie dzień w dzień?), czy jedzenie? ;| Odpowiedz Link Zgłoś