Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ROVITA - przedstawiciel handlowy

IP: *.static.xcore.pl 14.01.09, 12:27
    Dostałem zaproszenie na rozmowę w firmie Rovita na stanowisko przedstawiciela
    handlowego. Z tego co wyczytałem jest to dystrybutor art. spożywczych. Czy ma
    ktoś jakieś informacje na temat pracy w tej firmie, zarobków jakich mogę się
    spodziewać na początku itp.
    Będę wdzięczny za jakiekolwiek odpowiedzi
    Obserwuj wątek
      • Gość: ph Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 21:11
        Z tego co sie orientuje to chyba 1300zl. A do ktorego oddzialu rovity wysylales
        cv? krakow? Moj kumpel tam kiedys pracowal i nie jest tam zbyt kolorowo.
        • Gość: hania Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: 91.145.150.* 14.01.09, 21:14
          bitmails.info/pages/index.php?refid=hanna7195 jak możecie to zalogujcie
          sie na tej stronie a jako polecającego wpiszcie hanna7195
          dzieki
          • Gość: fgd Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.chello.pl 14.01.09, 21:24
            jaaaaaaaaaaaaaa 1300 zł za prace przedstawiciela!!!!!!!!!jeszcze w
            spożywce gdzie jest najtrudniej ze względu na buraków!!!!!!!
            szczerze współczuje . wolałbym bezrobocie
            • Gość: ph Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 21:29
              1300 na okresie probnym. I tam jeszcze jest dodatkowy minus ze sa gpsy w autach
              i sie placi za paliwko jezeli jezdzisz po godzinach pracy.
              • Gość: lis Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.chello.pl 14.01.09, 21:42
                dzisiaj nie warto być ph i to dotyczy niestety już każdej branży . w
                latach 90-tych to była praca godna uwagi . poniżej 5 tys na reke
                naprawde szkoda zdrowia
        • Gość: hill Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.static.xcore.pl 15.01.09, 10:28
          Cv wysłałem do centrali firmy i właśnie do Niedomic jadę na rozmowę a z
          ogłoszenia wynika że praca jest, i tak chciałbym, w oddziale firmy w Jarosławiu.

Jak narazie większość opinii jest negatywna w stosunku do pracy w tej firmie i
          wogóle w branży spożywczej i powoli zacząłem się zastanawiać czy jest sens
          zawracać sobie nimi głowę. Na Forum bardzo mało jest na temat pracy ph w branży
          spoż. a jeśli już coś jest to że odradzają albo że masakra ale nigdzie nikt nie
          napisał żadnych konkretów. Być może dla ludzi będących już długo ph-owcami to
          jest jasne i nie trzeba niczego wyjaśniać ale dla kogoś kto chciałby wystartować
          w tej właśnie branży takie info byłoby bardzo pomocne.

Jak już wspomniałem będę wdzięczny za jakiekolwiek odpowiedzi czy na temat pracy
          w Rovicie czy pracy jako ph branży spożywczej.
          • Gość: hahah Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.zax.pl 15.01.09, 20:52
            pracaowalem tam w 2007r. ch...nia taka ze dramat!!!!!gps w samochodach, 50gr za
            kazdy kilometr jazdy prywatnej, limit na telefon 50 zl, ogolnie duzo roboty a
            kasa porazka!!!!!staraja sie dziubac premie na kazdym
            kroku!!ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: fffff Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 15:12
              Jak ktoś wie niech napisze jak wygląda rekrutacja w tej firmie. Czy to są tzw.
              masrekrutacje gdzie na jedno miejsce wzywają 30-40 osób i daja testy?
              • Gość: chlopak z miasta Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.klc.vectranet.pl 22.01.09, 15:10
                powiem tak rekrutacja ma 2 etapy i po ostanim zatrudniaja 2 osoby
                jak ktos mieszka daleko od centrali to jest duze prawdopodibenistowo
                ze dostanie prace bo malo osob dojezdza tam do niedomic zycze
                powodzenia
      • Gość: olek Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.nplay.net.pl 16.03.09, 15:27
        witam,
        chcialam zapytac i jak praca w rovicie bo ja wlasnie rozmowe mam w czwartek..
        • Gość: radek Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 16:12
          hej, ja też mam w czwartek rozmowe, podbijam temat czy cos sie zmienilo? olek do
          ktorego oddzialu jedziesz?
          • Gość: olek Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.nplay.net.pl 16.03.09, 16:15
            w lbl, i tak sie zastanawiam czy faktycznie dają 1300 zl:(( ?
          • Gość: olek Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.nplay.net.pl 16.03.09, 16:16
            a ty do ktoreho radek?
            • Gość: radek Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 17:02
              ja tez Lublin, ile daja to wyjdzie jak zacznie sie pracowac :)
              • Gość: kristoff Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.skomur.pl 18.03.09, 15:00
                ja mam rozmowe 23 mar. w rovicie w łodzi orientuje sie ktos moze jak jest w łodzi warto czy raczej lipnie sie dzieje ...
                • Gość: kazmirz Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.gdynia.mm.pl 23.03.09, 08:08
                  jest tak samo przejebane
              • Gość: kts Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 11:00
                olek, radek napiszcie co jak tam z romową bo też do lbn sie wybieram na rozmowę
                • Gość: gil Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 13:54
                  Co wy - rovita przecież pada!
                  • Gość: k Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.chello.pl 17.06.09, 23:03
                    Przesadzasz. Kto ci takich bzdur naopowiadał?
                  • Gość: ph Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.chello.pl 30.06.09, 18:55
                    koles wciągnij tego gila w nosie !!! kto ci takich bzur nagadal ze
                    rovita pada
      • Gość: Lolek Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 22:24
        Rovita to porazka, odrazam !!
        • Gość: marek Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.kielce.vectranet.pl 15.07.09, 22:34
          firma jak kazda inna zarobic tez mozna 2500-3000 z premia to jak dla
          mnie jest sporo. pzdr dla tych co tyko narzekaja!!
      • Gość: niedoszly pracowni Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 17:13
        To ja też dorzucę swoje 5 groszy. Tylko startowałem na stanowisko
        przedstawiciela handlowego. A bylo tak.
        Przeczytalem ogloszenie o pracę w firmie Rovita S.A. i wysłałem
        aplikację. Po jakimś czasie zadzwonił do mnie regionalny dyrektor d/s
        obslugi klienta Pan Merek S. Przeprowadził ze mną rozmowę
        telefoniczną i umówiliśmy się na następny dzień na rozmowę w cztery
        oczy. Spotkaliśmy się, porozmawialiśmy, powiedział mi, że mam tą
        pracę, że już organizuje mi auto służbowe, telefon, palmtop i zgłasza
        to kadrowej, że będzie nowy pracownik. Kazal mi jeszcze tylko zrobić
        badania sanepidowskie i wniosek o niekaralność, plus badania od
        lekarza medycyny pracy. Oczywiście wszystko załatwiłem (cały koszt
        wyniósł mnie 130+50+40= 220 zl). Dzwonię do Pana Marka S. i co?
        Cisza. Dzwoniłem tydzień czasu do niego po kilka razy dziennie.
        Niestety nie udało mi się z nim porozmawiać. Któregoś dnia
        przypadkiem odebrał telefon. Jak mu się przedstawiłem to był troszkę
        speszony i szybko powiedział, że jest zajęty, ale za godzinę
        zadzwoni. Niestety nie zadzwonił i już przez następne kilka dni nie
        odebrał ode mnie telefonu.
        I co powiecie na to? Człowiek nie miał odwagi powiedzieć, że nie mam
        tej pracy. Zrobił mnie na szaro, wydałem bezsensownie pieniądze, a
        tymi zaświadczeniami to mogę sobie teraz buty wytrzeć. No ale ta
        historia obrazuje, że jest to niepoważna firma i niepoważni
        kierownicy w niej pracują.
        UWAŻAJCIE NA TĄ FIRMĘ I PANA DYREKTORA Marka Sz
        • Gość: pracownik Rovity Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: 89.234.192.* 21.11.09, 18:46
          Pracuje w tej firmie już troche...nie narzekam..fakt pracy dużo..jak
          wszedzie...ale za prace solidne wynagrodzenie...a co do Pana
          Marka..fakt porażka:P
        • Gość: pracownik Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.09, 00:54
          kolego troszke dziwne jest dlamnie to co piszesz nie wiem do jakiego
          odziału startowałeś ale jedynym kosztem rekrutacji w moim przypadku
          było 50 zł które zapłaciłem za świadectwo o niekaralnosci, wszystkie
          koszty badan pokrywała rovita pozdrawiam
        • Gość: Znawca Re: ROVITA - przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 10:38
          Kolego, odbiegając od kompetencji Pana Marka...nie wykazałeś się
          zbytnią inteligencją.
          Po pierwsze Nie poprosiłeś o list intencyjny(dla nie wiedzących o
          czym mówię jest to dokument gwarantujący zatrudnienie na określonym
          stanowisku, za okreslone pieniądze etc.)Który pracodawca powinien
          wystawić chcąc zatrudnić pracownika-jeżeli nie chce tego zrobić to
          znaczy, ze nie jest uczciwy w stosunku do rozmówcy.
          Pracodawca ma obowiązek pokryć koszty związane z badaniami
          lekarskimi jeżeli zatrudnia pracownika.
          To co piszesz niewątpliwie nie świadzczy dobrze o tym Panu ale i Ty
          nie zabezpieczyłeś się w odpowiedni sposób.
          Więc pretensje możesz mieć wyłącznie do siebie...

Pozdr,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka