Gość: sdgg IP: *.g2.isko.net.pl 15.07.09, 11:58 biuro pośrednictwa Dromader... "z nami dorobisz się garba" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos_z_netu Wakacje: Mniej pracy dla studentów za granicą IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.07.09, 13:56 smieszne. uk, szukanie pracy - 3 dni i 5 ofert /mowa o pracy tymczasowej, full time/. udało się na tydzień być w jednej na cały, w drugiej na pół etatu i... zrezygnowałem na rzecz tej co poczatkowo miałem na pół. pełne zadowolenie z o obu stron (a własciwie trzech, bo jeszcze zostaje agencja). Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Wakacje: Mniej pracy dla studentów za granicą 15.07.09, 14:05 I tak bedzie jeszcze co najmniej ten rok i nastepny, jesli wczesniej nie wybuchnie jakis wiekszy swiatowy konflikt. A wszystko wskazuje na to, ze jest nie unikniony. A matter of time.... Too many people, too many problems and too much greed amongst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irol Kulturoznastwo IP: *.dsl.netsource.ie 15.07.09, 14:27 A ja mysle ze po keirunku jak kulturoznastwo albo przyroda nawet do sortowni smieci nie przyjma! Bo tam nawet wymagaja minimalnej wiedzy technicznej i jakiegos obeznanai w swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kulturoznastwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 17:26 A ja mysle, ze minimalna wiedze techniczna to sie ma po podstawowce, natomiast z tym obeznaniem w swiecie, hmm..., mozesz mi wyjasnic jak to sie ma do sortowania smieci? Odpowiedz Link Zgłoś