Dodaj do ulubionych

fryzjer - Borek

25.02.10, 11:25
Czy ktos byl u fryzjera w tym budynku co jest DA GRASSO?? Co o nim myslicie??? Warto się tam wybrać??
Obserwuj wątek
    • ginger_82 Re: fryzjer - Borek 25.02.10, 16:53
      Przyłączam się do pytania i dodaje jeszcze, jak nie na borku to gdzie jest fajny
      fryzjer, gdzie nie trzeba czekać miesiacami na wizyte.
      • rozalkag Re: fryzjer - Borek 15.07.10, 08:18
        byłam w tym nowym lokalu - niestety odradzam, Pani podcieła mi grzywkę poprawnie, ale w lokalu było brudno, nie posprzatane po porzedniej klientce, - gdy przyszłam w salonie było pusto - dzieci które robiły co chciały.
        W czerwcu miałam wesele i poszłam wypróbowac następny salon fryzjerski, tym razem ten w ZENICIE. Pani miła, zapisała mnie. Uczesała super - bardzo się wszystkim podobało. w lokalu czysto, Pani umawia na czesanie i strzyżenie więc nie ma siedzenie i czekania godzinami. mnie się podobało.
        Piszcie o innych fryzjerach z boku i waszych doświadczeniach z nimi
        • klemen_tynka Re: fryzjer - Borek 15.07.10, 14:47
          bylam raz u tej pani w zenicie.niestety ja bylam niezadowolona.rozjasnialam u
          niej wlosy i na grzywce trzymala za krotko i wyszly zolte,zreszta na calych
          wlosach kolor byl nierownomiernie polozony.moja siostra z podciecia tez byla
          niezadowolona.ale to bylo pare lat w tyl,moze teraz pani ma wieksze
          doswiadczenie.od kilku lat chodze do tomka-salon ania.dla mnie rewelacja.i kolor
          i podciecie i ulozenie.polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka