Dodaj do ulubionych

Administrator?

09.09.15, 23:49
Wczoraj, tj. 8 września br. niejaki Xulu, administrator tarnobrzeskiego forum internetowego związanego z „Gazetą Wyborczą”, zresztą, wystosował był do forumowiczów tekst następującej treści:
„Witam serdecznie drogich forumowiczów.
Bardzo proszę o zakładanie tematów dotyczących "ogólnej polityki Krajowej" na odpowiednim forum, tematy niezwiązane z naszym miastem .... KOSMOS !”
PS. Mam wrażenie, że ów intelektualista nie do końca pojmuje znaczenie pojęcia „forum”.
PS2. Nie bardzo też rozumiem, o co mu chodzi z tym KOSMOSEM?
PS3. Co o tym w ogóle sądzicie?
Obserwuj wątek
    • d25 Re: Administrator? 12.09.15, 16:03
      Zaczynając od końca....
      ad.PS3. sądzę że jak większość rodaków uważasz że nawet śladowe ilości porządku są zbyt restrykcyjne
      ad.PS2. już tłumaczę: nie wszyscy żyją polityką krajową i nie koniecznie wchodząc na forum lokalne chcą o tym czytać
      ad.PS. wchodzę na forum Mielec a tam na pierwszym miejscu wątek o .... (tadam!) Tarnobrzegu i ich lokalnych przepychankach.... myślę że to ty nie rozumiesz, że forum to co prawda miejsce o dyskusji na każdy temat ale ludzie się dobierają w grupy wg. zainteresowań.... służba zdrowia jest od leczenia (tak jak forum od dyskusji) ale jak cię ząb boli to nie idziesz do ginekologa
      • wislocki12 "Śladowe ilości porządku" 13.09.15, 22:23
        Naprawdę uważasz, że ograniczenie problematyki forum do tematyki dotyczącej wyłącznie miasta Tarnobrzega to "śladowe ilości porządku"? Daj Ci Panie Boże zdrowie... :-((
        • d25 Re: "Śladowe ilości porządku" 15.09.15, 12:29
          nie problematyki FORUM tylko problematyki WĄTKU "Tarnobrzeg", tak samo jak uważam że wylewanie żalów o wątku "Tarnobrzeg" na wątku "Mielec" jest nie na miejscu...
          Tak, to są "śladowe ilości porządku", takie które sprawiają że jak chce poczytać o lokalnych sprawach Mielca to wchodzę na wątek o Mielcu, bo nie mam ochoty czytać o sprawach Krakowa, Warszawy, Londynu czy Tarnobrzegu. To tak samo jak z wątkiem o kotach - nie chcę tam spotykać ogłoszeń o adopcji psów w innym kontekście jak tym, jak sprawić żeby kot i pies się pokochali.
          • wislocki12 Dość prosta, ze nie powiem, prostacka, alternatywa 18.09.15, 00:45
            Naprawdę uważasz, ze na forum Londyn forumowicze najchętniej rozmawiają o sprawach Londynu? Nie sądzisz, ze to dość prosta, ze nie powiem, prostacka, alternatywa? ;-))
            • d25 Re: Dość prosta, ze nie powiem, prostacka, altern 19.09.15, 17:52
              oczywiście że nie.... dyskutują o problemach z administratorem na forum Tarnobrzeg...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka