Dodaj do ulubionych

Golden Retriever

15.04.10, 21:27
Czy ktoś orientuje się gdzie w okolicach można kupić psa rasy Golden
Retriever?
Obserwuj wątek
    • sowieoczy Re: Golden Retriever 16.04.10, 07:53
      Czy chodzi Ci o pieska z rodowodem? Jeśli tak to jest kilka hodowli w pobliżu,
      mogę coś zaproponować. Doradzam kupno pieska z hodowli, gdyż rodzice takich
      piesków mają wykonywane badania genetyczne co w przyszłości może uchronić psiaka
      od wielu chorób a Ciebie od wydatków. I pamiętaj, jeśli kupisz psa bez rodowodu
      to nigdy nie masz pewności co z niego wyrośnie, jaki będzie mieć charakter itd.
      Sama dwa tygodnie temu kupiłam małą goldenkę z hodowli i bardzo polecam, jest
      wspaniała :)pozdrawiam.
      • nikianikia Re: Golden Retriever 16.04.10, 18:12
        Myślę właśnie żeby kupić z rodowodem. ale tak w granicach 1000 zł nie
        wiem czy coś znajdę? Ile kosztowała Twoja sunia i poprosze o namiary
        hodowli.
        • sowieoczy Re: Golden Retriever 18.04.10, 07:24
          Szczerze powiedziawszy to nie sądzę abyś znalazła pieska w granicach 1000
          zł...Moja kosztowała 1500 zł ale ja jechałam po nią aż za Lublin więc dochodzą
          jeszcze koszty benzyny. W Dębicy jest fajna hodowla, godna polecenia, młode będą
          do odebrania w lipcu ale tam kosztują 1800 zł. W necie widziałam ogłoszenia z
          Rzeszowa, a wiem, że teraz do odebrania będą pieski z Krakowa po 1500 zł.
          Pozdrawiam.
    • calanau51 Re: Golden Retriever 25.02.25, 18:05
      Tutaj sprawdź, jest podział na województwa. Mapa hodowli Goldenów w Polsce
    • genia50 Re: Golden Retriever 07.04.25, 16:17
      Powinno się kupować z legalnej hodowli. Chcesz mieć psa, to licz się z kosztami, a nie z pokątnych hodowli, żeby było taniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka