trelemorele3 10.04.05, 11:20 ktory waszym zdaniem zakład fryzjerski w mielcu jest najlepszy?? (chodzi głownie o jakosc uslug, a nie o wizerunek lokalu) Wybieram sie za jakies 2 tygodnie do fryzjera, i nie chcialabym zeby mi znowu skosili głowe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmeva Re: dobry fryzjer w mielcu??? 10.04.05, 20:23 Moim zdaniem dobrze strzygą w salonie za blaszakiem (Tęczą), salon nazywa się bodajże Ewa i jest na piętrze; polecam p. Magdę. Odpowiedz Link Zgłoś
anahitaa Re: dobry fryzjer w mielcu??? 15.02.06, 01:19 Salon "Ewa" jest przeniesiony na Niepodległości 9 (obok sklepu wzorcowego) - obecnie salon "Ego". POLECAM! Salon nie najtańszy, ale najlepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: dobry fryzjer w mielcu??? 15.02.06, 06:15 anahitaa napisała: > Salon "Ewa" jest przeniesiony na Niepodległości 9 (obok sklepu wzorcowego) - > obecnie salon "Ego". POLECAM! Salon nie najtańszy, ale najlepszy :) Przeniesiony??? Chyba nie .. to po prostu kolejny salon rodzinny:)Pani Zosia - salon Ewa na starowce obok Ikara, Jej syn - salon Ewa za Tęczą, drugi syn - salon Ego na głównej:) Odpowiedz Link Zgłoś
kret07 Re: dobry fryzjer w mielcu??? 15.02.06, 13:20 Ciekawa teoria hahah, ale czy prawdziwa? nie bardzo tel do ego to chyba 5831477 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: dobry fryzjer w mielcu??? 16.02.06, 07:39 kret07 napisała: > Ciekawa teoria hahah, ale czy prawdziwa? nie bardzo > tel do ego to chyba 5831477 > > > Pozdrawiam prawdziwa - znam Panią Zosię i jej dzieci od lat... chyba 25:) Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek_70 Re: dobry fryzjer w mielcu??? 10.04.05, 22:13 Na pewno nie tam gdzie była moja tesciowa w sobote... ...ale juz nie pytałem gdzie ten "salon" Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_77 Re: dobry fryzjer w mielcu??? 12.04.05, 19:30 Polecam salon Doris i oczywiscie sciecie u szefowej Pani Dorotki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: dobry fryzjer w mielcu??? 14.02.06, 21:35 nuna_77 napisała: > Polecam salon Doris i oczywiscie sciecie u szefowej Pani Dorotki:)) a swoją drogą p. Dorotka jest byłą uczennicą właścicielki Ewy - salonu opisanego niżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
prowokacja512 Re: dobry fryzjer w mielcu??? 14.02.06, 13:39 Czy moglibyscie podac tu numery tel. do dobrych zakladow fryzjerskich w Mielcu? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
philomene Re: dobry fryzjer w mielcu??? 16.02.06, 12:22 Niby tylu tych dobrych fryzjerow a jak sie patrzy na glowy ludzi na miescie to jedna wielka porazka. Nie wspominajac o fryzurach fryzjerek w zakladach... Odpowiedz Link Zgłoś
prowokacja512 Re: dobry fryzjer w mielcu??? 17.02.06, 19:28 hmmm. Rozumiem, numerow sie nie doczekam bo w Mielcu dobrego fryzjera nie ma. O ja glupia naiwna....ale mi tylko o farbowanie chodzi, a to chyba zadna sztuka, (nie chce mi sie packac farba w domu). Wiec moze jednak jakis numer dostane? he? :D Odpowiedz Link Zgłoś
anika_ania Re: dobry fryzjer w mielcu??? 17.02.06, 20:05 Oj nie taka głupia co najwyżej ślepa 'kret 07' podał nr telefonu do salonu Ego, zresztą fakt Tomek potrafi dobrze ufarbować włosy Popatrz dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: dobry fryzjer w mielcu??? 17.02.06, 22:00 anika_ania napisała: > Oj nie taka głupia co najwyżej ślepa 'kret 07' podał nr telefonu do salonu Ego, > > zresztą fakt Tomek potrafi dobrze ufarbować włosy > > Popatrz dobrze a swoja drogą to czegoś tu nie rozumiem... mało to książek telefonicznych? żeby na forum domagać się numeru telefonu to już lekkie przegięcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
prowokacja512 Re: dobry fryzjer w mielcu??? 17.02.06, 22:40 owszem widzialam ten numer telefonu (jednak nie wiadomo czy to akurat dobry numer, ale "chyba" tak). W ksiazce telefonicznej nie ma wszystkich salonow fryzjerskich a juz z pewnoscia nie pisze, ktory jest DOBRY. I uwierz mi absit, nie mam dostepu do ksiazki telefonicznej Mielca. Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: dobry fryzjer w mielcu??? 17.02.06, 23:30 prowokacja512 napisała: > owszem widzialam ten numer telefonu (jednak nie wiadomo czy to akurat dobry > numer, ale "chyba" tak). W ksiazce telefonicznej nie ma wszystkich salonow > fryzjerskich a juz z pewnoscia nie pisze, ktory jest DOBRY. I uwierz mi absit, > nie mam dostepu do ksiazki telefonicznej Mielca. sory wiec... nic nie mowie:) Odpowiedz Link Zgłoś