Dodaj do ulubionych

Gazeta Nasze Sprawy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:57
Widzieliście ostani numer Naszych Spraw-po prostu kompletne dno, zrobili z
tego taką gazetkę pariafialną, zakładową...Jest się z czego pośmiać
Obserwuj wątek
    • Gość: jasek Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 11:17
      Wiola ,konkurencja widzi ,ze jestes dobra -rób swoje a smieje sie ten kto smieje
      sie ostatni .Hihihi
      • wiola.labunska Re: Gazeta Nasze Sprawy 09.06.06, 11:27
        Droga Maju, lokalną, a nie dziennik, jakim nie jest...
        Mam nadzieję, że babskiej prasy Pani nie czyta, bo to takie nawet nie
        parafialne parafialne - małe, kolorowe i pełne reklam oraz propozycji raczej
        nie na kieszen mieszkancow malych miejscowosci... poza tym, coz zlego jest w
        parafialnym stylu?... na niedzielne nabożeństwa Pani pewnie też nie chodzi?...
        bo to takie malomiasteczkowe i moherowe w tym wielkopańskim świecie...
        pozdrawiam i dziękuje za opinię
        • rokefelerka Re: Gazeta Nasze Sprawy 10.06.06, 15:04
          Poprzedni pomysł na gazetę był zdecydowanie lepszy ( choć rozumiem, że
          droższy ).
          • wiola.labunska Re: Gazeta Nasze Sprawy 10.06.06, 17:18
            ten jest droższy. ze względu na zdecydowanie lepsza jakość papieru, który
            doskonale nadaje sie do archiwizacji. poza tym zdjęcia są dużo lepszej jakości -
            nie oszpecają i nie zniekształcają, co jest ważne. ponadto ten format mozna
            zbierać w segregatorze. no i główny powód zmiany - wiele osób tego oczekiwała -
            jakości i trwałości oraz indywidualności. no to jest... dziekuję za
            opinię
    • Gość: Magda Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: 195.68.233.* 11.06.06, 11:56
      Zgadzam się, że poprzedni format gazety był o wiele bardziej interesujący. A
      dwie strony trochę lepszego papieru to żadna rewolucja.
      • Gość: shrek Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 12:22
        Jaki kraj tacy terorysci...
      • wiola.labunska Re: Gazeta Nasze Sprawy 11.06.06, 12:48
        przyjmuje opinie, jednak zainteresowanie tym wydaniem jest większe i jej oceny
        znacznie lepsze. dziękuję za opinię
    • bizonek66 Re: Gazeta Nasze Sprawy 12.06.06, 00:15
      Kobieto! Lepiej sprzedawaj na targu truskawki! Radaktor z Ciebie żałosny.
      Piszesz w tej swojej broszurce głupoty i nie sprawdzone informacje. Pisz o
      sprawach o których masz pojęcie ( o ile jakieś masz?)lub jak masz sprawdzone
      informacje. Taką gazetę już w Powiecie mamy która pisze czasami głupoty ale Ty
      to wiesz bo sama je pisałaś. Więc proszę Cię daj sobie luz i zacznij sprzedawać
      owoce i warzywa na targu.
      • wiola.labunska Re: Gazeta Nasze Sprawy 12.06.06, 01:31
        to musiał napisac jakiś urzędnik, bo nikt inny nie napisałby "w powiecie"
        przez "P". pozdrawiam i prosze o wskazanie konkretów - które informacje nie są
        prawdziwe. i jeszcze jedna uwaga - w tej gazetce sa różne publikacje, różnych
        osób. wszystkie głupie?...
      • wiola.labunska Re: Gazeta Nasze Sprawy 12.06.06, 01:35
        Kiedy przeszliśmy na ty?... Nie odpowiadają mi ludzie, którzy skaracją dystans -
        to takie protekcjonalne
    • Gość: ja Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 09:32
      ja tam lubie ta gazete, i wiem, ze sa tam sprawdzone informacje!! a wy to chyba
      umiecie tylko krytykowac :/
      • Gość: Sara Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 09:39
        zgadza sie!-Ja tez lubie czytac Naze Sprawy ale troche denerwuja mnie kreację
        nieudaczników politycznych i malowane w niej extra wizerunki -wiecej czadu proszę!
        • rokefelerka Re: Gazeta Nasze Sprawy 12.06.06, 12:34
          Urocze, po prostu urocze - trochę krytyki i od razu dwie pochwały dla równowagi
          ( w odstępie 7 minut i w tym samym stylu ).
          • Gość: raper Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:56
            Pochwały nie tylko w tym samym stylu, ale równie bezspodstawne. Wynika z tego,
            że tej gazety nie powinno się krytykować. Zaraz odpowiedź pani naczelnej, albo
            dziwna kontra. Po, co, przecież po to jest forum, aby syskutować, a nie
            promować jakąś gazetkę, zresztą jelczańską
            • wiola.labunska Re: Gazeta Nasze Sprawy 12.06.06, 20:31
              jelczanska - oławska a obie na terenie jednego powiatu. przestaje się dziwić,
              że w samorządzie powiatowym radni dzielą sprawy na jelczańskie i laskowickie,
              na mniej i bardzie ważne... przeciez robia to sami mieszkańcy, czyli nie tak
              szybko będzie lepiej. a że czasem odpowiem, to chyba nic złego - lepiej
              reagowac, niz udawać, że się nie wie. mam nadzieję, że gazeta będzie sie
              promowała sama, a jesli nie - to znaczy, że będzie niepotrzebna, więc umrzemy
              śmiercią naturalną. pozdrawiam
          • wiola.labunska Re: Gazeta Nasze Sprawy 12.06.06, 20:32
            a fe tak podejrzewać propagandę sukcesu kreowaną, no własnie... przez kogo?
            to jednak miłe, że ktoś coś lubi i o tym mówi. czy zawsze trzeba tylko źle,
            jesli nie trzeba?...
            • Gość: raper Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:01
              Pani Wiolu, nie życzę pani gazecie źle, tylko dziwi mnie, że nie dopuszcza pani
              słowa krytyki, a przecież krytykuje się na forum nie tylko tę gazetę, także
              inne i chwali się też w zależności od jakości.
              • wiola.labunska Re: Gazeta Nasze Sprawy 13.06.06, 14:27
                to nie tak, że nie dopuszczam krytyki. cały czas przyjmuję wszelkie uwagi.
                staram sie po prostu na bieżaco reagować na każdą opinię, więc może dlatego
                jest to w ten sposób odbierane. do krytyki jestem raczej przyzwyczajona, jesli
                można sie do tego przyzwyczaić. wiele osób działa własciwie tylko w ten sposób,
                czemu sie nie dziwię, bo raczej znacznie trudniej coś wnieść, chocby pomysł lub
                konstruktywną uwagę. dziękuję za korespondencję
                • Gość: a co to kogo? Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 15:49
                  To ja mam konstruktywne pytanie powtarzane przez wiele osób: dlaczego
                  redaktorka naczelna gazetki ukazującej się w Jelczu-Laskowicach opanowała forum
                  Oławy skoro sama w swojej gazetce dała do zrozumienia że owa gazetka nie będzie
                  się ukazywała w Oławie? ja rozumiem brak skromności, tupet i wkurzenie
                  po "opuszczeniu" szeregów Wiadomości Oławskich, a co za tym idzie chęć
                  udowodnienia że "ja wam pokażę":) już po samej gazetce widać że ta gazetka nie
                  ma służyć nikomu poza osobą redaktorki naczelnej poprzez pisanie "gazeta Violi
                  Łabuńskiej", dawanie zdjęcia (żeby tylko rozpoznawali na ulicy). Już nie
                  wspomnę o wpisywaniu na forum Oławy wątków i odpisywanie sobie na nie co łatwe
                  jest do prześledzenia z powodu pewnych braków "pisalniczych" gdzie
                  charakterystyczne są myślniki:P Moim zdaniem na forum Jelcza-Laskowic już mają
                  dość tej osoby i tu przyszła ta osoba się popisywać. Ale serio oławian nic nie
                  obchodzi gazetka taka jak ty Pani Violu:))))) Radził bym przejść na forum
                  Czernicy bo tam chyba Nsze Sprawy się pokazują :)))))) No pozdrawiam
                  serdecznie:)))))
                  • wiola.labunska Re: Gazeta Nasze Sprawy 13.06.06, 16:14
                    trudno rozmawiac z kimś kto nie chce albo nie moze zrozumiec tresci i działa
                    z ukrycia póki co wiem o czym pisałam i dlaczego odwzajemniam pozdrowienia
            • rokefelerka Re: Gazeta Nasze Sprawy 13.06.06, 19:25
              Trudno nieczego nie podejrzewać w tym przypadku. "A fe" to jest zakładać, że na
              forum przychodzą ludzie w poważnymi niedoborami inteligecji. Pani nas obraża,
              Pani Wiolu .... a ja na przykład do Pani gazety nic nie mam - tylko nie lubię
              jak mi ktoś wciska coś na siłę nachalną autoreklamą :)
    • Gość: a co to kogo Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:39
      Niestety rozumiem treść i nie działam z ukrycia bo jesteśmy na forum:))) Nie
      cierpię na brak dogłaskania i nie mam potrzeby obnażania swoich fotografii i
      pisania że na tej fotografii to akurat ja jestem:))) Albo Pani jest niespełna
      rozumu, albo brak Pani tzw. "inteligencji":) Niech przykładem będzie rondo w
      Jelczu-Laskowicach - niech Pani wytłumaczy co to kogo w Oławie? Czytając wątek
      o tymże rondzie po pierwszym Pani wpisie widać że chce Pani "zjechać"
      niejakiego Pana Koba i tak Pani układa własne odpowiedzi na własny wątek, aby
      wyszło na to że rondo jest złe tylko po to aby później opisać to w swojej
      gazecie "takiej jak Pani". Nawet jak nawinął się tam forumowicz pozytywnie
      nastawiony do ronda zaatakowała go Pani jakby popsuł Pani wątek:)))) Nie
      szanuje Pani ludzi i żąda tego od nas? Odrobinę taktu proszę, tym bardziej że
      jest Pani w wieku kiedy bardziej wnukami powinna się Pani zająć niż pozować na
      egzaltowaną super women lokalnej prasy:))) Pani jest śmieszna i wciąż uparcie
      Pani to potwierdza:)))) No i wracając do ronda wynika że w następnym
      numerze "Pani Spraw" (niczyich innych) ten Pan Koba dostanie po łbie. Jeśli już
      o forum mowa to jest Pani zapewne albo bogata, albo ma bogatego sponsora
      (wybory tuż-tuż), albo ma Pani za dużo i pieniędzy i czasu. Bo wynika na to, że
      nie boi się Pani procesu z Agorą, która jest właścicielem tego i innych forum
      gazeta.pl - a Pani drukuje w swojej gazetce wypowiedzi forumowiczów łącznie
      nawet z ich IP naruszając ustawę o danych osobowych! Z drugiej strony jedynym
      źródłem dla "Naszych Spraw" jest forum Jelcza-Laskowic i Oławy - przebywa tu
      Pani więcej niż administratorzy:))) i gdyby Pani sama ze sobą na tych forach
      nie prowadziła dyskusji nie było by co do tej Pani gazetki dać:))) prawie na
      każdej stronie coś z forum:))) Ja wiem że Pani wie o czym Pani pisała, pisze i
      pisać będzie, o niczym:))) tak naprawdę Pani gazetka to brukowiec polityczny.
      Nie ma prawie artykułu aby na jakiegoś urzędnika nie najechać:) Nawet zdjęcia
      Pani Starosty na przystanku autobusowym w Jelczu-Laskowicach:) Tak za wszelką
      cenę:)) Padaczka:P
      • Gość: gosc wtorkowy Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:45
        o gustach się nie dyskutuje, ale to napisał chyba jakiś urzędnik
        • Gość: a co to kogo Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:47
          Zawsze ilekroć Panią z "Jej Spraw" się "atakuje to pojawia się "zagadkowy
          post" ,że to urzędnik albo konkurencja :P Chryste Panie brak słów...
        • rokefelerka Re: Gazeta Nasze Sprawy 13.06.06, 19:12
          Dwa cytaty z dwuch wątków :

"wiola.labunska 12.06.06, 01:31
          to musiał napisac jakiś urzędnik, bo nikt inny nie napisałby "w powiecie"
          przez "P". "

"Gość: gosc wtorkowy 13.06.06, 18:45
          o gustach się nie dyskutuje, ale to napisał chyba jakiś urzędnik "

Odrobina godności, Pani Wiolu, odrobina ....
      • Gość: ja Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:50
        wiadomosci olawskie a sprzedawane w jelczu-laskowicach. co jelcz-laskowice
        obchodzi olawa. kim jest pan koba
        • Gość: a co to kogo Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:55
          "Wiadomości Oławskie" były sprytne przemianowały się na "Gazetę Powiatową" i
          stąd prawo do ukazywania się w Jelczu-Laskowicach. "Nasze Sprawy" są z nazwy
          tygodnikiem Jelcza-Laskowic i to jest tak jakby "Kurier Brzeski" ukazywał się
          we Wrocławiu. Nie trzeba się wysilać zbytnio, aby pojąć ten mechanizm:)))) Nie
          bronię GP-WO ale przynajmniej wykazali się "wyczuciem".
        • Gość: olawianin Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:56
          fakt kim jest tajemniczy koba i dlaczego szrgacie jego nazwiskiem
          • Gość: a co to kogo Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:59
            Trzeba zapytać Panią redaktor "Jej Spraw" ma wkręta na punkcie urzędników. Nie
            wiem czy Koba to nazwisko ale "ta Pani" pewnie wie, ja też jestem ciekaw co on
            zrobił, kim jest i o co chodzi Pani z "Jej Spraw":)
            • Gość: olawianin Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:08
              przelecialem szybko wpisy z tym rondo cos nie jest tak ludzie pisza ze do bani
              nasze w olawie tez jest do luftu za male
              • rokefelerka Re: Gazeta Nasze Sprawy 13.06.06, 19:20
                Faktycznie rondo może i do bani jest ( z pewnością to w Oławie ) - problem w
                tym, że ten post o rondzie, jak i ten o zamykanej szkole oraz o linii DLA
                wygląda jak wygenerowany specjalnie po to, aby było o czym napisać w gazecie i
                w tym celu jest "rozdmuchiwany" w określonym kierunku. Po to jest forum, aby
                się ludzie mogli wypowiedzieć, a nie by kreować tematy, gdy ich widocznie
                brakuje.
                • matejkoo Re: Gazeta Nasze Sprawy 13.06.06, 21:00
                  wiesz o ile zgodzę się z Tobą w sprawie szkoły i DLA, o tyle o rondzie powinno się napisać, bo prawda jest taka że na to poszły pieniądze z unijnego budżetu, a także nasze, podatników. Związku z tym nie widzę powodu alby nie wyciągać konsekwencji, za zły projekt... o wykonaniu też można napisać. Zobaczymy jak skończą ale dziś to wieje tandetą...i tzw. na od****
                  • Gość: wiola.labunska Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:46
                    przeczytalam zobaczylam i jestem zdegustowana tylko tyle
                    • Gość: raper Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 13:25
                      Dalsza dyskusja o tej gazecie nie ma sensu, nie ma sensu też obrażanie pani
                      Wioli. Niech zdobywają czytelników treścią i formą artykułów, a nie
                      rozdmuchwianiem sztucznych problemów i propagandą sukcesu na formu. To bez
                      sensu. Sparwę DLA próbuje się rozdmuchać, bo wiem, że inni przewoźnicy też
                      starają się o wejście na rynek i kilku przecież już weszło.
                      • matejkoo Re: Gazeta Nasze Sprawy 14.06.06, 14:41
                        Pani Wiolu proszę się logować bo mam wrażenie że dwa posty pode mną to nie Pani pisała.
                        Raper jacy przewoźnicy? Tanie linie przewoźnicze *czy jakoś tak! i to wszystko.
                        Trudno mówić o konkurencji. Na trasę J-L Wrocław masz już, PKS Oława, Polbus (czyli PKS Wrocław) 505 i 595 (linie podmiejskie Wrocławia czyli MPK Wrocław) no i Beskid. Bilet do Wrocławia najtańszy to 3.5 za 27 KM do Oławy 3,50 za 13KM coś tu nie gra. Osobiście skoro mówisz że to takie łatwe to czemu taka konkurencja mała? przecież mnóstwo ludzi jeździ, nie mówiąc o uczniach.
                        • matejkoo Re: Gazeta Nasze Sprawy 14.06.06, 14:42
                          Miało być nademną:D
                          • Gość: raper Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:16
                            Masz rację matejko, ci przewoźnicy weszli na trasie J-L - Wrocław, a nie J-L-
                            Oława. Myślałem o całości rynku, a nie o konkretnej trasie.
                            • matejkoo Re: Gazeta Nasze Sprawy 14.06.06, 18:08
                              Ogólnie jest konkurencja coraz większa i nie tylko wśród przewoźników ale na rynku to widać. Tylko w tej konkretnej sprawie jest jakieś "ale" ja jak chodziłem do szkoły Pamiętam że w dniu rozpoczęcia roku szkolnego potrafili podstawiać z samych Laskowic na rozpoczęcie 2 autobusy a było to tylko rozpoczęcie dla I lub II lub .. klas więc pomnóżcie to razy 2 i dodajcie pracujących w J-L z Oławy i na odwrót.. chcąc nie chcąc jest w tym kupa pieniędzy, ale jak to w Polsce nikt nie wyjaśni czemu nie można walczyć o tych klientów. Bo nikt mi nie powie że nie opłaca to się skoro 5 przewoźnikom opłaca się przewozić ludzi do Wrocławia (co prawda więcej wiosek po drodze) ale opłaca się.
                        • wiola.labunska Re: Gazeta Nasze Sprawy 14.06.06, 16:34
                          Loguje się i wpisuje tylko na prośbę matejkoo. Na pewno nie jest łatwo, bo
                          gdyby było, to przewoźników byłoby więcej. widzę, że niektórzy trochę mnie już
                          znają, bo odczytują właściwie treści, a inni powinni wiedzieć, że prezentując
                          swojue poglądy nie uciekam się do pseudo
                          • Gość: Sebastian Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:35
                            ... a świstak siedzi i zawija te głupoty w sreberka.
                            • matejkoo Re: Gazeta Nasze Sprawy 14.06.06, 18:03
                              a ktoś imieniem Sebastian: pisze głupoty i owija je drugi raz w sreberka. Może jakiś argument? a nie taki pusty post.
                              • rokefelerka Re: Gazeta Nasze Sprawy 14.06.06, 18:15
                                Faktycznie trudno udowodnić, że większość wpisów pod "jelczańskimi" wątkami,
                                choć pod różnymi nickami, wykonała ta sama osoba. Czy Tobie, Matejkoo nie
                                nasunęła się wątpliwość, że tak właśnie jest ? Jesteś pewien, że wpisy są
                                autentyczne i pochodzą od różnych osób zaiteresowanych sprawą ? Oczywiście winę
                                należy udowodnić, ale ja tu nikogo nie sądzę, wyrażamy tylko daleko idące
                                wątpliwości, bo przecież nikt nie lubi być "nabijany w butelkę".
                                Sebastian nie użył argumentów, ale Pani Wiola również - "prezentując
                                swojue poglądy nie uciekam się do pseudo" - jest tylko deklaracją nie
                                koniecznie zgodną ze stanem faktycznym.
                                • matejkoo Re: Gazeta Nasze Sprawy 14.06.06, 18:21
                                  No tak zgodzę się ale powiem Ci że Pani Wiola jest osoba dorosła i wątpię aby posunęła się do tak żałosnego ruchu moim zdaniem. (o mnie)Bo osobiście zawsze podpisuje się pod swoimi postami, a na forum Oława nie ma obowiązku logowania się i to jest właśnie ten minus, co do niektórych postów bym się zgodził z Tobą, po są podejrzane ..ale możemy się tylko domyślać..
                                  • Gość: a co to kogo Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 18:40
                                    Widzisz matejkoo tak przeczytałem to co napisaliście i w sumie wychodzi na to,
                                    że macie wątpliwości i w pewnym sensie zgadzacie się ze mną. Mi nie chodzi o
                                    gnębienie Pani Wioli, ale tak rażące rzeczy, które widzę wyprowadzają mnie z
                                    równowagi. Jest kilka tematów na forum oławskim o jelczu-laskowicach: linia
                                    DLA, Zakłady Jelcza, liceum w Jelczu-Laskowicach i w pewnej mierze Nasze
                                    Sprawy - pod nimi "gnębię" Panią W.Ł - wszystkie "wpuściła na forum" Pani
                                    redaktor naczelna i jaja se dam uciąć że strzeliłem w dychę w swoich atakach
                                    zmuszając ją do chamskich w rezultacie ataków w stylu: "spieprzaj dziadu"
                                    i "wal się!!!!" - nie wytrzymała. A z tego co widzę kilka osób jest niejako po
                                    mojej stronie, nie o to mi chodziło, ale daje mi to większe pole manewru. Ja
                                    chcę osiągnąć tylko, żeby Pani Wiola poszła sobie na swoje forum
                                    www.naszesprawy.pl lub na forum jelcza-laskowic. Poruszane sprawy są ważne i
                                    zachaczają o Oławę - ale oławian nic nie obchodzą. Te forum nie ma opiekuna jak
                                    te jelczańskie dlatego ta Pani tu pisze. Odpowiedz mi matejkoo po co ona to tu
                                    pisze? Reżyseruje i moderuje na swój sposób te wątki aby nadawały się do użycia
                                    w jej gazetce ksero. Weź matejkoo się zastanów i odpowiedz na moje pytanie.
                                    Przecież na forum jelczańskim przynajmniej by jej ktoś odpowiedział i ktoś by
                                    się zainteresował to są tematy dla ludzi tam mieszkających!
                                    • Gość: sms Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 19:01
                                      Pani Wiolu ,typ jest patologią i niech sie wymiecie .My Pania szanujemy i jest
                                      Pani fajną kobitką.Gościu grzebie palcem w dupie ,bo to lubi jak jest smród.

Spieprzaj dziadu
                                      • Gość: a co to kogo Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 19:05
                                        Pani Wiolu niech mi Pani inwektywy wpisuje pod swoim nickiem a nie znowu
                                        jako "sms" wpisuje mi Pani 'spieprzaj dziadu' jak pod jakimś nickiem wcześniej.
                                        Wiem, że specjalnie Pani to zrobiła, ale jak ludzie to wszystko czytają to co
                                        raz to mniej ma Pani zwolenników:)))))
                                • wiola.labunska Re: Gazeta Nasze Sprawy 14.06.06, 19:56
                                  odpisuje wbrew sobie - niestety, wiele osob ma ze sobą problem, z wyrażaniem
                                  poglądów i myśli, dlatego ucieka w pseudo. najłatwiej w tłumie, anonimowo.
                                  dlatego, jeśli znajdzie się ktoś, kto do tego nie pasuje, to się go atakuje,
                                  zarzucając mu to, co sie robi samemu. chyba szkoda mojego czasu. niedługo
                                  mecz
                                  • matejkoo Re: Gazeta Nasze Sprawy 15.06.06, 08:41
                                    Powiem tak: na forum J-L też pisze i to pod swoim nickiem, wątpię żeby założyła inny bo mało nam przybyło stałych użytkowników, druga sprawa może i pisze tutaj pod wieloma ale nie mi to oceniać bo równie dobrze może i nie pisać. Nie mam na to dowodów więc nie będę tutaj nikogo oczerniać.
                                    • Gość: a co to kogo Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 09:39
                                      a ja nie oczerniam, jestem wojownikiem o uwolnienie oławskiego forum od
                                      jelczańsko-laskowickiej lafiryndy Łabuńskiej która zamiast do psychoterapeuty
                                      przychodzi na forum oławskie i wypisuje o jelczu-laskowicach i o urzędnikach -
                                      bo wydaje jej się, żę robiąc cotygodniowy ksero-przegląd polityczny będzie
                                      sławna, a tym czasem gazetka-ksero Taka jak Ona się nie sprzedaje, sponsorowi
                                      kończą się już pewnie przedwyborcze fundusze, pomnika Wioli obok obelisku
                                      papieża nie postawiono, na forum jelcza-laskowic jej nie chcą bo śmierdzi i ją
                                      wywalili z jej debilizmami i tu przyszła psuć gnida jedna i jeszcze obeaża i
                                      każę spieprzać złodziejka i krymialistka, ktoś wreszcie zadzwoni do Agory i się
                                      skończy!
                                      • Gość: xxz Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 09:56
                                        ALe kultura osobista !!
                                        • Gość: Konik Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 13:55
                                          precz z naszymi sprawami- z tym gównem prowincjonalnym ktore wyglada jak szkolna
                                          gazetka, miałeś rację Kamiński, ze sie pozbyłeś tej niespełnionej redaktorzyny
                                          • Gość: Mixer Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: 82.160.94.* 15.06.06, 14:01
                                            Przyłączam się do krucjaty przeciwko Wiolce.
                                      • Gość: ale Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 15:05
                                        takie cos jest karalne i nie pasuje do tego forum
                                        • Gość: sumik Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:38
                                          Nasze Sprawy -mnie sie podobają a Wiola jest OK.
                                          • Gość: ktoś Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 08:56
                                            Gratuluje za umieszczenie zdjęcia i podpisu pod nim!!!!Po prostu rewelacja! Pani
                                            Starosta Bożena Polakowska stojąca koło przystanku.Czy już ludzie autobusami nie
                                            mogą jeździć-po to chyba są!!!!Ciekawa jestem czyje zdjęcie następne
                                            opublikują-a może jak ktoś robi zakupy bo to przecież też jest dziwne tak jak i
                                            jazda autobusem!!! Od razu wielkie haloooo.Katastrofa sie stała bo Pani Starosta
                                            czekała na autobus(przecież trzeba to opublikować!!!) a może czekała bo ktoś
                                            miał po nią przyjechać i była umówiona w tym miejscu!!!Nie maja o czym pisać to
                                            szukają byle czego żeby łatkę przypiąć!Warto sie nad tym zastanowić 150 razy
                                            zanim sie coś napisze!!!!!A jeżeli chodzi o ten nowy format "niby gazety" to
                                            jest beznadziejny!Litery jak dla konia!Jedne artykuły napisane wieksza
                                            czcionka(żeby zajmowały jak najwięcej miejsca) a drugie mniejszą.Co myślicie że
                                            ludzie są ślepi i tego nie widza!"Gazeta" w ogóle NIECZYTELNA!!!Moze warto
                                            zastanowić się nad zmianą formatu na poprzedni!?A i jeszcze jedno nie widziałam
                                            żadnej gazety w której ukazywałoby się zdjęcie naczelnej/ego w każdym numerze!!!
                                            • Gość: grafik Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 09:10
                                              Polakowska to osoba publiczna -Strosta i medialnie jest obecna -nie widzę w tym
                                              rewelki czy na przystanku czy w kosciele.Jak ci sie nie widzi druk ,to kup sobie
                                              okulary i zacznij czytać Urbana "NIE" .Miłej lekturki .Buahahah
                                              • Gość: ktos Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 09:21
                                                To własnie ja nie widze w tym nic złego ze Pani Starosta stała na przystanku,
                                                ale widać dla pani naczelnej to jest cos niesamowitego bo w koncu to ona
                                                opublikowała to w swojej "gazetce"!!!
                                                • Gość: grafik Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 09:31
                                                  Polakowska była na zdjeciu kompletna i w odziezy -wiec nie rób z igły widły.
                                                  Zblizaja sie wybory samorządowe i Polakowska wcale nie poda do sądu Pani Wioli
                                                  za zdjęcie ,wrecz przeciwnie .Taki jest kapitalizm ,ze wszystko jest na sprzedaż
                                                  a prawo wolnego rynku zarówno w polityce jak handlu nie toleruje słabych.Ucz sie
                                                  a daleko zajdziesz!!!
                                                  • Gość: ale Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 09:43
                                                    ale ta gazeta jest poczytna
                                                  • Gość: ktos Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 09:46
                                                    Rownie dobrze mogła zrobic zdjecie komus innemu tez stojacemu kolo przystanku-bo
                                                    nie wierze ze nie było tam nikogo wiecej a dlaczego wybrała akurat Pania
                                                    Polakowska? Mógłbyś sie nad tym sam zastanowic a dopiero pozniej pisac!!!A jak
                                                    mieszkaniec (co do miescowosci nie jestem pewna ale) chyba Chwałowic odpisał
                                                    pani "WIOLI" na jej reportaż o placu zawab dla dzieci!? Czytaj "Gazetke" od
                                                    dechy do dechy a nie tylko fragmenty!!!!! "Ucz sie a daleko zadjdziesz!!!"
                                                  • Gość: grafik Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:00
                                                    palcuje klawiaturkę a Ty nic nie łapiesz.Polakowska jest politykiem i bedzie lub
                                                    ma szanse zostac burmistrzem J-L.Pokazywanie się u Wioli to tak jak "Herbatka u
                                                    Tadka"

Nie ma ludzi niewinnych
                                                    Sa tylko zle przesłuchani
                                                  • Gość: lza Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:11
                                                    Powiem Ci jedno "grafik" pracowałam kiedys dawno temu w gazecie w Jeleniej Górze
                                                    bo tam tez mieszkałam i to ja szukałam czegos z czego ludzie mogliby robic
                                                    sensacje dlatego wiem o co chodzi Pani Wioli. Popieram twoje interpretacje
                                                    "ktos"!!!!!!!!
                                                  • Gość: grafik Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:28
                                                    Iza jest taka ładna piosenka "wszystko jest na sprzedaz".
                                                    Niedawno w GPWO było zajebiscie wielkie zdjecie Grzesika i spoko,a humor o
                                                    politykach zamieszczał w Powiatówce jak ten temu a tamten tamtemu i pewnikiem
                                                    dziennikarze Powiatówki wychodzili przed szereg.Osobiscie nie ma w tym sensacji
                                                    ,zwykłe przyciaganie czytelnika do siebie i wszystko.Kazdy polityk toleruje
                                                    zaplecze przychylnej dla niego 'gazetki" ,wiesz pózniej to mozna niezle zyc za
                                                    "dobre serce"
                                                  • Gość: Iza Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:17
                                                    A tam na prawde czytając wasze komentarze to ta gazeta musi byc ciekawa
                                                    hahahahahah........
                                                  • Gość: beata Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:04
                                                    Ciekawa, nieciekawa, to kwestia ocen indywidualnych. czytając tę gazetę, nie
                                                    mogę oprzeć się wrażeniu, że ma ona jakieś zadanie do wykonania, teksty są
                                                    pisane z tezą, z wcześniejszym założeniem. Może się mylę, ale może jakiś
                                                    tajemniczy moderator (albo grupa) stoi za nią. Nie podoba mi się używanie na
                                                    forum obraźliwych określeń innych osób. Jeżeli naczelna chce się
                                                    dowartościować, pisząc, że to jej gazeta i dając swoje zdjęcie - ma do tego
                                                    prawo, w końcu to jej gazeta i jej sprawa. Nikt nie każde nikomu czytać tej
                                                    gazety i ja też przestaję, bo jest coraz gorzej.
                                      • Gość: obserwator forum Re: Gazeta Nasze Sprawy do "a co to kogo i ktoś" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:23
                                        Za przeproszeniem normalnych ludzi jesteś dupkiem, a nie wojownikiem. Wyłazi z
                                        ciebie pieniacza natura. Ponieważ piszesz jako mężczyzna tym gorzej się
                                        prezentuje twoja kultura osobista. Nie masz chyba wątpliwości, że Pani Wiola
                                        jest Kobietą i obrzucanie Jej inwektywami w twoim wydaniu świadczy że jesteś
                                        cham, prostak i zwykłe bydle. Co było do wykazania. Całuj psa w łańcuch i sam
                                        spieprzaj z forum.
                                        • Gość: a co to kogo Re: Gazeta Nasze Sprawy do "a co to kogo i ktoś" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 14:37
                                          Poczytałam, zapoznałem się, odpowiem tak: przepraszam Panią od "Jej Spraw"
                                          za "lafiryndę". Przegięłam, ale odpisuję tej Pani i jej poplecznikom w ich
                                          stylu. Weźmy na ten przykład "grafika: Z tymi warsztatami to dałas dupci
                                          ale.........." - widocznie to Pan składający po cichu w obawie przed Urzędem
                                          Skarbowym tę Gazetkę-Ksiero (Bilansa też chyba). Co do mojej płci jest to moja
                                          prywatna sprawa. Przeczytałem że jestem dupkiem, zwykłym bydłem itd - a na
                                          koniec znowu sławetne "spieprzaj z forum" tu zmiana bo dotąd było "spieprzaj
                                          dziadu" czyli krąg rodziny i powinowatych Pani z "Jej Spraw" takich jak ona
                                          został zapędzony do kontrofensywy:)
                                          Jeśli ktoś śledzi tę bitwę to wie, że chamstwem i resztą Pani od "jej Spraw"
                                          nie dorównam:))))
    • Gość: 1996 Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:34
      A czytaliście artykuł matki "biednego"gimnazjalisty?to dopiero żenada, gazeta
      schodzi na psy szukajac taniej sensacji,artykuły są nierzetelne, nie
      sprawdzone.Liczy sie tylko to żeby był nakład wiekszy więc skandale się
      wypisuje.
      No i fakt-umieszczanie w gazecie wpisów z forum to chyba lekka przesada,
      ciekawe czy autorzy wyrazili zgodę i otrzymali wynagordzenie z tego
      tytułu+wynagrodzenie dla Agory?
      • Gość: beata Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:14
        W tym artykule, nie było drugiej strony, czyli zdania dyrektora i nauczyciela.
        Powinno być. Skoro się o kimś pisze źle, trzeba spytać się o opinię drugiej
        strony. Miałam kiedyś warsztaty z dziennikarstwa i to jest podstawowa zasada i
        każdy dziennikarz musi o tym pamiętać. Nawet oskarżony ma prawo do obrony...
        • Gość: grafik Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 13:00
          Beatko -druga strona to jest dobra do sexu -reszta to hipokryzja.
          Z tymi warsztatami to dałas dupci ale..........
    • Gość: Lew Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: 195.68.232.* 16.06.06, 13:40
      I bardzo dobrze, że mamy nowa gazetę! Każde początki sa trudne i musi upłynac
      trochę czasu, by wszystko zostało dopracowane i jak to się mówi dopieszczone.
      Gratuluję Pani Wioli odwagi i siły woli. Tak trzymac dalej! Dziękuję za
      informacje na temat "drużyny" wyborczej Pana Października. Już wiem co to jest
      grupa trzymająca władzę!Pozdrawiam.
      • Gość: ema Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 13:50
        Podzielam Lew Twoja opinię i jestem za Wiolą -niech kobieta walczy z monopolem
        informacji w Oławie -poczatki zawsze są trudne ale potrzebne .Wiola do boju ,do
        boju zamknij usta wrogom -haha
        • Gość: beata Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 14:02
          LIsta, o której piszesz jest nieaktualne, stare dane. Co do agzety - masz
          rację, niech walczy, nie mam nic przeciwko
          • Gość: ema Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 14:07
            katalog.wp.pl/www/Informacje_i_Media/Prasa/?ticaid=11cbe
            • Gość: 1996 Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 14:23
              Może i nie pisze tych wszystkich pochlebnych postów pani Ł, ale zapewne piszą
              to ludzie z nią związani.Te wszystkie posty pisane są na jedno kopyto, mają ten
              sam styl.
              Szkoda,że np.nie pisze się o przedszkolach w J-L, w których połowa pań
              opiekunek nie ma odpowiedniego przygotowania pedagogicznego, ale cóż-koneksje
              rodzinne...
            • danagorska Re: Gazeta Nasze Sprawy 16.06.06, 14:25
              Nie widziałam tej gazety. Mieszkam w Oławie i może dlatego. Nie będę się
              wypowiadać co do jej zawartości. Ponieważ jednak na pytanie dlaczego wątki
              dotyczące Jelcz-Laskowic nie pojawiają sie jednocześnie na jelczeńskiem forum,
              gdzie ludza sa tymi sprawami na pewno bardzie zainteresowani, nikt mi nie
              odpowiedzial, a tu nadal pojawiaja sie wpisy wychwalające w tym samym stylu (np
              wpis emy) trudno aby o tej gazecia miała dobre zdanie. Musi być w strasznym
              dołku skoro ucieka sie to robienia wokoł siebie takiego sztucznego tłoku na
              forum
              • Gość: grafik Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:09
                dojedziem do 100 postu?Wiola to dla Ciebie dziecko palcóweczzkę uskuteczniam na
                klawiaturce.HIhaihihi
                • Gość: manhatan Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:19
                  Niestety ilość tu w jakość skokiem nie przejdzie. Jednak forumowicze to
                  inteligentni ludzi i ich podajrzenia sie potwierdzają - wokół spraw ( waszych
                  nie naszych ) specjanie jest robiona zadyma. Nie wiem tylko czy Wiola ci za to
                  podzękuje, bo świadectwo raczej negatywne jej wystawiasz.
                  • Gość: gosc Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:34
                    popieram chaos i zamieszanie wokół Wioli -ona jest happy i z endem.
                    • Gość: Manhatan Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:36
                      Happy chyba nie jest, bo gazetki coś nie widać. Będzie wogóle ?
                      • Gość: gość Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:40
                        Wiola odpowiedz !
                        • Gość: śledczy Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:53
                          i teraz Wiola udaje, że jej tu nie ma i że sie zalogowac musi
      • Gość: ala Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:39
        A moze to był nie najlepszy poczatek gazety (o ile mozna to teraz nazwac
        gazeta)i warto byloby pomyslec o zakonczeniu kariery!?
        • Gość: ego Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:45
          Popieram popieram-koniec z gazeta!!!
          • Gość: koniu Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:57
            Mieszkam w Laskowicach,widziałam a nawet skusiłam sie przeczytać fragment tej
            gazety i ...... po prostu nuda.Preferuje 5 "POWIATOWYCH" niz jedna "Nasze
            Sprawy" pomimo ze ona jest tansza nic ciekawego nie zawiera.Moge sie założyć że
            ludzie wolą starsza,znana,normalnego formatu jak na gazete przystało "Powiatówkę".
            • Gość: sówka Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 19:15
              Nasze Sprawy to rewelka,w Powitówce tabelek sportowych i reklam
              • Gość: Magda Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 13:29
                Mam takie wrażenie, że Dawida Obręckiego,( chyba dobrze napisałam nazwisko)
                słyszałam w jakimś radiu, i bardziej mi to odpowiadało niż to, że wspomaga
                wielkie, nasze kochane sprawy.
                • Gość: Radek Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 13:33
                  to dobrze ci się zdaje, Dawid O. to stary radiowiec-pamiętam go jeszcze z Bossa,
                  później z dolnośląskiego radia BRW, a teraz coś go nie mogę usłyszeć w eterze,
                  za to moge go zobaczyć w stopce gazety jelczańskiej. Koń by się uśmiał
                  • makler4 Re: Gazeta Nasze Sprawy 19.06.06, 22:47
                    jest dużo lepsza od wiadomości oławskich.
                    • Gość: JA Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 12:14
                      Wzywam do bojkotu gazety Nasze Sprawy, prowincjonalnej gazetki!
                      • Gość: tomasz Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 13:06
                        gazety lokalne z założenia są prowincjonalne, bo piszą o prowincji. Pozostaje
                        kwestia jak piszą, jaki reprezentują styl i poziom. Trudno porównywać je z
                        gazetami krajowymi, bo to inna płaszczyzna. Ale myślę, że nawet wśród
                        dziennikarzy lokalnych są lepsi i gorsi, słabsi i wyróżniający się. Na pewno
                        ich znacie, śledząc nasze lokalne gazety. Co do Naszych Spraw, czekam, bo to
                        przecież początki, choć raczej mało ciekawe...
                        • Gość: MiśQ Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: 213.199.201.* 08.07.06, 17:50
                          Chyba się niedoczekasz... bo w czwartek Naszych Spraw już nie było w kiosku
    • Gość: Teteh Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 18:15
      Pani Wiola wyjechała na urlop, tak mówią kioskarze w Jelczu-Laskowicach. A w
      sumie najczęściej wymienianym miejscem jest zagranica. Czyżby uciekła?
      • Gość: Karpiu Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 14:51
        To znaczy, że gazeta Nasze Sprawy przeszła do lamusa, w sumie dobrze, bo jak
        długo można robić coś na siłę...
        • Gość: gość Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 16:31
          niektórzy mają inne zdanie ja chętnie kupowalem
          • Gość: igor Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 13:30
            pozdrawiam Wiole i dobijam setki hahahahhiiiii
            • Gość: ? Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: 213.199.201.* 11.07.06, 17:15
              Kończ Wać Panna - wstydu oszczędź
    • Gość: ciekawy Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:44
      dzisiaj czwratek, a ukazały się Nasze Sprawy?
      • Gość: Młody Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:20
        Gazeta Nasze Sprawy nie ukazała się-już oficjalnie wiadomo, że tytuł zniknął z
        naszego powiatu. Po prostu- nie udało się!-to już kolejne wydawnictwo, które
        poniosło klęskę na naszym terenie. Gazeta Powiatowa WO- jak się okazuje jest
        bezkonkurencyjna,a może jak na razie jest najlepsza...
        • Gość: ciekawy Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:25
          dzięki, nie wiedziałem, że to już koniec
        • Gość: optymista Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:49
          najpierw wiekszośc krytykuje a póxniej teskni. ja wierzę ze tytuł wróci. byłoby
          szkoda
          • Gość: ciekawy Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:03
            Nie napisałem, że tęsknię. Po prostu pytałem i uzyskałem odpowiedź
            • Gość: optymista Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:06
              no i jak tu rozmawiać jak każdy zajmuje z góry zaplanowane stanowisko. nie
              napisałem że koniec mam nadzieję ze tytuł przetrwa i tyle jestem zainteresowany
              ciągiem dalszym sprawy jelcza a tam się za to ostro zabrano i tyle
              • Gość: ktosik Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:46
                faktycznie byloby szkoda duzo spraw bylo i ludzie zadowoleni z zalatwianych
                spraw
        • Gość: Mixer Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 08:30
          Łoj jaka szkoda, a taka buńczuczna była nasza pani Wiola i jakoś z forum zniknęła.
        • Gość: Mixer Re: Gazeta Nasze Sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:56
          Łoj jak mi przykro i p. Wiolka nagle ucichła.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka