hurysa1 28.08.07, 08:22 Ryko! Obraziłeś moją Religię. Ostrzę kindżał by zarżnąć Ciebie i Twoją rodzinę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
censorship Re: Wściek 29.08.07, 00:07 Jestem wściekła na Chlorofila. Jest północ, a jego nie ma w domu. Ja nie jestem żadna Pani Słowikowa. Gdzie ten Skurwysyn się podziewa (komórkę ma zgaszoną). Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Wściek 29.08.07, 10:29 censorship napisała: > Jestem wściekła na Chlorofila. Jest północ, a jego nie ma w domu. Ja nie jestem > żadna Pani Słowikowa. Gdzie ten Skurwysyn się podziewa (komórkę ma zgaszoną). Jak to się powtórzy proponuję swoje towarzystwo - też jestem wkurwiony, dzisiaj wyjątkowo. Odpowiedz Link
felerynka Re: Wściek 29.08.07, 10:43 czy skacowani też mogą się tu wściec? quuurna łeb mnie zapier.. barszczyk rosołek na przemian i to pieprzone słońce Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Wściek 29.08.07, 10:55 Był wątek Kac, ale wszyscy tutaj nie dopuszczają do kaca, więc go Map wycią. Pozostaje rzygać na (w)ścieku - też pasuje. Felercia klina i kac się nie zaczyna - delikatnie schodząc do zera, albo alkoholu albo poziomu:~) Odpowiedz Link
censorship Re: Wściek 29.08.07, 15:31 sztuk6mistrz napisał: > > Jak to się powtórzy proponuję swoje towarzystwo - też jestem wkurwiony, dzisiaj > wyjątkowo. Ciekawa propozycja, ale bez Chlorofila nie ma fotosyntezy. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Wściek 29.08.07, 17:14 Jak wróci może nam robić zdjęcia (foto) i będzie z tego dla niego jakaś synteza. Odpowiedz Link
poloeschatolo kolejar czekam z utęsknieniem 30.08.07, 10:36 na to że okażesz się prawdziwym mężczyzną. co zostanie rozpoznane po tym jak skończyłeś. to przy najmniej skróci moje wkurwienie na twoje wisty z kolegami (w tej sytuacji już chyba byłymi) Odpowiedz Link
kolejar Re: kolejar czekam z utęsknieniem 31.08.07, 04:53 poloeschatolo napisała: ...z kolegami (w tej > sytuacji już chyba byłymi) No widzisz... Sytuacja w tej grupie koleżeńskiej jawi się jako dokładne odbicie kaczo-ziobrowego Układu. "Z takimi chłopcami to ja sobie poradzę..." - mówił LW . Odpowiedz Link
kolejar Re: kolejar czekam z utęsknieniem 31.08.07, 04:56 Przepraszam, ale nie potrafię czasem zachowywać się z dyplomacją Kazia, co wycofuje się pod zarzutem spożywania zbyt dużej ilości piwa. Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: kolejar czekam z utęsknieniem 31.08.07, 08:12 kolejar napisał: > Przepraszam, ale nie potrafię czasem zachowywać się z dyplomacją > Kazia, co wycofuje się pod zarzutem spożywania zbyt dużej ilości > piwa. a przydałaby się tobie odrobinę, bo inaczej zaczynasz być odbierany jako burdujący pijak (już alkoholik?) Odpowiedz Link
ryko Re: Wściek 30.08.07, 16:10 hurysa1 napisała: > Ryko! > Obraziłeś moją Religię. Ostrzę kindżał by zarżnąć Ciebie i Twoją rodzinę. Huryso, Podjęłaś dyskusję w typowo muzułmański sposób... ja ci po chrześcijańsku wybaczam. Amen. Odpowiedz Link
map4 Re: Wściek 30.08.07, 19:01 ryko napisał: > Huryso, > Podjęłaś dyskusję w typowo muzułmański sposób... ja ci po chrześcijańsku > wybaczam. Amen. To Ty jeszcze jesteś na wolności ? Przecież na własne uszy po ukryciu się pod Twoim fotelem wczoraj wieczorem słyszałem, jak bluźniłeś na premiera w dwójcy jedynego. Jeszcze Cię nie zwinęli ? Dziwne. Odpowiedz Link
hurysa1 Re: Wściek 30.08.07, 19:04 ryko napisał: > > Huryso, > Podjęłaś dyskusję w typowo muzułmański sposób... ja ci po chrześcijańsku > wybaczam. Amen. Ryko. W takim razie nadstaw pierwszy i drugi policzek. Dam Ci dwa razy po pysku i nie będę musiała brudzić sobie rąk krwią niewiernych. Odpowiedz Link
pitole.trolle Re: Wściek 31.08.07, 12:36 Ja bym przyłożył Sztukmistrzowi, ale nie wiem jak to zrobić Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Kurwa nie będę 31.08.07, 15:20 się tłumaczył przed gówniarami albo przed walniętymi, bredzącymi facetami, choćby mieli nie wiem jaką wiedzę i nie wiedzieli do czego ona służy. Za dużo w życiu przeszedłem, żeby mnie mogli sztorcować jak smarkacza. Bo jak się wkurwię to się przejdę w realu. Odpowiedz Link
ksiezycowa9 Re: Kurwa nie będę 31.08.07, 16:38 Zamiast klac jak szewc...proponuje do ogrodka, ew.parku...na wycieczke..Propozycja zbyt infantylna? sorry....... Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Kurwa nie będę 31.08.07, 17:17 ksiezycowa9 napisała: > Zamiast klac jak szewc...proponuje do ogrodka, ew.parku...na > wycieczke..Propozycja zbyt infantylna? sorry....... Nie chce mi się z tobą gadać, więc przestań się wysilać. Kurwa mać chyba nie rozumiesz słowa pisanego - przeczytaj do czego ten wątek służy i nie pieprz bez sensu, bo kobieto nie masz o czym. Forum ci się nie podoba to tu nie pisz. Wszystkich już oceniłaś, wszystkich znasz więc nie widzę powodu dla którego tutaj się pojawiasz. Ja jestem ludzi ciekawy i ich lubię. Te twoje misjonarskie wycieczki możesz sobie, wiesz co... Nie jestem twoim byłym, żebyś tutaj imputowała mi jakieś jego wady. To, że się na gównie pośliznęłaś nie znaczy, że masz do mnie je teraz przyklejać. Odpowiedz Link
kolejar Re: Kurwa nie będę 31.08.07, 17:47 sztuk6mistrz napisał: To, że się na gównie pośliznęłaś nie znaczy, że > masz do mnie je teraz przyklejać. Sztukmistrzu! Na gównie - jak z Twojej retoryki wynika - to się Twoja Żona teraz ślizga i nie życzę Ci wieszania się Twojego J. Moona już się nie ślizga - zapewniam. Jest za dobrze na ok. Może znów za dobrze i g... z tego w tym świecie, w takim otoczeniu może być, ale może i być odwrotnie. Ale My - księżycowo-orionowi, jak niektóre oszołomy mawiają - jakieś tam kolorowe dzieci - ale My Wam jeszcze damy popalić! Jak nie My, to chociaż potomstwo nasze. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Kurwa nie będę 31.08.07, 18:22 kolejar napisał: > sztuk6mistrz napisał: > To, że się na gównie pośliznęłaś nie znaczy, że > > masz do mnie je teraz przyklejać. > > Sztukmistrzu! Na gównie - jak z Twojej retoryki wynika - to się Twoja Żona tera > z > ślizga i nie życzę Ci wieszania się Twojego J. Moona już się nie ślizga - > zapewniam. Jest za dobrze na ok. Może znów za dobrze i g... z tego w tym > świecie, w takim otoczeniu może być, ale może i być odwrotnie. Ale My - > księżycowo-orionowi, jak niektóre oszołomy mawiają - jakieś tam kolorowe dzieci > - ale My Wam jeszcze damy popalić! Jak nie My, to chociaż potomstwo nasze. Idę na spacer z J. Chcesz się przejść? Odpowiedz Link
ksiezycowa9 Re: Kurwa nie będę 31.08.07, 20:08 Tatus nauczyl cie obrazac kobiety? Uwazaj...frustacie netowy...Ja ci nie wybaczam.Spadam stad na amen, wolicie meskie grona, i meskie gadki o niczym.....dno.na waszych meskich libacjach, pewnie konczycie brodzac w gownie..bo kobiet jak widac nie znosicie..krypto pedaly!!!!!!!!!! )))))))))) Odpowiedz Link
chlorofil1 Re: Kurwa nie będę 31.08.07, 20:15 ksiezycowa9 napisała: > Tatus nauczyl cie obrazac kobiety? Uwazaj...frustacie netowy...Ja ci > nie wybaczam.Spadam stad na amen, wolicie meskie grona, i meskie > gadki o niczym.....dno.na waszych meskich libacjach, pewnie > konczycie brodzac w gownie..bo kobiet jak widac nie znosicie..krypto > pedaly!!!!!!!!!! )))))))))) Tylko, kurwa, nie krypto pierdolona wieśniaczko. Odpowiedz Link
kolejar Re: Kurwa nie będę 31.08.07, 18:00 sztuk6mistrz napisał: > się tłumaczył przed gówniarami albo przed walniętymi, bredzącymi facetami, > choćby mieli nie wiem jaką wiedzę i nie wiedzieli do czego ona służy. Za dużo w > życiu przeszedłem, żeby mnie mogli sztorcować jak smarkacza. Bo jak się wkurwię > to się przejdę w realu. 1. Moona nie jest gówniarą. 2. Walnięty pewnie jestem (dla Was tu), ale jednak nie bredzę - przynajmniej wg pewnych tez powszechnie uważanych za mądre. 3. Wiedzy wg przyjętych norm nie posiadam prawie żadnej (no, trochę o technice transportowej tylko). Lektury rom-kat, prawosławne i ezoteryczne się nie liczą - to nie złośliwość - to się naprawdę nie za bardzo liczy - chyba, że na Papieskim Fakultecie Teologicznym u niektórych ks. profów troszkę... 4. Ja też za dużo w życiu przeszedłem, żeby mnie mieli tu (w tej mojej ukochanej dziurze śląsko-stołecznej) traktować jak smarkacza. jeszcze raz wspomnę - durnym trepom wojsko na kompanii się wiesza - wiesz, do kogo piję? Do was - kumple! 5. Oj, lepiej nie przychodź Ty, ani Twoi kumple. Nie chcę wpuszczać Was, bo nie chcę tak bezpośrednio, brutalnie konfrontować się z totalitaryzmem. Jeden tu pisał, że nikt mnie lubi tu... Ale ja mam za dużo już tych codziennych odwiedzin różnych ludków z parafii... Różni a dziwni mi tu przyłażą... Dlaczego? Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Kurwa nie będę 31.08.07, 18:20 Oj kolejar, kolejar. Krew Tobie z mózgu odpłynęła do innych narządów na widok Moony, a wiadomo mózg niedotleniony nie myśli. Gówniarzem wg.mnie można być mając i 60 lat. Do Ciebie się nie wybieram, wystarczy mi (w)ściek żeby przyłożyć. Odpowiedz Link
kolejar Re: Kurwa nie będę 31.08.07, 20:05 sztuk6mistrz napisał: > Oj kolejar, kolejar. Krew Tobie z mózgu odpłynęła do innych narządów na widok > Moony... Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to, że g... prawda. Nie sądzę, żeby tak na widok Moony zaraz komuś krew odpływała z mózgu. To obiektywnie chyba troszkę nie do końca tak... Takie Damy nie uwodzą nikogo na widok. Najpierw są dni i przynajmniej tygodnie przesłuchań. Potem strony się widzą, poznają, już są przecież pozytywnie nastawione niby, ale wielogodzinne przesłuchania gdzieś wśród lasu bezpieczeństwa publicznego nadal trwają - elegancko - na 3. piętrze - nie w piwnicy. Potem dopiero następuje jako takie zrozumienie, pojęcie intencji - że o Rzplitą tak naprawdę nam chodzi, nie o nasze nędzne zapędy... Jak myślisz, że teraz ściemniam, to głupiś. Naprawdę o to chodzi, że z kimś można tak blisko, tak bez picu na poziomie poważnego myślenia o sprawach publicznych się dogadywać. A że my przy tym posługujemy się wiedzą ezoteryczną, to taaaki nasz folklor polityczny. Nie musisz przecież głosować ani na Moonę, ani na mnie. A że oprócz polityki łączy nas ezoteryka i wiele, wiele innych płaszczyzn porozumienia, niech pozostanie naszą tajemnicą - to nasza Loża Masońska w K-J i moim bunkrze dowodzenia (szkoda, że nikt nie dowodzi - ja tu tylko oficerem sztabowym a nieudolnym jestem, a może to już...). Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Wybaczam 31.08.07, 19:59 Wybaczam Księżycowej i niech mi ona wybaczy, reszta na priva. Po to jest WBC. Odpowiedz Link
censorship Re: Wybaczam 31.08.07, 20:06 sztuk6mistrz napisał: > Wybaczam Księżycowej i niech mi ona wybaczy, reszta na priva. Po to jest WBC. We "Wścieku"wybaczenie? Załóż sobie buraku jakąś wybaczalnię, albo do kółka różańcowego się zapisz. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Wybaczam 31.08.07, 20:39 censorship napisała: > sztuk6mistrz napisał: > > > Wybaczam Księżycowej i niech mi ona wybaczy, reszta na priva. Po to jest > WBC. > > We "Wścieku"wybaczenie? Załóż sobie buraku jakąś wybaczalnię, albo do kółka > różańcowego się zapisz. Hehe. Co chlorofil znowu na występach, komórka wyłączona, że się szukasz okazji wyżycia się na forach? Wiecie co baby - macie jakiś problem z tymi swoimi facetami skoro się was tak słabo trzymają. Odpowiedz Link
kolejar Upadek trepostwa 31.08.07, 20:12 Uważam, że jeśli jakiemuś trepowi wojsko na kompanii się wiesza, to on nie powinien tym się chwalić po forach, a czym prędzej podać się do dymisji. Moje szczęście, że zostałem kiedyś w porę oficerem. Dzięki temu miałem i mam siłę, żeby się stawiać temu skretyniałemu zupolowi - na szczęście już tylko (mam nadzieję) rtm. dr w st. spocz. Wu Tsy. Dość terroru!!! Dość fali! Niech żyją koty, a zwłaszcza Kicia A.!!! Tsy na rentę! Odpowiedz Link
kolejar Re: Upadek trepostwa 31.08.07, 20:24 Teraz o skompromitowanej reszcie. Napiszę znów ad persona, bo już nie wiem czyj nick jest czyj. Chodzi mi o Obrstbf. Hermana i jego wiernego kumpla (kto komu jest wierny - nikt nikomu - obaj to skrajne gnidy hitlerowskie!) dra Josefa Goebbelsa. To jest już przykład nie zadupiałego trepostwa, a po prostu, a po prostu skrajna praktyka ideologiczna o nazwie NAZI. NSDAP vel PZPR inaczej. Te wypowiedzi na forum i... telefon do mnie gdzieś w nocy z ciężkimi bluzgami. Teraz wiem, za co - że nazi-skrytobójcze wycięcie wątku o PCh gnojowi hitlerowskiemu się nie udało. Durniu Goebbelsie - masz ostatnią szansę, żeby się opamiętać! Nie o mnie chodzi - ja Ciebie z Twoim faszystowskim terror-myśleniem dawno mam w dupie - ratuj swoją Duszę! A z Hermana to już i tak, i tak chyba jednak nic nie będzie... za stary już jest biedaczysko, żeby się zmienić... Chyba, że tak do cerkiewki uderzy, jak kostki dostatecznie połamią? IHVH jest przecież wszechmiłosierny! Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Upadek trepostwa 31.08.07, 23:51 kolejar napisał: > Teraz o skompromitowanej reszcie. Napiszę znów ad persona, bo już > nie wiem czyj nick jest czyj. Chodzi mi o Obrstbf. Hermana i jego > wiernego kumpla (kto komu jest wierny - nikt nikomu - obaj to > skrajne gnidy hitlerowskie!) dra Josefa Goebbelsa. sam jesteś skrajną gnidą goebbelsowską > To jest już przykład nie zadupiałego trepostwa, a po prostu, a po > prostu skrajna praktyka ideologiczna o nazwie NAZI. NSDAP vel PZPR > inaczej. Te wypowiedzi na forum i... telefon do mnie gdzieś w nocy > z ciężkimi bluzgami. > Teraz wiem, za co - że nazi-skrytobójcze wycięcie wątku o PCh > gnojowi hitlerowskiemu się nie udało. Durniu Goebbelsie - masz > ostatnią szansę, żeby się opamiętać! Nie o mnie chodzi - ja Ciebie > z Twoim faszystowskim terror-myśleniem dawno mam w dupie - ratuj > swoją Duszę! cjankali cię uratuje choć bardziej twarzowy jest powróz > A z Hermana to już i tak, i tak chyba jednak nic nie będzie... za > stary już jest biedaczysko, żeby się zmienić... poza próbą wody pozostał jeszcze cyklon b. a wtedy może coś w nim się przełamie. wyzna swe grzechy i przyjmie z pokorą zadaną pokutę > Chyba, że tak do cerkiewki uderzy, jak kostki dostatecznie połamią? > IHVH jest przecież wszechmiłosierny! czy chodziło ci o HIV vel SIDA (w krajach francuskojęzycznych)? a poza tym pierdol się z tym swoim katolicyzmem. allah akbar. huj hitler! Odpowiedz Link
tsy Re: Upadek trepostwa 31.08.07, 20:41 kolejar napisał: > Tsy na rentę! To Ty jesteś ZUS? Ile ta renta? Odpowiedz Link
poloeschatolo mamy następcę Netzla 31.08.07, 23:58 kolejar napisał: > Uważam, że jeśli jakiemuś trepowi wojsko na kompanii się wiesza, to > on nie powinien tym się chwalić po forach, a czym prędzej podać się > do dymisji. Moje szczęście, że zostałem kiedyś w porę oficerem. chyba LWP bo tylko tam służyły takie niehonorowe gnidy. polecam jako lekturę kodeks Bohdziewicza > Dzięki temu miałem i mam siłę, żeby się stawiać temu skretyniałemu > zupolowi - na szczęście już tylko (mam nadzieję) rtm. dr w st. > spocz. Wu Tsy. Dość terroru!!! Dość fali! Niech żyją > koty, a zwłaszcza Kicia A.!!! Tsy na rentę! czyżbyś dostał mianowanie na kierownika wojewódzkiej sekcji PZU ds. uprawnień emerytalnych i rentowych osób, które odbywały służbę wojsk. masz duże szanse przebić najnowszą ofiarę zbrodniczego systemu IV RP p. Jaromira Netzela Odpowiedz Link
kolejar Drogi Sztukmistrzu, Polo, Tsy, Goebbels - rynsztok 01.09.07, 01:51 ...oraz inne inne zwierzątka. Kolejny raz dopuszczacie się rynsztoku, bo to już ściek nie jest. Jednak kolegę T. wyrzucą z przedszkola za... no, wiecie za co... acquired immunity defect syndrom. Teraz w pełni rozumiem, dlaczego wojsko na kompanii się wiesza... Gnoje... Żegnam również. Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Drogi Sztukmistrzu, Polo, Tsy, Goebbels - ryn 01.09.07, 08:39 kolejar napisał: > Teraz w pełni rozumiem, dlaczego wojsko na > kompanii się wiesza... Gnoje... Żegnam również. ostał ci się jeno sznur? Odpowiedz Link
kolejar Re: Drogi Sztukmistrzu, Polo, Tsy, Goebbels - ryn 02.09.07, 02:54 poloeschatolo napisała: > ostał ci się jeno sznur? Się nie ostał - trzeba by iść kupić - na kartę oczywiście , bo na dziś gotówka też się nie ostała. Nie ma problemu - najwyżej żadnego VW nie będzie. Jednak żegnam. O pewien typ mentalności chodzi. Odpowiedz Link
kolejar Re: Drogi Sztukmistrzu, Polo, Tsy, Goebbels - ryn 04.09.07, 03:26 Dlaczego z punktu nie ostrzegliście NIKOGO, że jestem potencjalnie sero-groźny? Nie wspomnę o Waszej grozie (także sero)... Proponuję wszystkim nową kochankę - to ELISA. Ona tylko jest realna (w MSWiA - ha, ha...). Nie wiem jeszcze, co Ona ma mi do powiedzenia, ale to z pewnością jest jakoś społecznie fundamentalne - przynajmniej dla statystycznej większości. Taaaak... służba zdrowia Wiadomego Resortu jest wciąż generalnie uprzejma - bez łapówek. Zachęcam do dobrowolnych wizyt w placówkach. Fajne towarzycho można spotkać w poczekalni - jak wystraszony sierżant policji, czy uśmiechnięci a wiadomi cywile i cywilki - taki tez los AW i ABW - i ja, i Ty, i Oni - wszyscy spotykamy się w jednej Przychodni - ha, ha, hi, hi... Odpowiedz Link
kolejar W sumie - Wielkie Dzięki! 04.09.07, 03:40 Od 20 lat moja noga nie postała w żadnej placówce medycznej. Dzięki Wam udało mi się przełamać tą fatalną passę - to nie jest złośliwość. Bez różnych Waszych gróźb bym nigdy nie poszedł do żadnej przychodni mengelowskiej (bo taką mam opinię o naszym lecznictwie - dr Josef Mengele!). Ale czasem dla porządku publicznego i własnego poczucia realu jednak trzeba. Więc dzięki, ale nie mogliście tak wcześniej mnie postraszyć, a nie teraz dopiero i tak skrytobójczo, narażacie niewinne osoby (wiecie kogo? - nie mnie przecież, bo na moje sam sobie zapracowuję) na ciężkie cierpienia. To jednak tak, czy siak... ech, kiedy indziej - najbiedniejsze są zawsze Lady's - nic nie pojmujecie. Gnidy Wy, co tylko zazdrość, zawiść i inne takie im we łbach - nieudolni karierowicze! Nie chcę Was! Samce zdegenerowane, nigdy niezrealizowane... Odpowiedz Link
poloeschatolo kolejar kiedy się powiesisz albo zdyscyplinujesz 03.09.07, 00:47 w inny sposób czekam z niecierpliwością Odpowiedz Link
kolejar Re: kolejar kiedy się powiesisz albo zdyscyplinuj 03.09.07, 03:14 Nigdy, gnido! Musisz spowodować wyrzucenie mnie z tego forumka, albo spokojnie czekać na mój zgon naturalny z powodu acquired immunity defect syndrom. Na pociechę - przerywam pisanie, bo idę się wysmarkać. Odpowiedz Link
hurysa1 Jesteś tchórzem Ryko! 15.09.07, 09:56 Twoje milczenie o tym świadczy. Zaczeliśmy jakąś rozmowę... Odpowiedz Link
map4 Re: Jesteś tchórzem Ryko! 15.09.07, 10:15 hurysa1 napisała: > Twoje milczenie o tym świadczy. Zaczeliśmy jakąś rozmowę... Bolszewik Ryko wycofał się rakiem z dyskusji nie po raz pierwszy. Swego czasu przegrałem przez niego beczkę piwa, ponieważ stanął zakład o to, czy wyzwany na udeptaną ziemię stawi się do dyskusji. Niestety, tchórz wolał milczeć. Zadziwia mnie to, że najczęściej o zasadach mówią ludzie ich pozbawieni. Odpowiedz Link
hurysa1 Re: Jesteś tchórzem Ryko! 15.09.07, 10:55 map4 napisał: > > Zadziwia mnie to, że najczęściej o zasadach mówią ludzie ich pozbawieni. > Muszę się zastanowić czy mnie to dziwi. Kalecy, którzy nie mają zasad pewnie o nich marzą i dlatego o nich mówią. Nie jestem tego pewna. Odpowiedz Link
kolejar Re: Jesteś tchórzem Ryko! 15.09.07, 16:16 Ryko jest prawdopodobnie zmieszany. Po tych wystąpieniach Nelly & Jeana-Marie Rokitów. Także po przestąpieniach Radka Sikorskiego i Antoniego Mężydły. To się wszystko do kupy pięknie skleja. A Kaziu powiedział, że nie rozumie polityki... W jego sensie też nie rozumiem. Ale na szczęście Czarownice dadzą Wszystkim popalić! - na to liczę! Odpowiedz Link
ryko Re: Jesteś tchórzem Ryko! 15.09.07, 18:48 Huryso, Ja jestem tylko sobą... i generalnie dobrze mi z tym. Przepraszam za porzucanie dyskusji... generalnie to mam coraz mniej czasu, czasem przez cały tydzień zapierniczam na okrągło - a potem muszę spotkać się z rozumem i poświęcić trochę czasu rodzinie. Wybacz. Niemniej cieszy mnie Twoja chęć dyskusji, takie swego rodzaju nienasycenie... mam nadzieję, że tylko nie liczysz na postawienie "ostatniego słowa" i przyszpilenie interlokutora... co swoją drogą mogłoby być ciekawym doświadczeniem )) Wczoraj Nelly przy okazji swoich pięknych deklaracji o miłości wygłosiła też zdanie, że w Polsce jest miejsce dla ludzi o różnych poglądach, z czym absolutnie się zgadzam - od Rydzyka/Giertycha po Środę/Sierakowskiego Odpowiedz Link
ryko Re: Jesteś tchórzem Ryko! 15.09.07, 18:52 Aaaaaa i jako człowiek świadomy politycznie chcę się trochę zaangażować... Czyż taka oddolna inicjatywa nie jest warta rozwinięcia DD img408.imageshack.us/img408/8421/zubr2copyem4.png Odpowiedz Link
kolejar Re: Jesteś tchórzem Ryko! 15.09.07, 19:23 Wybacz Ryko, ale uważam, iż Twoja oddolna inicjatywa NIE JEST warta rozwinięcia. Z całą pewnością nie zagłosuję na PiS. O ewentualnej koalicji pogadamy pewnie nieuchronnie po wyborach. Tylko bez jarko-kaczego chamstwa i bez zbynio-ziobrowej indolencji proszę. Grzesia Schetyny też w tym nie będzie, a Donald ewentualnie - jak się wyleczy. Odpowiedz Link
hurysa1 Re: Jesteś tchórzem Ryko! 15.09.07, 19:32 ryko napisał: > Aaaaaa > > i jako człowiek świadomy politycznie chcę się trochę zaangażować... > > Czyż taka oddolna inicjatywa nie jest warta rozwinięcia DD > img408.imageshack.us/img408/8421/zubr2copyem4.png Może i jest warta (człowiku politycznie świadomy), ale jako hasło jest zbyt abstrakcyjne (nie wszyscy czytali zacytowany przez Ciebie artykuł). Ja PIS-owi życzę nic, strasznie się na nich zawiodłam. Pewnie nie pójdę na "wybory", walka między IIIRP i IVRP nie jest dla mnie żadnym wyborem. Odpowiedz Link
ryko Re: Jesteś tchórzem Ryko! 15.09.07, 23:27 Huryso, Uszczypliwość jest na miejscu Pomimo doświadczenia ("prawie" sześciedziesięcioletniego), ideowo (idealistycznie) podchodzę do tych zagadnień Z dużą przyjemnością (świadomie) DAM się tu WYKORZYSTAĆ Odpowiedz Link
hurysa1 Re: Jesteś tchórzem Ryko! 15.09.07, 19:34 ryko napisał: > Huryso, > > Ja jestem tylko sobą... i generalnie dobrze mi z tym. > Przepraszam za porzucanie dyskusji... generalnie to mam coraz mniej czasu, > czasem przez cały tydzień zapierniczam na okrągło - a potem muszę spotkać się z > rozumem i poświęcić trochę czasu rodzinie. Wybacz. > > Rozumiem i przepraszam za tchórza. Odpowiedz Link
chlorofil1 Przywalam wszystkim! 15.09.07, 22:06 Nie ma wyjątków jebane wirtulnie postacie. Możecie sobie grzebać małym palcem lewej ręki w dupie, nic to wam nie pomoże. Żałosność wychodzi jak słoma z butów. O czym wy do maci kurwy rozprawiacie? Rzygać się chce! Ja się nadymam jak balon. Zabiorę wam przestrzeń i powietrze. Wcisnę wam wasze słowa spowrotem w wasze niewydarzone pyski. Są sprawy ważne i sprawy gówniane. Czemu grzebiecie się w kloace? I czemu Cenzurko jesteś z nimi? Odpowiedz Link
censorship Re: Przywalam wszystkim! 17.09.07, 22:13 chlorofil1 napisał: > I czemu Cenzurko jesteś z nimi? Bo zbyt wiele pijesz. Odpowiedz Link
hurysa1 Re: Wściek 19.09.07, 08:59 Kolejar! Gdy w "Okrąglaku" podejdzie do Ciebie sześdziesięcioletnia muzułmanka i da Ci w Twój ulubiony "pysk" to się może nauczysz kindersztuby. Odpowiedz Link
kolejar Re: Wściek 22.09.07, 02:34 hurysa1 napisała: > Kolejar! > Gdy w "Okrąglaku" podejdzie do Ciebie sześdziesięcioletnia muzułmanka i da Ci w > Twój ulubiony "pysk" to się może nauczysz kindersztuby. Jeśli w ogóle realnie jesteś i możesz zaatakować w Okrąglaku, i do tego w zapomnieniu swojej pod-białostockiej wiary się nawróciłaś, to Ci pysk nadstawię, chociaż z wielką rzadkością bywam w Okrąglaku (chadzam po piwo do Olka, Małgosi i Eli). Jednak w takie cuda nie wierzę... Nie ma Cię w realu... Bo po co byś łaziła do Okrąglaka? Po piwo? Islam zabrania!!! Odpowiedz Link
pitole.trolle Re: Wściek 25.09.07, 19:20 Hehe! Już lecę się przebrać w chidżab by przywalić w ten jego ulubiony "pysk"... Tylko jak ja poznam Kolejara? Po szynie? Odpowiedz Link
kolejar Re: Wściek 26.09.07, 19:34 pitole.trolle napisał: > Hehe! Już lecę się przebrać w chidżab by przywalić w ten jego ulubiony "pysk".. > . > Tylko jak ja poznam Kolejara? Po szynie? Nie ma problemu, tylko pewne wskazówki: 1. musisz być w odpowiednim stroju - innego przywalania w pysk nie przyjmę - będę stawiał opór, wezwę wsparcie "służb" itd.; 2. w razie kłopotów z rozpoznaniem zapytasz się Eli, Małgorzaty albo samego Olka (wątpię akurat, czy Olek coś powie ) w sklepiku "U Olka": "który to?"; 3. po szynie nie rozpoznasz - najwyżej po pantografie tzw. połówkowym do dużych szybkości (typ "Faveley") i tradycyjnie żółtym kolorze ... ostatnio czasem niebiesko-granatowym, czasem kremowo-czerwonym... Odpowiedz Link
censorship Chlorofil Ty fajansie! 04.10.07, 14:31 Jeśli myślisz, że nie jestem zazdrosna to się grubo mylisz. Oglądaniem zamożnych lasek po nocach uraziłeś moją dumę. Nie rób tego więcej bo spotka Cię straszliwa kara! No, Chlorofilku nie rób tego więcej. Odpowiedz Link
chlorofil1 Re: Chlorofil Ty fajansie! 04.10.07, 19:39 censorship napisała: > Jeśli myślisz, że nie jestem zazdrosna to się grubo mylisz. Oglądaniem zamożnyc > h > lasek po nocach uraziłeś moją dumę. Nie rób tego więcej bo spotka Cię straszliw > a > kara! No, Chlorofilku nie rób tego więcej. Jak nie będziesz kokietować Ryka to ja się uspokoję. Odpowiedz Link
poloeschatolo co za nuda 11.10.07, 23:49 nikt na nikogo się nie wkurwia. polityka też was nie kręci. jak tak dalej pójdzie zdechniecie wszyscy na udar musku Odpowiedz Link
kolejar Ryko i PiS to ćwoki!!! 12.10.07, 04:40 poloeschatolo napisała: > nikt na nikogo się nie wkurwia. polityka też was nie kręci. > jak tak dalej pójdzie zdechniecie wszyscy na udar musku To nieprawda! Patrz na tytuł! Odpowiedz Link
poloeschatolo PO dziurawe kondony 12.10.07, 09:58 kolejar napisał: > poloeschatolo napisała: > > > nikt na nikogo się nie wkurwia. polityka też was nie kręci. > > jak tak dalej pójdzie zdechniecie wszyscy na udar musku > > To nieprawda! Patrz na tytuł! jak w tytule Odpowiedz Link
kolejar Poloeschatolo to zielony dupek! 12.10.07, 23:35 A wygra i tak: Pawlak Waldemar, rolnik indywidualny ze wsi Pacyna, 25 ha... Gadu, gadu, a śliwki chłop już zerwał. Notowania rosną, rosną... Już jest nawet 8, a jak kiedy 8 było, to po wyborach przynajmniej 12! Chłop czeka, a tu samo rośnie! Odpowiedz Link
kolejar Re: Poloeschatolo to zielony dupek! 12.10.07, 23:37 Wyjaśnienie: Dupek zielony, bo wciąż nie odważył się poprzeć Prawdziwych Zielonych. Tylko PSL!!! Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Poloeschatolo to zielony dupek! 13.10.07, 00:35 kolejar napisał: > Wyjaśnienie: > Dupek zielony, bo wciąż nie odważył się poprzeć Prawdziwych > Zielonych. Tylko PSL!!! dupkiem i to leniwym (bo do synagogi ci sił nie starcza) jesteś ty. ja jestem chujem. perfumowanym Odpowiedz Link
kolejar Re: Poloeschatolo to zielony dupek! 13.10.07, 01:49 poloeschatolo napisała: > dupkiem i to leniwym (bo do synagogi ci sił nie starcza) jesteś ty. Jak tylko Rabbi otworzy, to zaraz tam jadę!!! Na modlitwę zawsze siły mam! Szczególnie będzie mi przyjemny Kadisz nad PiSem, Samoobroną, LPRem, SLD... Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Poloeschatolo to zielony dupek! 13.10.07, 07:56 kolejar napisał: > Jak tylko Rabbi otworzy, to zaraz tam jadę!!! Na modlitwę zawsze > siły mam! Szczególnie będzie mi przyjemny Kadisz nad PiSem, > Samoobroną, LPRem, SLD... może byś tak zmówił kaddisz na chwałę twojego pana, unoszącego się w oparach podłego alkoholu Odpowiedz Link
kolejar Re: Poloeschatolo to zielony dupek! 15.10.07, 03:45 poloeschatolo napisała: [...] A to było na trzeźwo???: niwinski.dolnyslask24.info/373,wspolna_konferencja_prasowa_lewicy_i_demokratow_oraz_zielonych_2004_09_10_2007r_zapis_video.html Tak trzeźwo, jako Twój Idol (Olek) trzeźwy? A może tylko taki cyniczny skurwiel z Ciebie - KARIERA, KARIERA!!! - za WSZELKĄ cenę. Błazen, idiota duchowy, dno, alkoholik skończony, ćwok... Co jeszcze? Żebyś Waść miał chociaż taką nawijkę jak Pan Poseł Marek Kuchciński... Ale za mało do niego ganji żeś był wypalił... Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Poloeschatolo to zielony dupek! 15.10.07, 10:24 kolejar napisał: > poloeschatolo napisała: > [...] > > A to było na trzeźwo???: > <a href="niwinski.dolnyslask24.info/373,wspolna_konferencja_prasowa_lewicy_i_demokratow_oraz_zielonych_2004_09_10_2007r_zapis_video.html" target="_blank">niwinski.dolnyslask24.info/373,wspolna_konferencja_prasowa_lewicy_i_demokratow_oraz_zielonych_2004_09_10_2007r_zapis_video.html</a> > Tak trzeźwo, jako Twój Idol (Olek) trzeźwy? > A może tylko taki cyniczny skurwiel z Ciebie - KARIERA, KARIERA!!! > - za WSZELKĄ cenę. > Błazen, idiota duchowy, dno, alkoholik skończony, ćwok... Co > jeszcze? Żebyś Waść miał chociaż taką nawijkę jak Pan Poseł Marek > Kuchciński... Ale za mało do niego ganji żeś był wypalił... trzeźwo i raczej powściągliwie bo w sytuacji byłem przymusowej - nie była to moja własna inicjatywa, ale opinia paru osób, którą przyszło mi wyartykułowac. a wolę syskę bo np. z krytyką polityczną współpracuje, a to akurat całkiem ciekawy periodyk olka kibolka podobnie jak jego inkarnacji kaczora donalda tuska nie wspierałem, nie wspieram i nie będę wspierac (w dającej się przewidziec przyszłości). pijakiem i niestety alkoholikiem jesteś sam, tryskającym (spod palca) zawiścią i małością Odpowiedz Link
poloeschatolo dzień dobry kolejar 15.10.07, 12:48 oglądnij swoją zapuchniętą twarz w lustrze. ubierz się. zbierz puste butelki po piwie. wyrzuć je na śmietnik. otwórz okienka. posprzątaj i wywietrz bunkier dowodzenia. wyłącz komputer. nie oglądaj tefała. przeczytaj "stopnie doskonałości" św. jana od krzyża oraz "emocje destrukcyjne. jak możemy je przezwyciężać?" jego świątobliwości XIV dalajlamy tybetu... Odpowiedz Link
kolejar Re: dzień dobry kolejar 17.10.07, 03:13 Pawlak Waldemar, rolnik indywidualny ze wsi Pacyna, 25 ha... Dlaczego Ci się nie podoba??? Odpowiedz Link
kolejar Re: Poloeschatolo to zielony dupek! 17.10.07, 02:47 Dlaczego Ty wspierasz publicznie LiD, chociaż jesteś tylko nędznym sekretarzyną Koła Wrocławskiego Zielonych 2004. Dlaczego tego nie robią publicznie Współprzewodnicząca ze Współprzewodniczącym? Wstydzą się Olka? A Ty go nie popierasz tak przypadkiem, tylko tak sobie w tym układziku występujesz? O co Ci chodzi? Ja widzę Cię - ZAISTNIEĆ za WSZELKĄ cenę. Doktoracik Ci nie wystarcza. Uważasz się za gwiazdę - wszystko jedno w jakiej dziedzinie. Radzę Ci - nie leź tak na chama, bo od tego polegniesz. A ode mnie się odczep - nie pojmuję, o co Ci chodzi - zazdrośniku. Rady sobie bez wsparcia dać nie możesz? A pier... się, dopóki nie zaczniesz myśleć. Na razie weź się poważnie za habilitację, bo Cię ze szkółki wyrzucą jak... no, wiesz kogo... Czas Ci mija, młodzi uczeni czekają... Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: Poloeschatolo to zielony dupek! 17.10.07, 06:52 powtórzę raz jeszcze: dzień dobry kolejar oglądnij swoją zapuchniętą twarz w lustrze. ubierz się. zbierz puste butelki po piwie. wyrzuć je na śmietnik. otwórz okienka. posprzątaj i wywietrz bunkier dowodzenia. wyłącz komputer. nie oglądaj tefała. przeczytaj "stopnie doskonałości" św. jana od krzyża oraz "emocje destrukcyjne. jak możemy je przezwyciężać?" jego świątobliwości XIV dalajlamy tybetu... Odpowiedz Link