auta11 14.04.12, 14:53 Mam pytanko czy ktoś może wie jak to działa interesuje mnie pakiet za 30 zł po 3 miesiącach czy to też jest bez limitu czy można ściągać małe pliki z góry dziękuje POZDRAWIAM . :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donkiszotdt Re: Internet AirMax Ostrów 27.04.12, 09:33 Siema u nich tzn w www.airmax.pl nie ma limitow, ja mam 6Mb i predkosc nie spada ponize j 5Mb polecam firmę :) Odpowiedz Link Zgłoś
auta11 Re: Internet AirMax Ostrów 28.04.12, 21:46 a koszt polaczenia jest jakis ?? Odpowiedz Link Zgłoś
demsik25 Re: Internet AirMax Ostrów 11.05.12, 09:26 Dokładnego kosztu podłączenia nie znam, trzeba zadzwonić na infolinie i dopytać, miesiąc temu wymieniałem u nich swój stary sprzęt - karta PCI z dość długim kablem, działało już fatalnie ale po wymianie na Nano Bridge jest rewelka, warto zainwestować w dobry sprzet bo to się zwraca, chociażby w postaci szybkiego i niezawodnego działania, a wracając do tematu, mnie to kosztowało ok 200 zł, dla "świeżych" pewnie sprzet może byc droższy ale z drugiej strony może się załapiesz na jakąś promocję - nie zadzwonisz, nie będziesz wiedzieć. Pozdrawiam i polecam airmax.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekb81 Re: Internet AirMax Ostrów 18.05.12, 16:58 Można ściągać normalnie nie ma żadnych limitów jak w lte czy komorkach. to jest normalne łącze stałe i działa bezproblemowo. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
obama81 Re: Internet AirMax Ostrów 29.06.12, 10:08 Mam takie łącze w technologi mimo, obecnie dostałem propozycje przejścia na taryfę 48 mbits za 18 zł miesięcznie z umową na jeden rok. Wcześniej korzystałem z 24 mbits, byłem bardzo zawdowolony. Film ściągam teraz z w 2 - 3 minuty, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
auta11 Re: Internet AirMax Ostrów 01.09.12, 09:40 Witam. Air max ten oakiet za 18 zł jest bez limitu ? mozna sciagac male filmy ?? Jest jakiś koszt podłaczenia pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś