Dodaj do ulubionych

i co oprócz tego

IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 12:50
lato, wakacje, Leszno. I co tu porabiać w tym małym (no - średnim) miasteczku.
Można iść na basen, na korty, na rower. Ale co dalej - ileż można aktywnie
wypoczywać. Poszłabym na film do kina - ale kino jest jedno i wiadomo - lato to
sezon ogórkowy, teatr - wiem, przesadziłam. Ale może jakieś koncerty (nie
Izabeli Trojanowskiej!!!!!), fajne imprezy kulturalne? Cokolwiek dla ducha nie
tylko dla cialaa. Leszczynianie - może tak trochę pomysłów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Arek Re: i co oprócz tego IP: *.abo.wanadoo.fr 22.07.01, 09:57
      Bardzo piekny apel, ktory w calosci popieram cialem iduchem swoim, aczkolwiek
      wiem, ze sprawa prawie z gory na porazke skazano, a to z woli samych Leszczan,
      ktorzy nude i cisze domowego kata sobie upodobali.
      Pozdrowienia.
      • Gość: ola Re: i co oprócz tego IP: *.cust.poz.supermedia.pl 01.08.01, 09:31
        Od kiedy nie mieszkam w Lesznie, brakuje mi ciszy, spokoju ,
        czystosci.........mieszkam w Poznaniu. Co jakis czas przyjezdzam do Leszna i
        wypoczywam.Dopiero teraz doceniam to miasto. A tak w ogole to i tak Leszno, jak
        na swoje mozliwosci ma bardzo duzo atrakcji.Serdecznie pozdrawiam
        • Gość: graja Re: do Arka IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 12:23
          myślę, że Ci brakuje ciszy i spokoju, bo nine jesteś tu codziennie. Ja też
          lubię tu być - raz na miesiąć, nabrać trochę wiatru w żagle, albo raczej trochę
          te zagle uspokoić. Ale muszę tu żyć dzień w dzień - i niby spoko, bezpiecznie,
          cicho, czysto.Tylko tak PIEKIELNIE NUDNO.
          • Gość: ola Re: do Arka IP: *.cust.poz.supermedia.pl 01.08.01, 12:51
            Nie rozumiem. Raz wymieniacie tyle zalet i mozliwosci, a raz mowicie, ze jest
            nudno. Wszystko zalezy od ludzi, jak sie chce to sie moze.A Wy tylko
            narzekacie. Pozdrawiam
    • Gość: kaja Re: i co oprócz tego IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 12:49
      co do koncertów - z pewną nostalgią wspominam czasy, gdy w MOK odbywały się koncerty naprawdę fajnych
      kapel (KULT, DŻEM, ARMIA, VOO VOO i in.), czy ktoś jeszcze to pamięta ?
      A teraz jednym z fajnych miejsc jest Klub Filmowy "ODLOT". Polecam jako konfrontację do filmów z Kina
      "Panorama"
      • Gość: Arek Re: i co oprócz tego IP: *.abo.wanadoo.fr 05.08.01, 16:05
        Pierwszy koncert w MDK - rok 1981, gzdies na poczatku, dobrze zapowiadajaca sie
        grupa Perfect.
        • Gość: maciek Re: i co oprócz tego IP: *.montreal118.dialup.canada.psi.net 29.09.01, 05:53
          wszedlem na wasze leszczynskie forum zupelnie przypadkowo. przeczytalem prawie
          wszystkie watki ( te co bardziej intrygujace albo tak przynajmniej mi sie
          wydawalo ) i dostrzegam, ze wszyscy narzekacie na nude i prowincjalizm waszego
          Leszna. sam co prawda nigdy w waszym miescie nie bylem, ale moj kuzyn z ktorym
          corocznie jezdzimy na wakacje do Polski, od 2 lat przy okazji pobytu w Polsce
          zawsze wyskakuje do leszna na tydzien i.......bardzo mu sie tam podoba. macie
          ponoc najfantastyczniejszy w Polsce komplex basenowy z jakimis cudownymi
          rurami. ponoc szalona atrakcja !! poza tym w jakims osrodku o nazwie Boszkowo
          jest tak fantastyczna atmosfera, tyle rozrywkowych ludzi, ze az zal rozstawac
          sie z tymi wakacyjnymi znajomosciami. kuzyn tyle mi o tym Boszkowie i roznych
          cudownych zabawach opowiadal, ze w przyszlym roku chyba tez sie zdecyduje
          odwiedzic wasza okolice. mam nadzieje, ze sie nie zawiode :)))
          • Gość: markon Re: i co oprócz tego IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 18:32
            i co byłeś? lub jesteś? Też uważam Leszno za bardzo fajne miasto.
            Nudzić zaś może się ten tylko kto sam jest nudny ( nie moje - Kotarbińskiego).
    • Gość: m4rc!n Re: i co oprócz tego IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 19:27
      cze, mozna isc na zuzel!!! Kilkanascie a ostatnio kilkadziesiat tys. widzow i
      wspaniala atmosfera na stadionie. No i Unia wygrywa. Juz jutro kolejny mecz.
      • Gość: markon Re: i co oprócz tego IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 20:45
        nasze falubazy jak nic się nie przytrafi awansują (pewnie na rok)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka