Dodaj do ulubionych

FRYZJER DAMSKI W OSTROWIE

01.05.05, 09:23
Czy może mi ktoś polecic dobrego fryzjera w Ostrowie? Njbardziej zalezy mi na
fachowym strzyżeniu, no i żeby za bardzo nie zdzierał kasy :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mb20mb20 Re: FRYZJER DAMSKI W OSTROWIE IP: 192.168.111.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:33
      Polecam prywatnie tel. 0509-059 202 a zaklad jest na Sienkiewicza przy
      przystanku.
    • Gość: Goska Re: FRYZJER DAMSKI W OSTROWIE IP: *.acrys.com 06.06.05, 10:57
      Polecam moja stala fryzjerke od ponad 10 lat. Zaklad "Grazyna" przy ulicy
      Wroclawskiej (za mleczarnia). Ceny dostepne,strzyzenie super. Ale lepiej dac sie
      obciac przez szefowa...
      Pozdrawiam!
      • hankem Re: FRYZJER DAMSKI W OSTROWIE 06.06.05, 12:22
        tez sie strzyge u grażyny. Jestem z warszawy ale gdy przyjeżdzam do rodziców do
        dotrowa zawsze ide do grażyny. Tnie super, przystepne ceny. Jeżeli nie ona to
        także super tnie jej syn. Praktykantki myja włosy, troche układają a jeżeli z
        czyms maja problem to zawsze szefowa grazyna jest w pogotowiu.
        • Gość: kinga Re: FRYZJER DAMSKI W OSTROWIE IP: *.promax.media.pl 15.06.05, 23:35
          ja za to polecam studio "design" na ul.raszkowskiej w ostrowie.naprawde
          zajebiście strzygą i czeszą ja osobiście tam chodzę i nie zamierzam zmieniac już
          fryzjera bo jestem bardzo zadowolona!!!kiedyś od fryzjera wychodziłam z płaczem
          a od kiedy chodze do design jestem zawsze zadowolona.
    • Gość: stefan ja ino cie dobrze opitole! IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.05, 12:51
      ino zrobie ci wszystko na cycus glancuś a ty mi za to zrobisz loda!!!!
      • Gość: misia Re: ja ino cie dobrze opitole! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:58
        idiota
        • bgp2001 Re: ja ino cie dobrze opitole! 24.06.05, 20:09
          nie tylko idiota.....po prostu pospolity cham
    • Gość: Magda Re: FRYZJER DAMSKI W OSTROWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 17:50
      Jakie są ceny np. strzyżenia w studio "Desing"?
      • Gość: klientka Re: FRYZJER DAMSKI W OSTROWIE IP: *.promax.media.pl 13.08.05, 19:49
        ja niestety na taniego i dobrego fryzjera w ostrowie nie trafilam:( za to mam
        pelne zaufanie do fryzjera w pleszewie! jezdze regularnie!! przerazilo mnie raz
        ciecie gdzy balam sie ze sama sobie z wlosami nie poradze! nic bardziej
        mylnego!! dobrz eobciety wlos ulozy sie sam:) jesli jest ktos
        zainteresowany ... dam namiary
    • Gość: Basia Re: FRYZJER DAMSKI W OSTROWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 12:14
      Polecam pania Halinke Olek z ulicy Modrzewskiego.Tnie i uklada bardzo ladnie,
      wlosy po takim cieciu dlugo ladnie sie ukladaja. Jedyny minus troche drogo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka