blusia1 01.05.05, 09:23 Czy może mi ktoś polecic dobrego fryzjera w Ostrowie? Njbardziej zalezy mi na fachowym strzyżeniu, no i żeby za bardzo nie zdzierał kasy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mb20mb20 Re: FRYZJER DAMSKI W OSTROWIE IP: 192.168.111.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:33 Polecam prywatnie tel. 0509-059 202 a zaklad jest na Sienkiewicza przy przystanku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: FRYZJER DAMSKI W OSTROWIE IP: *.acrys.com 06.06.05, 10:57 Polecam moja stala fryzjerke od ponad 10 lat. Zaklad "Grazyna" przy ulicy Wroclawskiej (za mleczarnia). Ceny dostepne,strzyzenie super. Ale lepiej dac sie obciac przez szefowa... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hankem Re: FRYZJER DAMSKI W OSTROWIE 06.06.05, 12:22 tez sie strzyge u grażyny. Jestem z warszawy ale gdy przyjeżdzam do rodziców do dotrowa zawsze ide do grażyny. Tnie super, przystepne ceny. Jeżeli nie ona to także super tnie jej syn. Praktykantki myja włosy, troche układają a jeżeli z czyms maja problem to zawsze szefowa grazyna jest w pogotowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: FRYZJER DAMSKI W OSTROWIE IP: *.promax.media.pl 15.06.05, 23:35 ja za to polecam studio "design" na ul.raszkowskiej w ostrowie.naprawde zajebiście strzygą i czeszą ja osobiście tam chodzę i nie zamierzam zmieniac już fryzjera bo jestem bardzo zadowolona!!!kiedyś od fryzjera wychodziłam z płaczem a od kiedy chodze do design jestem zawsze zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan ja ino cie dobrze opitole! IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.05, 12:51 ino zrobie ci wszystko na cycus glancuś a ty mi za to zrobisz loda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: ja ino cie dobrze opitole! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:58 idiota Odpowiedz Link Zgłoś
bgp2001 Re: ja ino cie dobrze opitole! 24.06.05, 20:09 nie tylko idiota.....po prostu pospolity cham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: FRYZJER DAMSKI W OSTROWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 17:50 Jakie są ceny np. strzyżenia w studio "Desing"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: FRYZJER DAMSKI W OSTROWIE IP: *.promax.media.pl 13.08.05, 19:49 ja niestety na taniego i dobrego fryzjera w ostrowie nie trafilam:( za to mam pelne zaufanie do fryzjera w pleszewie! jezdze regularnie!! przerazilo mnie raz ciecie gdzy balam sie ze sama sobie z wlosami nie poradze! nic bardziej mylnego!! dobrz eobciety wlos ulozy sie sam:) jesli jest ktos zainteresowany ... dam namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: FRYZJER DAMSKI W OSTROWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 12:14 Polecam pania Halinke Olek z ulicy Modrzewskiego.Tnie i uklada bardzo ladnie, wlosy po takim cieciu dlugo ladnie sie ukladaja. Jedyny minus troche drogo Odpowiedz Link Zgłoś