Dodaj do ulubionych

Do wszystkich Forumowiczów

16.11.04, 18:49
Uprzedzam, że od tego momentu wypowiedzi naruszające Netykietę oraz Regulamin
będą usuwane.
Proponuję poczytać:
forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617503.html
forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617538.html
Jeżeli ktoś będzie miał uwagi odnośnie moderacji, proszę pisać w tym wątku!
Mam nadzieję w ogóle nie być zmuszonym do usuwania czegokolwiek...
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • andzia31 Re: Do wszystkich Forumowiczów 17.11.04, 09:37
      LIBERUM VETO

Zanim opiekun forum cokolwiek wygasi - powinien sprawe przedyskutowac na forum.
      Osoba ktora zostala obrazona powinna napisac dlaczego sie obrazila.
      Ta osoba ktora chce wykreslic powinna napisac dlaczego post powinien zostac
      wykreslony.
      Moim zdanie mamy dosyc hipokryzji na codzien.
      Tutaj jej nie potrzebujemy:-)
      Jesli Kosa sobie kwieciscie cos napisze pt: to ja kurwa taka zabawe kurwa mam
      w d... to nie znaczy ze klnie.
      On mowi tak na codzien i kurwa zastepuje w jego wypowiedziach przecinek a nie
      cos obrazliwego!
      I o co tu sie kurwa obrazac:-)
      • kosa1-1 Re: Do wszystkich Forumowiczów 17.11.04, 11:35
        Zostalem wyrzucony nie wiem dlaczego?Andzia popieram to co napisalas,a jesli
        takiemu staremu cos sie nie podoba to niech odejdzie na forum Jastrowia.Stary
        belfer narzuca na forum tok swojego robaczywego myslenia i mysli ze tylko on ma
        racje.Do tego wszystkiego ta jego kontrola gramatyki,jestesmy na forum
        poprawnej polszczyzny czy co?Mieszkam bardzo dlugo na zachodzie i z polskim mam
        tyle wspolnego co na tym forum.Pzdr.
        P.S bede dalej pisal tak jak pisalem bo lubie to,a starego belfra NIE. PA.
        • klean Re: Do wszystkich Forumowiczów 17.11.04, 13:14
          Kosa!
          Nikt Ciebie nie wyrzucal, fajnie ze jestes.

Co sie tyczy wgaszania watkow to pisze duze NIE.
          Nalezy poddac najpierw ten post pod dyskusje, nie zawsze to co mnie obraza
          obraza innych.
          Odrobina zlosliwosci nigdy nikomu nie zaszkodzila a z ironia radza uwazac ale
          czy musimy zrezygnowac ze wszystkich tekstow kabaretowych a nawet teatru?
          W kazdej sztuce teatralnej znajdziecie takie mocne momenty ale wtedy jako
          odbiorca nie buntuje sie nikt?
          Dlaczego?
        • elmek Re: Do wszystkich Forumowiczów 17.11.04, 14:06
          Oznajmiam wszem i wobec, że mocy zawieszania czy blokowania dostępu nie mam i
          nie chcę mieć. Kosy nie zawiesiłem, nawet wniosku takiego nie wysunąłem.
          Pozdrawiam!
      • elmek Re: Do wszystkich Forumowiczów 17.11.04, 14:18
        Myślę, że nie macie się czego obawiać. Z Tobą Andzia się zgadzam, ale już
        chamskie i wulgarne rymowanki (patrz STRY-ale-jary), które niczego nie wnoszą
        moim zdaniem do dyskusji, są delikatnie mówiąc nie na miejscu. Z wulgaryzmami
        należy uważać, także dlatego, iż świadczą o piszącym. Natomiast wpadanie w
        histerię z powodu "cenzury" jest po prostu śmieszne! Żaden post nie zostanie
        usunięty, tylko dlatego, że ktoś ma odmienne (nawet najbardziej chore) poglądy.
        Myślę, że sam fakt, że ktoś nad Forum czuwa, wpłynie na "gorące głowy" i
        zwyczajnie nie będzie powodu usuwać czegokolwiek ;-)
        Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji!
        • nowa13 Re: Do wszystkich Forumowiczów 17.11.04, 17:02
          Ble, ble, ble:)
          • bawelniak Re: Do wszystkich Forumowiczów 17.11.04, 19:14
            Nie rozumiem co ma znaczyć to ble, ble, ble. Nie podoba się to wynocha. Nie
            potrzebujemy tu nowych ani starych. Bez was jest nam dobrze, aStary krytykuje
            Aktualności nie wiadomo za co. Nawet gdyby pan Mariusz Leszczyński pisał jako
            Elmek nikomu nic do tego. Panie Mariuszu popieram pana i większość Zlotowa też.
            A przygłupie prawicowe bredzenie Starego mamy gdzieś.
            I Kosa przeklinaj sobie do woli, Andzia też. Mnie to nie przeszkadza chociarz
            sama neiprzeklinam

• elmek Re: Do wszystkich Forumowiczów 17.11.04, 21:57
              Moim skromnym zdaniem potrzebujemy tu i nowych, i starych :-D Forum jest dla
              wszystkich, dlatego zachęcam gorąco do aktywnego uczestnictwa! Konstruktywna
              krytyka jest jak najbardziej na miejscu ;-)
              PS.
              Myślałem, że problem Mariusza Leszczyńskiego piszącego jako Elmek został już
              dawno rozwiany, ale nadal niektórzy nie mogą tego pojąć. Z Leszczyńskim mam
              tyle wspólnego, że od okazji do okazji czytam jego gazetę. Nie widzę innej
              możliwości dowiedzenia się "co w powiecie piszczy". Moje nazwisko nawet nie
              zaczyna się na "L" ;-)))
              • andzia31 Re: Do wszystkich Forumowiczów 18.11.04, 08:41
                Zeby juz zakonczyc z tym posadzaniem to bez bicia przyznaje sie ze leszczynski
                to JA.
                Co eliminuje elmka jako glownego podejrzanego.

Dla niedowierzajacych podaje niniejszym do wiadomosci, iz wedle mego rozeznania
                i wywiadu nie tylko srodowiskowego Elmek jest czlowiekiem skromnym,
                prawdomownym, dyskretnym i bardzo subtelnym czego o mnie nie mozna powiedziec:-)
                • elmek Re: Do wszystkich Forumowiczów 18.11.04, 19:18
                  To jeszcze proponuję mały kącik w AL - "wycinki z Forum Złotów" ;-P
                  • andzia31 Re: Do wszystkich Forumowiczów 19.11.04, 08:15
                    Nie podpuszczaj mnie,
                    bo zaraz zrobie internetowa wersje AL z forum krajenskim;-)
                    • bren.ton Re: Do wszystkich Forumowiczów 19.11.04, 14:49
                      Brawo Elmek!
                      Tak trzymaj kursu i fajnie ze sie nie przejmujesz posadzeniami.
                      Dzieki Tobie wiem jak dalej postepowac jesli mnie ktos posadzi ze ja to
                      Oplatek;-)
    • elmek Re: Do wszystkich Forumowiczów 29.12.04, 19:38
      Jako, że ostatnio robi się na Forum bałagan, proponuję następujący porządek
      (dla ułatwienia na przykładach):-)

Jeśli chcesz komuś złożyć życzenia np. noworoczne a wątek już istnieje - nie
      zakładaj następnego, tylko wpisz się w tym istniejącym.
      Jeśli podany przez kogoś link nie działa - nie zakładaj nowego wątku, tylko
      napisz o tym w wątku z owym niedziałającym linkiem.
      Jeśli zamierzasz nawiązać do czyjejś wypowiedzi - zrób to tam gdzie ta
      wypowiedź się znajduje.

Myślę, że ułatwi to korzystanie z Forum i zmniejszy chaos ;-)
      Pozdrawiam.
    • kicior99 Elmek!!! Rozwagi!!! 31.12.04, 11:44
      Czeka Cie cos takiego:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=82&w=18302461
      i jeszcze gorsze:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=82&w=18961005
      Ludzie nie umieja sie przyznawac do bledow i slabosci. Takiego jadu jeszcze na
      necie nie otrzymalem =)
    • elmek Re: Do wszystkich Forumowiczów 01.03.05, 16:51
      forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
      "Czego unikać:
      Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy ogłoszeniowe
      lub wyznaczone fora."
      Pozdrawiam,
      Elmek
      • elmek Ogłoszenia 01.03.05, 17:20
        Wszelkie ogłoszenia proponuję umieszczać na forum "Ogłoszenia Wielkopolskie":
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1040
        • elmek Do gkjustyna 04.04.05, 08:52
          Zapoznaj się proszę z regulaminem (linki powyżej) i nie umieszczaj ogłoszeń na
          Forum ;-)
          Pozdrawiam.
          • gkjustyna Re: Do gkjustyna 13.07.05, 13:19
            elmek odp sie!!
            • elmek Re: Do gkjustyna 13.07.05, 15:29
              Ach, cóż za głęboka myśl! ;-P
              • gkjustyna Re: do elmek 14.07.05, 11:12
                elmek oco ci chodzi??????????
    • elmek Re: Do wszystkich Forumowiczów 02.09.05, 16:01
      Uprzejmie informuję drogich Forumowiczów, iż udaję się (w końcu!) na zasłużony
      urlop, w związku z tym nie będzie mnie na Forum do końca przyszłego tygodnia.
      Proszę się grzecznie zachowywać i nie łamać regulaminu, jako że pod nieobecność
      Małego Brata, będzie czuwał Wielki Brat, który ma większe (i cięższe!)
      nożyczki ;-)))
      Pozdrowienia!!!
      • andzia311 Re: Do wszystkich Forumowiczów 02.09.05, 17:00
        Wypocznij dobrze i nie zapomnij zagladac choc raz dziennie na forum w koncu
        gdzies tam za granica tez istnieja kawiarenki internetowe:-)
      • tyka5 ciekawe dokąd pojechał Elmek? 03.09.05, 11:06
        Mam przeczucie, że do Turcji.
        • andzia311 Re: ciekawe dokąd pojechał Elmek? 05.09.05, 15:36
          Eeee chyba nie, moja intuicja mi podpowiada ze do Grecji:-)
          • galicjanka1 Re: ciekawe dokąd pojechał Elmek? 05.09.05, 18:52
            A może przyjechał do rodzinnego Złotowa a odpoczywa od nas?
            • tyka5 Re: ciekawe dokąd pojechał Elmek? 05.09.05, 20:13
              Nie może być. Z Biurem Turystycznym ze Złotowa pojechał do Złotowa?
              • elmek Re: ciekawe dokąd pojechał Elmek? 12.09.05, 08:11
                Pudło moi drodzy ;-) Byłem znacznie bliżej - w naszych polskich górach!
                • tyka5 Re: ciekawe dokąd pojechał Elmek? 14.09.05, 17:03
                  A jednak Elmek jeszcze wczasuje i to najpewniej jednak w Turcji. Jak się
                  domyślam w Galicjanką.
                  Dlatego tak pusto na forum.
                  • flatower Re: ciekawe dokąd pojechał Elmek? 14.09.05, 17:36
                    Faktycznie nikt nie dolewa oliwy do ognia to nudno. Elmek wreszcie wróci i Wam
                    wszystkim się zbierze.Do roboty forumowicze! Wszak okres wyborczy, głupota
                    ściele się gęsto. Ponadto jak wiem to forum jest bardzo monitorowane przez
                    władze miejskie i powiatowe. Ot siedzą sobie i się gapią, jak baby w oknach na
                    wsi.Poza tym kwestia czy Elmek wyjechał z Galicjanką jest, moim zdaniem,
                    ciekawsza od tej dokąd wyjechał!
                    • tyka5 Re: ciekawe dokąd pojechał Elmek? 14.09.05, 20:44
                      To chyba jasne, że Galicjanka z nim jest, bo uporczywie milczy od ogłoszenia
                      przez Elmeka zamiaru wczasowania. Natomiast o tym, że pojechali do Turcji,
                      czytałem dziś w gazecie. Może i Trix-trax z nimi się wyleguje na gorącej plaży,
                      może i parę "innych osób".
                      • galicjanka1 Re: ciekawe dokąd pojechał Elmek? 14.09.05, 22:29
                        Chyba nie całkiem jasne bo Elmek był w górach a ja niestety pracuję i to w
                        różnych godzinach, stąd mniejsza aktywność na forum.
                      • elmek Re: ciekawe dokąd pojechał Elmek? 15.09.05, 10:32
                        Hehe jakże mi brakowało tych dociekań rodem z rasowych brukowców! Widzę, że
                        Tyka znów dochodzi do formy ;-P
                        • tyka5 Nie pamięta wół, jak cielęciem buł. 15.09.05, 15:03
                          Może przypomnieć, jak dociekaliście (i w jakim stylu), kim jest tyka, don
                          romano, jakiś tam stan i inni?
                          • elmek Re: Nie pamięta wół, jak cielęciem buł. 15.09.05, 15:26
                            W sprawie nicków Romano, Stana itd, chodziło o posługiwanie się wieloma nickami
                            przez tę samą osobę. Nie będę już przypominał kto na siłę wciskał mi, że jestem
                            tym, kim nie jestem ;-) Zresztą to się jak widać wyżej nie skończyło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka