Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:30 Boże zlituj się !!!! Słyszeliście to samo co ja?? A może to były jakieś zakłócenia w moim telewizorze?? I te paskudne "kurze łapiki" FUUU :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty-fan Re: Mandaryna-LIVE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 12:05 Aniu to nie były żadne zakłócenia u mnie też fałsz mandaryny powalał na ziemię,az do dziś mnie głowa boli.:) Zbłaźniła się na ma maxa :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max A KTO TO JEST: MANDARYNA???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mandaryna-LIVE!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:32 To taka Pani,która spieprzyła wczorajszy Festiwal w Sopocie. Taka a'la "lalka barbi" żona nijakiego Pana Michała Wiśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Żona Wisniewskiego? To po co sie nią zajmować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:38 To kaszana!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Żona Wisniewskiego? To po co sie nią zajmować 04.09.05, 21:45 Kaszana czy nie, II miejscem się może pochwalić ... o zgrozo!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeryf Re: Żona Wisniewskiego? To po co sie nią zajmować IP: *.echostar.pl 04.09.05, 22:09 media.putfile.com/mandaryna2 wszystko na temat Odpowiedz Link Zgłoś