meaya 28.12.05, 19:37 W związku z rozpoczętą akcją GAZETY (rodzić po ludzku) mam pytanie , jakie są wasze wrażenia związane z porodem w Ostrowskim szpitalu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blusia1 Re: Rodzić po ludzku:)) 30.12.05, 09:59 Moje wrażenia są dobre. Rodziłam we wrzesniu 2004. Chyba lepsza opieka jest na dole (septyku) niż na piętrze. Połozne naprawdę super, na oddziale patologi noworodka też dobra opieka. Leżalam w szpitalu miesiąc więc mogłam dokładnie sie przyjrzeć pracy personelu :). Pielęgniarki interesują się pacjentkami, nie trzeba dopominac sie o zastrzyki znieczulające po porodzie (miałam cc). Jedyne co mi sie podobalo to podejście jednej z lekarek do kobiet nie karmiacych piersią (ja karmiłam ale słyszałam jakimi tekstami uracza inne kobiety):/. Dodam jeszcze, że mam porównanie z porodówką w Kaliszu (tam rodziłam pierwsze dziecko) i Ostrów jest zdecydowanie na plus. Wczesniej słyszałam jak to kobitki jadą do Kalisza rodzić, byle tylko nie w Ostrowie. Chyba duzo się zmieniło na lepsze. Takie jest moje odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rodzić po ludzku:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 14:01 Po to zeby od razu bylo widac, ze chodzi o ankiete on-line... Tamten watek dotyczy opisu wrazen z porodu w ostrowie, a tak w ogole to co Ci to przeszkadza??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rodzić po ludzku:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 14:03 sorki to nie mialo byc tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
bocian20 Re: Rodzić po ludzku:)) 13.02.06, 22:04 Rodziłam 10 lat temu i było fatalnie ale mam nadzieję,że teraz jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agakapalka Re: Rodzić po ludzku:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:12 Rodziłam z mężem w sierpniu 2005 i wspominamy poród bardzo mile. Ja leżałam na septyku, na dole i opieka naprawdę jest tam świetna. Położna nawet w nocy zmieniały mi pościel. Jedzenie ok, salowe czesto pojawiały się z mopem. Nic dodać, nic ujać. No, moze łóżka mogłyby byc bardziej wygodne :) Odpowiedz Link Zgłoś