Dodaj do ulubionych

Rodzić po ludzku:))

28.12.05, 19:37
W związku z rozpoczętą akcją GAZETY (rodzić po ludzku) mam pytanie , jakie są
wasze wrażenia związane z porodem w Ostrowskim szpitalu??
Obserwuj wątek
    • blusia1 Re: Rodzić po ludzku:)) 30.12.05, 09:59
      Moje wrażenia są dobre. Rodziłam we wrzesniu 2004. Chyba lepsza opieka jest na
      dole (septyku) niż na piętrze. Połozne naprawdę super, na oddziale patologi
      noworodka też dobra opieka. Leżalam w szpitalu miesiąc więc mogłam dokładnie
      sie przyjrzeć pracy personelu :). Pielęgniarki interesują się pacjentkami, nie
      trzeba dopominac sie o zastrzyki znieczulające po porodzie (miałam cc). Jedyne
      co mi sie podobalo to podejście jednej z lekarek do kobiet nie karmiacych
      piersią (ja karmiłam ale słyszałam jakimi tekstami uracza inne kobiety):/.

Dodam jeszcze, że mam porównanie z porodówką w Kaliszu (tam rodziłam pierwsze
      dziecko) i Ostrów jest zdecydowanie na plus. Wczesniej słyszałam jak to kobitki
      jadą do Kalisza rodzić, byle tylko nie w Ostrowie. Chyba duzo się zmieniło na
      lepsze. Takie jest moje odczucie.
    • Gość: ... Re: Rodzić po ludzku:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 14:01
      Po to zeby od razu bylo widac, ze chodzi o ankiete on-line... Tamten watek
      dotyczy opisu wrazen z porodu w ostrowie, a tak w ogole to co Ci to
      przeszkadza???
      • Gość: ... Re: Rodzić po ludzku:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 14:03
        sorki to nie mialo byc tutaj...
        • bocian20 Re: Rodzić po ludzku:)) 13.02.06, 22:04
          Rodziłam 10 lat temu i było fatalnie ale mam nadzieję,że teraz jest lepiej.
          • Gość: agakapalka Re: Rodzić po ludzku:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:12
            Rodziłam z mężem w sierpniu 2005 i wspominamy poród bardzo mile. Ja leżałam na
            septyku, na dole i opieka naprawdę jest tam świetna. Położna nawet w nocy
            zmieniały mi pościel. Jedzenie ok, salowe czesto pojawiały się z mopem. Nic
            dodać, nic ujać. No, moze łóżka mogłyby byc bardziej wygodne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka