Dodaj do ulubionych

pytanie przybysza...

09.03.06, 19:08
Tak sie sklada ze okolo 26 marca razem z kompanami zjawie sie w Ostrowi Wlkp.
W zwiazku z tym mam do Panstwa - jako mieszkancow - kilka pytan.

Chcialbym dowiedziec sie czegos nt. knajp FANABERIA JAZZ-BLUES CLUB oraz BRAMA
PUB.

Potrzebuje tez infromaci nt. dobrych i stosunkowo tanich noclegow w Ostrowi
Wlkp. Poki co zainteresowalem sie oferta Hotelu Polonia. Przy 5 osobowym
skladzie mozna tam przenocowac za okolo 30 zl. za noc.

Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: wielebny84 Re: pytanie przybysza... IP: *.promax.media.pl 09.03.06, 20:54
      w Ostrowie jest coś takiego jak Bursa Szkolna przy Al. Słowackiego, pod ręką nie
      mam numeru, ale możecie się zapytać.
      • Gość: N_talia Re: pytanie przybysza... IP: *.promax.media.pl 09.03.06, 21:53
        Jako stała bywalczyni Fanaberii polecam ten lokal! Dający dużo ciepła
        kominek, rozgrzewająca muzyka i najlepsze grzane wino z pomarańczami w całej
        Polsce. W tym okresie zapowiada się tam również wiele wspaniałych koncertów,
        mam nadzieje, ze drogiemu Przybyszowi uda się jakiś „zaliczyc”. Dodam tylko, ze
        dnia 25 marca w Ostrowskim Centrum Kultury odbędą się warsztaty dla muzyków
        blues – rockowych, które zostaną uwieńczone koncertem zespołu J.J. BAND z jam
        session do rana!(znając życie impreza zakończy się w Fanaberii :-)
        ps. Fanaberia miesci sie przy ulicy Chopina (zielony, pstrokaty budynek)
        • przemekzalewski Re: pytanie przybysza... 10.03.06, 00:09
          No my wlasnie w tej sprawie przyjezdzamy :)
    • Gość: N_talia Re: pytanie przybysza... IP: *.promax.media.pl 09.03.06, 21:57
      odnośnie bramy - straciła swój dobry, stary klimat...wspomnienia pozostaną...
      • Gość: Janek Re: pytanie przybysza... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 09:45
        Od jakiegoś czasu w Fanaberii jest strasznie zimno!!brrrr, niby palą w kominku
        ale zbyt oszczędnie. A co to za radość siedzieć w chłodzie.
        • Gość: N_talia Re: pytanie przybysza... IP: *.promax.media.pl 10.03.06, 12:20
          wierz mi nie oszczedzaja...wszystko uwarunkowane jest gatunkiem drewna...
    • przemekzalewski Re: pytanie przybysza... 12.03.06, 08:29
      To jeszcze jedno pytanko... mozecie polecic jakis dobry lokal w ktorym mozna
      dobrze i tanio zjesc?
      • n_taliaaa Re: pytanie przybysza... 12.03.06, 10:43
        Bistro brawo na ostrowskim rynku, bedz tez niedaleko OSC - zaraz przy pubie
        Brama Best bar.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka