optick 04.07.06, 11:17 szukam kawalerki w centrum miasta do wynajmu, rozsadnie umeblowanej, mile widziane miejsce parkingowe, niemusi byc koniecznie centrum... od wrzesnia, oferty na optick@o2.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seren1 Re: szukam kawalerki 04.07.06, 11:41 A ja tam wolę szukać panienki zamiast kawalerki. Pedałem nie jestem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
optick Re: szukam kawalerki 06.07.06, 12:20 A co ma pedalstwo z szukaniem kawalerki imbecylu HOMOFOBIE !!!!!!!! Skoro tak usciaszlasz , ze nie jestes pedalem w poscie, w ktorym nawet niema nawiazania do sklonnosci sexualnych, ze twoja orientacja jest HETERO oznacza tylko, ze jestes gejusem ! I Odpowiedz Link Zgłoś
seren1 Re: szukam kawalerki 06.07.06, 20:24 Bredzisz chłopie. Zasługujesz na zamieszkanie w barci... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
seren1 Re: szukam kawalerki 08.07.06, 20:48 Optyk, odezwij się ! Śliny Ci zabrakło, czy atramentu w piórze...? Lubię Cię słuchać, jak pieprzysz od rzeczy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magflieg Re: szukam kawalerki 01.08.06, 21:12 ręce i nogi opadają!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
polemig Re: szukam kawalerki 27.08.06, 00:07 moj ojciec wlasnie remontuje parter domku jednorodzinnego okolice ul grunwaldzkiej 2 pokoje. Odpowiedz Link Zgłoś
optick Re: szukam kawalerki 28.08.06, 03:14 ale czy jest tam kuchnia i lazienka i czy wszystko jest umeblowane ?? Moze jest tam internet ? Odpowiedz Link Zgłoś